Horoscop 24 mai 2021. Cum începe săptămâna pentru Berbeci și Vărsători

Horoscop 24 mai 2021. Cum începe săptămâna pentru Berbeci și Vărsători

Citește previziunile horoscopului pentru a afla ce ți-au rezervat astrele astăzi!

♈ BERBEC

Luni aveți control asupra adversarilor și a dușmanilor ascunși. Deciziile în chestiuni juridice pot fi în favoarea ta. Seniorii dvs. pot fi fericiți datorită muncii dvs. asidue, s-ar putea să primiți noi responsabilități în ceea ce privește promovarea. Cei singuri ar putea găsi un suflet pereche.

♉ TAUR

La începutul săptămânii s-ar putea să fiți fericit, s-ar putea să plănuiți să cumpărați niște lucruri creative, care să vă îmbunătățească stilul de viață. De asemenea, este posibil să cheltuiți pentru prietenii și membrii familiei. puteți plănui să faceți investiții în bunuri. persoanele singure pot avea întâlniri bune, iar îndrăgostiții se pot bucura de momentele lor importante.

♊ GEMENI

S-ar putea să căutați liniște sufletească. Dar binecuvântările Lunii vă pot ajuta să vă concentrați asupra voastră. Investițiile în proprietăți și alte active sunt sfătuite să fie evitate. Este posibil să aveți parte de momente fericite în viața domestică, dar vă sfătuim să evitați aroganța și orgoliul cu soțul/soția. disputele cu partenerul de afaceri au șanse de rezolvare.


♋ RAC

Sunteți binecuvântat de Lună, este posibil ca destinul să vă însoțească. Astăzi s-ar putea să fiți mai energic și mai concentrat asupra muncii dumneavoastră. munca grea vă poate fi răsplătită în termeni de succes. Subordonații dvs. vă pot ajuta. este posibil să plecați într-o scurtă călătorie legată de muncă. O veste bună ar putea veni de la fratele dvs… s-ar putea să vă planificați o renovare a casei sau a biroului, unde creativitatea dvs. va fi pusă la încercare.

♌ LEU

Luni este posibil să vă puteți controla cheltuielile pe lucruri fără valoare, ceea ce vă poate crește economiile. S-ar putea să fiți mai creativ Astăzi vă puteți folosi creativitatea la birou sau acasă, ceea ce vă poate îmbunătăți statutul social. Porumbeii pot obține probabil un anumit sprijin din partea membrilor familiei și a prietenilor pentru căsătorie.

FOLLOW ME

Statisticile cu privire la accidente rutiere din România sunt extrem de triste… 
Mă număr printre cei care au fost implicați în accidente. Deși eram în oraș și circulam cu viteză mică, în impact, mașina a avut daună totală. I-am mulțumit lui Dumnezeu că eu nu am pățit nimic și că Alesia nu mai era cu mine în mașină, o lăsasem la școală. 
Dar știți cum își punea centura până atunci? Cu smiorcăieli și milogeală. 
Așa se punea și Nicholas în scaun până la acest experiment la care l-am luat să asiste și să vadă ce se poate întâmpla. 
Putem să le explicăm copiilor în multe feluri de ce un lucru e periculos, însă, din păcate, cel mai bine funcționează atunci când se conving singuri. 
Experimentul pe care l-am făcut pentru campania #CelMaiSigurLoc inițiată de @omvpetrom și Poliția Română a fost unul dur, dar vă recomand să arătați filmările copiilor voștri sau altor membri ai familiei care nu înțeleg de ce e important să fim asigurați în mașină. 
Nicholas se pune singur acum în scaun și sunt pregătită să-i reamintesc de acest experiment atunci când va uita și va proceda altfel. 
De ce? 
Conform informațiilor primite de la Poliția Română și Petrom: 
În 2021, 2159 de copii au fost victime pe şoselele din România. Asigurarea corectă, la fiecare drum, este cea mai bună șansă în caz de impact, iar riscurile să păţească ceva scad vertiginos. 
👉🏻 Cum îți asiguri copilul? 
Sistemele de siguranță și dispozitivele de fixare, precum scoica de protecție, scaunul auto și înălțătorul, îl protejează pe cel mic atunci când călătoriți împreună. Acestea sunt obligatorii din prima zi de viață până când copilul ajunge la înălțimea de 1,35 m 
👉🏻 Cum alegi corect un dispozitiv de protecție? 
🤍 să fie potrivit cu vârsta, înălțimea sau greutatea copilului tău
🤍 să fie potrivit pentru mașina ta, în funcție de sistemul de prindere
🤍 să fie certificat în urma unui test de impact independent (ADAC, OAMTC, Plus, NHSA, Which, RACE) 
⚠️ asigură-l pe cel mic corect, conform nevoilor lui
⚠️ nu ține niciodată copilul în brațe atunci când mergeți cu mașina
⚠️ poartă întotdeauna centura de siguranță
⚠️ fii un model pentru copilul tău: acționează cum ai vrea să acționeze el!
Statisticile cu privire la accidente rutiere din România sunt extrem de triste… Mă număr printre cei care au fost implicați în accidente. Deși eram în oraș și circulam cu viteză mică, în impact, mașina a avut daună totală. I-am mulțumit lui Dumnezeu că eu nu am pățit nimic și că Alesia nu mai era cu mine în mașină, o lăsasem la școală. Dar știți cum își punea centura până atunci? Cu smiorcăieli și milogeală. Așa se punea și Nicholas în scaun până la acest experiment la care l-am luat să asiste și să vadă ce se poate întâmpla. Putem să le explicăm copiilor în multe feluri de ce un lucru e periculos, însă, din păcate, cel mai bine funcționează atunci când se conving singuri. Experimentul pe care l-am făcut pentru campania #CelMaiSigurLoc inițiată de @omvpetrom și Poliția Română a fost unul dur, dar vă recomand să arătați filmările copiilor voștri sau altor membri ai familiei care nu înțeleg de ce e important să fim asigurați în mașină. Nicholas se pune singur acum în scaun și sunt pregătită să-i reamintesc de acest experiment atunci când va uita și va proceda altfel. De ce? Conform informațiilor primite de la Poliția Română și Petrom: În 2021, 2159 de copii au fost victime pe şoselele din România. Asigurarea corectă, la fiecare drum, este cea mai bună șansă în caz de impact, iar riscurile să păţească ceva scad vertiginos. 👉🏻 Cum îți asiguri copilul? Sistemele de siguranță și dispozitivele de fixare, precum scoica de protecție, scaunul auto și înălțătorul, îl protejează pe cel mic atunci când călătoriți împreună. Acestea sunt obligatorii din prima zi de viață până când copilul ajunge la înălțimea de 1,35 m 👉🏻 Cum alegi corect un dispozitiv de protecție? 🤍 să fie potrivit cu vârsta, înălțimea sau greutatea copilului tău 🤍 să fie potrivit pentru mașina ta, în funcție de sistemul de prindere 🤍 să fie certificat în urma unui test de impact independent (ADAC, OAMTC, Plus, NHSA, Which, RACE) ⚠️ asigură-l pe cel mic corect, conform nevoilor lui ⚠️ nu ține niciodată copilul în brațe atunci când mergeți cu mașina ⚠️ poartă întotdeauna centura de siguranță ⚠️ fii un model pentru copilul tău: acționează cum ai vrea să acționeze el!

