Horoscop 29 iunie 2022. Vești fabuloase vin în zi de sărbătoare

Horoscop 29 iunie 2022. Vești fabuloase vin în zi de sărbătoare

♈ BERBEC

Drumul ar putea fi puțin accidentat astăzi, dragă Berbec, deoarece Luna își continuă călătoria prin sensibilul Rac. Emoțiile tind să fluctueze sub acest plasament lunar, ceea ce înseamnă că tensiunile pot crește în cadrul celor mai apropiate relații ale tale. Vibrațiile se vor simți deosebit de tensionate în această după-amiază, când Luna intră într-un pătrat dur cu asteroidul vindecător, Chiron. Această energie ar putea fi deosebit de problematică dacă în ultima vreme ai fost prea concentrat pe tine însuți, ceea ce ar putea lăsa pe cei mai apropiați cu un sentiment de resentiment. Din fericire, o mână de ajutor din partea revoluționarului Uranus te poate ajuta să depășești aceste obstacole, mai ales dacă oferi părților ofensate un mic cadou sau un gest de dragoste.

♉ TAUR

Ferește-te de epuizare socială și suprastimulare astăzi, deoarece Soarele Racului se află în cuadratură cu expansivul Jupiter. Acest climat cosmic ar putea face ca mintea și gura ta să se îndepărteze de tine, ceea ce face important să găsești modalități de a te împământeni pe parcursul zilei. Ferește-te de tiparele de gândire autoironice în această după-amiază, când Luna intră într-o conexiune dură cu asteroidul vindecător, Chiron, și încearcă să nu te resemnezi în fața fricii sau a îngrijorării. Veți dori să vă supravegheați și limba, evitând bârfele răutăcioase care ar putea răni sentimente și care s-ar putea întoarce să vă bântuie mai târziu.

♊ GEMENI

Vei avea ocazia să te verifici și să aduci stabilitate în emoțiile tale astăzi, pe măsură ce Luna își continuă călătoria prin Racul acvatic și prin a doua ta casă solară. Găsirea siguranței în interiorul tău față de aprobarea celorlalți va fi o temă majoră pentru tine acum, mai ales dacă ai fost dezamăgit de un interes amoros recent. Electricitatea și entuziasmul vor umple aerul când Luna îi va da un sărut lui Uranus mai târziu în cursul serii, declanșând natura ta impulsivă și independentă. Acordă-ți permisiunea de a ieși din rutina tradițională, dar încearcă să nu te implici în activități cu risc ridicat.

♋ RAC

S-ar putea să simți că stresul legat de carieră ți-a afectat calitatea vieții astăzi, dragă Rac, pe măsură ce Soarele se află în cuadratură cu Jupiter expansiv. Deși s-ar putea să ai multe pe cap în ceea ce privește ambițiile tale profesionale, încearcă să-ți dai voie să încetinești și să iei o pauză ori de câte ori te simți stresat sau epuizat. Planuri neașteptate ar putea intra în joc în această seară, când Luna îi suflă un sărut lui Uranus, inspirându-te să te întâlnești cu cea mai bună prietenă a ta pentru o sesiune de agățat după muncă. Încercați doar să ajungeți acasă la o oră rezonabilă, pentru a vă putea reîncărca înainte de a începe o altă zi de lucru.

♌ LEU

S-ar putea să te simți ca și cum ai fi blocat într-o criză de credință astăzi, deoarece Soarele Racului se află în cuadratură cu Jupiter strălucitor. Acest climat cosmic ar putea crea o divizare între partea ta sceptică și partea din tine care vrea să creadă în misterele universului nostru. Recentele episoade de ghinion ar putea declanșa și mai mult aceste sentimente, deși ar trebui să cauți modalități de a te inspira din recunoștința ta și de a-ți găsi pacea, chiar dacă nu ești sigur că cealaltă parte îți ascultă speranțele și visele. Din fericire, vei avea o șansă de a sparge aceste blocaje spirituale atunci când Luna îi va da un sărut revoluționarului Uranus seara.

