Horoscop 28 august 2022. O duminică norocoasă

Horoscopul tău săptămânal, 28 august - 4 septembrie

♈ BERBEC

Luna nouă în Fecioară se manifestă la primele ore ale dimineții, dragă Berbec, cerându-ți să contemplezi cum poți trăi cea mai bună viață a ta. Aceste vibrații sunt perfecte pentru a te repune pe drumul cel bun atunci când vine vorba de programul tău și de starea ta generală de bine, așa că este posibil să vrei să începi mai devreme cu sarcinile tale de azi. Încearcă doar să nu te supraîncarci cu așteptări nerezonabile și ambiții extravagante, deoarece aceste vibrații îți vor cere să te miști încet și metodic. O conexiune dulce între Luna și nodurile sorții se va manifesta în această seară, ajutându-vă să vă planificați viitorul cu eficiență.

♉ TAUR

S-ar putea să te simți inspirat să îți schimbi identitatea în această dimineață, dragă Taur, deoarece Luna nouă din Fecioară se manifestă în sectorul din harta ta care guvernează expresia de sine, ego-ul și arta. Acest eveniment luminos îți va oferi o oportunitate de a deveni creativ cu viața ta, deși o conexiune dură cu Marte ar trebui să te inspire să procedezi cu prudență, mai ales atunci când sunt implicate finanțele. Inspirația ar putea apărea brusc mai târziu în această seară, când Luna se conectează cu nodurile destinului, ajutându-vă să priviți în viitor și în pașii logistici pe care trebuie să îi faceți pentru a vă actualiza cele mai nebunești vise.

♊ GEMENI

O energie sensibilă va intra în joc pentru tine în această dimineață, dragă Gemeni, pe măsură ce Luna nouă a Fecioarei se manifestă în a patra ta casă solară. Acest eveniment luminos este pregătit să îți supraîncarce intuiția, deși o conexiune dură cu pasionalul Marte te-ar putea forța să te confrunți în sfârșit cu emoții neplăcute sau cu presimțiri de care te-ai ascuns. Acordă-ți mult spațiu pentru a-ți procesa sentimentele pe măsură ce ziua continuă să se desfășoare, sau ai putea fi copleșit de ceea ce te înconjoară. Din fericire, vei avea ocazia să pui mâna pe liniște mai târziu în această seară, când Luna dă un sărut către nodurile destinului.

♋ RAC

Luna Nouă în Fecioară se manifestă în sectorul din harta ta care guvernează comunicarea și claritatea mentală la primele ore ale dimineții, dulce Rac, aducând noi informații și iluminare în următoarele șase luni. Din nefericire, călătoria prin aceste adevăruri s-ar putea simți provocatoare astăzi, din cauza unei energii dure care radiază de la Marte confruntațional. Încearcă să nu lași ca ceea ce se întâmplă în psihicul tău să îți influențeze interacțiunile sociale, indiferent cât de nerăbdător sau tempeRamental te simți. Din fericire, vei avea șansa de a te relaxa alături de cei mai apropiați apropiați mai târziu în această seară, datorită unei conexiuni dulci între Luna și nodurile destinului.

♌ LEU

Universul îți va cere să te gândești la sănătatea finanțelor tale astăzi, dragă Leu, deoarece Luna Nouă în Fecioară se manifestă în sectorul din harta ta care guvernează securitatea monetară. Folosește această energie pentru a-ți stabili obiective rezonabile pentru următoarele șase luni, structurându-ți intențiile în jurul economisirii de bani și al ridicării scorului de credit. Din păcate, o conexiune dură cu pasionalul Marte ar putea duce la dezamăgire, mai ales dacă ajungi la concluzia că ai cheltuit prea mulți bani ieșind în oraș cu cercul tău de prieteni. Din fericire, claritatea te va găsi mai târziu în această seară, când Luna se conectează cu nodurile destinului, ajutându-te să găsești un compromis cu care să te simți bine.

♍ FECIOARĂ

Totul se rezumă la tine astăzi, dragă Fecioară, deoarece Luna nouă se manifestă pe cerul nostru în această dimineață devreme, binecuvântându-te cu un sprijin suplimentar din partea universului. Din păcate, un aspect dur cu pasionalul Marte ar putea să te facă să te simți blocat emoțional sau mental, așa că s-ar putea să fie nevoie să iei un moment pentru a te conecta cu mediul înconjurător și cu psihicul tău. Caută modalități de a-ți prioritiza nevoile pe măsură ce ziua continuă să se desfășoare, deoarece cosmosul îți dă permisiunea de a te concentra asupra ta. Semnele de dincolo de văzduh ar putea ajuta să vă ghideze pe drumul dvs. mai târziu în această seară, deoarece Luna se conectează cu nodurile destinului.

