HOROSCOP 29 Mai: O zodie are probleme în relație, alta întâlnește obstacole în viață

Horoscopul tău săptămânal, 28 august - 4 septembrie

Horoscop 29 Mai: O zodie are probleme în relație, iar alt nativ se confruntă cu presiunea unor decizii importante.

Horoscop 29 Mai Berbec

E timpul să înveți că criticile pot fi deseori constructive și să nu îți strici starea de spirit din cauza lor, ba chiar să cauți să înveți ceva. Astfel poți transforma o situație mai puțin favorabilă într-una care să îți aducă un câștig.

Horoscop 29 Mai Taur

Te hotărăști să pui pauză sarcinilor pe care le ai de rezolvat ca mod în care să sărbătorești faptul că munca pe care ai depus-o a avut o finalitate fericită. Încarcă-ți bateriile pentru a continua cu ceea ce ți-ai propus.

Horoscop 29 Mai Gemeni

FOLLOW ME

Unul din cele mai mari visuri ale noastre a fost să avem un ACASĂ al nostru 🏡  Odată ce visul acesta a devenit realitate, următorul pas a fost să avem o plasă de siguranță care să ne ofere ajutor în caz de neprevăzut. Sunt o persoană optimistă și nu pun răul înainte, dar nici nu stau liniștită că „mie nu mi se poate întâmpla”. Acolo unde am posibilitatea, prefer să fiu prevăzătoare. Acesta este motivul pentru care casa noastră are atât asigurare obligatorie, cât și facultativă:  ✨ Asigurarea obligatorie - este impusă de legislația în vigoare încă din anul 2008 și include cele trei catastrofe care pot distruge o locuință: cutremur, inundație din cauze naturale și alunecări de teren.   ✨ Asigurarea facultativă - deși nu este impusă de legislație, este necesară tocmai pentru că acoperă și alte riscuri, precum: incendiu, explozie, trăsnet, inundația cu apă provenită de la vecini, furt, vandalism etc. Noi am ales pentru siguranța căminului nostru Asigurarea de locuință cu extra acoperiri de la @groupama_asigurari, pentru că am putut să o personalizăm după nevoile noastre și am adăugat fix acele acoperiri de care noi am avut nevoie. În plus, noi am optat si pentru clauza suplimentară de asistenta tehnică de urgență “Acasă”, prin intermediul careia un specialist vine la noi acasă și ne ajută în regim de urgență cu rezolvarea problemei.  Cu ajutorul lor ne simțim mult mai în siguranță, știind cât de mult ne-ar putea ajuta în cazul unui eveniment nefericit.
Unul din cele mai mari visuri ale noastre a fost să avem un ACASĂ al nostru 🏡 Odată ce visul acesta a devenit realitate, următorul pas a fost să avem o plasă de siguranță care să ne ofere ajutor în caz de neprevăzut. Sunt o persoană optimistă și nu pun răul înainte, dar nici nu stau liniștită că „mie nu mi se poate întâmpla”. Acolo unde am posibilitatea, prefer să fiu prevăzătoare. Acesta este motivul pentru care casa noastră are atât asigurare obligatorie, cât și facultativă: ✨ Asigurarea obligatorie - este impusă de legislația în vigoare încă din anul 2008 și include cele trei catastrofe care pot distruge o locuință: cutremur, inundație din cauze naturale și alunecări de teren.  ✨ Asigurarea facultativă - deși nu este impusă de legislație, este necesară tocmai pentru că acoperă și alte riscuri, precum: incendiu, explozie, trăsnet, inundația cu apă provenită de la vecini, furt, vandalism etc. Noi am ales pentru siguranța căminului nostru Asigurarea de locuință cu extra acoperiri de la @groupama_asigurari, pentru că am putut să o personalizăm după nevoile noastre și am adăugat fix acele acoperiri de care noi am avut nevoie. În plus, noi am optat si pentru clauza suplimentară de asistenta tehnică de urgență “Acasă”, prin intermediul careia un specialist vine la noi acasă și ne ajută în regim de urgență cu rezolvarea problemei. Cu ajutorul lor ne simțim mult mai în siguranță, știind cât de mult ne-ar putea ajuta în cazul unui eveniment nefericit.

S-ar putea să te confrunți cu diferite obstacole care să te împiedice pentru moment să realizezi ceea ce ți-ai propus. Nu te demoraliza, aceste situații neprevăzute te vor face mai puternic și mai pregătit.

Horoscop 29 Mai Rac

Toate planurile, atât cel sentimental, cât și cel profesional, sunt favorizate și asta datorită faptului că ai tras niște concluzii din greșelile din trecut care ți-au schimbat atitudinea.

Horoscop 29 Mai Leu

Deseori ai tendința să fii posesiv cu persoana iubită dar pare că astăzi te întreci pe tine însuți. Lasă-i libertate partenerului și acceptă-i și punctele sale de vedere.

Horoscop 29 Mai Fecioară

Perfecționist din fire, ai tendința de a te lega de orice detaliu iar acest lucru îi poate enerva pe cei apropiați. Îți vei da seama însă de acest lucru și îți vei schimba atitudinea. Vei vedea și o îmbunătățire în relațiile cu cei dragi.

Horoscop 29 Mai Balanță

Dacă n-ai reușit încă să îți atingi obiectivele, nu este pentru că nu ai avea resursele necesare, dimpotrivă, ci pentru că nu reușești să te organizezi. E un moment bun să îți faci un plan mai precis și să te ambiționezi să îl urmezi.

Horoscop 29 Mai Scorpion

Nu ești o persoană căreia să îi fie teamă să spună ceea ce gândește, dar de data aceasta ceva te reține și poate fi vorba de sentimentele celuilalt. Însă dacă continui să păstrezi tăcerea, vinovatul vei fi tu în cele din urmă așa că nu ezita să discuți deschis.

Horoscop 29 Mai Săgetător

O sarcină de la locul de muncă îți dă mari bătăi de cap. Nu ezita să le ceri ajutorul colegilor pentru că se vor dovedi a fi săritori și vei finaliza cu succes proiectul. Uneori este recomandat să te bazezi pe ajutorul celor din jur.

Horoscop 29 Mai Capricorn

Ai o zi presărată cu oportunități, dar și obstacole. Trebuie doar să fii pregătit să iei deciziile bune și să nu te pripești pentru că s-ar putea să intri pe un drum care nu te va duce nicăieri și mai mult te va încurca.

Horoscop 29 Mai Vărsător

Pot apărea probleme în relația de cuplu. Deși îți strică dispoziția, acestea pot fi rezolvate ușor, dacă atât tu, cât și partenerul renunțați la orgoliu.

Horoscop 29 Mai Pești

Ești foarte confuz astăzi și lipsa de nehotărâre te va trage înapoi, atât în cadrul familiei cât și la locul de muncă. Ar fi mai bine ca astăzi să stai retras și să îți pui ordine în idei și abia apoi să iei o decizie.

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.