Horoscop 28 decembrie 2021. Vești bune pentru Taur

Horoscop 7 aprilie 2022. Cele mai norocoase zodii ale zilei

♈ BERBEC

Ziua va avea un început agitat pentru tine, dragă Berbec, deoarece Luna în Balanță împarte aspecte dure cu Mercur, Venus și Pluton, ceea ce te-ar putea face să te simți neliniștit și neliniștit la începutul zilei de lucru. Din fericire, această energie se va disipa până după-amiază, iar spiritele se vor ridica pe măsură ce Luna împărtășește o conexiune dulce cu Jupiter de bun augur. La scurt timp după aceea, Luna va intra în Scorpion, ajutându-vă să vă scuturați oficial de orice funk care s-ar fi putut manifesta în timpul rutinei de dimineață. Aceste vibrații sunt, de asemenea, excelente pentru consolidarea legăturilor, așa că planificați să vă petreceți seara cu cineva cu care ați dori să vă conectați la un nivel mai profund.

♉ TAUR

Probabil că te vei simți dezorganizat și un pic cam abătut în această dimineață, micuțule Taur, deoarece Luna în Balanță împarte niște conexiuni dure cu Mercur, Venus și Pluton. Vise viscerale și ciudate s-ar putea manifesta, de asemenea, sub acest climat cosmic, pe care ai putea avea probleme în a te scutura în timp ce îți începi ziua. Fă tot posibilul să faci o meditație sau o sesiune de cardio înainte de a te îndrepta spre serviciu pentru a te ajuta să te eliberezi de orice funk care te-ar fi putut găsi în cursul dimineții. vibrația va fi mai pe placul tău în această după-amiază, când Luna își schimbă semnul în Scorpionul transformator. Sprijină-te de iubire în această seară și vei uita curând de orice stres care s-a manifestat mai devreme în cursul zilei.

♊ GEMENI

Încearcă să nu te îngrijorezi din cauza aparențelor în această dimineață, dulcele Gemeni, deoarece Luna în Balanță se află în cuadratură cu Venus, care se află în prezent în mișcare retrogradă și care are un caracter estetic. Țineți cont de faptul că zilele cu părul prost și imperfecțiunile vin pentru noi toți din când în când. Așadar, încearcă să abordezi ziua cu fruntea sus, chiar dacă nu te simți cel mai bine. Lucrurile se vor îmbunătăți mult mai mult după-amiaza, când Luna se va muta în Scorpion, mutându-ți atenția spre munca care trebuie făcută. Aruncându-te în sarcinile și responsabilitățile tale îți va reda încrederea și vei putea să te odihnești liniștit în seara asta, știind că ai depus o zi de muncă cinstită.

♋ RAC

Încearcă să nu lași conflictele din viața domestică sau problemele romantice să îți coboare dispoziția în această dimineață, dulce Rac, deoarece Luna se află în cuadratură cu Mercur, Venus și Pluton. Aceste vibrații pot aduce tot felul de probleme în cadrul vieții tale personale, deși energia se va limpezi odată ce după-amiaza se va instala și Luna își va găsi drumul spre Scorpion. Dacă v-ați certat cu un prieten apropiat sau cu o persoană semnificativă dimineața, folosiți această energie pentru a trage peste o scuză pentru orice rol pe care l-ați jucat în conflict. Folosiți această seară ca o scuză pentru a vă reîncărca acasă și încercați să nu lăsați supărările din această dimineață să persiste în psihicul dvs.

♌ LEU

Ferește-te de neînțelegeri și neînțelegeri în această dimineață, micuțule Leu, deoarece Luna în Balanță face o serie de aspecte nefericite pe cer. Din fericire, aceste vibrații se vor disipa pe măsură ce după-amiaza se apropie. O conexiune utilă între Luna și Jupiter de bun augur te va ajuta să te săruți și să te machiezi cu oricine cu care te confrunți cu probleme. Luna se mută în Scorpion la mijlocul după-amiezii, ceea ce vă va lăsa să tânjiți după confortul spațiului personal. Planifică-ți să petreci seara acasă, dar asigură-te că te pui la punct cu orice îndatoriri casnice pe care le-ai amânat înainte de a te instala pentru a te relaxa pentru noapte.

♍ FECIOARĂ

Vei observa că oamenii din jurul tău au probleme în această dimineață, dar cel mai bine ar fi să nu le stai în cale, pentru ca ei să-și rezolve singuri problemele. Faptul că îți ții capul în jos și te concentrezi asupra propriilor probleme te poate ajuta să supraviețuiești acestui climat cosmic turbulent, deși vibrațiile se vor ușura pe măsură ce se apropie după-amiaza. Luna se schimbă în Scorpion mai târziu în cursul după-amiezii, oferindu-vă o șansă de a socializa după un început de zi oarecum izolat. Ajungeți la cei mai apropiați și la cei mai dragi în această seară, dar asigurați-vă, de asemenea, că trimiteți un mesaj sau două tuturor celor cu care ați dori să dezvoltați o conexiune.

