Horoscop 3 martie 2022. O zi de joi dificilă

Horoscop 12 septembrie 2022. O zi de luni fatidică

♈ BERBEC

Ia-ți un moment pentru a încerca să-ți amintești visele din această dimineață, dragă Berbec, pentru că s-ar putea să fi primit mesaje de dincolo, datorită unei alianțe cosmice între Luna în Pești și spiritualul Neptun, la primele ore ale dimineții. Semnele pe care le-ai primit în timp ce traversai tărâmurile astrale ar putea să te îndrepte spre viitor, deoarece Luna împărtășește o conexiune dulce cu nodul nordic în timp ce dimineața continuă să se desfășoare. În timp ce aceste vibrații pot deveni un pic cam înalte, te vei simți mai alert și mai energizat atunci când se lasă seara și Luna își face loc în semnul tău.

♉ TAUR

Luna își termină astăzi călătoria prin Pești, activând sectorul din harta ta care guvernează comunitatea. Probabil că te vei simți mai sensibil la știri și la starea lumii noastre decât ești de obicei, ceea ce face important ca tu să cauți motive pentru a rămâne optimist în ceea ce privește calea omenirii. Din fericire, o abundență de pozitivitate va ajunge la tine în această după-amiază, deoarece Luna împarte aspecte pozitive cu Venus, Marte și Pluton. Conectarea cu oamenii la care ții îți poate reaminti de frumusețea experienței umane, ajutându-te să te simți împlinit emoțional și împăcat.

♊ GEMENI

Vei fi o forță de luat în seamă la locul de muncă astăzi, dragă Gemeni, mai ales după-amiază, când Luna din Pești formează o serie de aspecte pozitive cu Venus, Marte și Pluton. Folosește această energie pentru a-ți susține cauza și nu te reține dacă este timpul să negociezi o mărire de salariu sau o poziție mai bună pentru tine. Din fericire, nu va trebui să vă petreceți întreaga zi absorbit de muncă sau de obiectivele profesionale. O schimbare se va manifesta în această seară, când Luna se va muta în Berbecul înflăcărat, aprinzând un foc în a unsprezecea ta casă. Folosește această energie ca o scuză pentru a-ți explora cartierul, invitându-ți cea mai bună prietenă să încerce un nou restaurant sau bar cu tine după ce ai terminat ziua.

♋ RAC

Vei simți că ziua este plină de promisiuni, dragă Rac, pe măsură ce Luna din Pești îți activează a noua casă. Aceste vibrații vor deveni deosebit de benefice pentru viața ta amoroasă și relațiile apropiate pe măsură ce după-amiaza se instalează și Luna le dă un sărut lui Venus, Marte și Pluton. Dacă tu și iubitul tău puteți să vă luați o jumătate de zi la serviciu, încearcă să plecați într-o aventură în încercarea de a vă amesteca rutina și de a profita la maximum de aceste vibrații pasionale. Mai târziu în cursul serii, se va produce o schimbare atunci când Luna își va face loc în Berbecul înflăcărat, aducându-vă din nou atenția asupra problemelor profesionale.

♌ LEU

Te vei trezi făcând progrese în cadrul oricăror obiective de transformare pe care ți le-ai stabilit recent, datorită unei serii de conexiuni dulci între Luna, Marte, Venus și Pluto în această după-amiază. Aceste vibrații te vor ajuta să rămâi concentrată și productivă în cadrul unor astfel de ambiții, oferindu-ți șansa de a prospera acolo unde poate ai simțit cândva că te chinui. Din fericire, vei avea ocazia să te resetezi în această seară, odată ce Luna își va face loc în Berbecul înflăcărat. Acest plasament lunar va aduce, de asemenea, o abundență de optimism în calea ta, pe măsură ce universul caută modalități de a te felicita și de a te susține pentru toată munca grea pe care ai depus-o în ultima vreme.

♍ FECIOARĂ

Vibrațiile bune vor curge spre tine în această după-amiază, deoarece Luna în Pești formează o serie de aspecte utile cu Marte, Venus și Pluton. Acest climat cosmic poate face minuni pentru relația ta, pe măsură ce tu și partenerul tău căutați modalități de a vă încuraja și de a vă ridica unul pe celălalt. Activități precum îngrijirea de sine pot face, de asemenea, minuni în sporirea încrederii tale, așa că nu te simți prost să te răsfeți puțin. O schimbare se va manifesta în această seară, când Luna își va face loc în îndrăznețul Berbec, ceea ce v-ar putea inspira pe tine și pe iubitul tău să plonjați spre noi adâncimi în cadrul conexiunii voastre intime.

