Horoscop 21 ianuarie 2021. Ce prevăd astrele vineri

Horoscop 10 iunie 2022 - începe weekendul cu succes

♈ BERBEC

După climatul cosmic haotic de ieri, dimineața va fi liniștită și ca și cum totul a căzut la locul lui, grație unui mare trigon pe cer. Surprizele plăcute și momentele de frumusețe te pot ajuta să te relaxezi în timp ce apreciezi ceea ce te înconjoară, deși nu vei dori să te pierzi în acest moment prea mult timp, pentru că ai putea sfârși prin a te abate de la sarcină. Deși probabil vei face ore suplimentare pentru a termina munca la timp pentru weekend, te vei simți surprinzător de eficient și mulțumit de capacitatea ta de a finaliza sarcinile. Doar nu te forța prea mult plănuind o ieșire în oraș cu prietenii, deoarece o opoziție între Luna și Neptun te va lăsa destul de epuizat până la sfârșitul zilei.

♉ TAUR

Mintea, corpul și sufletul tău vor fi în sincronizare astăzi, datorită unui mare trigon glorios între Luna Fecioarei, Venus și Uranus. Acordă-ți permisiunea de a deveni puțin dramatic cu aspectul tău în această dimineață pentru a te ajuta să reflecte cât de fabulos te simți în interior. Vei simți un val de motivație când vine vorba de proiectele tale pasionale sau de ieșirile creative, așa că asigură-te că îți rezervi puțin timp pentru orice hobby pe care îl prețuiești. Deși vei fi plină de inspirație și de energie, ar trebui să te asiguri că te duci la culcare devreme, deoarece Luna și Neptun se confruntă chiar înainte de manifestarea orei vrăjitoarelor.

♊ GEMENI

Deși tentația de a rămâne în pat va fi reală în această dimineață, încearcă să nu ignori alarma în favoarea îmbrățișării acelei persoane speciale sau pur și simplu pentru plăcerea de a dormi până târziu. Da, patul tău se va simți deosebit de ademenitor, dar vor fi destule vibrații bune de împărțit odată ce te vei trage de sub pătură și vei ieși în lume. S-ar putea să trebuiască să fii strict cu tine însuți pentru a te readuce la treabă, dar odată ce începi să lucrezi, ziua ar trebui să treacă destul de repede și cu ușurință. Pe măsură ce se lasă seara, plănuiește să rămâi acasă să te uiți la un film, deoarece psihicul tău va avea chef să evadeze puțin.

♋ RAC

Te vei simți în siguranță, iubit și susținut în cadrul relațiilor tale romantice și platonice astăzi, micule Rac, datorită stabilizării marelui trigon de pe cer. Folosește această energie ca o scuză pentru a te apropia de cei mai apropiați, pentru a le spune că te gândești la ei și că îi iubești. Vei fi chemat să organizezi o întâlnire pentru prietenii tăi cei mai buni în acest weekend, deși ar fi bine să programezi o cină devreme sau să aștepți o zi sau două pentru a pune în aplicare astfel de planuri. Vibrația va deveni somnoroasă în această seară, când Luna se va confrunta cu Neptun cețos, punându-vă în starea de spirit pentru o culcare timpurie.

♌ LEU

În timp ce munca va ocupa cea mai mare parte a atenției tale în această dimineață, datorită unui Mare Trigon împământenitor pe cer, vei dori să fii atent să nu-ți neglijezi relațiile apropiate. În timp ce tu ești cu ochii pe premiu, alții vor avea chef să se conecteze, ceea ce ar putea provoca o ruptură dacă prietenul tău cel mai bun sau partenerul tău semnificativ simte că ai pus un zid. Echilibrează aceste balanțe trimițând un mesaj dulce celor mai apropiați, anunțându-i că vei lua legătura cu ei mai târziu în cursul serii. Încearcă doar să planifici o seară liniștită, deoarece opoziția din această seară dintre Lună și Neptun va pune cu siguranță o energie somnoroasă în atmosferă.

♍ FECIOARĂ

Datorită unui mare trigon între Luna Fecioarei, Venus și Uranus, te vei simți energizat, motivat și eficient astăzi. Aceste vibrații îți vor trezi simțurile, înălțându-ți creativitatea și conexiunea cu universul. Deși este posibil să ai sarcini mai banale de care trebuie să te ocupi, ar trebui să folosești cu adevărat această energie ca o scuză pentru a prioritiza orice ai vrea să faci. Nu vă simțiți vinovat când vine vorba de a lua deciziile în acest moment, mai ales dacă prietenii dvs. vă invită la o sesiune de agățat. Încearcă doar să te întorci acasă la o oră rezonabilă, deoarece o opoziție între Luna și Neptun ar putea aduce ceva funk în relațiile tale, mai ales dacă începi să ți se facă somn.