♍ FECIOARĂ

S-ar putea să-ți fie greu să te orientezi cu privire la cine îți sunt adevărații prieteni astăzi, deoarece Soarele Racului se află în cuadratură cu Jupiter. Încearcă să nu te lași absorbit de vreo dramă sau de jocuri în acest moment, aplecându-te asupra conexiunilor care vin cu ușurință și fără tensiune emoțională. Deși s-ar putea să te simți împovărat de vibrații ciudate în cercul tău social, o conexiune utilă între Luna și Uranus în această seară te poate ajuta să te desprinzi de orice problemă la care ai prefera să nu iei parte. Acest climat cosmic este, de asemenea, perfect pentru a te conecta cu partea cealaltă, ceea ce o face o seară excelentă pentru munca spirituală și meditație.

FOLLOW ME

Unul din cele mai mari visuri ale noastre a fost să avem un ACASĂ al nostru 🏡  Odată ce visul acesta a devenit realitate, următorul pas a fost să avem o plasă de siguranță care să ne ofere ajutor în caz de neprevăzut. Sunt o persoană optimistă și nu pun răul înainte, dar nici nu stau liniștită că „mie nu mi se poate întâmpla”. Acolo unde am posibilitatea, prefer să fiu prevăzătoare. Acesta este motivul pentru care casa noastră are atât asigurare obligatorie, cât și facultativă:  ✨ Asigurarea obligatorie - este impusă de legislația în vigoare încă din anul 2008 și include cele trei catastrofe care pot distruge o locuință: cutremur, inundație din cauze naturale și alunecări de teren.   ✨ Asigurarea facultativă - deși nu este impusă de legislație, este necesară tocmai pentru că acoperă și alte riscuri, precum: incendiu, explozie, trăsnet, inundația cu apă provenită de la vecini, furt, vandalism etc. Noi am ales pentru siguranța căminului nostru Asigurarea de locuință cu extra acoperiri de la @groupama_asigurari, pentru că am putut să o personalizăm după nevoile noastre și am adăugat fix acele acoperiri de care noi am avut nevoie. În plus, noi am optat si pentru clauza suplimentară de asistenta tehnică de urgență “Acasă”, prin intermediul careia un specialist vine la noi acasă și ne ajută în regim de urgență cu rezolvarea problemei.  Cu ajutorul lor ne simțim mult mai în siguranță, știind cât de mult ne-ar putea ajuta în cazul unui eveniment nefericit.
Unul din cele mai mari visuri ale noastre a fost să avem un ACASĂ al nostru 🏡 Odată ce visul acesta a devenit realitate, următorul pas a fost să avem o plasă de siguranță care să ne ofere ajutor în caz de neprevăzut. Sunt o persoană optimistă și nu pun răul înainte, dar nici nu stau liniștită că „mie nu mi se poate întâmpla”. Acolo unde am posibilitatea, prefer să fiu prevăzătoare. Acesta este motivul pentru care casa noastră are atât asigurare obligatorie, cât și facultativă: ✨ Asigurarea obligatorie - este impusă de legislația în vigoare încă din anul 2008 și include cele trei catastrofe care pot distruge o locuință: cutremur, inundație din cauze naturale și alunecări de teren.  ✨ Asigurarea facultativă - deși nu este impusă de legislație, este necesară tocmai pentru că acoperă și alte riscuri, precum: incendiu, explozie, trăsnet, inundația cu apă provenită de la vecini, furt, vandalism etc. Noi am ales pentru siguranța căminului nostru Asigurarea de locuință cu extra acoperiri de la @groupama_asigurari, pentru că am putut să o personalizăm după nevoile noastre și am adăugat fix acele acoperiri de care noi am avut nevoie. În plus, noi am optat si pentru clauza suplimentară de asistenta tehnică de urgență “Acasă”, prin intermediul careia un specialist vine la noi acasă și ne ajută în regim de urgență cu rezolvarea problemei. Cu ajutorul lor ne simțim mult mai în siguranță, știind cât de mult ne-ar putea ajuta în cazul unui eveniment nefericit.

♎ BALANȚĂ

Viața ta amoroasă s-ar putea simți copleșitoare astăzi, deoarece Soarele se află în cuadratură cu Jupiter expansiv. Acest climat cosmic ar putea, de asemenea, să aducă prin blestemul care vine odată cu manifestarea viselor tale, făcându-te să lucrezi peste program pentru a menține viața pe care ți-ai dorit-o în realitate. Din fericire, concentrarea asupra muncii te poate ajuta să îți ancorezi emoțiile, deși vei dori să te asiguri că îți asculți nevoile fizice și că iei pauze atunci când corpul tău trebuie să se odihnească. Vei avea șansa de a te scutura de orice funk care te-a găsit mai devreme în cursul zilei, atunci când Luna se conectează cu revoluționarul Uranus mai târziu în cursul serii.

