Horoscop 3 ianuarie 2022. Ce aduc astrele la început de săptămână

Horoscop 3 ianuarie 2022. Ce aduc astrele la început de săptămână

♈ BERBEC

Pe măsură ce Luna își continuă călătoria prin Capricorn în această dimineață, ar trebui să te simți puternic și motivat să abordezi ziua de lucru cu entuziasm. O alianță utilă între Luna și Pluton intens vă poate ajuta să vă valorificați puterea personală, mai ales dacă trebuie să vă afirmați pe plan profesional. Mai târziu după-amiază, va avea loc o schimbare atunci când Luna va intra în Vărsător inovator. Aceste vibrații te vor pune într-o dispoziție excentrică, ceea ce te poate ajuta să faci brainstorming și să găsești soluții creative la orice problemă care s-a manifestat pentru tine în ultima vreme. Pe măsură ce se lasă seara, ia-ți ceva timp pentru a te pune la curent cu platformele de socializare și e-mailurile personale.

♉ TAUR

Simte-te liber să iei lucrurile încet în această dimineață, dragă Taur, deoarece Luna în Capricorn te încurajează să apreciezi frumusețea care te înconjoară. Căutați modalități de a vă valorifica recunoștința, scufundându-vă pe deplin în imagini, sunete și mirosuri plăcute, ispitindu-vă simțurile și menținându-vă în același timp ancorat în momentul prezent. Vei simți o schimbare mai târziu în cursul după-amiezii, când Luna își găsește drumul spre excentricul Vărsător. Aceste vibrații îți vor aduce atenția asupra chestiunilor legate de carieră, ajutându-te să lucrezi eficient înainte ca ziua de lucru să se încheie. Dacă ai o relație bună cu colegii de muncă, ar trebui să te gândești să organizezi o întâlnire de tip happy hour după ce toată lumea va închide seara.

♊ GEMENI

Ar trebui să te trezești cu un sentiment de prospețime și întinerire în această dimineață, dragă Gemeni, datorită unei conexiuni utile între Luna și Venus la primele ore. Vei avea o atracție magnetică în jurul tău în acest moment, deși vei dori să te asiguri că nu atragi persoanele nepotrivite, stabilind limite personale și trasând o linie între tine și orice influențe toxice din viața ta. Vibrația se va ușura semnificativ mai târziu după-amiază, când Luna își va face loc în Vărsător, evidențiind sectorul din harta ta care guvernează spiritualitatea. Fiți atenți la semnele din partea universului și la sincronicități, deoarece este posibil ca cealaltă parte să intre în contact.

♋ RAC

Încearcă să îți faci timp să te conectezi cu iubitul tău în această dimineață, deoarece Luna în Capricorn formează o alianță cu intensul Pluton, aducând relațiile tale la noi profunzimi. Aceste vibrații sunt, de asemenea, perfecte pentru a-ți recunoaște valoarea, așa că asigură-te că îți amintești cât de specială și uimitoare ești cu adevărat. O vibrație amuzantă, dar misterioasă, va coborî mai târziu după-amiază, când Luna își schimbă semnul în imprevizibilul Vărsător. Folosiți această energie ca o scuză pentru a ieși din rutina obișnuită în această seară și asigurați-vă că aduceți acea persoană specială sau pe cea mai bună prietenă de-a lungul plimbării.

♌ LEU

Munca ar trebui să se desfășoare rapid și fără incidente astăzi, pe măsură ce Luna își termină călătoria prin Capricornul responsabil, creând un flux constant în timp ce vă ocupați de rutinele și responsabilitățile zilnice. Munca ta grea va fi răsplătită mai târziu după-amiază, când Luna se va muta în Vărsător, generând o atmosferă distractivă și cochetă în care te poți juca. Asigură-te că trimiți un mesaj obraznic acelei persoane speciale și încearcă să o convingi să vină la tine pentru o seară de romantism, dacă poți. Pentru toți Leii singuri de acolo, seara aceasta este perfectă pentru a vă actualiza profilurile de dating online și pentru a face noi conexiuni.

♍ FECIOARĂ

Nu vei avea chef să te pliezi așteptărilor celorlalți de la tine acum, dragă Fecioară, deoarece Luna în Capricorn îți inspiră ego-ul să iasă la joacă. Nu te simți vinovată să fii tu însăți fără reproșuri și nu-ți pierde timpul cu persoane care nu pot aprecia adevărata ta persoană. Dispoziția ta obraznică va continua și după-amiaza, când Luna intră în excentricul Vărsător. Aceste vibrații vor aduce un element amuzant rutinelor tale obișnuite, ajutându-te să amesteci lucrurile fără a sacrifica structurile care te ajută să rămâi organizată. Aduceți acest spirit aventuros cu dvs. în timpul cinei, hotărându-vă să încercați o rețetă sau un restaurant nou.

