Horoscop 24 martie 2022. O zi de joi norocoasă

Horoscop 24 martie 2022. O zi de joi norocoasă

♈ BERBEC

Intuiția ta va fi ridicată astăzi, deoarece Luna în Săgetător se conectează cu Mercur comunicativ, activându-ți casele a noua și a douăsprezecea. Din nefericire, sensibilitatea ta sporită ar putea deveni o povară dacă ți-e greu să te concentrezi asupra sarcinilor, ceea ce face important să te concentrezi înainte de a-ți asuma ziua. Din fericire, te vei simți mult mai ancorat în pământ în această după-amiază, odată ce Luna se va muta în Capricornul stabil. Folosiți această energie pentru a recupera responsabilitățile care ar fi putut să cadă pe marginea drumului mai devreme în cursul dimineții. Doar încercați să nu vă forțați prea mult, sau ați putea ajunge să vă simțiți epuizat până la sfârșitul zilei.

♉ TAUR

Prietenii tăi s-ar putea să îți ceară prea mult atenția în această dimineață, dragă Taur, datorită unei conexiuni dure între Luna în Săgetător și Mercur comunicativ. Nu te simți vinovat să stabilești limite dacă prietenii tăi îți îngreunează concentrarea la muncă, dar promite-le că vei recupera discuțiile cu ei mai târziu în cursul zilei. Din fericire, te vei simți mai adunat în această după-amiază, când Luna își va găsi drumul în Capricorn și în sectorul din harta ta care guvernează spiritualitatea. Fii cu ochii în patru pentru noi oportunități și semne de dincolo de văzduh, deoarece universul va fi dornic să te ajute pe drumul tău.

♊ GEMENI

Fie că te îndrăgostești cu îndârjire, te cerți cu iubitul tău sau ești fericită în dragoste, inima ta ar putea să-ți stea în calea muncii, datorită unei conexiuni dure între Luna în Săgetător și Mercur în Pești. Să-ți ții mintea departe de relația ta ar putea fi o sarcină dificilă, ceea ce face important să îți împarți lista de lucruri de făcut în pași mici, ușor de gestionat. Din fericire, vibrația se va schimba în această după-amiază, odată ce Luna va intra în stabilizatorul Capricorn. Folosește această energie pentru a scutura orice pânză de păianjen care s-a manifestat în creierul tău în această dimineață și nu te teme să intri în puterea ta personală, mai ales dacă ești prins într-un conflict.

♋ RAC

Mintea ta va călători în locuri îndepărtate în această dimineață, deoarece Luna în Săgetător se conectează cu Mercur, umplându-ți capul cu inspirație divină. Din nefericire, aceste vibrații fanteziste ar putea sta în calea priorităților tale, deoarece ar putea deveni dificil să te concentrezi asupra muncii. Deși dimineața s-ar putea simți ca o luptă logistică, vei deveni mult mai lucidă în această după-amiază, când Luna va intra în Capricornul realist. Deși acest plasament lunar vă va oferi cu siguranță o verificare a realității, este, de asemenea, pregătit să aducă o energie blândă, dar formidabilă în aura dvs. Arată-ți puțină grație chiar acum și asigură-te că practici un pic de autoîngrijire înainte ca ziua să se încheie.

♌ LEU

Pe măsură ce Luna își continuă drumul prin Săgetător, te vei simți înălțat, inspirat, plin de energie și pregătit să iei ziua în piept. Din nefericire, dispoziția ta optimistă ar putea părea puțin cam intensă pentru ceilalți, ceea ce face important să rămâi cu picioarele pe pământ și să îți menții un simț sănătos al sinelui pe măsură ce treci prin această zi. Vei observa o schimbare după-amiaza, când Luna își face loc în Capricornul serios, mutându-ți atenția către sarcinile personale și responsabilitățile profesionale. Folosiți aceste vibrații pentru a vă pune la punct cu orice lucru care trebuie îngrijit, mai ales dacă v-ați distrat prea mult în această dimineață.

♍ FECIOARĂ

Dacă nu ți-ai alocat suficient timp pentru a te îngriji de tine însuți, ai putea simți asta în această dimineață, când Luna în Săgetător se află în cuadratură cu Mercur. În cazul în care constați că îți este greu să te concentrezi asupra sarcinilor, ai putea să îți iei câteva momente pentru a te concentra asupra respirației, astfel încât să poți elibera orice stres care s-a acumulat în psihicul tău. Din fericire, aceste vibrații se vor disipa până după-amiază, odată ce Luna își va face loc în stabilizatorul Capricorn și în sectorul din harta ta care guvernează distracția. Folosește această energie ca pe o scuză pentru a te dezlănțui, alegând să te concentrezi asupra activităților sau muncii care îți aduc cea mai mare bucurie.

