Horoscop 21 noiembrie – surprize mari duminică pentru Rac și Fecioară

Horoscop 7 iulie - vești excelente

Vezi ce aduc zodiile în această zi de duminică. Previziuni pentru 21 noiembrie 2021.

♈ BERBEC

Este timpul să te trezești din somnul tău distanțat, Berbec. Cerul de duminică vede luna care face tranziția din Pești, din altă lume, în semnul tău, ajutându-te să-ți revigorezi nevoia de acțiune și de exprimare de sine. Luna se bucură de o zi cu activitate redusă, ceea ce face să fie ușor să faci ce vrei fără intervenție cosmică. Te vei simți cel mai bine onorându-ți nevoile individuale și sincronizându-te din nou cu corpul tău prin exerciții fizice și alimentație conștientă.

♉ TAUR

Cerul de duminică te găsește în tranziție de la extrovertit la introvertit, Taur. Luna navighează prin Pești, care se simte totul, ajutându-vă să încheiați orice povești referitoare la prietenie și la eforturile de grup, înainte de a avansa în Berbecul solitar. Timpul Lunii aici te încurajează să te concentrezi asupra eforturilor și aventurilor solo sau să cauți odihnă și recuperare. Lipsa de acțiune a Lunii, din fericire, redă o zi relaxată și necomplicată.

♊ GEMENI

Toată munca și nimic de joacă îi face pe Gemeni să se simtă plictisiți! Cerul de duminică vă încurajează să vă luați gândul de la preocupările legate de carieră și să vă îndreptați atenția spre viața socială, pe măsură ce Luna trece din Empaticul Pești în excitabilul Berbec. Este o zi ideală pentru a te întâlni cu niște prieteni la o gustare sau pentru a suna niște prieteni vechi pentru a recupera la telefon. Fii alături de comunitatea ta pentru a te simți cel mai bine și nu te stresa cu restul!

♋ RAC

Ai fost atât de scufundat în lumea ta de vis în ultimele zile, Rac. Universul se străduiește să te trezească astăzi, pe măsură ce Luna face tranziția din Pești, care este distanțată, și avansează în Berbecul auto-motivat. Timpul petrecut de Luna în Berbecul înflăcărat te încurajează să îți trimiți atenția spre povestea actuală a carierei tale. Ce schimbări așteaptă în culise să fie îmbrățișate?

♌ LEU

Universul ți-a testat relațiile intime și te-a ajutat să vindeci răni vechi, Leu. Deși este departe de a fi un proces confortabil, ai făcut progrese majore când vine vorba de rezolvarea acestor blocaje emoționale de lungă durată. Cerul de duminică lucrează pentru a-ți redirecționa concentrarea, pe măsură ce Luna face tranziția de la Pești, cu sentimente profunde, și se mută în Berbecul, care este plin de inițiativă. Timpul Lunii aici încurajează aventura de rupere a rutinei și cultivarea unor perspective noi.

FOLLOW ME

Unul din cele mai mari visuri ale noastre a fost să avem un ACASĂ al nostru 🏡  Odată ce visul acesta a devenit realitate, următorul pas a fost să avem o plasă de siguranță care să ne ofere ajutor în caz de neprevăzut. Sunt o persoană optimistă și nu pun răul înainte, dar nici nu stau liniștită că „mie nu mi se poate întâmpla”. Acolo unde am posibilitatea, prefer să fiu prevăzătoare. Acesta este motivul pentru care casa noastră are atât asigurare obligatorie, cât și facultativă:  ✨ Asigurarea obligatorie - este impusă de legislația în vigoare încă din anul 2008 și include cele trei catastrofe care pot distruge o locuință: cutremur, inundație din cauze naturale și alunecări de teren.   ✨ Asigurarea facultativă - deși nu este impusă de legislație, este necesară tocmai pentru că acoperă și alte riscuri, precum: incendiu, explozie, trăsnet, inundația cu apă provenită de la vecini, furt, vandalism etc. Noi am ales pentru siguranța căminului nostru Asigurarea de locuință cu extra acoperiri de la @groupama_asigurari, pentru că am putut să o personalizăm după nevoile noastre și am adăugat fix acele acoperiri de care noi am avut nevoie. În plus, noi am optat si pentru clauza suplimentară de asistenta tehnică de urgență “Acasă”, prin intermediul careia un specialist vine la noi acasă și ne ajută în regim de urgență cu rezolvarea problemei.  Cu ajutorul lor ne simțim mult mai în siguranță, știind cât de mult ne-ar putea ajuta în cazul unui eveniment nefericit.
Unul din cele mai mari visuri ale noastre a fost să avem un ACASĂ al nostru 🏡 Odată ce visul acesta a devenit realitate, următorul pas a fost să avem o plasă de siguranță care să ne ofere ajutor în caz de neprevăzut. Sunt o persoană optimistă și nu pun răul înainte, dar nici nu stau liniștită că „mie nu mi se poate întâmpla”. Acolo unde am posibilitatea, prefer să fiu prevăzătoare. Acesta este motivul pentru care casa noastră are atât asigurare obligatorie, cât și facultativă: ✨ Asigurarea obligatorie - este impusă de legislația în vigoare încă din anul 2008 și include cele trei catastrofe care pot distruge o locuință: cutremur, inundație din cauze naturale și alunecări de teren.  ✨ Asigurarea facultativă - deși nu este impusă de legislație, este necesară tocmai pentru că acoperă și alte riscuri, precum: incendiu, explozie, trăsnet, inundația cu apă provenită de la vecini, furt, vandalism etc. Noi am ales pentru siguranța căminului nostru Asigurarea de locuință cu extra acoperiri de la @groupama_asigurari, pentru că am putut să o personalizăm după nevoile noastre și am adăugat fix acele acoperiri de care noi am avut nevoie. În plus, noi am optat si pentru clauza suplimentară de asistenta tehnică de urgență “Acasă”, prin intermediul careia un specialist vine la noi acasă și ne ajută în regim de urgență cu rezolvarea problemei. Cu ajutorul lor ne simțim mult mai în siguranță, știind cât de mult ne-ar putea ajuta în cazul unui eveniment nefericit.

