Horoscop 28 aprilie 2022 – vești bune

Horoscop 28 aprilie 2022 - vești bune

♈ BERBEC

Ești cunoscut pentru natura ta îndrăzneață și impulsivă, dragă Berbecule, dar poate vrei să recunoști momentele în care această calitate a lucrat atât în favoarea, cât și în defavoarea ta. Pe măsură ce Luna își continuă călătoria prin semnul tău, formând o alianță cosmică cu asteroidul vindecător, Chiron, ți se va cere să-ți examinezi punctele forte și punctele slabe. Identificarea tiparelor tale te poate ajuta să evoluezi într-o versiune îmbunătățită a eului tău deja uimitor, mai ales dacă poți recunoaște când ai greșit. Vei începe să te simți mai ușor și mai motivat după ce ți-ai făcut timp să sortezi aceste sentimente, ceea ce îți va permite să iei cu asalt restul zilei.

♉ TAUR

Acordă-ți câteva momente pentru introspecție și meditație liniștită astăzi, dragă Taur, deoarece Mercur comunicativ împarte o conexiune dulce cu Pluton transformator. Acest climat cosmic vă va deschide spiritual, făcând din acest moment un moment ideal pentru a vă conecta cu partea cealaltă. S-ar putea să te simți chemat să încurajezi un prieten pe măsură ce ziua continuă să se desfășoare, iar Luna se apropie de asteroidul vindecător, Chiron. În timp ce încurajarea altcuiva îți va aduce cu siguranță un sentiment de împlinire, este la fel de important să îți arăți o parte din acest sprijin și ție însuți. De asemenea, este posibil să vrei să eviți pe cineva care ar putea descărca prea multe probleme asupra ta, deoarece ar putea duce la epuizarea ta emoțională.

♊ GEMENI

O conexiune continuă între Mercur, planeta care te guvernează, și transformatorul Pluton va aduce profunzime în psihicul tău, ceea ce face ca această dimineață să fie una bună pentru meditație sau rugăciune. Acest climat cosmic te poate ajuta, de asemenea, să exprimi sentimente profunde pe care te-ai străduit să le scoți, mai ales când vine vorba de relațiile tale cele mai intime. Între timp, Luna Berbecului se împrietenește cu asteroidul vindecător, Chiron, oferindu-ți ocazia de a hrăni orice prietenie care s-ar putea să se fi lovit de ape stâncoase în ultima vreme. Cu toate acestea, ar trebui, de asemenea, să îți iei ceva timp să te gândești la cine este și cine nu este un adevărat aliat pentru tine, optând să investești mai mult din timpul tău în influențe pozitive.

♋ RAC

Acordă-ți puțin timp pentru a-ți analiza parcursul profesional astăzi, dragă Rac, pe măsură ce Luna își continuă călătoria prin Berbec și prin a zecea ta casă solară. O alianță cosmică între Luna și asteroidul vindecător, Chiron, te poate ajuta să identifici orice caz în care te-ai reținut, mai ales în mediul profesional. Mai degrabă decât să te învinovățești pentru că nu ai fost mai agresiv în cadrul obiectivelor tale profesionale, fă-ți un jurământ de a-ți asuma mai multe riscuri în continuare. Această energie este, de asemenea, bună pentru a împrospăta vibrația spațiului tău de lucru, așa că dă-i drumul și fă ordine în biroul tău.

♌ LEU

Nu te simți vinovat dacă adopți o poziție fermă la locul de muncă astăzi, dragă Leu, deoarece Mercur și Pluton împart o conexiune de susținere pe cer. Acest climat cosmic îți va oferi ocazia de a vorbi deschis, ceea ce te poate ajuta să implementezi schimbări importante la birou. Negocierea și apărarea ta la nivel profesional vor veni, de asemenea, mai organic, ajutându-te să îți asumi autoritatea asupra circumstanțelor tale. Între timp, Luna își continuă călătoria prin Berbec, împrietenindu-se cu asteroidul vindecător, Chiron. Ia-ți un moment pentru a te conecta cu spiritualitatea ta chiar acum și asigură-te că inviți inspirația de dincolo de văzduh.

♍ FECIOARĂ

Ar trebui să te trezești inspirat și cu picioarele pe pământ în această dimineață, dragă Fecioară, deoarece Mercur, planeta ta guvernatoare, împarte o conexiune dulce cu Pluton. Dacă aveți o ieșire artistică, acum ar fi un moment bun pentru a lucra la orice proiect de pasiune pe care l-ați cultivat, deoarece ideile creative vor curge cu ușurință. Între timp, o alianță cosmică între Luna în Berbec și asteroidul vindecător, Chiron, va aduce concentrarea pe casa a opta solară, încurajându-vă să vă valorificați puterea personală. Nu vă fie teamă să împărtășiți idei, să vă folosiți vocea și să îmbrățișați calitățile care vă fac o forță de luat în seamă.

