Horoscop 2022 Fecioară – culori norocoase și ghinioniste în noul an

Horoscop 2022 Fecioară - culori norocoase și ghinioniste în noul an

Fecioara se numără printre semnele zodiacale norocoase ale anului: vor avea parte de o iubire ca în povești, de câștiguri financiare importante și de promovări în carieră.

În ceea ce privește dragostea, Fecioarele nu au motive să se plângă. Lunile de bun augur pentru dragoste sunt august și septembrie, mai ales septembrie, luna în care se nasc cele mai multe Fecioare.

Ei vor desfășura diverse acțiuni caritabile, venind astfel în ajutorul celor mai puțin norocoși. Cei născuți în zodia Fecioară vor avea parte de un an plin de plusuri.

Culoarea norocoasă pentru Fecioară (născuți între 22 august și 23 septembrie) : verde. Această culoare poate aduce energie proaspătă și noroc.

Culori ghinioniste: roșu

În plan profesional și financiar, până în noiembrie, se vor bucura de cele mai bune realizări, care se vor dovedi a fi de durată.

FOLLOW ME

Perioada noiembrie-decembrie va fi dedicată familiei, relațiilor cu prietenii, proiectelor personale. Nu este exclus ca Fecioarele să înceapă un nou proiect de viață.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.