♍ FECIOARĂ

Pe 24 mai situațiile dezordonate sunt acum sub control, Este posibil să simțiți liniște în minte. este posibil să puteți face un echilibru adecvat în cheltuieli și venituri, ceea ce poate crește în economii. Sunteți sfătuiți să evitați să călătoriți prea mult sau să munciți prea mult, acest lucru vă poate afecta sănătatea. Studenții pot începe să-și planifice studiile superioare. Cei îngrăgostiți se pot bucura de momentele lor fericite.

♎ BALANȚĂ

În prima zi a săptămânii vă puteți confrunta cu probleme de sănătate, ceea ce vă poate face nerăbdător. Sunteți sfătuit să vă controlați temperamentul scurt. S-ar putea să vă cheltuiți banii câștigați cu greu cumpărând lucruri fără valoare, acest lucru vă poate afecta economiile. Cuplurile sunt sfătuite să evite discuțiile pe subiecte fără valoare, altfel ar putea avea loc unele despărțiri.

♏ SCORPION

Este o zi bună. În afaceri, s-ar putea să obțineți clienți noi, ceea ce va fi de ajutor în creșterea în ceea ce privește profiturile. Cei singuri au șanse să își găsească perechea bună. În viața domestică, trebuie să evitați să ascundeți ceva de soț/soție, altfel se va crea o oarecare prăpastie între relația voastră. Persoanele aflate în căutarea unui loc de muncă ar putea avea șanse să obțină un nou job, există șanse de promovare la actualul loc de muncă.

♐ SĂGETĂTOR

Luni, cu ajutorul rețelei puternice pe care o aveți, este posibil să vă puneți în aplicare planurile de afaceri. Este posibil să vă folosiți înțelepciunea pentru a obține profituri. De asemenea, puteți avea parte de armonie în viața domestică, poate exista o bună înțelegere între dumneavoastră și soț/soție. Nativii legați de metal, agenții de rezervări vor avea rezultate mai bune.

♑ CAPRICORN

Vă simțiți mai religios, ați putea plănui să vizitați un loc religios pentru a vă găsi liniștea sufletească. Este posibil să donați o sumă de bani în scopuri caritabile sau în locuri spirituale. persoanele din jurul dvs. pot primi ajutor și sprijin din partea dvs. în ceea ce privește sprijinul financiar sau moral. Este posibil să vă bucurați de fiecare moment cu satisfacție și răbdare.

♒ VĂRSĂTOR

Luni este posibil să aveți o senzație de plictiseală. Sunteți sfătuit să vă controlați temperamentul scurt. Concentrarea dvs. este pusă la încercare de multe ori și ar trebui să încercați să evitați să vă împrăștiați spre obiectivele dvs. de aceea este recomandat să nu investiți în lucruri fără valoare. Iubiții sunt sfătuiți să evite să se certe pe subiecte fără valoare.

♓ PEȘTI

Sunteți binecuvântat de Lună, este posibil să faceți planuri noi în ceea ce privește afacerile, colegii vă pot fi alături pentru a vă pune în aplicare planurile. Este posibil să vă recuperați banii blocați de la clienți, ceea ce poate stimula lichiditățile în afaceri. După lăsarea serii, este posibil să simțiți o oarecare depresie. Ceea ce vă poate afecta somnul profund.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.