Horoscop 30 decembrie 2021. Ce se întâmplă cu zodiile în penultima zi din an

Horoscop 30 decembrie 2021. Ce se întâmplă cu zodiile în penultima zi din an

♈ BERBEC

Astăzi, Luna își continuă călătoria prin Scorpion, formând aspecte dulci cu Venus, Pluto și apoi cu Mercur. Acest climat cosmic vă va permite să vă valorificați puterea personală și să vă afirmați, mai ales în ceea ce privește chestiunile financiare sau de afaceri. Tacticile tale de negociere vor primi un impuls frumos de la aceste vibrații, ceea ce face ca acesta să fie momentul perfect pentru a te târgui la preț dacă trebuie să faci achiziții mari. Mai târziu, în cursul după-amiezii, Luna își schimbă semnul în Săgetător, sporindu-ți spiritualitatea și conexiunea cu universul. Folosiți această energie ca o scuză pentru a face o sesiune serioasă de meditație și asigurați-vă că sunteți atenți la semne și sincronicități în jurul dumneavoastră.

♉ TAUR

Vei avea ocazia să te conectezi cu acea persoană specială la nivel de suflet în această dimineață, micuțule taur, deoarece Luna în Scorpion evidențiază sectorul din harta ta care guvernează dragostea. Să lași garda jos ar trebui să te simți mai organic acum. Dacă de obicei ai dificultăți în a te deschide, acum ar fi momentul să încerci. Scânteile vor continua să zboare mai târziu după-amiaza, când Luna se va muta în Săgetătorul sărbătoresc. Fie că ești singur sau în parteneriat, ar trebui să folosești această energie pentru a căuta aventura cu cineva la care ții. Doar asigurați-vă că evitați pe oricine care are o dungă geloasă sau răutăcioasă atașată de ei.

♊ GEMENI

Încearcă să faci puțină curățenie și organizare în gospodărie în prima parte a zilei, pe măsură ce Luna în Scorpion se împinge pe cer, formând o serie de aspecte de susținere. Această energie este perfectă pentru a vă curăța spațiul, ajutându-vă să vă debarasați de resturile de hârtie de împachetat, de ambalaje sau de resturile care continuă să persiste din sezonul sărbătorilor. Pe măsură ce vă eliberați spațiul, veți începe să vă simțiți mai ușori și ridicați emoțional, oferindu-vă ceva de sărbătorit. Mai târziu în cursul zilei, Luna își schimbă semnul în Săgetător, mutând accentul pe chestiunile legate de inimă, în timp ce îți încălzește viața amoroasă în zilele următoare.

♋ RAC

Inspirația te va găsi astăzi, micuțule Rac, pe măsură ce Luna în Scorpion face lumină în sectorul din harta ta care guvernează expresia personală. Fie că ești un artist în toată regula sau pur și simplu te bucuri de o sesiune ocazională de meșteșuguri, asigură-te că profiți la maximum de aceste vibrații, implicându-te într-o ieșire creativă. Acest climat cosmic este, de asemenea, perfect pentru romantism și pentru a te vedea cu prietenii, așa că, dacă nu ai chef să te apuci de artă, asigură-te că ești cel puțin sociabil. Mai târziu, după-amiaza, te vei trezi intrând în modul organizatoric pe măsură ce Luna se mută în Săgetător, activându-ți a șasea casă.

♌ LEU

Fă-ți puțin timp pentru a-ți face ordine în spațiul personal astăzi, micule Leu, deoarece Luna în Scorpion te inspiră să te organizezi și să îți eliberezi spațiul. Asigură-te că faci o măturare a fiecărei încăperi din casa ta, aruncând orice obiecte nedorite, sticle de săpun aproape goale și alimente care au trecut de mult timp. Dacă vibrațiile din spațiul tău au devenit puțin cam ciudate din cauza stresului de sărbători, acesta este, de asemenea, momentul perfect pentru a aprinde o lumânare neagră în timp ce efectuați un ritual de curățare a aerului. Mai târziu, după-amiaza, veți începe să vă simțiți mai sociabil când Luna se va muta în Săgetătorul iubitor de distracție.

♍ FECIOARĂ

Simte-te liber să spui ce gândești chiar acum, dragă Fecioară, deoarece Luna Scorpionului te împinge să îți folosești vocea. Chiar dacă nu ai un mesaj anume pe care să îl strigi de pe acoperișuri, ar trebui să cauți modalități de a te conecta cu cei mai apropiați, deoarece socializarea ți se va potrivi bine în acest climat cosmic. Mai târziu, după-amiaza, te vei simți mai atras de confortul căminului tău, pe măsură ce Luna își schimbă semnul în Săgetător. Cu toate acestea, acest lucru nu înseamnă că va trebui să intri în modul pustnic – poți invita cu siguranță niște prieteni și să aduci petrecerea la tine.