♏ SCORPION

Universul îți va cere să te ocupi de o muncă karmică astăzi, dragă Scorpionule, când Soarele Racului intră în cuadratură cu Jupiter spiritual. Acest climat cosmic vă poate lansa câteva provocări, deoarece universul caută modalități de a vă testa puterea și spiritul. Condu cu bunătate și compasiune și ar trebui să supraviețuiești nevătămat acestor vibrații ciudate. Energia se va ușura în această seară, când Luna împarte o conexiune de susținere cu revoluționarul Uranus, aducând evoluții interesante în viața ta amoroasă. Nu vă fie teamă să vă asumați câteva riscuri atunci când vine vorba de probleme ale inimii, chiar dacă acest lucru pare înfricoșător la început.

♐ SĂGETĂTOR

Ideea de angajament ar putea să te lase copleșit astăzi, pe măsură ce Soarele Racului intră în cuadratură cu Jupiter, conducătorul tău planetar. Deși oportunitățile de a avansa în cadrul vieții tale amoroase sau al eforturilor profesionale s-ar putea manifesta chiar acum, încearcă să nu te grăbești să te apropii sau să te îndepărtezi de ceva sau de cineva fără să te gândești bine înainte. Din fericire, veți avea ocazia să vă rupeți de stres și să găsiți structura în mintea și inima voastră în această seară, când Luna îi dă un sărut revoluționarului Uranus. Cu toate acestea, aceste vibrații nu vor fi tocmai previzibile, așa că va trebui să fii deschis să gândești în afara cutiei.

♑ CAPRICORN

Micile supărări emoționale din relația ta s-ar putea acumula până la o mare problemă astăzi, dragă Capricorn, deoarece Soarele Racului se află în cuadratură cu expansivul Jupiter. Deși s-ar putea să te simți deosebit de neglijat sau iritat cu acea persoană specială, încearcă să nu-i ții trecutul în cap decât dacă situația în cauză are nevoie de o rezolvare serioasă. Energia se va simți mai ușoară și mai jucăușă pe măsură ce se lasă seara, când Luna împarte o conexiune de susținere cu Uranus, permițându-vă să renunțați la orice dramă care v-ar fi putut găsi mai devreme în timpul zilei. Aceste vibrații sunt, de asemenea, excelente pentru a vă descărca, ceea ce va acționa ca o formă de autoîngrijire.

♒ VĂRSĂTOR

S-ar putea să te gândești să construiești o listă de lucruri de făcut pentru această zi, deoarece Soarele Racului se află în cuadratură cu Jupiter expansiv. Acest climat cosmic ar putea să te lase cu o cantitate mare de muncă în farfurie, ceea ce ar putea face ca mintea ta să devină suprastimulată sau dezorganizată dacă nu aduci o structură sarcinilor tale. Nevoia de organizare se va răsfrânge asupra vieții tale de acasă în această seară, când Luna se conectează cu revoluționarul Uranus, inspirându-te să amesteci lucrurile pe plan domestic. Acesta este un moment excelent pentru a schimba vibrația spațiului tău, aducând o amenajare mai eficientă în locuința ta.

♓ PEȘTI

Ține-ți sub control ego-ul astăzi, dragă Pești, când Soarele Racului intră într-un cuadrat dur cu Jupiter expansiv. Acest climat cosmic te-ar putea face să pierzi contactul cu conștiința de sine, făcându-te să crezi în anumite abilități sau talente care ar putea avea nevoie de mai mult exercițiu. De asemenea, vei dori să eviți să te încrezi prea mult în ideea de noroc, înțelegând că munca constantă și asiduă are mai multe șanse să îți aducă rezultate decât o va face șansa oarbă. Vești sau informații neașteptate te-ar putea găsi în această seară, când Luna se conectează cu imprevizibilul Uranus, dar încearcă să nu te lași atras de bârfe răutăcioase.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.