Horoscop 27 iulie 2022. Ce zodii sunt afectate

Horoscop 27 iulie 2022. Ce zodii sunt afectate

♈ BERBEC

Luna în Rac se apropie de Venus, care se armonizează în această dimineață, dragă Berbec, încurajându-te să îți găsești pacea în inimă și în minte. Acordă-ți un moment pentru a-ți onora emoțiile înainte de a te îndrepta spre serviciu, dându-ți permisiunea de a fi la fel de deschis sau închis, după cum alegi. Din păcate, o conexiune dură între Mercur și Marte ar putea aduce greutate pe umerii tăi, mai ales dacă ego-ul tău a primit o lovitură recent. Acest climat cosmic te avertizează, de asemenea, să nu vorbești despre acțiunile tale înainte de a te lansa în ele, deoarece ai putea ajunge să vorbești despre situația ta doar pentru a nu-ți îndeplini fanteziile.

♉ TAUR

Visele tale ar putea fi mai intense din punct de vedere emoțional decât de obicei astăzi, deoarece Luna în Rac se află în cuadratură cu Jupiter expansiv în primele ore ale dimineții. Din fericire, vei avea șansa de a-ți calma inima și mintea pe măsură ce dimineața continuă să se desfășoare, datorită unei alianțe dulci între Luna și Venus. Din nefericire, s-ar putea să constați că menținerea acestei armonii este un efort continuu, deoarece Mercur și Marte produc tensiune pe cer. Fixarea pe dezamăgiri sau pe scenarii mai puțin bune ar putea aduce o lovitură majoră motivației tale, ceea ce face important să treci peste orice greutate care cade pe psihicul tău.

♊ GEMENI

Evită să te lași absorbit de feed-urile de social media și de e-mailuri în această dimineață, deoarece Luna Racului se conectează cu Jupiter și apoi cu Venus. Acest climat cosmic îți va cere să încetinești și să îmbrățișezi prezentul, făcându-l momentul ideal pentru munca de recunoștință și reconectarea cu natura. Din păcate, este posibil să suferiți de o stare cerebrală accentuată pe măsură ce orele continuă să treacă, din cauza unei conexiuni dure între Mercur și Marte. Comunicarea cu ceilalți va fi deosebit de copleșitoare, iar o constrângere de a vă verifica telefonul s-ar putea manifesta, de asemenea,. Dacă ți se pare că dispozitivele tehnologice aduc prea multă anxietate în ziua ta, nu ezita să te deconectezi pentru o perioadă.

♋ RAC

Aura ta va fi binecuvântată cu un plus de farmec, grație și alură astăzi, dragă Rac, datorită unei conexiuni dulci între Lună și Venus. Acest climat cosmic va aduce o vibrație armonioasă în calea ta, deși va trebui să fii atentă la energia care te înconjoară. O conexiune dură între Mercur și Marte ar putea să-ți arunce o cheie în zen, mai ales dacă ceilalți încep să se bazeze pe tine pentru sprijin emoțional și stabilitate. Asumarea problemelor altora te-ar putea face să te simți mai puțin centrată, așa că vei dori să fii atentă cui îi acorzi atenția acum și pentru ce motiv.

♌ LEU

O alianță cosmică între Luna în Rac și Venus te poate ajuta să te reconectezi cu forța ta interioară în această dimineață, dragă Leu, dar numai dacă ești dispus să îți arăți multă dragoste și compasiune. Ia-ți un moment pentru a aprecia pe deplin situația ta actuală și rezistența de până acum, deoarece s-ar putea să fie nevoie să te bazezi pe aceste sentimente pentru a trece peste zi. Se vor ivi tensiuni între Mercur și Marte, amenințând să te scoată din curs cu provocări și bariere în calea ta. Din fericire, veți avea ocazia să recâștigați controlul mai târziu în această seară, când Luna îi va da un sărut lui Marte cel pasional.

♍ FECIOARĂ

Luna în Rac se aliniază cu Venus în această dimineață, dragă Fecioară, punându-te în starea de spirit pentru dragoste, conexiune și socializare. Din păcate, acest plasament luminos te va face, de asemenea, mai sensibilă la gândurile și sentimentele celorlalți, iar un aspect dur între Mercur și Marte ar putea duce la suprastimulare psihică. Acordă o atenție deosebită schimbărilor tale emoționale chiar acum și dacă inima și mintea ta sunt sau nu aliniate. Dacă nu sunt, ai putea experimenta sentimente care nu îți aparțin. Din fericire, vei avea șansa de a te scutura de această stare de rău pe măsură ce ziua se apropie de final și Luna formează o conexiune dulce cu Uranus.

