Horoscop 2022 Leu – ce îți va aduce noroc din partea astrelor

Horoscop 2022 Leu - ce îți va aduce noroc din partea astrelor

Persoanele născute în zodia Leu vor avea parte de un an 2022 excepțional. Astrele sunt de partea lor și vor profita din plin de toate oportunitățile care le vor ieși în cale.

Pentru Leu, anul 2022 va aduce o poftă copleșitoare de a experimenta noi alimente, un nou sport, poate un nou loc de muncă, dar și o nouă relație sentimentală. Numărul norocos pentru Leu este 6. Anul 2022 va fi punctul culminant al eforturilor lor din ultimii ani în ceea ce privește cariera și relațiile.

Culorile norocoase pentru Leu (Născut între 23 iulie și 21 august) în acest an sunt: auriu, violet și portocaliu. Aceste culori vor aduce noroc și rezultate pozitive pentru cei născuți în zodia Leu.

Culori ghinioniste: albastru și verde.

Pe plan financiar, Leii vor culege roadele eforturilor depuse în anul precedent.

Acesta este anul în care Leii reușesc tot ceea ce își propun să realizeze.

FOLLOW ME

Pentru ei, va fi un an plin, în care plănuiesc multe lucruri și nu se dau bătuți până nu le realizează. Potrivit Horoscopului, anul 2022 va fi extrem de norocos în ceea ce privește banii, dar și dezvoltarea personală.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.