Horoscop 3 februarie 2022. Ce vești bune primește Racul

Horoscop 3 februarie 2022. Ce vești bune primește Racul

♈ BERBEC

Vibrația va fi ușoară astăzi, Berbecule, deși te-ar putea pune într-o stare de somnolență sau de înălțime. Visele tale cu ochii deschiși te-ar putea tenta cu ușurință să te îndepărtezi de munca ta, deoarece subconștientul tău caută o evadare din viața de zi cu zi. Fă tot posibilul să rămâi cu picioarele pe pământ, dar lasă-ți loc pentru creativitate. Acordă-ți atenție gândurilor tale mai târziu în această după-amiază, când Luna se apropie de visătorul Neptun, deblocându-ți dorințele ascunse. Pe măsură ce ziua se apropie de sfârșit, încercați să scrieți ceva în jurnal atunci când Luna îi dă un sărut lui Mercur, aducând o avalanșă de intelect creativ în calea dvs.

♉ TAUR

Dacă ai vrut să îmbrățișezi colaborarea creativă, ar trebui să te gândești să convoci o întâlnire cu partenerul tău astăzi, când Luna își continuă călătoria prin inspiraționalul Pești. Aceste vibrații sunt perfecte pentru a împărtăși idei cu persoane care călătoresc pe aceeași lungime de undă ca și tine, mai ales dacă sperați să lucrați împreună ca o echipă. Energia va deveni deosebit de imaginativă în această după-amiază, când Luna se va împrieteni cu visătorul Neptun. Folosiți acest climat cosmic pentru a face brainstorming de idei în timp ce pictați un tablou pentru viitor, dar nu ignorați complet logistica sau caracterul practic, altfel fanteziile dvs. s-ar putea să nu se materializeze niciodată în realitatea pe care o căutați.

♊ GEMENI

Fanteziile tale profesionale pot deveni realitate astăzi, deoarece Luna în Pești luminează sectorul din harta ta care guvernează chestiunile legate de carieră. Cu toate acestea, va trebui să fii proactiv în a merge după munca pe care o dorești. Tentația de a te amesteca în mulțime și de a aștepta o oportunitate de a lovi ar putea deveni reală, așa că va trebui să fii atent la menținerea vizibilității în fața superiorilor tăi. Mai târziu în această seară, Luna se conectează cu planeta care te guvernează, Mercur, cerându-ți să mergi în profunzime în conversațiile tale. Nu ezitați să vă împărtășiți cele mai profunde dorințe cu persoanele cu care vă simțiți cel mai aproape, deoarece acestea ar putea avea o perspectivă asupra modului în care le puteți realiza.

♋ RAC

Ia-ți un moment pentru a încerca să-ți amintești visele de noaptea trecută, dragă Rac, deoarece Luna din Pești ar putea purta cu ea mesaje de dincolo de văl. Încearcă să notezi orice simbolism, numere sau culori care te-au afectat puternic atât în lumea viselor, cât și în cea a stării de veghe, deoarece ar putea exista un înțeles ascuns chiar și în cele mai banale circumstanțe. O conexiune între Luna și Jupiter, mai târziu în această după-amiază, îți va deschide în mod exploziv cel de-al treilea ochi, ceea ce face ca acesta să fie momentul perfect pentru tine să faci o sesiune de meditație sau să tragi câteva cărți de tarot pentru a obține claritate în ceea ce privește calea ta viitoare.

♌ LEU

Ziua de astăzi ar putea fi emoțională pentru tine, Leule, deoarece Luna în Pești te încurajează să elimini orice sentimente sau bagaje care nu-ți mai servesc. Tentația de a face o figură curajoasă și de a trece peste zi va fi reală, dar încearcă să nu fugi de ceea ce se întâmplă în inima și în mintea ta. O conexiune utilă între Lună și Neptun va aduce o vindecare majoră în calea ta mai târziu în cursul după-amiezii, așa că asigură-te că aprinzi niște lumânări, respiră adânc și lasă aceste vibrații să te cuprindă. Pe măsură ce ziua se apropie de sfârșit, încercați să faceți o baie de curățare pentru a completa tema cosmică a zilei.

