Horoscop 23 martie 2022. Ziua de miercuri e norocoasă pentru 3 zodii

Horoscop 23 martie 2022. Ziua de miercuri e norocoasă pentru 3 zodii

♈ BERBEC

Vise ciudate te-ar putea găsi dis-de-dimineață, dragă Berbec, datorită unei conexiuni de susținere între Luna în Scorpion și Neptun în Pești. Ia-ți o secundă pentru a încerca să-ți amintești aventurile de pe tărâmul astral atunci când te trezești, în cazul în care acestea au fost codificate cu mesaje de dincolo de văl. Viața ta profesională va beneficia cu siguranță până la jumătatea dimineții, deoarece Luna îi dă un sărut lui Pluton, încurajându-te să te susții pe tine însuți, în timp ce te folosești de puterea ta personală. Nu te teme să negociezi în cadrul relațiilor tale sau să ceri o mărire de salariu dacă ți se cuvine una, deoarece este mai probabil ca oamenii să cedeze la dorințele tale.

♉ TAUR

Dacă ești implicat în mod romantic cu cineva, legătura voastră s-ar putea intensifica în această dimineață, deoarece Luna Scorpionului îi dă un sărut lui Pluton. Acest climat cosmic îți va permite să te conectezi cu acea persoană specială la nivel de suflet, chiar dacă conversația este ușoară. Vei simți o schimbare în această după-amiază, când Luna va intra în Săgetător și în a opta ta casă. Aceste vibrații sunt perfecte pentru a-ți extinde conștiința, mai ales când vine vorba de abordarea ta față de relațiile profunde. Carisma și optimismul tău îi vor face pe ceilalți să graviteze spre tine ca un magnet, dar încearcă să nu fii prea generos cu timpul sau energia ta.

♊ GEMENI

Vei dori să fii de folos astăzi, dragă Gemeni, în timp ce Luna își continuă călătoria prin Scorpion, formând o conexiune dulce cu Pluton. În timp ce aceste vibrații te vor inspira cu siguranță să oferi asistență sau sfaturi acolo unde este nevoie, ar trebui să ceri permisiunea înainte de a împărtăși orice sfat nesolicitat. Dorința ta de a oferi ajutor s-ar putea, de asemenea, să se întoarcă împotriva ta dacă ceilalți simt că le microgestionezi munca, așa că încearcă să nu depășești nicio limită, indiferent cât de mult îți dorești să repari lucrurile. Vei simți o schimbare în această după-amiază, când Luna își face loc în Săgetător, redirecționându-ți atenția către problemele inimii.

♋ RAC

Prietenii tăi se vor simți ca în familie astăzi, datorită unei conexiuni dulci între Luna Scorpionului și intensul Pluton. Legăturile voastre se vor intensifica organic chiar acum prin momente de râs, schimburi de mesaje prostești și demonstrații de loialitate. Folosește acest climat cosmic ca pe o scuză pentru a ajunge la prietenii cu care nu te-ai conectat în ultima vreme, deoarece chiar și cea mai mică demonstrație de prietenie va lovi în moduri profunde și semnificative. Atenția ta se va îndrepta spre productivitatea personală în această după-amiază, odată ce Luna își va face loc în Săgetător și în a șasea ta casă. Acest plasament lunar vă va motiva să vă ocupați de afaceri, ajutându-vă să tăiați elemente de pe lista de lucruri de făcut.

♌ LEU

Te vei simți tentat să îți cureți spațiul de haine vechi, obiecte nefolosite și orice altceva care adună praf în casa ta în această dimineață, deoarece Luna în Scorpion împarte o conexiune dulce cu transformatorul Pluto. Folosește această energie ca pe un motiv pentru a tăia legăturile cu tot ceea ce ocupă prea mult spațiu în casa ta, ceea ce, la rândul său, te va face să te simți mai ușor. Nivelul tău de energie va crește în această după-amiază, pe măsură ce Luna își face loc în Săgetătorul înflăcărat, încurajându-te să cauți aventura în timp ce te distrezi. Asigură-te că îți inviți prietenii în oraș în această seară, deoarece sufletul tău va tânji după companie.