FOLLOW ME

♎ BALANȚĂ

În această dimineață, Luna în Fecioară formează un mare trigon cu Venus și Uranus, aducând o energie ancorată și fluidă în psihicul, casa și priceperea în afaceri. Profită la maximum de aceste vibrații construind o listă rezonabilă de lucruri de făcut atunci când te trezești, făcându-ți un jurământ de a finaliza fiecare sarcină înainte de sfârșitul zilei. Dacă la locul de muncă trebuie încheiate negocieri sau afaceri, acum ar fi momentul să duci la bun sfârșit eforturile tale. Deși s-ar putea să fii inspirat să lucrezi pe parcursul serii, ocupându-te de treburile casnice, nu te simți obligat să duci aceste eforturi până târziu în noapte. Pe măsură ce noaptea se adâncește, veți avea nevoie de un somn odihnitor când Luna se confruntă cu Neptun visător.

♏ SCORPION

Dacă sperați să vă apropiați mai mult de prieteni și de partenerul dvs. de viață, acum ar fi un moment bun pentru a organiza o întâlnire de grup, datorită unui mare trigon în cosmos. Această energie va aduce o vibrație armonioasă în relațiile tale, oferindu-ți șansa de a acoperi orice diferențe care există în cercul tău. Folosiți această energie pentru a vă ocupa de logistica următoarei dvs. ieșiri importante, finalizând invitațiile, datele și orele. Încearcă doar să nu forțezi nicio întâlnire de grup pentru această seară, deoarece energia nu va fi propice pentru a rămâne treaz până noaptea târziu, din cauza unei opoziții dure între Lună și Neptun.

♐ SĂGETĂTOR

Ești generos din fire, drăguțule Săgetător, iar marele trigon de astăzi dintre Luna Fecioarei, Venus și Uranus te-ar putea inspira să le oferi prietenilor și familiei tale atât dragoste, cât și cadouri. Cu toate acestea, este posibil să vrei să te verifici înainte de a cheltui o sumă excesivă de bani pentru persoanele la care ții, indiferent cât de tentant ar fi acest sentiment. În loc să-ți deschizi portofelul pentru a-i lua celui mai bun prieten ceva ce îi va plăcea, ia în considerare posibilitatea de a crea o felicitare handmade sau de a te oferi să îi pregătești cina. Reorientarea minții tale pentru a-ți arăta dragostea în moduri accesibile te poate ajuta să economisești bani în viitor, iar prietenii sau familia ta nu te vor aprecia mai puțin din această cauză.

♑ CAPRICORN

Încearcă să te înscrii într-o sesiune de meditație în această dimineață, micuțule Capră, deoarece Luna Fecioarei formează un mare trigon magnific pe cer. Aceste vibrații te vor ajuta să te simți investită emoțional în spiritualitatea ta, aducându-ți un sentiment de pace, în timp ce te deschizi către mesaje de dincolo de văl. Încearcă să petreci timp cu persoane care operează pe aceeași lungime de undă ca și tine, deoarece aceste vibrații sunt perfecte pentru conversații profunde și filozofice. Dacă nu îți place să socializezi în acest moment, folosește această seară ca o scuză pentru a te apuca de studii și practici religioase.

♒ VĂRSĂTOR

Vei avea chef să îți arăți dragostea în moduri neconvenționale astăzi, deoarece Luna Fecioară formează un mare trigon cu Venus și Uranus. Această energie este perfectă pentru a-ți exprima emoțiile prin gesturi și acțiuni, ajutându-ți apropiații să se simtă apreciați și valorizați. Dacă în prezent locuiești cu partenerul tău, ia în considerare curățenia și organizarea casei înainte ca acesta să se întoarcă de la serviciu. Cu toate acestea, nu vei dori să te apleci pentru a servi persoane care nu ar face același lucru pentru tine, așa că încearcă să fii atentă la cât de departe mergi pentru a arăta că îți pasă.

♓ PEȘTI

Dacă există cineva special pe care sperați să îl cunoașteți mai bine, acum ar fi un moment bun pentru a sta de vorbă, datorită unui mare trigon de susținere pe cer. Dacă lucrurile merg bine, ai putea lua în considerare posibilitatea de a duce această misiune la nivelul următor, invitându-ți îndrăgostitul în oraș pentru a te distra cu tine și cu prietenii tăi. Doar încearcă să nu-i dai farmec obiectului afecțiunii tale dincolo de ceea ce este rezonabil, sau ai putea sfârși prin a rata câteva semnale de alarmă, datorită unui aspect dur între Luna în Fecioară și visătorul Neptun mai târziu în cursul serii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.