HOROSCOP 3 MAI: Apare cineva în viața BALANȚELOR, GEMENII au planuri mari

HOROSCOP 3 MAI: Apare cineva care le va atrage atenția Vărsătorilor, în timp ce în viața Taurilor revine cineva din trecut.

HOROSCOP 3 MAI: BERBEC

Distracția nu se termină pentru tine. Poate tocmai astăzi reușești să planifici o excursie cu prietenii tăi. Se ivește o ocazie pentru a te împăca cu cineva din trecut pe care îndrăgești și pentru a-i re-câștiga inima.

HOROSCOP 3 MAI: TAUR

Încă te gândești la cineva care a fost mai prezent în viața ta în trecut. Acum , în mod neașteptat, se anunță o întâlnire între voi și ai ocazia să mai încerci o dată, pentru că tu chiar vezi un viitor lângă această persoană.

HOROSCOP 3 MAI: GEMENI

FOLLOW ME

Unul din cele mai mari visuri ale noastre a fost să avem un ACASĂ al nostru 🏡  Odată ce visul acesta a devenit realitate, următorul pas a fost să avem o plasă de siguranță care să ne ofere ajutor în caz de neprevăzut. Sunt o persoană optimistă și nu pun răul înainte, dar nici nu stau liniștită că „mie nu mi se poate întâmpla”. Acolo unde am posibilitatea, prefer să fiu prevăzătoare. Acesta este motivul pentru care casa noastră are atât asigurare obligatorie, cât și facultativă:  ✨ Asigurarea obligatorie - este impusă de legislația în vigoare încă din anul 2008 și include cele trei catastrofe care pot distruge o locuință: cutremur, inundație din cauze naturale și alunecări de teren.   ✨ Asigurarea facultativă - deși nu este impusă de legislație, este necesară tocmai pentru că acoperă și alte riscuri, precum: incendiu, explozie, trăsnet, inundația cu apă provenită de la vecini, furt, vandalism etc. Noi am ales pentru siguranța căminului nostru Asigurarea de locuință cu extra acoperiri de la @groupama_asigurari, pentru că am putut să o personalizăm după nevoile noastre și am adăugat fix acele acoperiri de care noi am avut nevoie. În plus, noi am optat si pentru clauza suplimentară de asistenta tehnică de urgență “Acasă”, prin intermediul careia un specialist vine la noi acasă și ne ajută în regim de urgență cu rezolvarea problemei.  Cu ajutorul lor ne simțim mult mai în siguranță, știind cât de mult ne-ar putea ajuta în cazul unui eveniment nefericit.
Unul din cele mai mari visuri ale noastre a fost să avem un ACASĂ al nostru 🏡 Odată ce visul acesta a devenit realitate, următorul pas a fost să avem o plasă de siguranță care să ne ofere ajutor în caz de neprevăzut. Sunt o persoană optimistă și nu pun răul înainte, dar nici nu stau liniștită că „mie nu mi se poate întâmpla”. Acolo unde am posibilitatea, prefer să fiu prevăzătoare. Acesta este motivul pentru care casa noastră are atât asigurare obligatorie, cât și facultativă: ✨ Asigurarea obligatorie - este impusă de legislația în vigoare încă din anul 2008 și include cele trei catastrofe care pot distruge o locuință: cutremur, inundație din cauze naturale și alunecări de teren.  ✨ Asigurarea facultativă - deși nu este impusă de legislație, este necesară tocmai pentru că acoperă și alte riscuri, precum: incendiu, explozie, trăsnet, inundația cu apă provenită de la vecini, furt, vandalism etc. Noi am ales pentru siguranța căminului nostru Asigurarea de locuință cu extra acoperiri de la @groupama_asigurari, pentru că am putut să o personalizăm după nevoile noastre și am adăugat fix acele acoperiri de care noi am avut nevoie. În plus, noi am optat si pentru clauza suplimentară de asistenta tehnică de urgență “Acasă”, prin intermediul careia un specialist vine la noi acasă și ne ajută în regim de urgență cu rezolvarea problemei. Cu ajutorul lor ne simțim mult mai în siguranță, știind cât de mult ne-ar putea ajuta în cazul unui eveniment nefericit.

O activitate din trecut pe care a trebuit să o stopezi din diferite motive poate fi reluată acum și te va bucura acest lucru. Nu vrei să pierzi timpul acasă și îți vei face planuri cu prietenii.

HOROSCOP 3 MAI: RAC

Deși te simți mai degrabă obosit după vacanța scurtă de 1 Mai, o veste bună sau o întâlnire îți dă toată energia de care aveai nevoie. S-ar putea să fie vorba de o persoană din trecut.

HOROSCOP 3 MAI: LEU

O persoană pe care nu o vedeai interesată de tine îți dovedește acum contrariul. Starea ta bună nu te lasă să stai în casă și îți plănuiești o ieșire alături de cei dragi.

HOROSCOP 3 MAI: FECIOARĂ

Persoana iubită e dispusă să facă niște compromisuri pentru ca relația voastră să meargă bine, dar e timpul să mai cedezi și tu. Orgoliul dus la extreme nu este benefic și s-ar putea să suferi de el în această săptămână.

HOROSCOP 3 MAI: BALANȚĂ 

Apare cineva în viața ta care îți va schimba săptămâna. Poate fi vorba de o nouă cunoștință sau de cineva din trecut, dar cu siguranță vrea să te cucerească și va face eforturi în privința aceasta. Dacă simți că sunteți pe aceeași lungime de undă, totul se poate dezvolta într-o relație.

HOROSCOP 3 MAI: SCORPION

Deși nu stai foarte bine cu banii în această perioadă, reușești să faci un venit suplimentar și să continui distracția. Astfel îți mai plănuiești încă o ieșire la distracție cu prietenii.E posibil și să întâlnești persoane noi de la care să ai de învățat.

HOROSCOP 3 MAI: SĂGETĂTOR

Apare o invitație la un eveniment monden pe care nu ar trebui să o refuzi. E timpul să mai ieși în lume, pentru că poți afla câteva lucruri noi din domeniul muncii și să îți faci câteva contacte care să te ajute pe plan profesional.

HOROSCOP 3 MAI: CAPRICORN

Săptămâna aceasta te vei relaxa în continuare. Ori îți faci planuri acasă cu persoana iubită, poate o cină romantică, ori pleci într-o excursie în natură alături de cei dragi.

HOROSCOP 3 MAI: VĂRSĂTOR

Apare o persoană nouă în viața ta și îți va atrage cu adevărat atenția. Dacă nu ești implicat într-o relație ar trebui să o cunoști mai bine. Apar de asemenea vești bune n cercul de prieteni așa că va trebui să vă strângeți să sărbătoriți.

HOROSCOP 3 MAI: PEȘTI

Săptămâna aceasta vei fi surprins cu o invitație la o plimbare sau un cadou din partea cuiva neașteptat. Poate era și timpul să mai ieși din cochilie și să cunoști mai bine alți oameni. Nu stai foarte bine cu bani așa că nu vei exagera cu cheltuielile.

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.