HOROSCOP 25 aprilie: SCORPIONII au nevoie de vacanță, BALANȚELE muncesc mai mult ca niciodată

Scorpionii au nevoie de o vacanță lungă, în timp ce Balanțele trebuie să muncească mai mult pentru a-și îndeplini obiectivul. Capricornii primesc o sumă de bani.

Horoscop 25 Aprilie 2018 BERBEC (21 martie – 20 aprilie)

S-ar putea să te afli în mijlocul unui conflict. Nu uita că lumea vorbește mereu și s-ar putea să nu îți placă totdeauna ceea ce auzi. Cheia este să nu pui la suflet orice auzi și să te concentrezi pe ceea ce ai de făcut.

Horoscop 25 Aprilie 2018 TAUR (21 aprilie – 20 mai)

Singurătatea este bună și îți poate aduce beneficii dar nu trebuie să îți dorești să fii mereu pe cont propriu. Sunt câteva persoane cărora chiar le pasă de tine și ar trebui să nu le mai excluzi din viața ta și să le permiți să te ajute.

Horoscop 25 Aprilie 2018 GEMENI (21 mai – 21 iunie)

FOLLOW ME

După o perioadă în care portofelul tău a fost mai mult gol, a venit momentul să îți schimbi situația financiară. Primești o sumă de bani considerabilă și acum starea de spirit ți se schimbă.

Horoscop 25 Aprilie 2018 RAC (22 iunie – 22 iulie)

Fii mai atent la cei din jurul tău. Ești extrem de norocos să ai aceste persoane lângă tine și dacă până acum le-ai neglijat pentru că ai avut un program încărcat, e momentul să găsești câteva modalități pentru a le mulțumi.

Horoscop 25 Aprilie 2018 LEU (23 iulie – 23 august)

Ai tendința să pui nevoile altora mai presus de ale tale. Nu vei rezolva nimic dacă doar încerci să îi mulțumești pe alții. Desprinde-te de acest obicei și urmează-ți prioritățile personale.

Horoscop 25 Aprilie 2018 FECIOARĂ (24 august – 23 septembrie)

Persoana iubită te face să ai o stare de spirit excelentă și prin urmare, o zi minunată. Ai mai multă energie pentru a-ți îndeplini sarcinile, așa că nu lăsa niciun mic impediment să îți afecteze starea.

Horoscop 25 Aprilie 2018 BALANȚĂ (24 septembrie – 23 octombrie)

Ai tendința să fii distras de lucruri mărunte și să lenevești. Ți-ai setat totuși obiective înalte, dar singurul obstacol e atitudinea ta. Concentrează-te pe ceea ce ai de făcut.

Horoscop 25 Aprilie 2018 SCORPION (24 octombrie – 22 noiembrie)

După perioada aceasta, ai nevoie de un concediu, și ar fi ideal să îți iei o vacanță mai lungă pentru a te relaxa cu adevărat. E un moment bun să îți plănuiești excursia.

Horoscop 25 Aprilie 2018 SĂGETĂTOR (23 noiembrie – 21 decembrie)

A sosit timpul ca eforturile tale să fie recunoscute și răsplătite. Acest fapt, pe lângă că te bucură, te va motiva să evoluezi și mai mult în domeniul în care activezi.

Horoscop 25 Aprilie 2018 CAPRICORN (22 decembrie – 20 ianuarie)

Planul financiar e foarte bine aspectat. Poți primi o sumă de bani care să te scoată din impas și nu numai, îți permiți să cheltui bani și la o ieșire cu prietenii.

Horoscop 25 Aprilie 2018 VĂRSĂTOR (21 ianuarie – 19 februarie)

Un prieten e pe picior de plecare și ești foarte dezamăgit pentru că tocmai acum îți dai seama că tu ai făcut niște greșeli care l-au determinat să se supere. Discută deschis și încearcă să îți schimbi comportamentul.

Horoscop 25 Aprilie 2018 PEȘTI (20 februarie – 20 martie)

E timpul să investești mai mult în dezvoltarea ta personală, aspect ce l-ai cam neglijat în ultima perioadă. Implică-te în mai multe activități din care simți că poți învăța, și cel mai important, care îți fac plăcere.

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.