Horoscop 24 iunie 2022 – sânzienele aduc mare NOROC

♈ BERBEC

Acordă-ți permisiunea de a te mișca încet astăzi, dragă Berbecule, deoarece Luna intră în Taur, aducând o energie stabilizatoare și împământată la masă. Acest plasament luminos este despre aprecierea împrejurimilor, frumusețea și luxul, așa că asigurați-vă că vă răsfățați simțurile ori de câte ori este posibil. O conexiune dulce între Soare și Lună va aduce o energie terapeutică în casa ta, inspirându-te să practici auto-îngrijirea din confortul propriului spațiu. Dacă sunteți blocat la birou și nu veți avea ocazia să îmbrățișați fericirea domestică decât mai târziu în cursul zilei, asigurați-vă că ieșiți afară și vă bucurați de natură în timpul pauzei de prânz.

♉ TAUR

Nu te simți vinovat că te ridici în picioare astăzi, dragă Taur, deoarece Luna intră în semnul tău dis-de-dimineață. Aceste vibrații se referă la aprecierea frumuseții din interiorul și din jurul tău, ceea ce face ca acesta să fie un moment excelent pentru o modă elevată, un păr aranjat și un plus de energie în pasul tău. Vei observa o creștere a popularității tale chiar acum, de asemenea, mai ales la mijlocul dimineții, când Luna îi dă un sărut soarelui Racului. Asigurați-vă că vă verificați familia și prietenii, deoarece oamenii care vă iubesc vor fi nerăbdători să primească puțină atenție din partea Taurului lor preferat.

♊ GEMENI

Întemeierea și valorificarea recunoștinței tale îți vor aduce recompense majore și pace interioară astăzi, dulcele Gemeni, pe măsură ce Luna își croiește drum în Taur și în a douăsprezecea ta casă solară. Folosește această energie pentru a te conecta la corpul și mintea ta cu meditație profundă și întindere, lucrând la o conexiune sănătoasă între cele două. O conexiune dulce între Luna și Soare îți va ridica abilitățile de manifestare, deși va trebui să crezi în sinea ta că ești atât capabil, cât și demn de a-ți realiza cele mai nebunești vise. Planifică-ți să petreci noaptea în singurătate, oferindu-ți șansa de a te decomprima și de a-ți reîncărca bateriile sociale.

♋ RAC

Va trebui să îți monitorizezi utilizarea internetului și interacțiunile sociale astăzi, dragă Rac, deoarece Luna intră în Taur și în a unsprezecea ta casă solară. Acest plasament luminos îți va cere să îmbrățișezi doar oamenii și conținutul care te ajută să te simți stabil și împământat, făcând un pas înapoi de la oricine sau de la orice lucru care te face să te simți stresat sau dezlănțuit. Vei beneficia de o creștere a popularității tale până la jumătatea dimineții, când Luna îi va da un sărut soarelui, ridicându-ți aura și alura. Aceste vibrații sunt perfecte pentru a-ți extinde prezența pe rețelele de socializare, mai ales dacă speri să-ți crești numărul de urmăritori.

♌ LEU

Vei avea ocazia de a face pași mici, dar siguri în cariera ta astăzi, dragă Leu, deoarece Luna în Taur luminează sectorul din harta ta care guvernează ambițiile profesionale. Folosește această energie pentru a-ți pune în evidență seriozitatea și firea ta sensibilă în fața superiorilor și a colegilor, punând bazele pentru următoarea ta mare mărire de salariu sau promovare. O conexiune utilă între Luna și Soare te va ajuta să te simți mai sigur în cadrul ocupației tale la nivel de bază, cu excepția cazului în care, desigur, ești nefericit în domeniul tău actual. Dacă descoperi că este timpul pentru o șansă de schimbare de ritm, acum ar putea fi o zi bună pentru a-ți actualiza CV-ul.

