Horoscop 27 septembrie 2022 – 4 zodii au noroc azi

Horoscop 27 septembrie 2022 - 4 zodii au noroc azi

♈ BERBEC

Te vei simți motivat să-ți transformi viața prin muncă și dedicare profesională astăzi, dragă Berbec, deoarece Mercur și Venus împart conexiuni dulci cu puternicul Pluton. Acest climat cosmic va aduce un nou sentiment de bucurie în sarcinile și rutinele tale zilnice, ajutându-te să excelezi în tot ceea ce faci. Din nefericire, vibrația ar putea deveni un pic mai agitată după-amiază, deoarece Luna se confruntă cu asteroidul vindecător, Chiron, ceea ce face important să menții un echilibru sănătos între îngrijirea de sine și îngrijirea obiectivelor tale. Planificați-vă să vă faceți timp pentru socializare sau romantism în această seară, când un mare trigon aerisit se manifestă pe cer.

♉ TAUR

Îmbrățișarea sinelui tău cel mai autentic se va simți transformator și vindecător la nivel spiritual astăzi, dragă Taur, datorită unei conexiuni dulci între Mercur, Venus și Pluto. Folosește această energie ca o scuză pentru a merge mai departe cu orice schimbare personală la care ai meditat, deoarece universul va sprijini pe deplin aceste schimbări. Cu toate acestea, veți dori să fiți în gardă pentru nesiguranță atunci când Luna se va confrunta cu Chiron în această după-amiază, fiind important să nu vă lăsați pradă sentimentelor de îndoială de sine. Vibrațiile bune vor curge mai târziu în această seară, când un mare trigon se formează pe cer, ajutându-te să găsești claritate în viața ta profesională.

♊ GEMENI

Te vei simți inspirată să investești și să îți transformi spațiul astăzi, dragă Gemeni, deoarece Mercur și Venus împart o conexiune dulce cu Pluton. Aceste vibrații te pot ajuta, de asemenea, să dai un sens inimii tale, așa că nu te teme să mergi în profunzime. Viața ta socială se va simți deosebit de ocupată în această după-amiază, când Soarele se confruntă cu Jupiter, deși ar putea fi nevoie să fii atent la stabilirea unor limite cu oamenii dacă începi să te simți epuizat emoțional sau mental. Te vei simți susținut de univers, deoarece un mare trigon se formează pe cer mai târziu în cursul zilei, ceea ce face ca acesta să fie un moment bun pentru a te conecta cu spiritualitatea ta.

♋ RAC

Conversații profunde se pot manifesta pentru tine în această dimineață, dragă Rac, transformând peisajul vieții tale amoroase. Sprijină-te de schimbările care se întâmplă pentru tine chiar acum, deoarece toate fac parte dintr-un plan mai mare pentru a aduce fericire în inima ta. Din nefericire, vibrațiile pot deveni puțin mai dificile pe măsură ce Luna în Balanță se confruntă cu Chiron în această după-amiază. S-ar putea să fie nevoie să vă puneți temporar gărzile emoționale pentru a naviga pe acest teren cosmic. Din fericire, un mare trigon aerisit se va manifesta în această seară, oferindu-ți șansa de a găsi claritate și pace în mijlocul tulburărilor care te-au putut găsi mai devreme.

♌ LEU

Te vei simți inspirat să faci mișcări financiare inteligente fără a-ți sacrifica dorința de lux astăzi, dragă Leu, deoarece Mercur și Venus împart conexiuni dulci cu Pluton. Aceste vibrații te vor încuraja, de asemenea, să treci în revistă orice datorii care îți atârnă deasupra capului, construind un plan care te va ajuta să le plătești în timp util. Acordă-ți puțin timp pentru meditație și introspecție atunci când Luna se confruntă cu Chiron în această după-amiază, sau ai putea începe să te simți copleșit de propria minte. Din fericire, în această seară se va apărea o oportunitate de a-ți recăpăta o dispoziție pozitivă, datorită unui mare trigon aerisit pe cer.

