Horoscop 27 martie 2022. Ce zodii au o duminică de vis

Horoscop 27 martie 2022. Ce zodii au o duminică de vis

♈ BERBEC

Mercur intră în semnul tău în această dimineață devreme, ascuțindu-ți spiritul, amplificându-ți vocea și mutând conversația spre tine în următoarele câteva săptămâni. Limbile se vor mișca în direcția ta, fie că-ți place sau nu, ceea ce face important ca tu să trăiești cea mai bună viață a ta, chiar dacă asta le dă celor care te urăsc ceva despre care să vorbească. Din fericire, oamenii nu vor avea chef să te atace astăzi, datorită unei conexiuni dulci între Soarele Berbecului și Luna Vărsătorului. Cu toate acestea, dacă observi că anumite cunoștințe sau prieteni nu au vorbit în favoarea ta, ar trebui să te gândești să îi îndepărtezi din viața ta, alegând să te înconjori doar de influențe pozitive.

♉ TAUR

Noi informații îți vor fi dezvăluite în următoarele câteva săptămâni, de bine sau de rău, dragă Taur, pe măsură ce Mercur comunicativ intră în Berbec și în sectorul din harta ta care guvernează tot ce este ascuns. Pregătește-te pentru bârfe suculente în săptămânile următoare, dar încearcă să nu te lași prins în schimburi răutăcioase sau în judecăți, deoarece nu va face decât să-ți afecteze propria valoare de sine. Dramele de la birou ar putea amenința să vă perturbe weekend-ul în această după-amiază, deoarece Luna în Vărsător se află în cuadratură cu sălbaticul Uranus, care în prezent campează în semnul dvs. Faceți tot posibilul să stabiliți limite rezonabile, mai ales dacă colegii încep să vă deranjeze cu privire la probleme care nu sunt urgente.

♊ GEMENI

Luna călătorește astăzi prin Vărsător, dragă Gemeni, activând sectorul din harta ta care guvernează filozofiile personale și spiritualitatea. Acest plasament lunar va da cu siguranță un impuls semnificativ intuiției tale, făcând esențial să cauți modalități de a te conecta cu universul. Între timp, Mercur, planeta comunicării, își începe călătoria prin Berbecul înflăcărat, aducând o energie incitantă vieții tale sociale. Te vei simți mai legat de camarazii tăi la nivel intelectual în următoarele câteva săptămâni, creând o conexiune aproape telepatică cu oamenii pe care îi iubești. Cu toate acestea, vei dori să fii atent la timpul petrecut în fața ecranului, deoarece va fi mai ușor decât de obicei să cazi într-o gaură de social media sau două.

♋ RAC

Nu vei avea chef de jocuri, dramă sau incertitudine astăzi, dragă Rac, deoarece Luna în Vărsător face lumină în casa ta a opta. Folosește această energie ca pe o oportunitate de a-ți urma intuiția și emoțiile, mai ales dacă instinctul tău îți spune că este timpul să treci peste anumite persoane sau situații. Între timp, Mercur intră în Berbecul înflăcărat dis-de-dimineață, aducându-vă gândurile la ambițiile profesionale în următoarele câteva săptămâni. Folosește acest plasament planetar ca o scuză pentru a deveni strategic cu obiectivele tale profesionale, mai ales dacă există oportunități pe care ai pus ochii.

♌ LEU

Comunicativul Mercur intră în Berbec în această dimineață, aducând un val de energie în sectorul din harta ta care guvernează spiritualitatea. Acest plasament planetar te va deschide la mesaje de dincolo de văzduh în următoarele câteva săptămâni, ceea ce face important să rămâi cu picioarele pe pământ și să meditezi des. Între timp, viața ta amoroasă va beneficia cu siguranță de un plus de romantism în această seară, când Luna în Vărsător se apropie de pasionalul Marte, încălzind lucrurile între tine și iubitul tău. Nu ai pe cineva pe care să îl numești al tău în acest moment? Aceste vibrații sunt perfecte pentru a lucra la un proiect creativ, care îți va spori încrederea în sine, atrăgând în același timp atenția potențialilor parteneri.

♍ FECIOARĂ

Vei fi o albină ocupată astăzi, dragă Fecioară, deoarece Luna în Vărsător luminează în a șasea ta casă, inspirându-te să îți sufleci mânecile și să te organizezi. Între curățenia spațiului tău și comisioanele personale, ți-ar putea fi greu să te conectezi cu prietenii, așa că este posibil să comanzi compania prietenei tale cele mai bune, pentru a te ajuta să treci peste astfel de sarcini. Între timp, Mercur, planeta comunicării, își începe călătoria prin Berbecul înflăcărat, cerându-ți să te gândești la modul în care ai vrea să te transformi în următoarele săptămâni. Acest plasament planetar va aduce, de asemenea, profunzime în conversațiile tale, dar încearcă să nu-ți dezvălui secretele nimănui în care nu ești sigur că poți avea încredere.