♍ FECIOARĂ

Acordă-ți un moment pentru respirație profundă, băi de soare și meditație în această dimineață, dragă Fecioară, în timp ce Luna în Taur luminează sectorul spiritual al hărții tale. Acest plasament luminos te poate ajuta să te simți mai conectat la lumea din jurul tău, mai ales dacă îți faci timp să deschizi ochii și să vezi frumusețea care te înconjoară. Postările pe rețelele de socializare făcute până la jumătatea dimineții ar trebui să dea rezultate pozitive atunci când Luna îi dă un sărut Soarelui, arătându-și ochii în direcția ta. Planifică-ți să îți iei ceva timp pentru singurătate sau pentru autoîngrijire în această seară, astfel încât să te deschizi la mesajele de dincolo de văzduh.

FOLLOW ME

Unul din cele mai mari visuri ale noastre a fost să avem un ACASĂ al nostru 🏡  Odată ce visul acesta a devenit realitate, următorul pas a fost să avem o plasă de siguranță care să ne ofere ajutor în caz de neprevăzut. Sunt o persoană optimistă și nu pun răul înainte, dar nici nu stau liniștită că „mie nu mi se poate întâmpla”. Acolo unde am posibilitatea, prefer să fiu prevăzătoare. Acesta este motivul pentru care casa noastră are atât asigurare obligatorie, cât și facultativă:  ✨ Asigurarea obligatorie - este impusă de legislația în vigoare încă din anul 2008 și include cele trei catastrofe care pot distruge o locuință: cutremur, inundație din cauze naturale și alunecări de teren.   ✨ Asigurarea facultativă - deși nu este impusă de legislație, este necesară tocmai pentru că acoperă și alte riscuri, precum: incendiu, explozie, trăsnet, inundația cu apă provenită de la vecini, furt, vandalism etc. Noi am ales pentru siguranța căminului nostru Asigurarea de locuință cu extra acoperiri de la @groupama_asigurari, pentru că am putut să o personalizăm după nevoile noastre și am adăugat fix acele acoperiri de care noi am avut nevoie. În plus, noi am optat si pentru clauza suplimentară de asistenta tehnică de urgență “Acasă”, prin intermediul careia un specialist vine la noi acasă și ne ajută în regim de urgență cu rezolvarea problemei.  Cu ajutorul lor ne simțim mult mai în siguranță, știind cât de mult ne-ar putea ajuta în cazul unui eveniment nefericit.
Unul din cele mai mari visuri ale noastre a fost să avem un ACASĂ al nostru 🏡 Odată ce visul acesta a devenit realitate, următorul pas a fost să avem o plasă de siguranță care să ne ofere ajutor în caz de neprevăzut. Sunt o persoană optimistă și nu pun răul înainte, dar nici nu stau liniștită că „mie nu mi se poate întâmpla”. Acolo unde am posibilitatea, prefer să fiu prevăzătoare. Acesta este motivul pentru care casa noastră are atât asigurare obligatorie, cât și facultativă: ✨ Asigurarea obligatorie - este impusă de legislația în vigoare încă din anul 2008 și include cele trei catastrofe care pot distruge o locuință: cutremur, inundație din cauze naturale și alunecări de teren.  ✨ Asigurarea facultativă - deși nu este impusă de legislație, este necesară tocmai pentru că acoperă și alte riscuri, precum: incendiu, explozie, trăsnet, inundația cu apă provenită de la vecini, furt, vandalism etc. Noi am ales pentru siguranța căminului nostru Asigurarea de locuință cu extra acoperiri de la @groupama_asigurari, pentru că am putut să o personalizăm după nevoile noastre și am adăugat fix acele acoperiri de care noi am avut nevoie. În plus, noi am optat si pentru clauza suplimentară de asistenta tehnică de urgență “Acasă”, prin intermediul careia un specialist vine la noi acasă și ne ajută în regim de urgență cu rezolvarea problemei. Cu ajutorul lor ne simțim mult mai în siguranță, știind cât de mult ne-ar putea ajuta în cazul unui eveniment nefericit.

