Horoscop 28 martie 2022. Începutul de săptămână aduce noroc pentru 3 zodii

Horoscop 28 martie 2022. Începutul de săptămână aduce noroc pentru 3 zodii

♈ BERBEC

Vei simți dragostea din partea prietenilor tăi din lumea reală și online, dragă Berbec, deoarece Luna în Vărsător se apropie de dulcele Venus în această dimineață, aducând vibrații blânde și de susținere. Folosiți această energie ca motivație pentru a vă conecta cu oamenii dvs. preferați, chiar dacă este vorba doar de un text sau un comentariu rapid. Între timp, Saturn va avea o mână în joc, ajutându-te să implementezi limite sănătoase acolo unde este nevoie, în special când vine vorba de cercul tău social și de timpul petrecut în fața ecranului. Mai târziu în această seară, Luna intră în Pestii acvatici, punându-vă într-o dispoziție liniștită în următoarele două zile.

♉ TAUR

Luna în Vărsător se apropie de Venus și Saturn în această dimineață, ajutându-vă să luați decizii inteligente în carieră și să puneți bazele unei creșteri salariale în viitor. Acesta este, de asemenea, un moment bun pentru a-ți extinde cercul profesional, așa că încearcă să te apropii de orice coleg pe care îl admiri. Între timp, visătorul Neptun împărtășește o conexiune dulce cu nodurile destinului, încurajându-vă să vă sprijiniți pe prieteniile pozitive, în timp ce vă îndepărtați de oricine nu vă ridică. Aceste vibrații sunt, de asemenea, ideale pentru a merge mai departe în orice conexiuni romantice în care ai fi implicat, așa că nu-ți fie teamă să lași garda jos cu acea persoană specială.

♊ GEMENI

Universul va fi cel mai mare animator al tău astăzi, dulcele Gemeni, deoarece Luna în Vărsător formează o alianță triplă cu Venus și Saturn, amplificând sectorul din harta ta care guvernează spiritualitatea. Acest climat cosmic este ideal pentru manifestare, așa că nu te teme să șoptești universului visele tale. Din nefericire, vibrațiile ar putea deveni puțin confuze până la jumătatea dimineții, când Luna intră într-un cuadrat dur în T cu nodurile destinului. Această energie se va simți deosebit de problematică dacă nu ești sigur de cum arată calea ta de urmat, dar încearcă să nu te stresezi cu privire la imaginea de ansamblu și dă-ți permisiunea de a te mișca încet pentru moment.

♋ RAC

Problemele din cercul tău de prietenie pe care le credeai îngropate ar putea ieși la suprafață astăzi, dragă Rac, datorită unui cuadrat în t dur între Luna în Vărsător și nodurile destinului. Fă tot posibilul să eviți interacțiunile care declanșează interacțiuni online și nu te îngădui niciunuia dintre prietenii tăi dacă se pare că sunt în căutare de conflicte. Din fericire, vibrația se va schimba în această seară, când Luna își va croi drum în compătimitorul Pești, calmând orice sentimente rănite care s-ar fi putut manifesta mai devreme în cursul zilei. Aceste vibrații te vor afecta și din punct de vedere spiritual, ceea ce face ca acesta să fie un moment bun pentru a face jurnalism, meditație sau divinație.

♌ LEU

Datorită unei alianțe cosmice între Luna în Vărsător, Venus și Saturn, energia va fi intensă în această dimineață, având loc în sectorul din harta ta care guvernează dragostea. Dacă ești într-o relație și cauți să mergi mai departe cu iubitul tău, acesta este un moment excelent pentru a te reangaja pe drumul care urmează. Din nefericire, dacă tu și iubitul tău nu sunteți pe aceeași lungime de undă, lucrurile ar putea deveni dificile până la jumătatea dimineții, deoarece Luna intră într-un pătrat T dur cu nodurile destinului. Tensiunile de la locul de muncă ar putea avea, de asemenea, un impact negativ asupra vieții de acasă, ceea ce face important să vă păstrați calmul și să nu vă descărcați stresul pe cine nu trebuie.

♍ FECIOARĂ

Menținerea sarcinilor îți va aduce un sentiment de împlinire și putere în această dimineață, dulce Fecioară, datorită unei alianțe cosmice între Luna în Vărsător, Venus și Saturn. Profită la maximum de aceste vibrații creând și respectând o listă de lucruri de făcut pentru a-ți amplifica eficiența. Vei simți o schimbare în această seară, când Luna își face loc în sensibilul Pești, activând sectorul din harta ta care guvernează chestiunile legate de inimă. Dați-vă permisiunea de a vă deschide mai mult în următoarele două zile cu acea persoană specială pentru a vă ajuta să vă solidificați legătura. Dacă sunteți în prezent singur, această energie este, de asemenea, perfectă pentru a îmbrățișa o mult meritată îngrijire de sine.