FOLLOW ME

♎ BALANȚĂ

Astăzi, Luna își continuă călătoria prin Scorpion, formând aspecte dulci cu o serie de planete care campează în prezent în sectorul din harta ta care guvernează casa. Această energie nu vă va face de rușine pentru că ați cheltuit un pic de bani. Dacă există bunuri pentru casă pe care ți le doreai, dar pe care nu le-ai primit în perioada sărbătorilor, dă-i drumul și fă achiziția. Viața dvs. socială va primi un impuls important în această după-amiază, când Luna se va muta în Săgetătorul înflăcărat. Fă-ți timp să te conectezi cu prietenul tău prin SMS sau social media, dar asigură-te că închei seara cu o carte bună.

♏ SCORPION

Limbajul tău amoros va fi în plină desfășurare astăzi, dulce Scorpion, deoarece Luna continuă să călătorească prin semnul tău – împărtășind aspecte de susținere cu o serie de planete care campează în casa ta de comunicare. Vei avea chef să-ți copleșești apropiații cu sentimente și gesturi dulci, dar încearcă să nu-ți irosești eforturile cu cineva care nu este receptiv la dispoziția ta iubitoare. Norocul tău se va schimba în această seară când Luna se va muta în norocosul Săgetător, activând sectorul din harta ta care guvernează finanțele. Căutați modalități responsabile de a vă crește averea în următoarele două zile și veți fi sigur că veți intra în noul an cu zâmbetul pe buze.

♐ SĂGETĂTOR

Deși ziua de ieri ar fi putut fi dificilă pentru tine, dragă Săgetătorule, ar trebui să începi să te simți mai în largul tău astăzi, deoarece Luna în Scorpion împarte o serie de aspecte dulci pe cer. Acest climat cosmic va readuce un sentiment de siguranță în psihicul tău, ajutându-te să te simți mai stabil în minte, trup și suflet. Mai târziu, după-amiaza, veți simți un avânt cosmic, pe măsură ce Luna își face loc în semnul dvs. Acest plasament lunar te va binecuvânta cu un impuls pentru nivelul de energie și popularitate, așa că asigură-te că te odihnești din belșug pentru a putea sărbători noul an ca un adevărat Săgetător!

♑ CAPRICORN

Te vei simți în centrul atenției oriunde te-ai duce astăzi, deoarece Luna magnetică în Scorpion ricoșează energie de la un grup de planete care campează în semnul tău. Aceste vibrații te vor pune într-o dispoziție socială chiar acum, inspirându-te să îți explorezi comunitatea în timp ce te conectezi cu cercul tău de prieteni. Încercați doar să nu exagerați, mai ales când luna se va muta în Săgetător mai târziu în după-amiaza asta. Ai putea deveni suprastimulat din punct de vedere social sub acest plasament lunar. Și, dacă nu ești atent, ai putea sfârși prin a-ți epuiza nivelul de energie. Simțiți-vă liber să vă distrați în timpul zilei, dar încercați să vă propuneți o seară liniștită acasă.

♒ VĂRSĂTOR

Luna în Scorpion de astăzi te va binecuvânta cu o oportunitate de a te elibera de stres și de anxietate, dragă Vărsătorule, mai ales în ceea ce privește chestiunile legate de carieră. Atingerea puterii tale personale și alegerea de a prelua controlul asupra circumstanțelor tale îți va aduce multă vindecare, așa că nu te simți prost dacă îți arunci puțin greutatea dacă este justificat. Mai târziu, în cursul după-amiezii, Luna se mută în Săgetător, activând sectorul din harta ta care guvernează conștiința socială. Căutați modalități de a vă implica într-o cauză care vă vorbește în zilele următoare, dar asigurați-vă că evitați pe oricine care vă freacă în mod greșit din punct de vedere politic.

♓ PEȘTI

Încearcă să te implici în comunitatea ta spirituală astăzi, dulcele Pești, pe măsură ce Luna în Scorpion activează sectorul din harta ta care guvernează filosofiile personale. O serie de aspecte utile pentru a unsprezecea ta casă te poate ajuta să construiești relații cu persoane cu vederi asemănătoare, deși va trebui să adopți o abordare proactivă în ceea ce privește căutarea de conexiuni. Vei experimenta o schimbare mai târziu în cursul după-amiezii, când Lady Luna își face loc în Săgetător, cerându-ți să te concentrezi asupra ambițiilor tale profesionale. Folosiți această energie pentru a vă gândi la modul în care ați dori să vă dezvoltați cariera în 2022 și asigurați-vă că stabiliți câteva intenții care să vă ajute să ajungeți acolo.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.