FOLLOW ME

♎ BALANȚĂ

S-ar putea să te simți copleșit de responsabilitățile tale în această dimineață, dulce Balanță, datorită unei conexiuni dure între Luna în Săgetător și Mercur cerebral. Deși lista ta de lucruri de făcut poate fi vastă, încearcă să nu pui prea multă presiune asupra ta pentru a face față la toate deodată și nu-ți fie teamă să ceri ajutor dacă ai nevoie de el. Concentrarea ta se va schimba în această după-amiază, când Luna se va muta în Capricorn și în a patra ta casă. Folosește acest climat cosmic ca o scuză pentru a-ți trage puțin sufletul, știind că nu poți ajuta pe nimeni dacă nu te ajuți mai întâi pe tine însuți.

♏ SCORPION

Încearcă să nu te îndoiești de tine astăzi, dragă Scorpionule, deoarece Luna în Săgetător formează un pătrat dur cu Mercur cerebral. Aceste vibrații ar putea duce la sentimente de nesiguranță dacă nu ești atentă, ceea ce face important să-ți sporești încrederea în tine cu afirmații pozitive și tovărășii care să te susțină. O schimbare se va manifesta în această după-amiază, când Luna își va găsi drumul spre Capricorn și spre sectorul din harta ta care guvernează claritatea mentală. Acest climat cosmic te poate ajuta să te scoți din starea de rău în care te-ai poticnit mai devreme, deși s-ar putea să fie nevoie să fii puțin realist cu tine însuți și să-ți amintești de forța și puterea ta personală.

♐ SĂGETĂTOR

Luna își încheie astăzi călătoria prin semnul tău, formând o legătură dură cu Mercur înainte de a intra în pragmaticul Capricorn. Dacă în ultima vreme ai mers cu o milă pe minut, acest lucru te-ar putea ajunge din urmă chiar acum, pe măsură ce universul te împinge să încetinești și să îți tragi sufletul. Folosește această energie ca o scuză pentru a petrece seara acasă, chiar dacă asta înseamnă să amâni planurile cu prietenul tău cel mai bun. Probabil că ai nevoie de odihnă și relaxare serioasă, ceea ce face important să te dedici unei alimentații hrănitoare, unui pijama confortabil și multă grijă de sine în această seară.

♑ CAPRICORN

S-ar putea să trebuiască să ai grijă la cuvintele tale în această dimineață, deoarece Luna în Săgetător formează o legătură dură cu Mercur comunicativ. Această energie ar putea să te facă să te simți enervat de prieteni sau de colegii de muncă, ceea ce înseamnă că o abordare liniștită a zilei ar putea fi cea mai bună. Din fericire, te vei simți mult mai optimist și ca tine însuți în această după-amiază, deoarece Luna își face loc în semnul tău, netezind orice denivelări care s-au manifestat pe drumul tău cosmic în această dimineață. Folosiți aceste vibrații ca o scuză pentru a vă pune pe primul loc în următoarele două zile, mai ales când vine vorba de cultivarea obiectivelor personale sau profesionale.

♒ VĂRSĂTOR

Încearcă să nu-ți faci griji cu privire la ceea ce spun sau gândesc alții despre tine în această dimineață, dragă Vărsătorule, deoarece Luna în Săgetător formează un pătrat dur cu Mercur. În timp ce poți avea impresia că alții vorbesc pe la spatele tău, este puțin probabil ca prietenii tăi adevărați să se implice în astfel de bârfe. Ține minte că cei care urăsc vor exista întotdeauna la un anumit nivel și amintește-ți că vibrațiile lor tulburi te pot trage în jos doar dacă îi lași să o facă. Vei simți o schimbare în această după-amiază, când Luna intră în Capricornul pământesc, cerându-ți să te liniștești și să te reconectezi cu centrul tău.

♓ PEȘTI

Evită să te lași atras de bârfele profesionale în această dimineață, deoarece Luna în Săgetător se află în cuadratură cu comunicativul Mercur. În timp ce tentația de a discuta despre colegii tăi poate fi reală, cuvintele tale s-ar putea întoarce în cele din urmă să te bântuie pe drum. Din fericire, aceste vibrații ciudate se vor disipa pe măsură ce după-amiaza se apropie, iar Luna își face loc în Capricornul stabil. Acest climat cosmic poate ajuta la întărirea legăturilor tale, iar universul este probabil să te recompenseze pentru că ți-ai ținut gura închisă mai devreme în cursul zilei. Folosiți această seară pentru a vă pune la curent cu prietenii, chiar dacă este vorba de un scurt apel telefonic sau de un schimb de mesaje.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.