Horoscop 27 decembrie 2023

Berbec (21 martie – 19 aprilie)
Astăzi, este o zi excelentă pentru a-ți urma pasiunile. Fii deschis la noi oportunități de carieră și la întâlniri neașteptate. Pe plan sentimental, comunicarea sinceră va aduce beneficii.

Taur (20 aprilie – 20 mai)
Concentrarea pe stabilitate financiară este esențială astăzi. Pe plan personal, este important să-ți acorzi timp pentru relaxare și reflecție. În dragoste, caută armonie și înțelegere.

Gemeni (21 mai – 20 iunie)
Este o zi favorabilă pentru socializare și pentru a-ți extinde rețeaua de contacte. Pe plan profesional, îndrăznește să fii creativ. În relații, fii deschis la dialog și ascultă.

Rac (21 iunie – 22 iulie)
Astăzi, acordă atenție nevoilor tale emoționale. Este o zi bună pentru a-ți petrece timpul acasă și pentru a te conecta cu familia. La locul de muncă, fii atent la detalii.

Leu (23 iulie – 22 august)
Este o zi excelentă pentru a-ți exprima creativitatea și pentru a te bucura de lucrurile care îți plac. În dragoste, este momentul să-ți arăți latura afectuoasă și generoasă.

Fecioară (23 august – 22 septembrie)
Concentrarea pe organizare și eficiență este cheia succesului astăzi. Pe plan personal, acordă atenție sănătății tale. În relații, caută echilibru și armonie.

FOLLOW ME

Unul din cele mai mari visuri ale noastre a fost să avem un ACASĂ al nostru 🏡  Odată ce visul acesta a devenit realitate, următorul pas a fost să avem o plasă de siguranță care să ne ofere ajutor în caz de neprevăzut. Sunt o persoană optimistă și nu pun răul înainte, dar nici nu stau liniștită că „mie nu mi se poate întâmpla”. Acolo unde am posibilitatea, prefer să fiu prevăzătoare. Acesta este motivul pentru care casa noastră are atât asigurare obligatorie, cât și facultativă:  ✨ Asigurarea obligatorie - este impusă de legislația în vigoare încă din anul 2008 și include cele trei catastrofe care pot distruge o locuință: cutremur, inundație din cauze naturale și alunecări de teren.   ✨ Asigurarea facultativă - deși nu este impusă de legislație, este necesară tocmai pentru că acoperă și alte riscuri, precum: incendiu, explozie, trăsnet, inundația cu apă provenită de la vecini, furt, vandalism etc. Noi am ales pentru siguranța căminului nostru Asigurarea de locuință cu extra acoperiri de la @groupama_asigurari, pentru că am putut să o personalizăm după nevoile noastre și am adăugat fix acele acoperiri de care noi am avut nevoie. În plus, noi am optat si pentru clauza suplimentară de asistenta tehnică de urgență “Acasă”, prin intermediul careia un specialist vine la noi acasă și ne ajută în regim de urgență cu rezolvarea problemei.  Cu ajutorul lor ne simțim mult mai în siguranță, știind cât de mult ne-ar putea ajuta în cazul unui eveniment nefericit.
Unul din cele mai mari visuri ale noastre a fost să avem un ACASĂ al nostru 🏡 Odată ce visul acesta a devenit realitate, următorul pas a fost să avem o plasă de siguranță care să ne ofere ajutor în caz de neprevăzut. Sunt o persoană optimistă și nu pun răul înainte, dar nici nu stau liniștită că „mie nu mi se poate întâmpla”. Acolo unde am posibilitatea, prefer să fiu prevăzătoare. Acesta este motivul pentru care casa noastră are atât asigurare obligatorie, cât și facultativă: ✨ Asigurarea obligatorie - este impusă de legislația în vigoare încă din anul 2008 și include cele trei catastrofe care pot distruge o locuință: cutremur, inundație din cauze naturale și alunecări de teren.  ✨ Asigurarea facultativă - deși nu este impusă de legislație, este necesară tocmai pentru că acoperă și alte riscuri, precum: incendiu, explozie, trăsnet, inundația cu apă provenită de la vecini, furt, vandalism etc. Noi am ales pentru siguranța căminului nostru Asigurarea de locuință cu extra acoperiri de la @groupama_asigurari, pentru că am putut să o personalizăm după nevoile noastre și am adăugat fix acele acoperiri de care noi am avut nevoie. În plus, noi am optat si pentru clauza suplimentară de asistenta tehnică de urgență “Acasă”, prin intermediul careia un specialist vine la noi acasă și ne ajută în regim de urgență cu rezolvarea problemei. Cu ajutorul lor ne simțim mult mai în siguranță, știind cât de mult ne-ar putea ajuta în cazul unui eveniment nefericit.

Balanță (23 septembrie – 22 octombrie)
Astăzi, este important să găsești echilibru între viața profesională și cea personală. Pe plan sentimental, este o zi bună pentru a-ți clarifica sentimentele și așteptările.

Scorpion (23 octombrie – 21 noiembrie)
Este o zi excelentă pentru introspecție și transformare personală. În carieră, fii deschis la noi provocări. În dragoste, pasiunea și intensitatea sunt la cote maxime.

Săgetător (22 noiembrie – 21 decembrie)
Astăzi, aventura și explorarea sunt cuvintele cheie. În carieră, caută noi oportunități. În dragoste, fii deschis la noi experiențe și la cunoașterea de noi persoane.

Capricorn (22 decembrie – 19 ianuarie)
Concentrarea pe obiective pe termen lung este importantă astăzi. În relații, caută stabilitate și încredere. Pe plan personal, găsește timp pentru reflecție și odihnă.

Vărsător (20 ianuarie – 18 februarie)
Este o zi bună pentru inovație și pentru a gândi diferit. În dragoste, exprimă-ți sentimentele într-un mod unic. La locul de muncă, colaborează și împărtășește ideile tale.

Pești (19 februarie – 20 martie)
Astăzi, fii atent la intuiție și la visurile tale. Pe plan profesional, creativitatea ta va străluci. În relații, caută conexiuni profunde și înțelegere spirituală.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.