FOLLOW ME

♎ BALANȚĂ

Universul îți va cere ego-ului tău să iasă la joacă astăzi, pe măsură ce Luna își croiește drum prin extrovertitul Vărsător. Folosește aceste vibrații ca pe o scuză pentru a-ți îmbrățișa personalitatea extrovertită și asigură-te că îți programezi ceva timp cu cele mai bune prietene ale tale. Viața ta amoroasă va beneficia de stimularea intelectuală, de flirt și de linii clare de comunicare în următoarele câteva săptămâni, pe măsură ce Mercur își croiește drum în Berbecul înflăcărat. Cu toate acestea, aceste vibrații ar putea, de asemenea, face ca certurile tale să devină mai aprinse decât de obicei, ceea ce face esențial să îți menții o dispoziție diplomatică atunci când ești iritat.

♏ SCORPION

Mercur, planeta comunicării și a procesului de gândire, a intrat în Berbec în această dimineață, activând sectorul din harta ta care guvernează organizarea și bunăstarea. Acest plasament planetar îți va cere să îți prioritizezi eficiența și bunăstarea în următoarele câteva săptămâni, oferindu-ți disciplina mentală necesară pentru a pune în aplicare orice schimbare de care mintea și corpul tău au nevoie. Planificați să vă petreceți seara acasă, deoarece Luna în Vărsător se apropie de Marte, planeta care vă guvernează, aducând pasiune în spațiul dvs. Acesta este un moment excelent pentru a reaprinde focul în relația ta sau pentru a lucra la un proiect creativ care îți este aproape de inimă.

♐ SĂGETĂTOR

Viața ta socială se va simți ocupată online și în persoană pe măsură ce Luna se mișcă prin Vărsător, activându-ți a treia casă. În timp ce vei avea cu siguranță chef de discuții, vei fi cel mai interesat să te conectezi cu cei mai apropiați prieteni pe măsură ce Mercur își începe călătoria prin Berbec și prin a cincea ta casă. Acest plasament planetar te va pune în starea de spirit pentru o companie reală în detrimentul legăturilor de suprafață, împingându-te să-ți prioritizezi cei mai buni prieteni. Această energie îți va stimula, de asemenea, latura creativă, inspirându-te să te reconectezi la un proiect pasional sau la o ieșire artistică în următoarele câteva săptămâni.

♑ CAPRICORN

Mercur se mută în Berbecul înflăcărat în această dimineață, dragă Capricorn, activând sectorul din harta ta care guvernează casa. Acest plasament planetar te va motiva să planifici în sfârșit orice proiect de îmbunătățire a locuinței la care ai visat, oferindu-ți rezistența mentală și fizică necesară pentru a te lansa în astfel de sarcini. Între timp, Luna își croiește drum prin Vărsător, dându-vă permisiunea de a îmbrățișa luxul în timp ce vă lăsați pradă unei terapii cu amănuntul. Acest climat cosmic este perfect pentru a investi în spațiul tău, așa că nu te reține dacă te simți atrasă de o nouă plapumă, săpun de lux sau alte facilități casnice.

♒ VĂRSĂTOR

Luna își continuă călătoria prin semnul tău astăzi, formând o conexiune dulce cu soarele la primele ore ale dimineții. Aceste vibrații sunt perfecte pentru a te apleca asupra lucrurilor și oamenilor care îți aduc bucurie, pe măsură ce universul te împinge spre fericire și vitalitate. Între timp, Mercur, planeta comunicării, își face primii pași prin Berbecul înflăcărat, ascuțindu-ți spiritul și, posibil, limba în următoarele câteva săptămâni. Acest plasament planetar va stârni, de asemenea, o curiozitate naturală în tine, ceea ce te poate inspira să îți alegi un nou hobby sau un nou subiect de cercetare în timpul liber.

♓ PEȘTI

Mercur, planeta logicii și a comunicării, se mută în Berbec în această dimineață devreme, aducându-vă mintea într-un loc realist în următoarele câteva săptămâni. Te vei simți mai ancorat în pământ și dispus să iei lucrurile încet, mai ales în ceea ce privește obiceiurile tale de cheltuieli și creșterea financiară. Acest plasament planetar te poate ajuta, de asemenea, să faci investiții inteligente pentru viitor, așa că va fi vital să pui bazele monetare pentru drumul care te așteaptă. Între timp, Luna își continuă călătoria prin Vărsător, aducând o strălucire liniștită în psihicul tău, ceea ce face ca această zi să fie perfectă pentru reflecție și, poate, pentru a ține un jurnal.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.