HOROSCOP 29 Mai: O zodie are probleme în relație, alta întâlnește obstacole în viață

Horoscopul tău săptămânal, 28 august - 4 septembrie

Horoscop 29 Mai: O zodie are probleme în relație, iar alt nativ se confruntă cu presiunea unor decizii importante.

Horoscop 29 Mai Berbec

E timpul să înveți că criticile pot fi deseori constructive și să nu îți strici starea de spirit din cauza lor, ba chiar să cauți să înveți ceva. Astfel poți transforma o situație mai puțin favorabilă într-una care să îți aducă un câștig.

Horoscop 29 Mai Taur


Te hotărăști să pui pauză sarcinilor pe care le ai de rezolvat ca mod în care să sărbătorești faptul că munca pe care ai depus-o a avut o finalitate fericită. Încarcă-ți bateriile pentru a continua cu ceea ce ți-ai propus.

Horoscop 29 Mai Gemeni

FOLLOW ME

Statisticile cu privire la accidente rutiere din România sunt extrem de triste… 
Mă număr printre cei care au fost implicați în accidente. Deși eram în oraș și circulam cu viteză mică, în impact, mașina a avut daună totală. I-am mulțumit lui Dumnezeu că eu nu am pățit nimic și că Alesia nu mai era cu mine în mașină, o lăsasem la școală. 
Dar știți cum își punea centura până atunci? Cu smiorcăieli și milogeală. 
Așa se punea și Nicholas în scaun până la acest experiment la care l-am luat să asiste și să vadă ce se poate întâmpla. 
Putem să le explicăm copiilor în multe feluri de ce un lucru e periculos, însă, din păcate, cel mai bine funcționează atunci când se conving singuri. 
Experimentul pe care l-am făcut pentru campania #CelMaiSigurLoc inițiată de @omvpetrom și Poliția Română a fost unul dur, dar vă recomand să arătați filmările copiilor voștri sau altor membri ai familiei care nu înțeleg de ce e important să fim asigurați în mașină. 
Nicholas se pune singur acum în scaun și sunt pregătită să-i reamintesc de acest experiment atunci când va uita și va proceda altfel. 
De ce? 
Conform informațiilor primite de la Poliția Română și Petrom: 
În 2021, 2159 de copii au fost victime pe şoselele din România. Asigurarea corectă, la fiecare drum, este cea mai bună șansă în caz de impact, iar riscurile să păţească ceva scad vertiginos. 
👉🏻 Cum îți asiguri copilul? 
Sistemele de siguranță și dispozitivele de fixare, precum scoica de protecție, scaunul auto și înălțătorul, îl protejează pe cel mic atunci când călătoriți împreună. Acestea sunt obligatorii din prima zi de viață până când copilul ajunge la înălțimea de 1,35 m 
👉🏻 Cum alegi corect un dispozitiv de protecție? 
🤍 să fie potrivit cu vârsta, înălțimea sau greutatea copilului tău
🤍 să fie potrivit pentru mașina ta, în funcție de sistemul de prindere
🤍 să fie certificat în urma unui test de impact independent (ADAC, OAMTC, Plus, NHSA, Which, RACE) 
⚠️ asigură-l pe cel mic corect, conform nevoilor lui
⚠️ nu ține niciodată copilul în brațe atunci când mergeți cu mașina
⚠️ poartă întotdeauna centura de siguranță
⚠️ fii un model pentru copilul tău: acționează cum ai vrea să acționeze el!
Statisticile cu privire la accidente rutiere din România sunt extrem de triste… Mă număr printre cei care au fost implicați în accidente. Deși eram în oraș și circulam cu viteză mică, în impact, mașina a avut daună totală. I-am mulțumit lui Dumnezeu că eu nu am pățit nimic și că Alesia nu mai era cu mine în mașină, o lăsasem la școală. Dar știți cum își punea centura până atunci? Cu smiorcăieli și milogeală. Așa se punea și Nicholas în scaun până la acest experiment la care l-am luat să asiste și să vadă ce se poate întâmpla. Putem să le explicăm copiilor în multe feluri de ce un lucru e periculos, însă, din păcate, cel mai bine funcționează atunci când se conving singuri. Experimentul pe care l-am făcut pentru campania #CelMaiSigurLoc inițiată de @omvpetrom și Poliția Română a fost unul dur, dar vă recomand să arătați filmările copiilor voștri sau altor membri ai familiei care nu înțeleg de ce e important să fim asigurați în mașină. Nicholas se pune singur acum în scaun și sunt pregătită să-i reamintesc de acest experiment atunci când va uita și va proceda altfel. De ce? Conform informațiilor primite de la Poliția Română și Petrom: În 2021, 2159 de copii au fost victime pe şoselele din România. Asigurarea corectă, la fiecare drum, este cea mai bună șansă în caz de impact, iar riscurile să păţească ceva scad vertiginos. 👉🏻 Cum îți asiguri copilul? Sistemele de siguranță și dispozitivele de fixare, precum scoica de protecție, scaunul auto și înălțătorul, îl protejează pe cel mic atunci când călătoriți împreună. Acestea sunt obligatorii din prima zi de viață până când copilul ajunge la înălțimea de 1,35 m 👉🏻 Cum alegi corect un dispozitiv de protecție? 🤍 să fie potrivit cu vârsta, înălțimea sau greutatea copilului tău 🤍 să fie potrivit pentru mașina ta, în funcție de sistemul de prindere 🤍 să fie certificat în urma unui test de impact independent (ADAC, OAMTC, Plus, NHSA, Which, RACE) ⚠️ asigură-l pe cel mic corect, conform nevoilor lui ⚠️ nu ține niciodată copilul în brațe atunci când mergeți cu mașina ⚠️ poartă întotdeauna centura de siguranță ⚠️ fii un model pentru copilul tău: acționează cum ai vrea să acționeze el!