FOLLOW ME

♎ BALANȚĂ

Asigură-te că găsești un echilibru sănătos între a-ți prioritiza sarcinile și a te hrăni astăzi, deoarece Luna în Pești formează o serie de conexiuni utile cu Venus, Marte și Pluton. Aceste vibrații vor fi deosebit de utile atunci când vine vorba de restabilirea ordinii acasă, deși îngrijirea sănătății tale ar trebui să fie, de asemenea, în capul listei tale. Vibrațiile se vor încălzi în această seară, pe măsură ce Luna își croiește drum în Berbecul înflăcărat și în sectorul din harta ta care guvernează romantismul. Această energie poate aduce o viață nouă chiar și în cele mai vechi parteneriate, așa că nu te reține atunci când vine vorba de conectarea cu iubitul tău.

♏ SCORPION

Vei avea multe de spus astăzi, Scorpionule, pe măsură ce Luna își termină călătoria prin Pești și prin a cincea ta casă. Din fericire, oamenii vor fi entuziasmați de cuvintele tale, mai ales după-amiaza, când Luna intră într-o serie de conexiuni dulci cu Venus, Marte și Pluton. Aceste vibrații te pot ajuta să-i entuziasmezi pe ceilalți cu pasiunea și perspectiva ta unică, ceea ce face ca acesta să fie un moment excelent pentru tine să vorbești în numele oricăror subiecte care îți sunt deosebit de dragi. Pe măsură ce se lasă seara, Luna se va muta în Berbecul înflăcărat, ajutându-vă să vă repuneți pe drumul cel bun în ceea ce privește sănătatea și organizarea personală.

♐ SĂGETĂTOR

Nu te simți vinovat dacă stai liniștit acasă astăzi, dragă Săgetătorule, deoarece Luna din Pești împarte conexiuni dulci cu Venus, Marte și Pluto. Aceste vibrații îți vor oferi șansa de a te reconecta cu tine însuți și cu tărâmurile materiale, aducând o energie terapeutică și împământenitoare. Căutați modalități de a vă valorifica recunoștința și de a vă aprecia corpul, relaxându-vă în spațiul dvs. și hrănindu-vă. Nu vă faceți griji că vă veți plictisi, totuși. Excitația te va găsi în această seară, odată ce Luna își va face loc în Berbecul înflăcărat și în sectorul din harta ta care guvernează creativitatea, prieteniile și distracția!

♑ CAPRICORN

Oricine poate vorbi mult, dragă Capricorn, dar tu nu ești oricine. Din fericire, vei avea șansa de a dovedi că vorbele tale au o greutate reală, deoarece Luna în Pești formează conexiuni dulci cu Venus, Marte și Pluton. Orice neîncredere care a fost îndreptată spre tine va începe să se dizolve pe măsură ce ideile despre care ai vorbit se vor manifesta în realitate. Acesta este, de asemenea, momentul perfect pentru a spune universului cu ce ai nevoie de ajutor, deoarece jocul tău de manifestare va fi destul de impresionant. Mai târziu în cursul serii, vei simți o schimbare pe măsură ce Luna își croiește drum în Berbecul înflăcărat, inspirându-te să îți redirecționezi atenția către problemele de acasă.

♒ VĂRSĂTOR

Progrese în psihicul tău s-ar putea manifesta astăzi, deoarece Luna în Pești se conectează cu Venus, Marte și transformatorul Pluton. Acest climat cosmic te poate ajuta să depășești nesiguranțele sau temerile care te-au reținut cândva, ajutându-te să te simți mai stabil în interiorul tău. Nu-ți fie teamă să renunți la orice comportamente sau tipare de gândire care te-au împiedicat să trăiești viața ta cea mai autentică, deoarece universul va căuta modalități de a te împinge spre o cale mai elevată. Pe măsură ce se lasă seara, vei observa o schimbare, deoarece Luna își face loc în Berbecul înflăcărat, binecuvântându-te cu un impuls pentru claritatea mentală și inteligența ta.

♓ PEȘTI

Oportunitățile de leadership te pot găsi astăzi, pe măsură ce Luna continuă să călătorească prin semnul tău. Aceste sentimente se vor accentua pe măsură ce după-amiaza se instalează, iar Luna formează conexiuni de susținere cu Venus, Marte și Pluton, punându-te în centrul atenției în cadrul comunității tale. Nu te reține când vine vorba de a prelua frâiele în cercurile tale de prietenie sau în rândul colegilor tăi, deoarece ceilalți vor căuta pe cineva care să deschidă calea. Din fericire, vei avea ocazia să te concentrezi mai mult pe tine însuți atunci când se lasă seara și Luna își face loc în Berbecul înflăcărat, încurajându-te să încetinești și să te ocupi de propriile nevoi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.