♍ FECIOARĂ

Cuvintele tale vor avea profunzime în această dimineață, dragă Fecioară, pe măsură ce Luna în Scorpion se conectează cu intensul Pluton. Aceste vibrații sunt perfecte pentru a articula gânduri sau emoții care trăiesc adânc în psihicul tău, deși vei dori să fii selectiv cu cine împărtășești astfel de sentimente. Această energie este, de asemenea, ideală pentru a crea opere de artă puternice, ceea ce face ca acesta să fie un moment excelent pentru a investi un pic de timp în orice proiect pasional pe care îl nutrești. O schimbare se va manifesta în această după-amiază, pe măsură ce Luna își croiește drum în strălucitorul Săgetător. Folosiți acest plasament lunar ca o scuză pentru a sărbători acasă, chiar dacă nu există o ocazie specială de marcat.

FOLLOW ME

Unul din cele mai mari visuri ale noastre a fost să avem un ACASĂ al nostru 🏡  Odată ce visul acesta a devenit realitate, următorul pas a fost să avem o plasă de siguranță care să ne ofere ajutor în caz de neprevăzut. Sunt o persoană optimistă și nu pun răul înainte, dar nici nu stau liniștită că „mie nu mi se poate întâmpla”. Acolo unde am posibilitatea, prefer să fiu prevăzătoare. Acesta este motivul pentru care casa noastră are atât asigurare obligatorie, cât și facultativă:  ✨ Asigurarea obligatorie - este impusă de legislația în vigoare încă din anul 2008 și include cele trei catastrofe care pot distruge o locuință: cutremur, inundație din cauze naturale și alunecări de teren.   ✨ Asigurarea facultativă - deși nu este impusă de legislație, este necesară tocmai pentru că acoperă și alte riscuri, precum: incendiu, explozie, trăsnet, inundația cu apă provenită de la vecini, furt, vandalism etc. Noi am ales pentru siguranța căminului nostru Asigurarea de locuință cu extra acoperiri de la @groupama_asigurari, pentru că am putut să o personalizăm după nevoile noastre și am adăugat fix acele acoperiri de care noi am avut nevoie. În plus, noi am optat si pentru clauza suplimentară de asistenta tehnică de urgență “Acasă”, prin intermediul careia un specialist vine la noi acasă și ne ajută în regim de urgență cu rezolvarea problemei.  Cu ajutorul lor ne simțim mult mai în siguranță, știind cât de mult ne-ar putea ajuta în cazul unui eveniment nefericit.
Unul din cele mai mari visuri ale noastre a fost să avem un ACASĂ al nostru 🏡 Odată ce visul acesta a devenit realitate, următorul pas a fost să avem o plasă de siguranță care să ne ofere ajutor în caz de neprevăzut. Sunt o persoană optimistă și nu pun răul înainte, dar nici nu stau liniștită că „mie nu mi se poate întâmpla”. Acolo unde am posibilitatea, prefer să fiu prevăzătoare. Acesta este motivul pentru care casa noastră are atât asigurare obligatorie, cât și facultativă: ✨ Asigurarea obligatorie - este impusă de legislația în vigoare încă din anul 2008 și include cele trei catastrofe care pot distruge o locuință: cutremur, inundație din cauze naturale și alunecări de teren.  ✨ Asigurarea facultativă - deși nu este impusă de legislație, este necesară tocmai pentru că acoperă și alte riscuri, precum: incendiu, explozie, trăsnet, inundația cu apă provenită de la vecini, furt, vandalism etc. Noi am ales pentru siguranța căminului nostru Asigurarea de locuință cu extra acoperiri de la @groupama_asigurari, pentru că am putut să o personalizăm după nevoile noastre și am adăugat fix acele acoperiri de care noi am avut nevoie. În plus, noi am optat si pentru clauza suplimentară de asistenta tehnică de urgență “Acasă”, prin intermediul careia un specialist vine la noi acasă și ne ajută în regim de urgență cu rezolvarea problemei. Cu ajutorul lor ne simțim mult mai în siguranță, știind cât de mult ne-ar putea ajuta în cazul unui eveniment nefericit.