♍ FECIOARĂ

Tentația de a te lăsa cuprins de noțiuni romantice va fi reală acum, dar încearcă să nu lași fanteziile tale să te abată de la productivitatea ta, dragă Fecioară. În timp ce este absolut în regulă să trăiești în capul tău din când în când, visele tale cu ochii deschiși ar putea începe să preia controlul în această după-amiază, când Luna se apropie de Neptun cețos. Dacă poți să sari peste muncă pentru restul zilei, acesta ar fi momentul ideal pentru a evada într-un proiect creativ sau într-o excursie. Mai târziu în această seară, Luna îi dă un sărut planetei tale guvernatoare, Mercur, stimulându-ți încrederea și simțul de sine.

FOLLOW ME

Unul din cele mai mari visuri ale noastre a fost să avem un ACASĂ al nostru 🏡  Odată ce visul acesta a devenit realitate, următorul pas a fost să avem o plasă de siguranță care să ne ofere ajutor în caz de neprevăzut. Sunt o persoană optimistă și nu pun răul înainte, dar nici nu stau liniștită că „mie nu mi se poate întâmpla”. Acolo unde am posibilitatea, prefer să fiu prevăzătoare. Acesta este motivul pentru care casa noastră are atât asigurare obligatorie, cât și facultativă:  ✨ Asigurarea obligatorie - este impusă de legislația în vigoare încă din anul 2008 și include cele trei catastrofe care pot distruge o locuință: cutremur, inundație din cauze naturale și alunecări de teren.   ✨ Asigurarea facultativă - deși nu este impusă de legislație, este necesară tocmai pentru că acoperă și alte riscuri, precum: incendiu, explozie, trăsnet, inundația cu apă provenită de la vecini, furt, vandalism etc. Noi am ales pentru siguranța căminului nostru Asigurarea de locuință cu extra acoperiri de la @groupama_asigurari, pentru că am putut să o personalizăm după nevoile noastre și am adăugat fix acele acoperiri de care noi am avut nevoie. În plus, noi am optat si pentru clauza suplimentară de asistenta tehnică de urgență “Acasă”, prin intermediul careia un specialist vine la noi acasă și ne ajută în regim de urgență cu rezolvarea problemei.  Cu ajutorul lor ne simțim mult mai în siguranță, știind cât de mult ne-ar putea ajuta în cazul unui eveniment nefericit.
Unul din cele mai mari visuri ale noastre a fost să avem un ACASĂ al nostru 🏡 Odată ce visul acesta a devenit realitate, următorul pas a fost să avem o plasă de siguranță care să ne ofere ajutor în caz de neprevăzut. Sunt o persoană optimistă și nu pun răul înainte, dar nici nu stau liniștită că „mie nu mi se poate întâmpla”. Acolo unde am posibilitatea, prefer să fiu prevăzătoare. Acesta este motivul pentru care casa noastră are atât asigurare obligatorie, cât și facultativă: ✨ Asigurarea obligatorie - este impusă de legislația în vigoare încă din anul 2008 și include cele trei catastrofe care pot distruge o locuință: cutremur, inundație din cauze naturale și alunecări de teren.  ✨ Asigurarea facultativă - deși nu este impusă de legislație, este necesară tocmai pentru că acoperă și alte riscuri, precum: incendiu, explozie, trăsnet, inundația cu apă provenită de la vecini, furt, vandalism etc. Noi am ales pentru siguranța căminului nostru Asigurarea de locuință cu extra acoperiri de la @groupama_asigurari, pentru că am putut să o personalizăm după nevoile noastre și am adăugat fix acele acoperiri de care noi am avut nevoie. În plus, noi am optat si pentru clauza suplimentară de asistenta tehnică de urgență “Acasă”, prin intermediul careia un specialist vine la noi acasă și ne ajută în regim de urgență cu rezolvarea problemei. Cu ajutorul lor ne simțim mult mai în siguranță, știind cât de mult ne-ar putea ajuta în cazul unui eveniment nefericit.

♎ BALANȚĂ

Toată lumea știe că relaxarea este esențială pentru menținerea unui corp și a unei minți sănătoase, iar pentru tine, dulce Balanță, nicio afirmație nu poate fi mai adevărată. Pe măsură ce Luna continuă să călătorească prin liniștiții Pești, va fi important să îți faci timp pentru a-ți reîncărca bateriile. Acordă-ți permisiunea de a merge încet chiar acum, mai ales în această după-amiază, când Luna se apropie de Neptun terapeutic. Îmbrățișarea modalităților de a te vindeca cu ajutorul apei va fi, de asemenea, destul de influentă în călătoria ta spre bunăstare, inspirându-te să te răsfeți cu ceaiuri din plante, difuzoare de aromaterapie și poate chiar o baie de sare completată cu uleiurile tale esențiale preferate.