FOLLOW ME

♎ BALANȚĂ

Iubirea va părea să înflorească peste tot în jurul tău astăzi, dragă Balanță, pe măsură ce Luna își continuă călătoria prin Berbec și prin sectorul din harta ta care guvernează chestiunile legate de inimă. Deși flirtul cu iubitul tău va ocupa cu siguranță o mare parte din atenția ta, ar trebui să fii, de asemenea, conștientă că pui o parte din această iubire și atenție înapoi asupra ta. O alianță cosmică între Luna și asteroidul vindecător, Chiron, îți va cere să examinezi cât de des te pui pe primul loc, mai ales când vine vorba de relațiile romantice. Dacă a trecut ceva timp de când nu te-ai mai ocupat de propriile nevoi, plănuiește-ți să petreci seara singur, practicând autoîngrijirea.

♏ SCORPION

Acordă-ți câteva momente pentru a practica iubirea de sine radicală în această dimineață, dragă Scorpionule, deoarece Mercur și Pluton împărtășesc un schimb de susținere pe cer. Afirmațiile pozitive, vizualizările și mantrele pot face minuni pentru psihicul tău în acest moment, mai ales dacă le faci în timp ce te angajezi într-o sesiune de meditație. Vibrațiile bune vor continua să curgă pe măsură ce Luna în Berbec se împrietenește cu asteroidul vindecător, Chiron, cerându-vă să vă examinați obiceiurile și sănătatea. Dacă ați renunțat la un program consecvent, ar putea fi timpul să vă angajați din nou la unul, deoarece universul vă împinge să trăiți mai atent și mai eficient.

♐ SĂGETĂTOR

Nu vei avea chef să pierzi timpul cu sarcini inutile astăzi, dragă arcașule, datorită unui trigon continuu între Mercur și Pluton. În timp ce aceste vibrații îți vor cere cu siguranță să prioritizezi eficiența, ar trebui să eviți să faci economii sau să te grăbești cu responsabilitățile importante. Universul va căuta modalități de a-ți spori ego-ul, datorită unei alianțe cosmice între Luna Berbecului și asteroidul vindecător, Chiron. Oferă-ți un mic discurs de încurajare în această perioadă, luându-ți un moment pentru a aprecia lucrurile care te fac să fii un individ puternic și unic, mai ales dacă te-ai simțit puțin trist în ultima vreme.

♑ CAPRICORN

Astăzi, dragă capră de mare, vibrațiile vor fi vii acasă, deoarece Luna în Berbec continuă să călătorească prin a patra ta casă solară. O alianță cosmică între Luna și asteroidul vindecător, Chiron, îți va oferi ocazia de a te reîncărca din confortul propriului spațiu, fiind un moment bun pentru a te deconecta de lumea exterioară. Dacă ți-ai dorit să îmbrățișezi un nou proiect de îmbunătățire a locuinței, ar trebui să îți faci un plan despre cum să începi, deoarece universul te împinge să îmbrățișezi proiecte domestice, noi începuturi și întreprinderi ambițioase. Încearcă să nu te grăbești să progresezi, chiar dacă te simți super motivat.

♒ VĂRSĂTOR

O intuiție profundă și hrănitoare te va găsi astăzi, dragă Vărsătorule, datorită unei conexiuni dulci între planeta mesageră, Mercur, și profundul Pluton. În timp ce acest climat cosmic te-ar putea lăsa tentat să rezolvi problemele altora, încearcă să nu-ți exerciți toată energia pentru a te adresa familiei și prietenilor. Din fericire, ar trebui să ai ocazia de a-ți liniști și propriul psihic, dar va trebui să fii blând și înțelegător cu tine însuți. Vibrațiile bune vor continua să curgă pe măsură ce Luna în Berbec se conectează cu asteroidul vindecător, Chiron, încurajându-te să vorbești despre orice problemă care te-a deranjat în ultima vreme.

♓ PEȘTI

Dă-ți permisiunea de a te descărca pe un confident de încredere astăzi, dragă Pești, deoarece Mercur comunicativ împarte o conexiune dulce cu Pluton transformator. Acest climat cosmic te poate ajuta să te eliberezi de orice bagaj emoțional care te-a împovărat, deși s-ar putea să ai nevoie de un prieten care să te ajute să îl despachetezi. Între timp, Luna în Berbec se împrietenește cu asteroidul vindecător, Chiron, ajutându-vă să găsiți frumusețea în domeniul material. De asemenea, poți folosi această energie pentru a-ți mângâia propriul ego și pentru a-ți mulțumi pentru că ai creat stabilitate în viața ta, chiar dacă simți că încă mai lucrezi la o fundație mai solidă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.