FOLLOW ME

♎ BALANȚĂ

Luna din Rac se aliniază cu dulcele Venus în această dimineață, cerându-ți să te împaci cu ceea ce înseamnă pentru tine niște limite sănătoase. Nu vă fie teamă să trageți linie cu oricine care nu vă respectă spațiul, chiar dacă este vorba doar de a cere puțin timp singur. Din păcate, o conexiune dură între Mercur și Marte ar putea să te descurajeze să te aperi, mai ales dacă ideea de a-i dezamăgi pe alții îți dă anxietate. Punerea telefonului pe „nu deranjați” ar putea ajuta la generarea liniștii mentale, în timp ce căutați modalități de a rămâne prezentă, aducând în același timp armonia în prezent.

♏ SCORPION

Este posibil să experimentezi niveluri ridicate de stres astăzi, deoarece Mercur se află în cuadratură cu Marte, conducătorul tău planetar. Acest climat cosmic ar putea fi deosebit de anevoios dacă ți-ai consumat prea multă energie lucrând pentru a-ți atinge obiectivele profesionale, fără să-ți rezervi suficient timp pentru a te concentra asupra nevoilor tale emoționale și a îngrijirii de sine. Din fericire, un aspect dulce între Luna în Rac și Marte, mai târziu în cursul după-amiezii, te poate ajuta să găsești armonia fără a-ți sacrifica nivelul de energie sau motivația personală. Planificați o sesiune de meditație înainte de a merge la culcare, deoarece Luna se conectează ușor cu Uranus, introducând descoperiri psihice și iluminare filosofică.

♐ SĂGETĂTOR

Visele tale s-ar putea să-ți eclipseze capacitățile astăzi, deoarece Mercur cerebral se află în cuadratură cu Marte, orientat spre acțiune. Acest climat cosmic te-ar putea face să te devansezi, mai ales când vine vorba de fantezii legate de drumul care te așteaptă și de potențialele tale realizări. Deși vei fi într-o dispoziție fantezistă, încearcă să nu te lași dus de val cu o idee fără greutate reală. Să-ți iei ceva timp pentru a te gândi pragmatic la următoarele tale mișcări te poate ajuta să eviți orice piedică pe care acest climat cosmic o poate conjura, cu condiția să fii dispus să accepți acolo unde ai nevoie de ajutor, depunând în același timp o muncă asiduă.

♑ CAPRICORN

Acordă-ți un moment pentru a te bucura de strălucirea iubirii și a armoniei în această dimineață, dragă Capră de mare, deoarece Luna în Rac se împrietenește cu dulcele Venus în a șaptea ta casă solară. Această energie este excelentă pentru a te răsfăța cu romantismul și iubirea de sine, așa că asigură-te că îți deschizi inima pentru grație. Din nefericire, o conexiune dură între Mercur și Marte amenință să șteargă aceste vibrații bune, aducând în discuție probleme legate de ego, gelozie și potențiale lupte pentru putere. Dacă ți se pare că lumea exterioară este prea dură pentru gustul tău în acest moment, nu te teme să faci un pas înapoi pentru a-ți prioritiza sănătatea mentală.

♒ VĂRSĂTOR

Luna în Rac se aliniază cu Venus în sectorul din harta ta care guvernează starea de bine în această dimineață, încurajându-te să începi ziua cu obiceiuri sănătoase. Asigură-te că te hidratezi, că mănânci bine și că faci câteva exerciții de stretching, iar universul îți va zâmbi pe măsură ce orele continuă să treacă. Din nefericire, un pătrat dur între Mercur și Marte te-ar putea face să te simți mai emoțional decât de obicei, mai ales dacă viața ta amoroasă a fost puțin mai dificilă în ultima vreme. Încearcă să nu-ți agăți fericirea de altcineva în acest moment și nu te simți vinovat dacă ai nevoie să îți iei ceva timp pentru tine.

♓ PEȘTI

Acordă-ți un moment pentru a investi în încrederea ta în această dimineață, dragă Pești, deoarece Luna Rac se apropie de dulcele Venus în a cincea ta casă solară. Meditația, mantrele pozitive și chiar o ținută îndrăzneață te pot ajuta să profiți la maximum de aceste vibrații de susținere, oferindu-ți ocazia de a începe ziua într-o notă mai fericită. Încearcă să-ți ții limba dacă simți că vrei să împarți sfaturi nesolicitate chiar acum, deoarece un pătrat dur între Mercur și Marte îi va avea pe oameni la limită. Descoperirile artistice și inspirația divină vă pot găsi mai târziu în această seară, datorită unei conexiuni dulci între Luna și Uranus.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.