Horoscop 3 aprilie 2023. Surprize mari în această zi de marți

Săptămâna începe cu intrarea lui Mercur în Taur, duminică seara. În timp ce Mercur în Berbec a fost o perioadă de gândire rapidă și hotărâre (și poate și de concluzii pripite), Mercur în Taur te invită să încetinești și să deliberezi, să te asiguri că ești sigur. Atunci când sunt decizii de luat, nu lăsa pe nimeni să te grăbească. Ia-ți tot timpul de care ai nevoie pentru a delibera. Apoi, miercuri seară, o lună plină în Balanță pune în lumina reflectoarelor legăturile tale apropiate. Prieteniile și relațiile nu sunt statice – sunt lucrări perpetue în curs de desfășurare, mereu în evoluție. De asemenea, te schimbă în mod constant. Această lună vă cere să aruncați o privire onestă asupra stării relațiilor voastre. Care s-au întărit și care au lâncezit? Obții ceea ce ai nevoie? Oferiți suficient?

Horoscop săptămânal Berbec

De obicei, atunci când viața ta este dezechilibrată, ești capabil să o repari singur. Poți să-ți schimbi obiceiurile, să-ți ajustezi obiectivele, să faci alegeri diferite. Supărător, însă, asta nu este întotdeauna suficient. Nu exiști singur în această lume și nici nu o poți transforma singur. Dacă cele mai bune eforturi ale tale nu au fost suficiente în ultima vreme, încearcă să-ți schimbi atenția. Săptămâna aceasta, nu trebuie să fii un erou și să muți munții de unul singur. Caută oameni care să fie de partea ta, care să se alăture muncii alături de tine.

Horoscop săptămânal Taur

Oamenii vorbesc despre „a avea încredere în instinctele tale” de parcă ar fi ceva ce oricine poate face, fără probleme. Poate că, într-o lume ideală, așa ar fi cazul. Dar în lumea noastră – așa dezordonată, înfricoșătoare și complicată cum este – nu este atât de ușor. Există atât de mult zgomot care ne împiedică să auzim ceea ce ne spune instinctul, ca să nu mai vorbim de frică, confuzie și dezinformare care ne tulbură percepțiile. Săptămâna aceasta, concentrați-vă pe intuiția voastră. A ta este ascuțită. Trebuie doar să vă antrenați să vă acordați.

Horoscop săptămânal Gemeni

FOLLOW ME

Este ușor să spui adevărul atunci când este plăcut. Onestitatea devine mult mai dificilă atunci când realitatea unei situații este urâtă sau încurcată sau pur și simplu neașteptată, când dai vești pe care oamenii ar prefera să nu le primească. Este nevoie de perseverență și curaj pentru a numi o problemă și a refuza să o lași să fie băgată sub preș, să spui ceea ce cei din jur ar prefera să ignore. Dacă ai fost maltratat sau te simți trecut cu vederea, ai voie să spui acest lucru. Este nevoie de vulnerabilitate pe moment, dar a vorbi acum ar putea salva relația.

Horoscop săptămânal Rac
Horoscop săptămânal Rac
Uneori, cele mai bune oportunități sosesc înainte de a te simți pregătit pentru ele. Ți se oferă un loc de muncă pentru care nu ești convins că ești calificat, sau dragostea îți bate la ușă când încă ești ocupat să lucrezi la tine însuți. Atunci când ai visat cu ochii deschiși la viitorul tău (și ai făcut-o, din belșug), nu s-a întâmplat așa. Nu este ceea ce ai plănuit și te temi că nu ești încă echipat pentru a face un pas atât de mare. Provocarea ta în acest moment este să îți dai seama dacă este vorba de bunul tău simț sau doar de nesiguranță. Este posibil, desigur, ca într-adevăr să fie prea devreme pentru… orice. Dar în această săptămână, cel puțin ia în considerare posibilitatea de a face saltul.

Horoscop săptămânal Leu

Îți prețuiești relațiile mai mult decât orice altceva. Dar nu toate relațiile sunt la fel de satisfăcătoare. Practic, persoanele cele mai apropiate de tine îți aduc uneori mai mult stres decât confort. Ființele umane sunt complicate. Se contrazic, fac alegeri greșite și se rănesc accidental pe ele însele și pe ceilalți. Și cu cât ții mai mult la ei, cu atât mai supărător poate fi acest lucru. Săptămâna aceasta, este important să nu te reții în legătură cu ceea ce te-a deranjat. Dacă ai nevoie să fii ascultat sau să discuți ceva, atunci fă-o. Comunicarea, nu evitarea, te va ajuta să găsești din nou echilibrul în relațiile tale.