FOLLOW ME

♎ BALANȚĂ

Nu te simți vinovat dacă trebuie să te ascunzi de restul lumii astăzi, dragă Balanță, deoarece Luna Nouă în Fecioară se manifestă în a douăsprezecea ta casă solară. Acest climat cosmic vă va cere să vă faceți un bilanț al celor mai profunde gânduri și sentimente, ceea ce v-ar putea inspira să zburați sub radar pentru a lucra la emoțiile voastre. De asemenea, este posibil să doriți să vă analizați comportamentele și tiparele actuale, deoarece acest eveniment luminos declanșează un nou ciclu care va continua să crească pe parcursul următoarelor șase luni. Din fericire, o conexiune dulce între Luna și nodurile destinului vă va oferi ocazia de a renunța, ajutându-vă să începeți din nou să mergeți mai departe.

♏ SCORPION

Luna nouă din Fecioară se manifestă în sectorul din harta ta care guvernează comunitatea în această dimineață, dulce Scorpion, cerându-ți să te gândești la rolul tău în cadrul societății noastre. Aceste vibrații sunt perfecte pentru a stabili intenții în jurul construirii locului tău în această lume, deși vei avea nevoie de un plan logic și de o perseverență constantă pentru a actualiza orice vis pe care ți l-ai imaginat pentru tine. Căutați modalități de a vă conecta cu vechii prieteni mai târziu în această seară, când Luna suflă un sărut către nodurile destinului, cerându-vă să vă amintiți de unde ați venit fără a pierde afecțiunea pentru cine sunteți în momentul prezent.

♐ SĂGETĂTOR

O dorință acerbă de succes profesional te va cuprinde în această dimineață, dragă Săgetătorule, deoarece Luna Nouă în Fecioară se manifestă în sectorul din harta ta care guvernează ambițiile profesionale. Deși aceste vibrații sunt perfecte pentru a trasa o cale spre jobul tău de vis, va trebui să îți amintești să te menții în ritm sau ai putea să te epuizezi rapid. Din fericire, stabilirea unor obiective și limite rezonabile cu tine însuți va veni mai organic pe măsură ce ziua continuă să se desfășoare, deși va trebui să adopți o abordare holistică față de această nouă motivație, amintindu-ți să îți hrănești sănătatea la fel de des ca și visele tale.

♑ CAPRICORN

Te vei trezi cu sentimentul că universul ar putea fi de partea ta astăzi, dragă Capră de mare, deoarece Luna nouă în Fecioară se manifestă în sectorul din harta ta care guvernează spiritualitatea. Deși situația ta actuală s-ar putea să nu fie exact așa cum ți-ai imaginat, acest eveniment luminos îți va oferi ocazia de a aprecia orice lecție care ar fi putut aduce drumuri stâncoase pe calea ta. Din fericire, valorificarea recunoștinței tale nu va face decât să te deschidă către mai multe binecuvântări de dincolo, ceea ce face ca acesta să fie un moment excelent pentru a medita și a mulțumi universului pentru toate darurile pe care le-ai primit până acum.

♒ VĂRSĂTOR

Vei avea șansa de a-ți reseta mintea, corpul și sufletul astăzi, dragă Vărsătorule, deoarece Luna Nouă în Fecioară se manifestă în sectorul din harta ta care guvernează transformarea personală. Folosește acest eveniment luminos ca motivație pentru a îmbrățișa starea de bine și un stil de viață sănătos, spunând „la revedere” oricăror obiceiuri proaste care nu au contribuit la calitatea vieții tale. Din fericire, tăierea legăturilor va veni mai ușor pe măsură ce ziua continuă să se desfășoare, deoarece Luna caută să îți împuternicească călătoria spre autoperfecționare. Vibrațiile bune vor continua să curgă în această seară, când Luna se conectează cu nodurile destinului, deschizându-vă spre iubirea de sine, aducând în același timp o energie hrănitoare.

♓ PEȘTI

S-ar putea să începi să te întrebi cât de mulțumit ești în cadrul vieții tale amoroase astăzi, dragă Pești, pe măsură ce Luna Nouă în Fecioară activează sectorul din harta ta care guvernează chestiunile legate de inimă. Folosește această energie ca pe o motivație pentru a urmări romantismul pe care îl meriți, fie că acest lucru îți cere să planifici o întâlnire cu iubitul tău, să renunți la acel ratat cu care ai fost cuplată prea mult timp sau să îți actualizezi profilurile de întâlniri online. Dacă nu ești sigur de ce sau de cine cauți, încearcă să meditezi pentru claritate în această seară, când Luna dă un sărut nodurilor destinului, deschizându-te către îndrumarea de dincolo.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.