♏ SCORPION

Vei găsi un echilibru perfect între ego și grație astăzi, dragă Scorpion, deoarece Luna din Pești îți sporește încrederea în sine, în timp ce îți întărește compasiunea pentru ceilalți. Aura ta strălucitoare va acționa ca un far de lumină și inspirație chiar acum, mai ales dacă conduci cu o dispoziție bună și deschisă. Este posibil să devii un fel de enigmă pentru prietenii tăi, în timp ce plutești prin zi cu echilibru și căldură. Folosiți această după-amiază pentru a vă reconecta cu orice proiect creativ la care ați lucrat, când Luna își dă mâna cu inspiratul Neptun. Pe măsură ce ziua se apropie de sfârșit, asigurați-vă că vă ghemuiți cu o carte bună, deoarece mintea dvs. va avea nevoie de stimulare.

♐ SĂGETĂTOR

Să te ridici din pat ar putea fi o luptă astăzi, dragă Săgetătorule, deoarece Peștii cu siguranță vor fi introdus vise dulci în psihicul tău. În timp ce tentația de a zăbovi toată ziua prin casă va fi reală, vei obține multă satisfacție din munca pe care o duci la bun sfârșit. Totuși, dacă ești în situația de a-ți lua o zi liberă în favoarea relaxării, fă-o! După-amiaza aceasta te va aduce într-un spațiu de gândire sensibil emoțional, dar plin de imaginație, când Luna se va împrieteni cu visătorul Neptun. Pe măsură ce ziua se apropie de final, încearcă să iei legătura cu orice figură maternă din viața ta, deoarece este posibil ca acestea să fie curioase să știe ce faci.

♑ CAPRICORN

Lumile tale vor ieși ca o poezie astăzi, deoarece Luna din Pești aduce luminozitate în sectorul din harta ta care guvernează comunicarea. Aceste vibrații sunt perfecte pentru a-ți exprima punctul de vedere fără a-i înstrăina pe ceilalți, ceea ce face ca acesta să fie momentul ideal pentru a-ți expune punctul de vedere cu privire la orice problemă care ți-a provocat suferință în ultima vreme. Încearcă să te ocupi de jurnalism mai târziu în această după-amiază, când Luna și visătorul Neptun formează o alianță cosmică. Mintea ta te poate duce în locuri cu adevărat extraordinare acum, dar dacă nu-ți notezi gândurile. Le-ai putea uita foarte ușor înainte de lăsarea serii.

♒ VĂRSĂTOR

Debbie Harry a spus odată: „visarea este gratuită”, dragă Vărsătorule, dar astăzi este în regulă să investești niște bani în fanteziile tale. Cu Luna din Pești activă în a doua ta casă, acum este momentul perfect pentru a materializa lucrurile pe care ți le dorești. Dacă planurile tale de viitor sunt un pic prea mari pentru a le actualiza în acest moment, ia-ți ceva timp pentru a-ți stabili un plan financiar, astfel încât să poți în sfârșit să culegi din munca ta grea. O conexiune între Luna și Neptun în această seară va face ca mediul înconjurător să ți se pară mai frumos decât de obicei, ceea ce face ca acesta să fie momentul perfect pentru a-ți valorifica recunoștința.

♓ PEȘTI

Luna își continuă călătoria prin semnul tău astăzi, Peștișorule, stimulându-ți popularitatea, deoarece universul te pune în centrul atenției. Deși nu ești întotdeauna prima persoană care sare în lumina reflectoarelor, ar trebui să-ți permiți să te bucuri de afecțiunea suplimentară care este îndreptată spre tine. Fă-ți timp să te reconectezi cu visele tale mai târziu în după-amiaza asta, când Luna se apropie de guvernatorul tău modern, Neptun. Aceste vibrații vor fi deosebit de împuternicitoare atunci când vine vorba de actualizarea fanteziilor tale, așa că asigură-te că spui universului unde ți-ar prinde bine un pic de ajutor în jocul tău de manifestare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.