♎ BALANȚĂ

S-ar putea să te simți chemată să susții o persoană dragă astăzi, pe măsură ce Luna în Scorpion se conectează cu profundul Pluton. Acest climat cosmic îți va supraîncărca intuiția, făcându-te să simți emoțiile celor mai apropiați și mai dragi. Cu toate acestea, va fi vital să îți hrănești și propriul corp și suflet, mai ales dacă ai cărat un stres suplimentar în ultima vreme. Vibrația se va ușura după-amiaza, când Luna își va face loc în strălucitorul Săgetător, ridicându-ți mintea și starea de spirit. Atmosfera va trece de la seriozitate la distracție, ajutându-te pe tine și pe prietenii tăi să vă îndreptați spre optimism și bucurie.

♏ SCORPION

Climatul cosmic din această dimineață îți va aduce un sentiment de confort emoțional și mental, pe măsură ce Luna călătorește prin semnul tău, împărtășind o legătură dulce cu Pluton, conducătorul tău modern. Folosește această alianță cerească ca o scuză pentru a te sărbători pe tine însuți, în timp ce îmbrățișezi oamenii și situațiile care îți aduc cea mai mare bucurie. Aura ta va beneficia, de asemenea, de aceste vibrații, oferindu-ți o energie izbitoare care cu siguranță te va face să te simți viu și puternic. O schimbare va avea loc după-amiază, pe măsură ce Luna își face loc în Săgetător, aducând noroc în finanțele tale în următoarele două zile.

♐ SĂGETĂTOR

Visele tale din noaptea trecută ar putea oferi o perspectivă asupra a ceea ce are nevoie psihicul tău, deoarece Luna în Scorpion împarte o conexiune de susținere cu Neptun spiritual în primele ore ale dimineții. Ia-ți un moment pentru a te verifica cu sentimentele tale odată ce te trezești și încearcă să recunoști orice experiență profundă pe care ai întâlnit-o în timp ce dormeai. Vei simți o schimbare în această după-amiază, când Luna intră în semnul tău, în timp ce formează o conexiune utilă cu Soarele. Folosește acest climat cosmic ca pe o scuză pentru a te distra, îmbrățișând activitățile sau persoanele care te ajută să te simți inspirat și cu spiritul liber.

♑ CAPRICORN

Vei fi șeful cercului tău social în această dimineață, deoarece Luna în Scorpion împarte o conexiune de susținere cu împuternicitul Pluton. S-ar putea să te simți inspirat să organizezi o adunare pentru prietenii tăi, ajutându-te să îți stabilești rolul de lider în cadrul grupului tău. Aceste vibrații te pot ajuta, de asemenea, să faci progrese pe plan profesional, așa că nu te teme să te apropii de conexiunile tale de afaceri, fie și numai pentru a hrăni relațiile. Vei observa o schimbare în această după-amiază, când Luna intră în Săgetător și în sectorul din harta ta care guvernează subconștientul. Aceste vibrații vă vor oferi șansa de a vă apleca spre partea mai ușoară a vieții, așa că asigurați-vă că îmbrățișați optimismul.

♒ VĂRSĂTOR

Veți avea ocazia să vă rezolvați unele dintre anxietățile profesionale în această dimineață, datorită unei conexiuni dulci între Luna în Scorpion și transformatorul Pluton. Aceste vibrații îți vor lovi psihicul la un nivel profund, cerându-ți să te eliberezi de orice nesiguranță sau sentiment de nevrednicie care te-ar putea ține departe de jobul tău de vis. Folosește această energie pentru a te folosi de puterea ta personală, mai ales atunci când vine vorba de a-ți croi un drum profesional de care să fii mândru și de care să te simți împlinit. Vei simți o schimbare atunci când Luna se va muta în Săgetător în această după-amiază, ceea ce te va pune într-o dispoziție socială și sociabilă.

♓ PEȘTI

Luna în Scorpion se conectează cu planeta care te guvernează, Neptun, la primele ore ale dimineții, aducând iubire și sprijin din partea universului. Luați notă de orice întâlniri semnificative pe care le-ați avut în timp ce visați, deoarece probabil ați fost înzestrat cu o vizită de vindecare din partea cealaltă, care poate include și unele îndrumări spirituale. O schimbare se va manifesta în această după-amiază, când Luna își va face loc în Săgetător, aducându-ți atenția asupra chestiunilor legate de carieră. Folosiți această energie ca o scuză pentru a vă reconecta cu obiectivele profesionale și nu vă fie teamă să vă asumați câteva riscuri în jurul biroului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.