FOLLOW ME

♎ BALANȚĂ

Fii atentă să te îngrijești și să iei lucrurile încet astăzi, dulce Balanță, pe măsură ce Luna Capricorn își încheie călătoria prin a patra ta casă solară. Intrarea în contact cu emoțiile tale într-un mod care se simte controlat se va manifesta, de asemenea, organic, așa că nu simți că trebuie să te ascunzi de psihicul tău. Inspirația creativă vă va găsi mai târziu în cursul după-amiezii, pe măsură ce Luna se mută în inovatorul Vărsător. Aceste vibrații sunt perfecte pentru a te descărca, mai ales dacă simți că ai fost restricționat sau limitat în ultima vreme. Încearcă să-ți convingi prietenul cel mai bun să se întâlnească cu tine după muncă pentru happy hour, pentru a te ajuta să ieși din orice cochilie în care te-ai târât în ultima vreme.

♏ SCORPION

Dacă ai vrut să te pui la punct cu corespondența, fă-o în această dimineață, deoarece Luna în Capricorn formează o alianță cu Pluton, ajutându-te să elimini orice mesaj care s-a acumulat în ultimele zile. Acest plasament lunar te va ajuta și în ceea ce privește abilitățile tale organizatorice, așa că asigură-te că rămâi la locul tău de muncă, creând o listă cu responsabilitățile tale pentru această zi. Distracția va veni pentru tine mai târziu după-amiază, când Luna își schimbă semnul în excentricul Vărsător. Folosește aceste vibrații ca o scuză pentru a te descărca acasă, organizând o mini petrecere de dans sau invitându-ți cea mai bună prietenă pentru un cocktail după serviciu!

♐ SĂGETĂTOR

Ar trebui să vă simțiți calm și stabil astăzi, când Luna își croiește drum prin Capricorn, aducând o vibrație cu picioarele pe pământ. Asigură-te că nu te grăbești când vine vorba de sarcinile și responsabilitățile zilnice, mai ales dacă abia îți reintri în ritm la serviciu după un sezon de sărbători plin de evenimente. Cu toate acestea, pe măsură ce se lasă seara și Luna se mută în Vărsător, vei începe să te simți mai jucăuș și cu chef de distracție. O conexiune între Luna și Mercur te va pune într-un spațiu social, așa că asigură-te că vei lua legătura cu oricine ai nevoie să te pui la punct.

♑ CAPRICORN

Forța și rezistența ta vor fi formidabile astăzi, deoarece Luna își continuă călătoria prin semnul tău, în timp ce formează o alianță cosmică cu puternicul Pluton. Această vibrație poate deveni puțin intensă pentru oameni, așa că încearcă să fii atent să nu pui o presiune nejustificată asupra colegilor de serviciu sau a relațiilor personale. Mai târziu, după-amiaza, va avea loc o schimbare, când Luna va intra în Vărsătorul iubitor de distracție. Aceste vibrații te-ar putea inspira să te răsfeți cu o mică excursie de cumpărături după muncă, ceea ce va fi util dacă există articole de pe lista ta de sărbători care nu au ajuns niciodată la tine.

♒ VĂRSĂTOR

Este în regulă dacă vrei să-ți creezi un spațiu social pentru a fi cu gândurile tale astăzi, dragă Vărsătorule, deoarece Luna în Capricorn te va pune într-o dispoziție interioară. Liniștea și introspecția vor fi deosebit de vindecătoare acum, așa că nu te forța să te conectezi cu ceilalți dacă nu ești pregătit pentru asta. Din fericire, aceste vânturi cosmice se vor schimba mai târziu după-amiază, când Lady Luna se va plimba în semnul tău. Vei începe să te simți mai mult ca tine însuți și mai deschis la conectarea cu cei dragi. Intuiția ta va primi și ea un impuls frumos, ajutându-te să vezi calea de urmat cu mai multă claritate.

♓ PEȘTI

S-ar putea să devii puțin mai necruțător cu granițele din social media în această dimineață, deoarece Luna Capricornului te inspiră să blochezi, să restricționezi sau să te dezamorsezi de oricine care te-a frecat în mod greșit online. Nu te simți vinovat de a îndepărta persoanele care nu îți susțin viziunea ta asupra lumii, mai ales dacă nu erai atât de apropiat la început. Din fericire, energia se va simți mai ușoară în această după-amiază, când Luna se va muta în aerisitul Vărsător. Aceste vibrații vor activa sectorul din harta ta care guvernează subconștientul, ceea ce te-ar putea pune într-o dispoziție nebună. Lasă-ți steagul ciudat să zboare chiar acum, deoarece cu siguranță va aduce vindecare sufletului tău.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.