Horoscop 26 octombrie 2022. Vin vești bune mâine

♈ BERBEC

Vibrația va fi intensă pe măsură ce eclipsa de soare se manifestă în această dimineață, dragă Berbec, împingându-te spre transformare, fie că îți place sau nu. Acest eveniment luminos va purta cu el o energie distructivă, care ar putea împinge anumite persoane sau situații din viața ta fără prea multă atenție. Deși haosul te-ar putea lovi, încearcă să te încurajezi cu faptul că universul caută modalități de a-ți schimba cursul în bine, așa că încearcă să nu te agăți de nimic sau de cineva pe care trebuie să îl depășești. Cu toate acestea, există și o șansă ca noi angajamente să se manifeste, deși ar trebui să te gândești bine la astfel de decizii înainte de a încheia acorduri care nu sunt ușor reversibile.

♉ TAUR

Soarele și Luna Scorpionului se aliniază pe cer în această dimineață devreme, dragă Taurule, aducând prin intermediul unui val intens de energie și ultima eclipsă solară a anului. Din nefericire, acest eveniment luminos ar putea fi unul obositor pentru tine, mai ales dacă ți-ai neglijat rutinele de îngrijire de sine. Schimbări majore în viața ta amoroasă vor fi, de asemenea, declanșate de acest climat cosmic, deși efectele sale ar putea dura șase luni pentru a se manifesta pe deplin. Încearcă să nu te grăbești să te angajezi acum și evită să-ți lași inima să se lase dusă de val cu ultima ta pasiune, alegând în schimb să plantezi semințe pentru ca dragostea să crească în timp.

♊ GEMENI

S-ar putea să te simți neliniștit sau să ai dificultăți în a dormi la primele ore ale dimineții, dragă Gemeni, deoarece eclipsa de soare se manifestă în Scorpion și în a șasea ta casă solară. Acest climat cosmic va plasa o lupă asupra responsabilităților tale și a surselor de stres, deoarece universul îți cere să îți refaci viața de zi cu zi. Acordă o atenție sporită la ceea ce sau la cine aduce cele mai multe tulburări în viața ta, căutând soluții la astfel de probleme. De asemenea, ar trebui să vă acordați un moment pentru a vă examina sănătatea și dacă vă puteți îmbunătăți sau nu starea generală de bine cu noi rutine sau obiceiuri.

♋ RAC

S-ar putea să te simți ca și cum ai fi în centrul tuturor astăzi, dragă Rac, deoarece eclipsa de soare din Scorpion activează sectorul din harta ta care guvernează mândria și exprimarea de sine. În timp ce acest eveniment luminos poate aduce un sentiment jucăuș de împuternicire în calea ta, există riscul să suferi o vânătaie de ego sau două. În loc să abordezi ziua dintr-o dispoziție extrovertită, optează pentru un rol mai misterios. Observarea oamenilor din jurul tău îți va da indicii despre cum te privesc, permițându-ți să adopți o abordare mai strategică față de obiectivele tale personale și profesionale.

♌ LEU

Fii foarte prezentă în casă astăzi, dragă Leu, deoarece eclipsa de soare din Scorpion se manifestă în sectorul din harta ta care guvernează afacerile casnice. Cu atât de multă energie care zboară în spațiul tău, ar fi ușor să spargi din greșeală o farfurie, să îți prinzi degetul în geam sau să suferi consecințele unor aparate electrocasnice care funcționează defectuos. Vibrațiile sunt susceptibile să fluctueze și în rândul colegilor de casă și este posibil să vrei să te ascunzi dacă vreunul dintre colocatarii tăi pare mai temperamental decât de obicei. De asemenea, ar trebui să ai grijă în mod special să îți îngrijești inima și sufletul, pentru a nu ceda și tu în fața stării de spirit.

♍ FECIOARĂ

Cuvintele tale se vor face auzite mai intens decât ți-ai putea imagina astăzi, dragă Fecioară, deoarece eclipsa de soare se manifestă în Scorpion și în sectorul din harta ta care guvernează comunicarea. Un element distructiv va fi la mijloc, ceea ce face important să fii conștient de cât de puternice pot fi cuvintele. Partea bună este că, dacă ești gata să treci peste anumite persoane sau situații, acest climat cosmic îți va oferi motivația de a-ți exprima adevăratele sentimente. Cu toate acestea, aceste vibrații pot deveni puțin obsesive, ceea ce face important să nu cedezi tentației de a-ți cotrobăi pe internet fostul soț.