♍ FECIOARĂ

S-ar putea să vrei să îți revizuiești și să îți editezi proiectele creative sau pasionale astăzi, dragă Fecioară, deoarece Mercur și Venus împart o conexiune dulce cu Pluton. Acest climat cosmic îți va oferi ocazia de a intra în puterea ta ca individ, ajutându-te să îți transformi și să îți ridici munca. Rămânerea cu picioarele pe pământ te poate ajuta să te folosești de noi forme de inspirație, mai ales dacă îți găsești timp să te conectezi cu latura ta senzuală. Vibrațiile bune vor curge în această seară, când Luna în Balanță formează un mare trigon cu Marte și Saturn, cerându-vă să adoptați o abordare orientată spre acțiune și organizată față de ambițiile dvs. profesionale.

FOLLOW ME

Unul din cele mai mari visuri ale noastre a fost să avem un ACASĂ al nostru 🏡  Odată ce visul acesta a devenit realitate, următorul pas a fost să avem o plasă de siguranță care să ne ofere ajutor în caz de neprevăzut. Sunt o persoană optimistă și nu pun răul înainte, dar nici nu stau liniștită că „mie nu mi se poate întâmpla”. Acolo unde am posibilitatea, prefer să fiu prevăzătoare. Acesta este motivul pentru care casa noastră are atât asigurare obligatorie, cât și facultativă:  ✨ Asigurarea obligatorie - este impusă de legislația în vigoare încă din anul 2008 și include cele trei catastrofe care pot distruge o locuință: cutremur, inundație din cauze naturale și alunecări de teren.   ✨ Asigurarea facultativă - deși nu este impusă de legislație, este necesară tocmai pentru că acoperă și alte riscuri, precum: incendiu, explozie, trăsnet, inundația cu apă provenită de la vecini, furt, vandalism etc. Noi am ales pentru siguranța căminului nostru Asigurarea de locuință cu extra acoperiri de la @groupama_asigurari, pentru că am putut să o personalizăm după nevoile noastre și am adăugat fix acele acoperiri de care noi am avut nevoie. În plus, noi am optat si pentru clauza suplimentară de asistenta tehnică de urgență “Acasă”, prin intermediul careia un specialist vine la noi acasă și ne ajută în regim de urgență cu rezolvarea problemei.  Cu ajutorul lor ne simțim mult mai în siguranță, știind cât de mult ne-ar putea ajuta în cazul unui eveniment nefericit.
Unul din cele mai mari visuri ale noastre a fost să avem un ACASĂ al nostru 🏡 Odată ce visul acesta a devenit realitate, următorul pas a fost să avem o plasă de siguranță care să ne ofere ajutor în caz de neprevăzut. Sunt o persoană optimistă și nu pun răul înainte, dar nici nu stau liniștită că „mie nu mi se poate întâmpla”. Acolo unde am posibilitatea, prefer să fiu prevăzătoare. Acesta este motivul pentru care casa noastră are atât asigurare obligatorie, cât și facultativă: ✨ Asigurarea obligatorie - este impusă de legislația în vigoare încă din anul 2008 și include cele trei catastrofe care pot distruge o locuință: cutremur, inundație din cauze naturale și alunecări de teren.  ✨ Asigurarea facultativă - deși nu este impusă de legislație, este necesară tocmai pentru că acoperă și alte riscuri, precum: incendiu, explozie, trăsnet, inundația cu apă provenită de la vecini, furt, vandalism etc. Noi am ales pentru siguranța căminului nostru Asigurarea de locuință cu extra acoperiri de la @groupama_asigurari, pentru că am putut să o personalizăm după nevoile noastre și am adăugat fix acele acoperiri de care noi am avut nevoie. În plus, noi am optat si pentru clauza suplimentară de asistenta tehnică de urgență “Acasă”, prin intermediul careia un specialist vine la noi acasă și ne ajută în regim de urgență cu rezolvarea problemei. Cu ajutorul lor ne simțim mult mai în siguranță, știind cât de mult ne-ar putea ajuta în cazul unui eveniment nefericit.

♎ BALANȚĂ

Universul îți va cere să dai dovadă de compasiune și înțelegere față de tine, dragă Balanță, deoarece Mercur și Venus împart o conexiune dulce cu profundul Pluton. Aceste vibrații vor lovi la un nivel profund, deși vei avea ocazia să găsești pacea interioară și un sentiment de împlinire emoțională. Schimbări majore s-ar putea manifesta în cadrul vieții tale romantice pe măsură ce Soarele se confruntă cu Jupiter, ceea ce face ca acesta să fie un moment bun pentru a exprima ceea ce ai în inimă. Vibrațiile bune vor continua să curgă atunci când se formează un mare trigon în cosmos, ajutându-te să aduci structură, disciplină și bun simț în visele și obiectivele tale.

