Horoscop 28 iulie 2021. Azi vine norocul pentru 2 zodii

Horoscop 12 iulie 2022. Leii vor avea un conflict în familie

Citește previziunile horoscopului pentru a afla ce ți-au rezervat astrele astăzi:

♈ BERBEC

Astăzi, ești binecuvântat de Lună, este posibil să se deschidă noi surse de venit. Investițiile tale din trecut vor începe acum să dea roade în termeni de profit. Pierderile tale se vor transforma în profituri, ceea ce îți va spori sănătatea financiară. Problemele de sănătate legate de părinți pot fi rezolvate.

♉ TAUR

Astăzi este posibil să vă puneți în aplicare planurile de afaceri cu ajutorul rețelei dvs. puternice. Este posibil să obțineți o comandă importantă cu ajutorul înțelepciunii. Poate exista o bună înțelegere între dvs. și soțul/soția dvs., ceea ce poate crește armonia în viața domestică. Păsările îndrăgostite se pot bucura de momentele lor fericite.

♊ GEMENI

Situația dezordonată de astăzi este sub control. sunteți binecuvântat de Lună. Este posibil să vă inițiați lucrările amânate. Datorită binecuvântării, este posibil să fiți recompensat pentru munca depusă. Există unele câștiguri în afacerile dvs. care vă pot stimula finanțele. Este posibil să cheltuiți bani pe artefacte sau literatură. De asemenea, este posibil să plănuiți să călătoriți în străinătate.


♋ RAC

Astăzi, s-ar putea să nu vă simțiți bine, ați putea avea probleme de sănătate. Ceea ce vă poate afecta profesia și viața domestică. este posibil să fiți supărat din cauza problemelor de sănătate ale soțului. Răbdarea dvs. ar putea fi pusă la încercare de mai multe ori. Sunteți sfătuit să nu faceți investiții în noi proiecte de afaceri, altfel vă puteți confrunta cu pierderi. Studenții sunt sfătuiți să evite fanteziile și ar trebui să muncească din greu la studii.

♌ LEU

Astăzi sunteți binecuvântat de Lună, este posibil să puteți lua decizii rapide în plan profesional. vă puteți aștepta să primiți noi oportunități în ceea ce privește afacerile, ceea ce vă poate crește nivelul de încredere. Este posibil să începeți o nouă inovație cu ajutorul partenerului, ceea ce vă poate crește afacerile în viitorul apropiat.

FOLLOW ME

Statisticile cu privire la accidente rutiere din România sunt extrem de triste… 
Mă număr printre cei care au fost implicați în accidente. Deși eram în oraș și circulam cu viteză mică, în impact, mașina a avut daună totală. I-am mulțumit lui Dumnezeu că eu nu am pățit nimic și că Alesia nu mai era cu mine în mașină, o lăsasem la școală. 
Dar știți cum își punea centura până atunci? Cu smiorcăieli și milogeală. 
Așa se punea și Nicholas în scaun până la acest experiment la care l-am luat să asiste și să vadă ce se poate întâmpla. 
Putem să le explicăm copiilor în multe feluri de ce un lucru e periculos, însă, din păcate, cel mai bine funcționează atunci când se conving singuri. 
Experimentul pe care l-am făcut pentru campania #CelMaiSigurLoc inițiată de @omvpetrom și Poliția Română a fost unul dur, dar vă recomand să arătați filmările copiilor voștri sau altor membri ai familiei care nu înțeleg de ce e important să fim asigurați în mașină. 
Nicholas se pune singur acum în scaun și sunt pregătită să-i reamintesc de acest experiment atunci când va uita și va proceda altfel. 
De ce? 
Conform informațiilor primite de la Poliția Română și Petrom: 
În 2021, 2159 de copii au fost victime pe şoselele din România. Asigurarea corectă, la fiecare drum, este cea mai bună șansă în caz de impact, iar riscurile să păţească ceva scad vertiginos. 
👉🏻 Cum îți asiguri copilul? 
Sistemele de siguranță și dispozitivele de fixare, precum scoica de protecție, scaunul auto și înălțătorul, îl protejează pe cel mic atunci când călătoriți împreună. Acestea sunt obligatorii din prima zi de viață până când copilul ajunge la înălțimea de 1,35 m 
👉🏻 Cum alegi corect un dispozitiv de protecție? 
🤍 să fie potrivit cu vârsta, înălțimea sau greutatea copilului tău
🤍 să fie potrivit pentru mașina ta, în funcție de sistemul de prindere
🤍 să fie certificat în urma unui test de impact independent (ADAC, OAMTC, Plus, NHSA, Which, RACE) 
⚠️ asigură-l pe cel mic corect, conform nevoilor lui
⚠️ nu ține niciodată copilul în brațe atunci când mergeți cu mașina
⚠️ poartă întotdeauna centura de siguranță
⚠️ fii un model pentru copilul tău: acționează cum ai vrea să acționeze el!
Statisticile cu privire la accidente rutiere din România sunt extrem de triste… Mă număr printre cei care au fost implicați în accidente. Deși eram în oraș și circulam cu viteză mică, în impact, mașina a avut daună totală. I-am mulțumit lui Dumnezeu că eu nu am pățit nimic și că Alesia nu mai era cu mine în mașină, o lăsasem la școală. Dar știți cum își punea centura până atunci? Cu smiorcăieli și milogeală. Așa se punea și Nicholas în scaun până la acest experiment la care l-am luat să asiste și să vadă ce se poate întâmpla. Putem să le explicăm copiilor în multe feluri de ce un lucru e periculos, însă, din păcate, cel mai bine funcționează atunci când se conving singuri. Experimentul pe care l-am făcut pentru campania #CelMaiSigurLoc inițiată de @omvpetrom și Poliția Română a fost unul dur, dar vă recomand să arătați filmările copiilor voștri sau altor membri ai familiei care nu înțeleg de ce e important să fim asigurați în mașină. Nicholas se pune singur acum în scaun și sunt pregătită să-i reamintesc de acest experiment atunci când va uita și va proceda altfel. De ce? Conform informațiilor primite de la Poliția Română și Petrom: În 2021, 2159 de copii au fost victime pe şoselele din România. Asigurarea corectă, la fiecare drum, este cea mai bună șansă în caz de impact, iar riscurile să păţească ceva scad vertiginos. 👉🏻 Cum îți asiguri copilul? Sistemele de siguranță și dispozitivele de fixare, precum scoica de protecție, scaunul auto și înălțătorul, îl protejează pe cel mic atunci când călătoriți împreună. Acestea sunt obligatorii din prima zi de viață până când copilul ajunge la înălțimea de 1,35 m 👉🏻 Cum alegi corect un dispozitiv de protecție? 🤍 să fie potrivit cu vârsta, înălțimea sau greutatea copilului tău 🤍 să fie potrivit pentru mașina ta, în funcție de sistemul de prindere 🤍 să fie certificat în urma unui test de impact independent (ADAC, OAMTC, Plus, NHSA, Which, RACE) ⚠️ asigură-l pe cel mic corect, conform nevoilor lui ⚠️ nu ține niciodată copilul în brațe atunci când mergeți cu mașina ⚠️ poartă întotdeauna centura de siguranță ⚠️ fii un model pentru copilul tău: acționează cum ai vrea să acționeze el!