♍ FECIOARĂ

Chestiunile legate de relații par să necesite toată atenția ta în acest weekend, Fecioară. Din fericire, cerul de duminică face loc pentru o oarecare vindecare și intimitate pe această frontieră, pe măsură ce Luna face tranziția din Pești plângăcioși și mărșăluiește înainte în Berbecul motivat de sine. Este o zi ideală pentru a aborda problemele emoționale de lungă durată care blochează calea spre o mai mare intimitate. Îngrămădiți-vă și păstrați lucrurile discrete pentru a vă simți cel mai bine.

♎ BALANȚĂ

Te-ai menținut productiv în timp ce te deplasezi printr-o ceață, Balanță. Lasă-te mai ușor cu nevoia de a realiza totul și alunecă într-un spațiu mental mai liniștit astăzi, când Luna dansează prin coada Peștilor. Luna avansează astăzi în Berbecul care ia acțiune, trimițându-ți atenția spre poveștile care se agită în relațiile tale personale apropiate. Luați-vă un răgaz pentru a vă ocupa de ele și examinați echilibrul dintre a da și a primi.

♏ SCORPION

Cerul de duminică lucrează pentru a te împinge în acțiune, Scorpionule. Luna își petrece prima parte a zilei încheindu-și călătoria prin senzualii Pești, ajutându-te să pui la punct proiectele creative sau conversațiile apropiate cu partenerii romantici. Mai târziu, Luna face un salt înainte în excitabilul Berbec, trimițându-ți atenția spre echilibrul dintre viața profesională și cea privată și încurajându-te să iei un avans în ceea ce privește volumul de muncă sau meseria ta.

♐ SĂGETĂTOR

Ieși din carapacea ta astăzi, Săgetătorule! Luna își încheie șederea în Pești cu sentimente profunde, ajutându-te să pui punct oricăror povești recente care se agită în jurul problemelor de acasă și de familie. Luna avansează în Berbecul jucăuș mai târziu în cursul zilei, îndemnându-vă să căutați să vă distrați. Este o zi ideală pentru a-ți satisface dorința de joacă copilărească prin intermediul unor activități de auto-exprimare sau printr-o întâlnire romantică.

♑ CAPRICORN

Încearcă să păstrezi un profil scăzut sub cerul de duminică, Capricorn. Săptămâna trecută a fost foarte mult și este posibil să te trezești tânjind după un timp liniștit și odihnitor. Luna alunecă din empaticul Pești în solitarul Berbec, încurajându-vă să vă ascundeți în confortul casei și să o luați ușor. Lipsa contactelor cosmice ale Lunii face ca ziua să vă fie ușor de parcurs fără prea multe interferențe sau complicații.

♒ VĂRSĂTOR

Ai înotat în niște ape profund reflexive, Vărsătorule. Universul te încurajează să ieși la aer astăzi, pe măsură ce Luna pleacă din Sensibilii Pești și înaintează în excitatul Berbec. Această tranziție îți aprinde nevoia de mișcare locală, de exprimare de sine și de conexiuni comunicative cu ceilalți. Lasă-te să cauți o priză pentru excesul tău de energie și nu te sfii să te apropii de persoanele cu care ai nevoie să ai o discuție.

♓ PEȘTI

Lucrurile se înseninează sub cerul de duminică, Pești. Luna se plimbă prin coada semnului tău astăzi, ajutându-te să pui punct oricăror povești legate de aspectul tău, de sănătate și de independență. Luna mărșăluiește înainte în Berbecul motivat de sine mai târziu în cursul zilei, trimițându-ți atenția spre starea finanțelor tale și sporindu-ți dorința de a-ți activa fără menajamente abilitățile și talentele naturale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.