♎ BALANȚĂ

Vei fi într-o dispoziție neobișnuit de încăpățânată astăzi, dragă Balanță, când Luna Taurului călătorește prin a opta ta casă solară. Deși vei fi deschisă la negocieri, nu vei fi dispusă să te mulțumești cu mai puțin decât meriți, ceea ce face ca acesta să fie un moment excelent pentru a te apăra în cadrul relațiilor tale de afaceri. Încercările de a vă îmbunătăți situația profesională vor avea un succes deosebit până la jumătatea dimineții, când Luna îi va da un sărut Soarelui Racului. Pe măsură ce ziua se apropie de final, este posibil să includeți o curățare a casei sau o baie de sare de Himalaya pentru a vă ajuta să curățați orice energie nedorită din aura și spațiul dvs.

♏ SCORPION

Împrejurimile tale se vor simți animate de romantism astăzi, dragă Scorpion, deoarece Luna Taur luminează sectorul din harta ta care guvernează dragostea. Fie că ești singur, cu inima frântă sau într-o relație, aceste vibrații sunt despre a te apleca asupra frumuseții, pe măsură ce universul te împinge să găsești profunzime și armonie în lumea din jurul tău. O energie de suflet pereche se va manifesta până la jumătatea dimineții, când Luna îi va da un sărut Soarelui, activând sectorul spiritual al hărții tale. Aceste vibrații pot fi deosebit de benefice dacă sperați să câștigați afecțiunea cuiva special, așa că asigurați-vă că flirtați!

♐ SĂGETĂTOR

Acordă-ți puțin timp pentru a te împământeni și a te conecta la mediul înconjurător astăzi, dragă Arcașule, deoarece Luna în Taur activează sectorul din harta ta care guvernează organizarea personală. Acest climat cosmic va evidenția legăturile care există între curățenia spațiului tău și stres, ceea ce face ca acesta să fie un moment bun pentru a face ordine, mai ales dacă te-ai simțit strâns în ultima vreme. Din fericire, astrele te vor încuraja, de asemenea, să te recompensezi pentru munca depusă, așa că nu te teme să te răsfeți cu un pic de lux după ce ai făcut curățenie și te-ai ocupat de sarcinile de peste zi.

♑ CAPRICORN

O dorință de admirație și respect se va manifesta în psihicul tău astăzi, dragă Capricorn, pe măsură ce Luna Taur îți activează a cincea casă solară. Acest climat cosmic te va face să cauți laudele pe care le meriți pe plan profesional și personal, dar încearcă să nu te bucuri atunci când cineva îți face un compliment. O dorință de distracție va intra, de asemenea, în joc acum, ceea ce face ca acesta să fie un moment excelent pentru a programa o cină elegantă cu cei mai buni prieteni ai tăi. De asemenea, astrele pot aduce prin inspirație creativă, așa că nu te reține dacă ești motivat să îți ștergi praful de pe materialele de artă.

♒ VĂRSĂTOR

Caută modalități de a-ți înfrumuseța casa astăzi, dragă Vărsătorule, deoarece Luna în Taur luminează sectorul din harta ta care guvernează fericirea domestică. Aceste vibrații sunt, de asemenea, perfecte pentru a-ți curăța dulapurile și cămara, deoarece Luna îi dă un sărut Soarelui, inspirându-te să te organizezi. O energie hrănitoare va intra în joc chiar acum, de asemenea, ceea ce face ca acesta să fie un moment excelent pentru a vă găzdui persoanele preferate la cină, oferind mese gătite acasă și o ambianță confortabilă la sfârșitul zilei de lucru. Amintiți-vă doar să vă programați timp pentru a vă răsfăța, sau ați putea sfârși prin a vă lovi de un zid.

♓ PEȘTI

Cuvintele tale vor fi la fel de groase ca melasa astăzi, dragă Pești, deoarece Luna în Taur aduce o energie împământenită și profundă în sectorul din harta ta care guvernează comunicarea. Acest climat cosmic îți va declanșa, de asemenea, latura ta curioasă, deși învățarea va veni mult mai ușor prin atingere și acțiune decât citind despre ceva sau primind instrucțiuni verbale. Gesturile romantice ar putea, de asemenea, să intre în joc chiar acum, deoarece universul îți cere să îți exprimi sentimentele care se agită în inima ta. Nu te reține dacă te simți inspirat să tratezi acea persoană specială, dar încearcă să nu exagerezi cu generozitatea ta.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.