Horoscop săptămânal Fecioară

Săptămâna aceasta, lumea te-ar putea invita (sau forța) să te abați de la planurile tale atent stabilite. Poate că vor apărea condiții incontrolabile, neprevăzute, iar tu va trebui să schimbi cursul ca răspuns. Poate că propriile tale dorințe se vor schimba subtil. Este frustrant, bineînțeles, pentru că ați lucrat pentru a aranja lucrurile exact așa cum trebuie. Dar ești inteligent și capabil și mai rapid pe picioare decât îți dai seama. Mai bine să te adaptezi, să accepți provocări noi și interesante, decât să te ții prea strâns de ceea ce nu mai funcționează.

Horoscop săptămânal Balanță

De cele mai multe ori, ți se pare că singurul scop pe care îl are conflictul în viața ta este să te dezechilibreze și să te facă iritabil. Unii presupun că eviți conflictul pentru că ți-e frică de el, când în realitate este pentru că rareori obții ceva util sau productiv din el. Dar atunci când echilibrul puterilor se dezechilibrează suficient de mult, o confruntare sănătoasă poate fi cea mai bună (sau singura) modalitate de a îndrepta lucrurile din nou. Săptămâna aceasta, expune-ți nevoile, refuză să dai înapoi, nu fi dispus să împământenești lucrurile de dragul confortului celorlalți.

Horoscop săptămânal Scorpion

Într-o lume rece și aspră, tratarea cu dragoste dură poate părea o strategie de supraviețuire eficientă. Îți închipui că dacă te închizi în fața iubirii și a bucuriei, nu te vei confrunta niciodată cu durerea pierderii sau a suferinței. Dar viața nu funcționează așa. Nu poți evita orice durere viitoare dacă îți refuzi fericirea în prezent. Săptămâna aceasta treaba ta nu este să te întărești, ci mai degrabă să te tratezi cu bunătate.

Horoscop săptămânal Săgetător

Deschiderea ta față de idei și perspective noi, față de posibilitatea de a greși, este un atu. A fi dispus să te răzgândești necesită curaj și integritate. Săptămâna aceasta, însă, s-ar putea să ai nevoie să ți se reamintească faptul că nu toate opiniile merită atenția ta. Anumite viziuni ale lumii sunt crude, violente și, în orice alt mod, nu merită implicarea ta. Nu lăsați pe nimeni să vă flateze, să vă păcălească sau să vă intimideze pentru a vă abandona valorile. Ești chibzuit și înțelept, așa că ai puțină încredere în convingerile tale. Există momente în care cel mai bun lucru de făcut este să fii încăpățânat.

Horoscop săptămânal Capricorn

Pentru tine, confortul, plăcerea și odihna nu sunt tocmai priorități. Nu este vorba că nu apreciezi lucrurile dulci din viață, doar că atunci când vine vorba de asta, de obicei vei alege să muncești din greu acum și să te bucuri mai târziu. Problema este că „mai târziu” vine cu mult timp înainte. Întotdeauna există mai multe sarcini care te așteaptă, mai multe modalități de a-ți dovedi valoarea, mai multe oportunități de care să profiți. Așa că în această săptămână, fii intenționat să te bucuri de tine cât mai mult posibil. Nu poți opta să renunți complet la muncă, dar poți opta pentru ușurință atunci când aceasta se prezintă.

Horoscop săptămânal Vărsător

Oricât de multă dragoste ai în suflet pentru întreaga umanitate, poate fi o provocare să nu te enervezi cu indivizii cu care trebuie să împarți această lume în fiecare zi. Atât de mulți dintre ei te înțeleg greșit, te încetinesc. Când aproape nimeni nu pare să funcționeze pe lungimea ta de undă, este firesc să-ți afirmi independența. Dar săptămâna aceasta, spre surprinderea ta, vei descoperi că te descurci mult mai bine în colaborare decât de unul singur. Ceilalți oameni nu îți vor bloca creativitatea. Dacă nu cumva, o vor spori.

Horoscop săptămânal Pești

Compasiunea ta naturală înseamnă că vezi cu ușurință majoritatea conflictelor (chiar și cele în care ești implicat personal) din mai multe unghiuri. Ești capabil să înțelegi de unde vin toți participanții și poți empatiza cu rivalii tăi cei mai fermi. De cele mai multe ori, acest lucru te face să fii eficient în rezolvarea neînțelegerilor. Dar, ocazional, vă determină să vă subapreciați propria perspectivă. Săptămâna aceasta, amintiți-vă că versiunea dvs. contează la fel de mult ca și cea a oricui altcuiva. Nu trebuie să fiți întotdeauna imparțial. Aveți voie să vă apărați, și cu înverșunare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.