S-ar putea să te confrunți cu diferite obstacole care să te împiedice pentru moment să realizezi ceea ce ți-ai propus. Nu te demoraliza, aceste situații neprevăzute te vor face mai puternic și mai pregătit.

Horoscop 29 Mai Rac

Toate planurile, atât cel sentimental, cât și cel profesional, sunt favorizate și asta datorită faptului că ai tras niște concluzii din greșelile din trecut care ți-au schimbat atitudinea.

Horoscop 29 Mai Leu

Deseori ai tendința să fii posesiv cu persoana iubită dar pare că astăzi te întreci pe tine însuți. Lasă-i libertate partenerului și acceptă-i și punctele sale de vedere.

Horoscop 29 Mai Fecioară

Perfecționist din fire, ai tendința de a te lega de orice detaliu iar acest lucru îi poate enerva pe cei apropiați. Îți vei da seama însă de acest lucru și îți vei schimba atitudinea. Vei vedea și o îmbunătățire în relațiile cu cei dragi.

Horoscop 29 Mai Balanță

Dacă n-ai reușit încă să îți atingi obiectivele, nu este pentru că nu ai avea resursele necesare, dimpotrivă, ci pentru că nu reușești să te organizezi. E un moment bun să îți faci un plan mai precis și să te ambiționezi să îl urmezi.

Horoscop 29 Mai Scorpion

Nu ești o persoană căreia să îi fie teamă să spună ceea ce gândește, dar de data aceasta ceva te reține și poate fi vorba de sentimentele celuilalt. Însă dacă continui să păstrezi tăcerea, vinovatul vei fi tu în cele din urmă așa că nu ezita să discuți deschis.

Horoscop 29 Mai Săgetător

O sarcină de la locul de muncă îți dă mari bătăi de cap. Nu ezita să le ceri ajutorul colegilor pentru că se vor dovedi a fi săritori și vei finaliza cu succes proiectul. Uneori este recomandat să te bazezi pe ajutorul celor din jur.

Horoscop 29 Mai Capricorn

Ai o zi presărată cu oportunități, dar și obstacole. Trebuie doar să fii pregătit să iei deciziile bune și să nu te pripești pentru că s-ar putea să intri pe un drum care nu te va duce nicăieri și mai mult te va încurca.

Horoscop 29 Mai Vărsător

Pot apărea probleme în relația de cuplu. Deși îți strică dispoziția, acestea pot fi rezolvate ușor, dacă atât tu, cât și partenerul renunțați la orgoliu.

Horoscop 29 Mai Pești

Ești foarte confuz astăzi și lipsa de nehotărâre te va trage înapoi, atât în cadrul familiei cât și la locul de muncă. Ar fi mai bine ca astăzi să stai retras și să îți pui ordine în idei și abia apoi să iei o decizie.


Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.