FOLLOW ME

♎ BALANȚĂ

Întemeierea va fi cheia pentru a supraviețui climatului cosmic dezlănțuit de astăzi, dragă Balanță, deoarece eclipsa de soare din Scorpion se manifestă în a doua ta casă solară. Aceste evenimente luminoase sunt cunoscute pentru faptul că ne iau pe toți într-o călătorie sălbatică, deși dacă te miști încet și îți găsești centrul, s-ar putea să ieși nevătămat din acest teren stâncos. Evită să investești în achiziții mari în acest moment și încearcă să nu fii nesăbuit cu cheltuielile tale. Conectarea cu natura și cu tărâmurile materiale te va ajuta să te simți mai viu și mai prezent, ceea ce face ca acesta să fie momentul ideal pentru a te răsfăța cu mâncărurile și luxurile tale preferate.

♏ SCORPION

Eclipsa de Soare se manifestă în semnul tău în această dimineață, dragă Scorpionule, aducând un val de intensitate în aura ta. Acest climat cosmic este pregătit să te înalțe și să te împuternicească, deși pot apărea probleme dacă îți folosești greșit poziția. Evită să te complaci în tipare de gândire malițioase sau obsesive, mai ales dacă acestea implică alte persoane. Concentrându-te pe obiectivele tale personale te va ajuta să profiți la maximum de acest eveniment luminos transformator, ceea ce înseamnă că, dacă trebuie să te fixezi pe ceva, să fie găsirea succesului. Amintește-ți doar să îți hrănești relațiile în acest proces, ca nu cumva să fii acuzat că ești prea implicat în tine însuți.

♐ SĂGETĂTOR

Emoțiile pe care le-ai împins la suprafață ar putea să dea în clocot astăzi, dragă Săgetătorule, deoarece eclipsa de Soare se manifestă în sectorul din harta ta care guvernează subconștientul. Acest climat cosmic nu va fi unul ușor de navigat și s-ar putea să te simți ca și cum starea ta de spirit ar fi inconstantă, variind de la euforie, la deznădejde sau pur și simplu epuizată. Acordă-ți permisiunea de a lua o pauză de la agitația vieții tale obișnuite, folosind acest timp pentru a procesa orice sentimente care apar în acest moment. De asemenea, ar trebui să fii atent la acțiunile tale, deoarece există riscul ca comportamentele autodistructive să intre în joc.

♑ CAPRICORN

Caută modalități de a-ți evolua imaginea și prezența publică astăzi, dragă Capricorn, deoarece eclipsa de soare din Scorpion se manifestă în sectorul din harta ta care guvernează comunitatea. Aceste vibrații te pot ajuta să-ți exploatezi puterea personală și să-ți faci un nume, deși va trebui să fii strategic în orice mișcare pe care o faci. Evită deciziile impulsive care ar putea duce la poduri arse sau la o nouă concurență, alegând în schimb să te concentrezi pe rafinarea imaginii tale. De asemenea, este posibil să simți că un flirt ocazional devine mai intens, deoarece universul îți cere fie să te angajezi, fie să treci mai departe de legăturile tale romantice.

♒ VĂRSĂTOR

Nu face mișcări impulsive când vine vorba de viața ta profesională, dragă Vărsătorule, deoarece eclipsa de soare din Scorpion se manifestă în a zecea ta casă solară. Aceste vibrații pot lucra în favoarea sau în defavoarea ta, în funcție de cât de calculate sunt mișcările tale. Energia în joc este ideală pentru a-ți observa situația și pentru a lua notă de unde ar putea apărea următoarele oportunități. De asemenea, ar putea exista tentația de a studia comportamentele celor din jurul tău, deși ar fi înțelept să îți păstrezi concentrarea pe afaceri și nu pe particularitățile colegilor tăi. De asemenea, s-ar putea să te simți chemat să stabilești limite cu tine sau cu alții, dar încearcă să nu renunți la diplomație în acest proces.

♓ PEȘTI

Pregătește-te pentru momente intense de iluminare, abilități psihice ridicate și semne din partea universului, dragă Pești, deoarece eclipsa de soare din Scorpion se manifestă în sectorul din harta ta care guvernează spiritualitatea. Profită la maximum de aceste vibrații puternice și transformatoare dedicând o parte din ziua ta meditației, magiei sau rugăciunii, deoarece partea cealaltă va fi dornică să te asiste și să te ghideze. Stabilirea intențiilor în jurul spiritualității sau a obiectivelor tale de manifestare va aduce, de asemenea, rezultate rapide, deși ar trebui să nu uiți să folosești discernământul și să fii atent la ceea ce îți dorești, deoarece această energie este orice, numai previzibilă nu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.