HOROSCOP 24 aprilie: BALANȚELE riscă să piardă bani, RACII scapă de griji

Peștii sunt nevoiți să facă economii pentru a-și îndeplini un vis, iar Balanțele riscă să piardă niște bani.

Horoscop 24 Aprilie 2018 Berbec

Ți se oferă posibilitatea să faci pași mici pentru a-ți îndeplini un vis. Acest fapt se datorează mai precis împlinirilor pe plan profesional. Șeful va observa strădania ta așa că șansele de promovare cresc considerabil.

Horoscop 24 Aprilie 2018 Taur

Perioada aglomerată din viața ta ajunge la un sfârșit. Acum te poți organiza mai bine și poți pleca într-o călătorie. Te bucuri de zilele însorite și de prietenii buni care îți sunt alături.

Horoscop 24 Aprilie 2018 Gemeni

FOLLOW ME

3 lecții despre sustenabilitate pe care le-am luat cu mine și în 2023 👆🏻  Anul trecut am fost implicată într-un proiect care mi-a plăcut extrem de mult din toate punctele de vedere: #FaptePentruUnViitorMaiBun by @lidlromania.  Având 3 copii cu vârste atât de diferite, nu aveam cum să nu observ cât de mult evoluează lucrurile în tot ceea ce ține de creșterea lor de la un copil la altul.  Dacă în 2006, când am devenit mamă pentru prima oară, preocuparea pentru mediu era extrem de puțin abordată, în 2018, când s-a născut Nicholas, lucrurile stăteau complet diferit. Între timp, Alesia avea și ea deja 6 ani și era deja mica noastră ecologistă pentru că școala ei pune foarte mult accent pe subiectele ce țin de protejarea Planetei. 🌎  În prezent, avem la îndemână foarte multă informație despre sustenabilitate, dar și foarte multe modalități prin care să reușim ca prin obiceiurile noastre de zi cu zi să lăsăm o amprentă cât mai puțin dăunătoare în urma noastră.  Cele mai simple lucruri pe care le putem face începând de azi:  🌿 să consumăm mai multe produse de la producători locali
🌿 să evităm cât mai mult risipa alimentară
🌿 să ne îndreptăm mai mult atenția către alimentele BIO, crescute cu etică și respect pentru mediul înconjurător  Lumea din jurul nostru este într-o continuă schimbare și îmi doresc ca eu să fiu de partea bună a baricadei. Le datorez asta copiilor mei, pentru un viitor mai bun!  Tu ce #FaptePentruUnViitor mai bun ți-ai propus să faci?
3 lecții despre sustenabilitate pe care le-am luat cu mine și în 2023 👆🏻 Anul trecut am fost implicată într-un proiect care mi-a plăcut extrem de mult din toate punctele de vedere: #FaptePentruUnViitorMaiBun by @lidlromania. Având 3 copii cu vârste atât de diferite, nu aveam cum să nu observ cât de mult evoluează lucrurile în tot ceea ce ține de creșterea lor de la un copil la altul. Dacă în 2006, când am devenit mamă pentru prima oară, preocuparea pentru mediu era extrem de puțin abordată, în 2018, când s-a născut Nicholas, lucrurile stăteau complet diferit. Între timp, Alesia avea și ea deja 6 ani și era deja mica noastră ecologistă pentru că școala ei pune foarte mult accent pe subiectele ce țin de protejarea Planetei. 🌎 În prezent, avem la îndemână foarte multă informație despre sustenabilitate, dar și foarte multe modalități prin care să reușim ca prin obiceiurile noastre de zi cu zi să lăsăm o amprentă cât mai puțin dăunătoare în urma noastră. Cele mai simple lucruri pe care le putem face începând de azi: 🌿 să consumăm mai multe produse de la producători locali 🌿 să evităm cât mai mult risipa alimentară 🌿 să ne îndreptăm mai mult atenția către alimentele BIO, crescute cu etică și respect pentru mediul înconjurător Lumea din jurul nostru este într-o continuă schimbare și îmi doresc ca eu să fiu de partea bună a baricadei. Le datorez asta copiilor mei, pentru un viitor mai bun! Tu ce #FaptePentruUnViitor mai bun ți-ai propus să faci?

Elimină orice sarcină suplimentară din programul tău, pentru că tot ce ai nevoie este să te odihnești. Vor urma niște interviuri, examene sau teste peste care poți trece cu bine, deci nu e nevoie să te stresezi prea mult.

Horoscop 24 Aprilie 2018 Rac

Grijile s-au terminat, așa că nu rămâne blocat în trecut. A venit clipa să te bucuri mai mult de viață. Ia-ți prietenii și fă ceva ce îți place, ieși mai mult din casă.

Horoscop 24 Aprilie 2018 Leu

Îți e greu să stai în casă așa că simți din nou nevoia de o aventură. Deși e o perioadă destul de liniștită în viața ta, tot găsești modalități de a tulbura apele.

Horoscop 24 Aprilie 2018 Fecioară

Starea ta de spirit este extraordinară și transmiți asta prin fiecare por. Decizi să îți iei prietenele în oraș, să vă relaxați sau chiar să dai o petrecere acasă. Nu abuza totuși prea mult, săptămâna abia a început.

Horoscop 24 Aprilie 2018 Balanță

De la fericire la dramă nu e decât un pas greșit. Dacă ai primit de curând o sumă de bani considerabilă, nu abuza de ea la cumpărături, pentru că s-ar putea să ai probleme financiare apoi. De asemenea, ține cont că s-ar putea chiar să pierzi acei bani odată cu portofelul deci fii atent la lucrurile tale.

Horoscop 24 Aprilie 2018 Scorpion

Ești puțin îngrijorat, iar niște probleme te macină. Din fericire, cei din familie sunt gata să îți fie alături iar vorbele și sprijinul lor chiar te pot ajuta să treci peste orice impas.

Horoscop 24 Aprilie 2018 Săgetător

E posibil să apară o schimbare care să îți schimbe viața. Nu te îngrijora, este ceva ce te va bucura cu siguranță și te va face să fii în centrul atenției.

Horoscop 24 Aprilie 2018 Capricorn

Partenerul îți e mai alături ca niciodată și tine să te copleșească cu dragostea lui. Vei avea parte de câteva surprize plăcute când te întorci acasă.

Horoscop 24 Aprilie 2018 Vărsător

Simți nevoia să răsplătești persoanele care îți sunt alături și îți oferă afecțiune. Și este un moment bun să faci asta. Așa că îți vei dedica ziua făcându-le surprize celor dragi.

Horoscop 24 Aprilie 2018 Pești

E momentul să faci niște economii pentru o achiziție pe care ți-o doreai de mult timp. Din fericire, partenerul și familia te susțin și sunt gata să te ajute chiar și pe plan material.

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.