HOROSCOP 24 aprilie: BALANȚELE riscă să piardă bani, RACII scapă de griji


Peștii sunt nevoiți să facă economii pentru a-și îndeplini un vis, iar Balanțele riscă să piardă niște bani.

Horoscop 24 Aprilie 2018 Berbec

Ți se oferă posibilitatea să faci pași mici pentru a-ți îndeplini un vis. Acest fapt se datorează mai precis împlinirilor pe plan profesional. Șeful va observa strădania ta așa că șansele de promovare cresc considerabil.

Horoscop 24 Aprilie 2018 Taur


Perioada aglomerată din viața ta ajunge la un sfârșit. Acum te poți organiza mai bine și poți pleca într-o călătorie. Te bucuri de zilele însorite și de prietenii buni care îți sunt alături.

Horoscop 24 Aprilie 2018 Gemeni

FOLLOW ME

Statisticile cu privire la accidente rutiere din România sunt extrem de triste… 
Mă număr printre cei care au fost implicați în accidente. Deși eram în oraș și circulam cu viteză mică, în impact, mașina a avut daună totală. I-am mulțumit lui Dumnezeu că eu nu am pățit nimic și că Alesia nu mai era cu mine în mașină, o lăsasem la școală. 
Dar știți cum își punea centura până atunci? Cu smiorcăieli și milogeală. 
Așa se punea și Nicholas în scaun până la acest experiment la care l-am luat să asiste și să vadă ce se poate întâmpla. 
Putem să le explicăm copiilor în multe feluri de ce un lucru e periculos, însă, din păcate, cel mai bine funcționează atunci când se conving singuri. 
Experimentul pe care l-am făcut pentru campania #CelMaiSigurLoc inițiată de @omvpetrom și Poliția Română a fost unul dur, dar vă recomand să arătați filmările copiilor voștri sau altor membri ai familiei care nu înțeleg de ce e important să fim asigurați în mașină. 
Nicholas se pune singur acum în scaun și sunt pregătită să-i reamintesc de acest experiment atunci când va uita și va proceda altfel. 
De ce? 
Conform informațiilor primite de la Poliția Română și Petrom: 
În 2021, 2159 de copii au fost victime pe şoselele din România. Asigurarea corectă, la fiecare drum, este cea mai bună șansă în caz de impact, iar riscurile să păţească ceva scad vertiginos. 
👉🏻 Cum îți asiguri copilul? 
Sistemele de siguranță și dispozitivele de fixare, precum scoica de protecție, scaunul auto și înălțătorul, îl protejează pe cel mic atunci când călătoriți împreună. Acestea sunt obligatorii din prima zi de viață până când copilul ajunge la înălțimea de 1,35 m 
👉🏻 Cum alegi corect un dispozitiv de protecție? 
🤍 să fie potrivit cu vârsta, înălțimea sau greutatea copilului tău
🤍 să fie potrivit pentru mașina ta, în funcție de sistemul de prindere
🤍 să fie certificat în urma unui test de impact independent (ADAC, OAMTC, Plus, NHSA, Which, RACE) 
⚠️ asigură-l pe cel mic corect, conform nevoilor lui
⚠️ nu ține niciodată copilul în brațe atunci când mergeți cu mașina
⚠️ poartă întotdeauna centura de siguranță
⚠️ fii un model pentru copilul tău: acționează cum ai vrea să acționeze el!
Statisticile cu privire la accidente rutiere din România sunt extrem de triste… Mă număr printre cei care au fost implicați în accidente. Deși eram în oraș și circulam cu viteză mică, în impact, mașina a avut daună totală. I-am mulțumit lui Dumnezeu că eu nu am pățit nimic și că Alesia nu mai era cu mine în mașină, o lăsasem la școală. Dar știți cum își punea centura până atunci? Cu smiorcăieli și milogeală. Așa se punea și Nicholas în scaun până la acest experiment la care l-am luat să asiste și să vadă ce se poate întâmpla. Putem să le explicăm copiilor în multe feluri de ce un lucru e periculos, însă, din păcate, cel mai bine funcționează atunci când se conving singuri. Experimentul pe care l-am făcut pentru campania #CelMaiSigurLoc inițiată de @omvpetrom și Poliția Română a fost unul dur, dar vă recomand să arătați filmările copiilor voștri sau altor membri ai familiei care nu înțeleg de ce e important să fim asigurați în mașină. Nicholas se pune singur acum în scaun și sunt pregătită să-i reamintesc de acest experiment atunci când va uita și va proceda altfel. De ce? Conform informațiilor primite de la Poliția Română și Petrom: În 2021, 2159 de copii au fost victime pe şoselele din România. Asigurarea corectă, la fiecare drum, este cea mai bună șansă în caz de impact, iar riscurile să păţească ceva scad vertiginos. 👉🏻 Cum îți asiguri copilul? Sistemele de siguranță și dispozitivele de fixare, precum scoica de protecție, scaunul auto și înălțătorul, îl protejează pe cel mic atunci când călătoriți împreună. Acestea sunt obligatorii din prima zi de viață până când copilul ajunge la înălțimea de 1,35 m 👉🏻 Cum alegi corect un dispozitiv de protecție? 🤍 să fie potrivit cu vârsta, înălțimea sau greutatea copilului tău 🤍 să fie potrivit pentru mașina ta, în funcție de sistemul de prindere 🤍 să fie certificat în urma unui test de impact independent (ADAC, OAMTC, Plus, NHSA, Which, RACE) ⚠️ asigură-l pe cel mic corect, conform nevoilor lui ⚠️ nu ține niciodată copilul în brațe atunci când mergeți cu mașina ⚠️ poartă întotdeauna centura de siguranță ⚠️ fii un model pentru copilul tău: acționează cum ai vrea să acționeze el!