♍ FECIOARĂ

Astăzi sunteți binecuvântat de Lună, este posibil să aveți performanțe bune la locul de muncă, vă puteți aștepta la unele promovări sau transferuri în ceea ce privește câștigurile. De asemenea, este posibil să plănuiți să vă schimbați locul de muncă actual. relațiile cu șeful pot fi stimulate acum. Problemele cronice de sănătate vor fi rezolvate acum. Ceea ce vă poate face familia fericită.

♎ BALANȚĂ

Astăzi, lucrurile vor fi sub control, vă veți bucura de munca dvs. de muncă, concentrarea dvs. va fi bună. ceea ce se va reflecta în modul dvs. de lucru. Înțelepciunea dvs. vă va ajuta să mergeți mai departe în luarea unor decizii dificile în ceea ce privește profesia. Investițiile dvs. din trecut vor începe să dea roade acum.

♏ SCORPION

Astăzi este posibil să fiți dezamăgit de poziția actuală la locul de muncă sau acasă. S-ar putea să nu vă bucurați de momentul dvs. s-ar putea să vă cheltuiți banii câștigați cu greu pe cumpărarea unor lucruri fără valoare, ceea ce vă poate afecta economiile. Este posibil să plănuiți probabil o migrație din locul actual. sunteți sfătuit să aveți grijă de sănătatea părinților.

♐ SĂGETĂTOR

Astăzi, este posibil să luați decizii foarte repede, ceea ce vă poate aduce beneficii în viața de zi cu zi. în, este posibil să luați unele decizii dificile cu ajutorul colegilor, este posibil să obțineți cu ușurință succesul. Este posibil ca disputele legate de proprietate între frați să fie rezolvate. De asemenea, vă puteți aștepta la unele călătorii scurte.

♑ CAPRICORN

Astăzi, sunteți sfătuit să vă controlați franchețea, vorbirea dvs. lejeră poate afecta persoanele din jurul dvs. este posibil să vă cheltuiți banii câștigați cu greu pe cumpărarea unor lucruri fără valoare. este posibil ca mintea dvs. să lucreze foarte repede, este recomandat să luați orice decizie importantă cu răbdare.

♒ VĂRSĂTOR

Astăzi sunteți binecuvântat de Lună, ultimele două zile dezamăgirea se poate transforma acum în fericire. Este posibil să vă bucurați de viața profesională și personală, rețeaua dvs. vă poate ajuta să finalizați proiectele amânate. Este posibil să începeți o nouă aventură cu ajutorul fraților și surorilor, iar rețeaua dvs. vă poate sprijini la fiecare pas.

♓ PEȘTI

Astăzi este posibil să simțiți negativitate în jurul vostru. este posibil să vă simțiți nerăbdător. este posibil să se piardă concentrarea spre obiective. Este posibil ca aderența la proiectele tale să încetinească, ceea ce poate fi un motiv de pierdere în afaceri sau la locul de muncă. de asemenea, poți observa unele detașări de responsabilitățile tale, ceea ce îți poate afecta rutina de zi cu zi.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.