FOLLOW ME

♎ BALANȚĂ

Nu vă fie teamă să faceți gălăgie sau să faceți valuri în această dimineață, dragă Balanță, deoarece Luna în Vărsător se apropie de Venus, planeta dvs. guvernatoare, și de Saturn. Aceste corpuri cerești vor activa sectorul din harta ta care guvernează creativitatea și autoexprimarea, încurajându-te să fii tu însuți fără rezerve. Cu toate acestea, vei dori totuși să rămâi concentrată asupra obiectivelor și responsabilităților personale, deoarece visătorul Neptun se conectează cu nodurile destinului, inspirându-te să visezi măreț pentru viitor. Aceste vibrații te pot ajuta, de asemenea, să iei decizii financiare inteligente, ridicându-ți în același timp abilitățile de negociere, așa că nu te ascunde în umbră atunci când vine vorba de creșterea contului tău bancar.

♏ SCORPION

S-ar putea să fie nevoie să stabilești niște reguli de bază acasă în această dimineață, dragă Scorpion, deoarece Luna în Vărsător se conectează cu Venus și Saturn, activându-ți a patra casă. Aceste vibrații sunt ideale pentru a delega treburile, pentru a-ți recupera spațiul personal și pentru a implementa structuri, ajutându-te să revii pe drumul cel bun pe plan domestic. Între timp, misticul Neptun împarte un flux de energie de susținere cu nodurile destinului, aducând o avalanșă de romantism și pozitivitate în calea ta. Dacă ești într-o relație, acum este momentul să visezi măreț alături de iubitul tău, deoarece universul va fi dornic să vă ajute pe tine și pe partenerul tău să actualizați astfel de ambiții.

♐ SĂGETĂTOR

Viața ta socială se va simți ocupată online și în persoană, pe măsură ce Luna trece prin Vărsător, activându-ți a treia casă. Deși cu siguranță vei avea chef de discuții, vei fi cel mai interesat să te conectezi cu cei mai apropiați prieteni, deoarece Mercur își începe călătoria prin Berbec și prin a cincea ta casă. Acest plasament planetar te va pune în starea de spirit pentru o companie reală în detrimentul legăturilor de suprafață, împingându-te să-ți prioritizezi cei mai buni prieteni. Această energie îți va stimula, de asemenea, latura creativă, inspirându-te să te reconectezi la un proiect pasional sau la o ieșire artistică în următoarele câteva săptămâni.

♑ CAPRICORN

Dă-ți permisiunea de a culege din munca ta grea în această dimineață, deoarece Luna în Vărsător se apropie de dulcele Venus și Saturn, planeta ta guvernatoare. Aceste vibrații vă vor încuraja să îmbrățișați luxul, ceea ce ar putea duce la o sesiune de cumpărături improvizate. Amintiți-vă doar să vă încadrați într-un buget rezonabil, sau ați putea începe să vă simțiți neliniștiți în legătură cu obiceiurile dvs. de cheltuieli până la mijlocul dimineții, când Luna va intra într-un cuadrat dur în T cu nodurile destinului. O schimbare se va manifesta mai târziu în această seară, când Luna își va face loc în compătimitorul Pești, inspirându-vă să vă deschideți mai mult în zilele următoare.

♒ VĂRSĂTOR

Datorită unei triple alianțe între Lună, Venus și Saturn, aura ta va fi super-încărcată în această dimineață, dragă Purtătorule de Apă, care sunt toate campate în semnul tău. Aceste vibrații vor aduce putere și grație energiei tale, pe care ar trebui să le folosești în avantajul tău, mai ales atunci când lucrezi la obiectivele personale. Încearcă doar să nu te impacientezi pentru rezultate imediate, deoarece Luna intră într-un cuadrat dur în T cu nodurile destinului până la mijlocul dimineții, ceea ce ar putea aduce fricțiuni în planurile tale. Din fericire, vibrațiile se vor mai domoli mai târziu în această seară, când Luna va intra în Pestii acvatici, umplând aerul cu liniște liniștitoare.

♓ PEȘTI

Vei găsi o forță interioară profundă astăzi, datorită unei alianțe cosmice între Luna în Vărsător, Venus și Saturn. Acest climat cosmic te poate ajuta să faci pace cu orice problemă cu care te-ai luptat pe plan intern. Cu toate acestea, va fi esențial să-ți recunoști durabilitatea emoțională fără a renunța la blândețe sau grație. În timp ce această energie te-ar putea pune într-o dispoziție liniștită, te vei simți mai sociabil mai târziu în această seară, când Luna își va face loc în semnul tău. Aceste vibrații îți vor crește nivelul de energie și popularitate în următoarele două zile, pe măsură ce oamenii gravitează în jurul aurei tale magnetice.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.