Elimină orice sarcină suplimentară din programul tău, pentru că tot ce ai nevoie este să te odihnești. Vor urma niște interviuri, examene sau teste peste care poți trece cu bine, deci nu e nevoie să te stresezi prea mult.

Horoscop 24 Aprilie 2018 Rac

Grijile s-au terminat, așa că nu rămâne blocat în trecut. A venit clipa să te bucuri mai mult de viață. Ia-ți prietenii și fă ceva ce îți place, ieși mai mult din casă.

Horoscop 24 Aprilie 2018 Leu

Îți e greu să stai în casă așa că simți din nou nevoia de o aventură. Deși e o perioadă destul de liniștită în viața ta, tot găsești modalități de a tulbura apele.

Horoscop 24 Aprilie 2018 Fecioară

Starea ta de spirit este extraordinară și transmiți asta prin fiecare por. Decizi să îți iei prietenele în oraș, să vă relaxați sau chiar să dai o petrecere acasă. Nu abuza totuși prea mult, săptămâna abia a început.

Horoscop 24 Aprilie 2018 Balanță

De la fericire la dramă nu e decât un pas greșit. Dacă ai primit de curând o sumă de bani considerabilă, nu abuza de ea la cumpărături, pentru că s-ar putea să ai probleme financiare apoi. De asemenea, ține cont că s-ar putea chiar să pierzi acei bani odată cu portofelul deci fii atent la lucrurile tale.

Horoscop 24 Aprilie 2018 Scorpion

Ești puțin îngrijorat, iar niște probleme te macină. Din fericire, cei din familie sunt gata să îți fie alături iar vorbele și sprijinul lor chiar te pot ajuta să treci peste orice impas.

Horoscop 24 Aprilie 2018 Săgetător

E posibil să apară o schimbare care să îți schimbe viața. Nu te îngrijora, este ceva ce te va bucura cu siguranță și te va face să fii în centrul atenției.

Horoscop 24 Aprilie 2018 Capricorn

Partenerul îți e mai alături ca niciodată și tine să te copleșească cu dragostea lui. Vei avea parte de câteva surprize plăcute când te întorci acasă.

Horoscop 24 Aprilie 2018 Vărsător

Simți nevoia să răsplătești persoanele care îți sunt alături și îți oferă afecțiune. Și este un moment bun să faci asta. Așa că îți vei dedica ziua făcându-le surprize celor dragi.

Horoscop 24 Aprilie 2018 Pești

E momentul să faci niște economii pentru o achiziție pe care ți-o doreai de mult timp. Din fericire, partenerul și familia te susțin și sunt gata să te ajute chiar și pe plan material.


Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.