FOLLOW ME

♎ BALANȚĂ

Lucrurile nu vor merge așa cum vrei tu în această dimineață, deoarece Luna în Balanță intră într-o serie de aspecte dure cu Mercur, Venus și Pluton. Fă tot posibilul să respiri prin orice supărări care îți ies în cale și ia-ți inima în dinți de faptul că aceste vibrații ciudate se vor clarifica pe măsură ce se apropie după-amiaza. Vei începe să te simți mult mai optimist și mai stabil mai târziu în cursul zilei, când Luna își găsește drumul în Scorpion, aducând o vibrație de împământare. Felicitați-vă pentru că ați trecut peste zi în această seară, răsfățându-vă cu mâncărurile preferate și poate cu un pahar de vin.

♏ SCORPION

Lucrurile ar putea deveni un pic mai cerebrale pentru tine în această dimineață, micule Scorpion, deoarece Luna în Balanță împarte o serie de aspecte dure cu Mercur, Venus și Pluton. Dacă te trezești jucând în capul tău cele mai rele scenarii, fă tot posibilul să îți revii cu o respirație profundă și poate cu o plimbare în natură. Din fericire, te vei simți mult mai mult ca tine însuți în această după-amiază, când Luna se va muta în semnul tău, ajutându-te să te scuturi de orice funk care s-ar fi putut manifesta mai devreme în cursul zilei. Fă ceva frumos pentru tine în această seară. Asigură-te că ai parte de o sesiune de stretching, astfel încât să poți elibera orice simptome fizice ale stresului pe care încă le mai ai.

♐ SĂGETĂTOR

Încearcă să nu te lași absorbit de problemele altora în această dimineață, dragă Arcașule, deoarece Luna în Balanță va stârni cu siguranță ceva dramă cu o serie de aspecte dure. Nu te simți prost dacă îți pui telefonul pe „nu deranjați” în timp ce îți vezi de treburile tale, dar mergi mai departe și verifică-ți prietenii mai târziu în după-amiaza asta, când aceste vibrații stâncoase se vor clarifica. Vei simți o schimbare în această seară când Jupiter, planeta ta guvernatoare, își schimbă semnul în sensibilul Pești. Acest plasament planetar îți va spori sensibilitatea psihică în anul care urmează, ajutându-te să te conectezi la emoțiile și nevoile persoanelor la care ții cel mai mult.

♑ CAPRICORN

Probabil că în această dimineață te vei ocupa de controlul pagubelor la birou, deoarece Luna în Balanță se află în cuadratură cu Mercur, Venus și Pluton în semnul tău. Ești excelent la restabilirea ordinii acolo unde este haos, dar nu te simți responsabil pentru a curăța orice mizerie care nu-ți aparține. Mai târziu în cursul zilei, Luna se mută în Scorpion, oferindu-ți o șansă de a te reconecta cu comunitatea ta online și cu prezența în social media. Mai târziu în această seară, Jupiter intră în Pești, ceea ce vă va extinde semnificativ cercul social și baza de cunoștințe în anul care urmează.

♒ VĂRSĂTOR

Dacă aveți șansa de a dormi azi, profitați de ea! Luna în Balanță va intra într-o serie de aspecte dificile în această dimineață, ceea ce cu siguranță va arunca pe toată lumea într-o dispoziție acră și iritabilă. Din fericire, vibrația se va ridica în această după-amiază, deoarece Luna împărtășește o conexiune dulce cu Jupiter de bun augur, ajutându-vă să vă reconectați cu universul într-un mod frumos și satisfăcător. Încearcă să faci o sesiune de meditație sau să faci o răspândire de Tarot pentru tine, deoarece acest climat cosmic îți va da cu siguranță un impuls frumos intuiției tale. Mai târziu în cursul serii, Jupiter va părăsi semnul tău și va intra în Pești, ceea ce cu siguranță îți va crește finanțele în anul care urmează.

♓ PEȘTI

Vei fi extrem de sensibilă la emoțiile celor din jurul tău astăzi, dragă Pești, dar o serie de aspecte dure pe cer te-ar putea inspira să stai liniștită în prima parte a zilei. Din fericire, vei fi în siguranță să ieși la aer în această după-amiază, când Luna își va schimba semnul în Scorpion și vibrațiile se vor schimba într-un loc mai fericit. Acordă-ți puțin timp pentru autoîngrijire și meditație în această seară, deoarece Luna își va străluci lumina în sectorul din harta ta care guvernează spiritualitatea. Mai târziu în cursul serii, favorabilul Jupiter intră în semnul tău, marcând o perioadă avantajoasă pentru tine pe măsură ce anul se desfășoară.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.