Horoscop 23 iunie 2022. Vești bune azi

♈ BERBEC

Fă-ți timp să te conectezi cu recunoștința ta și să îți numeri binecuvântările astăzi, dragă Berbec, în timp ce Luna își continuă călătoria prin semnul tău. O alianță dulce între Luna și asteroidul vindecător, Chiron, vă poate ajuta să vă simțiți conectat și susținut de univers. Cu toate acestea, va trebui să te duci în afara propriei tale minți pentru a îmbrățișa pe deplin aceste vibrații mistice. De asemenea, această energie te poate ajuta să îți sporești încrederea, așa că nu te reține dacă simți nevoia să reciți câteva mantre pozitive. O energie înflăcărată și pasională te va găsi în această după-amiază, când Luna se va conecta cu Marte, ceea ce face ca acesta să fie un moment excelent pentru mișcări îndrăznețe.

♉ TAUR

Nu-ți fie teamă să faci un pas înapoi și să te liniștești astăzi, dragă Taur, deoarece Luna își continuă călătoria prin Berbec și prin sectorul din harta ta care guvernează subconștientul. Acest plasament lunar te va inspira să te duci în interiorul tău, mai ales că Luna se apropie de asteroidul vindecător, Chiron, calmând ceea ce ți-a fost bolnav în suflet. Vei observa o schimbare în această seară, când Venus părăsește semnul tău, începându-și călătoria prin Gemeni, în timp ce îți direcționează atenția către securitatea financiară. Acordă-ți puțin timp pentru a-ți analiza contul bancar în următoarele săptămâni, reducând orice cheltuială inutilă în timp ce cauți modalități de a economisi.

♊ GEMENI

Vei avea șansa de a aplana orice fisură care s-a manifestat în viața ta socială astăzi, dragă Gemeni, deoarece Luna în Berbec se conectează cu Chiron în a unsprezecea ta casă solară. Cu toate acestea, s-ar putea să fie nevoie să iei inițiativa atunci când vine vorba de a pune capăt unui astfel de conflict, așa că încearcă să nu-ți lași mândria să te împiedice să întinzi o ramură de măslin. Vei observa o schimbare atunci când dulcele Venus intră în semnul tău în această seară, binecuvântând aura ta va alinta și grația pe parcursul următoarelor câteva săptămâni. Acest plasament planetar îți va aduce noroc și în ceea ce privește chestiunile de suflet, așa că nu-ți fie teamă să te deschizi cu cineva special.

♋ RAC

Te vei simți impulsionată să faci mișcări importante în cadrul carierei tale astăzi, dragă Rac, pe măsură ce Luna își continuă călătoria prin Berbec, formând alianțe cu Chiron și cu pasionalul Marte. Folosește această energie în avantajul tău, intrând în puterea ta personală în jurul biroului, luând inițiativa de a câștiga atenția și laudele superiorilor tăi. Dulcea Venus intră în Gemeni în această seară, cerându-ți să te iubești fără rețineri pe parcursul următoarelor câteva săptămâni. Acest plasament planetar se referă la acceptarea ta la un nivel de bază, așa că nu te reține când vine vorba de îngrijirea de sine și de aprecierea persoanei puternice și strălucitoare care ești astăzi.

♌ LEU

Atingerea spiritualității tale poate aduce vindecare și recompense majore astăzi, dragă Leu, deoarece Luna Berbecului formează alianțe de susținere cu Chiron și Marte. Încearcă să ții cont de faptul că relația pe care o împărtășești cu universul merge în ambele sensuri și nu te teme să vorbești către cer dacă ai nevoie de îndrumare sau ajutor. În această seară, vei simți o schimbare atunci când dulcele Venus intră în Gemeni și în a unsprezecea ta casă solară, aducând o energie cochetă în cercul tău social. Dacă ați căutat dragostea, s-ar putea să o găsiți în cadrul unui prieten, deși va trebui să vă deschideți la ideea unui parteneriat romantic.

♍ FECIOARĂ

Nu vei avea chef să te menajezi, să te joci sau să pierzi timpul astăzi, dragă Fecioară, deoarece Luna își continuă călătoria prin Berbecul înflăcărat și prin a opta ta casă solară. Din păcate, nu toată lumea va avea chef de comportamentul tău direct și ai putea avea probleme dacă te trezești că devii nerăbdător cu ceilalți. Vei observa o schimbare în această seară, când Venus va intra în Gemeni, aducând un val de activitate în sectorul din harta ta care guvernează ambițiile profesionale. Oportunitățile de creștere în carieră și prosperitate se vor manifesta în următoarele săptămâni, așa că asigură-te că te pui în valoare.