♏ SCORPION

Conversațiile importante ar putea debloca noi drumuri pentru tine, dragă Scorpionule, pe măsură ce Mercur și Venus se conectează cu Pluton. Folosiți această energie pentru a vă hrăni conexiunile sociale și profesionale, deoarece acest lucru ar putea prezenta oportunități neprevăzute. Din nefericire, ai putea fi copleșit de posibilități pe măsură ce Soarele Balanței se confruntă cu expansivul Jupiter, ceea ce face important să rămâi concentrat și organizat în cadrul celor mai importante agende ale tale. Dezorganizarea ar putea, de asemenea, să stârnească nesiguranțe din cauza unei opoziții dure între Luna și Chiron. Din fericire, vibrațiile se vor ușura în această seară, când Luna formează un mare trigon cu Marte și Saturn, inspirându-vă să faceți ordine în inima voastră, astfel încât să puteți evolua și să vă transformați.

♐ SĂGETĂTOR

Mercur și Venus împart o conexiune dulce cu puternicul Pluton în această dimineață, dragă Arcașule, aducând un sprijin cosmic ambițiilor tale profesionale și financiare. Între timp, Soarele Balanței se confruntă cu Jupiter strălucitor, oferindu-ți ocazia de a intra în lumina reflectoarelor. Cu toate acestea, vei dori să fii atent la calmul și la simțul tău de autocunoaștere. Aceste vibrații pot contribui, de asemenea, la ridicarea popularității tale, așa că asigură-te că îți pui o față prietenoasă. O energie dulce va umple aerul mai târziu în această seară, când un mare trigon se formează pe cer, punându-vă în starea de spirit pentru companie și conversație.

♑ CAPRICORN

Schimbări majore ar putea intra în joc pentru tine astăzi, deoarece Venus și Mercur împart o conexiune utilă cu transformatorul Pluto. Folosește această energie pentru a intra în puterea ta personală în timp ce ceri lucrurile pe care ți le dorești și asigură-te că petreci puțin timp cu spiritualitatea ta, deoarece abilitățile tale de manifestare vor fi ridicate. Din nefericire, vibrația ar putea deveni un pic mai agitată în această după-amiază, când Luna în Balanță se confruntă cu Chiron, punându-vă într-un spațiu de cap mai sensibil din punct de vedere emoțional. Din fericire, te vei simți mai bine ancorat în pământ și în control mai târziu în această seară, datorită unui mare trigon aerisit pe cer.

♒ VĂRSĂTOR

Astrele îți vor cere să recunoști ceea ce este bun pentru tine astăzi, dragă Vărsătorule, deoarece Mercur și Venus împart o conexiune dulce cu profundul Pluton. Natura transformatoare a acestui climat cosmic te va determina să faci un bilanț al inimii și al minții tale, cu intenția de a tăia legăturile cu oricine sau orice care nu contribuie la sentimentul tău de bunăstare. Sprijinirea în spiritualitatea ta te poate ajuta să navighezi orice tristețe care te găsește în această după-amiază, când Luna în Balanță se confruntă cu Chiron. Din fericire, vibrațiile vor fi mai ușoare pe măsură ce seara se instalează și un mare trigon se manifestă pe cer.

♓ PEȘTI

Dragostea își va avea locul în sfera ta socială astăzi, dragă Pești, pe măsură ce Mercur și Venus se conectează cu transformatorul Pluton. Veștile despre angajamente iminente, conexiuni proaspete și noi flirturi vor fi o temă recurentă și poate că vei dori să sari în combinație dacă ești în căutarea unui partener romantic. Oportunitățile financiare ar putea veni sub forma unei măriri de salariu sau a unei investiții pe măsură ce Soarele se confruntă cu Jupiter, deși ar trebui să cercetezi mișcările monetare majore înainte de a le face. Vibrațiile bune vor pătrunde în aer în această seară, ajutându-vă să găsiți pace, grație și claritate în singurătate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.