FOLLOW ME

♎ BALANȚĂ

Este o zi bună pentru flirt, dulce Balanță, pe măsură ce Luna își continuă călătoria prin Berbec și prin sectorul din harta ta care guvernează problemele inimii. Deși vei avea chef să te conectezi la nivel romantic, încearcă să nu-ți oferi afecțiunea cuiva care nu te apreciază pe deplin, deoarece Luna se apropie de asteroidul vindecător, Chiron. Vei observa o schimbare în această seară, când Venus intră în Gemeni, aducând un element spiritual în viața ta amoroasă în următoarele săptămâni. Acest climat cosmic îți va cere, de asemenea, să conduci cu inima deschisă, fără a te face vulnerabil în fața persoanelor toxice sau manipulatoare.

♏ SCORPION

Vei observa o legătură directă între nivelul tău de energie și cât de bine ai avut grijă de tine astăzi, dragă Scorpionule, pe măsură ce Luna în Berbec continuă să se deplaseze prin a șasea ta casă solară. Din fericire, o mână de ajutor din partea lui Chiron și a lui Marte te poate ajuta să te repui pe drumul cel bun în ceea ce privește rutinele tale de wellness, deși va trebui să recunoști că meriți să duci o viață sănătoasă și fericită. Venus, planeta iubirii și a banilor, intră în Gemeni în această seară, aducând viața ta amoroasă la noi profunzimi. Lucrurile ar putea deveni intense în cadrul relației tale în următoarele câteva săptămâni, dar încearcă să nu-ți oferi inima cuiva care nu te merită pe deplin.

♐ SĂGETĂTOR

Vei avea ocazia să te conectezi cu un simț sănătos al încrederii astăzi, pe măsură ce Luna în Berbec călătorește prin a cincea ta casă solară. Folosește această energie pentru a linge orice rană pe care ego-ul tău ar fi putut-o suferi în ultimele două zile și asigură-te că te implici într-un proiect sau o activitate pasională care îți luminează sufletul. Vibrația se va schimba în această seară, când Venus, orientată spre iubire, va intra în Gemeni și în sectorul din harta ta care guvernează problemele inimii. Acest plasament planetar va aduce o energie interesantă în viața ta romantică în următoarele săptămâni, ajutându-te să îți dezvolți și să îți cultivi parteneriatul.

♑ CAPRICORN

S-ar putea să te simți inspirat să începi un proiect de îmbunătățire a casei sau două astăzi, dragă Capricorn, deoarece Luna în Berbec te împinge să îți ridici spațiul. Deși vei fi motivat să actualizezi aspectul locuinței tale, încearcă să nu te apuci de prea multe proiecte deodată, sau ai putea sfârși prin a te simți dezorganizat și depășit de situație. Din fericire, o conexiune utilă între Luna și Saturn în această seară te poate ajuta să aduci structura acestor obiective domestice, fiind un moment excelent pentru a contura o strategie pentru spațiul tău. Vei observa o schimbare atunci când Venus va intra în Gemeni, cerându-ți să prioritizezi iubirea de sine și starea de bine în următoarele săptămâni.

♒ VĂRSĂTOR

Mintea ta se va mișca rapid astăzi, dragă Vărsătorule, deoarece Luna în Berbec aduce un val de energie în a treia ta casă solară. Din fericire, gândurile tale vor fi pozitive și productive, grație unei mâini de ajutor din partea asteroidului vindecător, Chiron. Vibrațiile bune vor continua să curgă atunci când Luna se împrietenește cu pasionalul Marte, oferindu-ți ocazia de a pune acțiune în spatele cuvintelor sau viziunilor tale. Nu vă fie teamă să vorbiți despre dvs. și despre obiectivele dvs. în această seară, când Luna îi dă un sărut lui Saturn, dar nu uitați să păstrați limite sănătoase atunci când vă împărtășiți poveștile, visele și opiniile personale.

♓ PEȘTI

Luna își continuă călătoria prin Berbec astăzi, dragă Pești, aducând în aer o energie înflăcărată și grăbită. Deși te vei simți inspirat să iei lumea cu asalt, încearcă să nu pui prea multă presiune asupra ta și amintește-ți să mergi în ritmul tău propriu. Oportunitățile de a-ți crește situația financiară se vor manifesta în acest climat cosmic, deși va trebui să fii dispus să muncești din greu pentru recompensele pe care le cauți. Acordă-ți permisiunea de a te deconecta și de a te răsfăța cu grija de sine din confortul casei tale în această seară, când Venus intră în Gemeni și în a patra ta casă solară.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.