Horoscop 30 iulie 2022. O zi de sâmbătă cu ghinion pentru Lei

♈ BERBEC

Luna își face ultimii pași prin Leu în această dimineață, dragă Berbecule, permițându-ți să-ți regăsești încrederea în tine, chiar dacă restul lumii pare dezordonată. Din fericire, vibrația se va simți mai organizată și mai controlată pe măsură ce după-amiaza se apropie și Luna își face loc în meticuloasa Fecioară. Acest plasament luminos încurajează munca în echipă, așa că s-ar putea să fie nevoie să intervii pentru a ajuta un prieten sau un coleg aflat în dificultate. Planificați să faceți câteva comisioane sau treburi personale mai devreme în timpul zilei pentru a vă reduce nivelul de stres, astfel încât să vă puteți bucura de weekend, oferindu-vă în același timp un sentiment de realizare și succes.

♉ TAUR

Încearcă să nu te implici prea mult emoțional în visele sau fanteziile tale în această dimineață, deoarece Luna în Leu împarte un aspect dezechilibrat cu Pluton. Acest climat cosmic te-ar putea face să fii prea încrezător în cadrul unor planuri care nu au o schiță solidă, ceea ce te-ar putea predispune la dezamăgire dacă nu ești atent. Din fericire, vei avea șansa de a-ți accesa mintea strategică pe măsură ce Luna intră în sensibila Fecioară. Folosește acest climat cosmic pentru a te gândi la obiectivele tale din punct de vedere logic, schițând un plan despre cum să-ți aduci ideile în lumea trează.

♊ GEMENI

Este posibil ca ideile tale să nu ajungă să devină realitate astăzi, pe măsură ce Luna cu curs gol își încheie călătoria prin Leu. Încearcă să nu pui prea multă presiune asupra ta pentru a finaliza sarcinile sau a termina munca în această dimineață, deși va trebui să iei ritmul odată ce Luna își va face loc în eficientă Fecioară după-amiază. Acest plasament luminos îți va cere să recuperezi orice muncă pe care ai neglijat-o în ultima vreme, deși prezintă, de asemenea, climatul cosmic perfect pentru a face ordine în spațiul tău, în timp ce te organizezi acasă.

♋ RAC

Acordă-ți permisiunea de a o lua ușor și de a te mișca încet în această dimineață, pe măsură ce Luna își termină călătoria prin Leu și prin a doua ta casă solară. Acest climat cosmic este ideal pentru a dormi până târziu sau pentru a te răsfăța cu un brunch decadent, deoarece universul îți dă permisiunea de a te răsfăța un pic. Vei observa o schimbare pe măsură ce se apropie după-amiaza, iar Luna își face loc în Fecioară, aducându-te într-un spațiu mental mai cerebral și mai social. Profitați la maximum de aceste vibrații, apropiindu-vă de familie și de prieteni și jucând la recuperare cu toți cei cu care nu ați ținut pasul.

♌ LEU

Dimineața ar putea începe cu un început stresant, dragă Leu, deoarece Luna împarte un aspect dezechilibrat cu Pluton, care se află în melancolie, înainte de a intra pe o traiectorie cu traiectorie nulă. Dezorganizarea ar putea fi deosebit de iritantă, mai ales dacă te trezești împiedicându-te de haine sau obiecte personale aruncate pe jos. Din fericire, vă veți simți mult mai organizat pe măsură ce Luna își face loc în ordonată Fecioară după-amiază. Folosiți acest plasament luminos pentru a vă reconecta cu tărâmurile materiale, aducând structura și curățenia înapoi în spațiul dvs. Aceste vibrații sunt, de asemenea, perfecte pentru a vă examina finanțele, astfel încât să puteți contura un buget rezonabil pentru weekend.

♍ FECIOARĂ

Vei avea nevoie de multă liniște și pace în această dimineață, deoarece Luna își face ultimii pași prin Leu și prin sectorul din harta ta care guvernează subconștientul. Nu te simți vinovată dacă dormi până târziu sau dacă îți ceri spațiu, deoarece universul te încurajează să te odihnești și să te relaxezi. Din fericire, vei începe să te simți mai sociabilă și mai plină de energie pe măsură ce se apropie după-amiaza și Luna își face loc în semnul tău. Aceste vibrații sunt perfecte pentru a intra în lumina reflectoarelor, ceea ce face ca acesta să fie un moment excelent pentru a posta online, pentru a ajunge la prieteni pentru o discuție sau pentru a găzdui un mic prânz.

FOLLOW ME

Unul din cele mai mari visuri ale noastre a fost să avem un ACASĂ al nostru 🏡  Odată ce visul acesta a devenit realitate, următorul pas a fost să avem o plasă de siguranță care să ne ofere ajutor în caz de neprevăzut. Sunt o persoană optimistă și nu pun răul înainte, dar nici nu stau liniștită că „mie nu mi se poate întâmpla”. Acolo unde am posibilitatea, prefer să fiu prevăzătoare. Acesta este motivul pentru care casa noastră are atât asigurare obligatorie, cât și facultativă:  ✨ Asigurarea obligatorie - este impusă de legislația în vigoare încă din anul 2008 și include cele trei catastrofe care pot distruge o locuință: cutremur, inundație din cauze naturale și alunecări de teren.   ✨ Asigurarea facultativă - deși nu este impusă de legislație, este necesară tocmai pentru că acoperă și alte riscuri, precum: incendiu, explozie, trăsnet, inundația cu apă provenită de la vecini, furt, vandalism etc. Noi am ales pentru siguranța căminului nostru Asigurarea de locuință cu extra acoperiri de la @groupama_asigurari, pentru că am putut să o personalizăm după nevoile noastre și am adăugat fix acele acoperiri de care noi am avut nevoie. În plus, noi am optat si pentru clauza suplimentară de asistenta tehnică de urgență “Acasă”, prin intermediul careia un specialist vine la noi acasă și ne ajută în regim de urgență cu rezolvarea problemei.  Cu ajutorul lor ne simțim mult mai în siguranță, știind cât de mult ne-ar putea ajuta în cazul unui eveniment nefericit.
Unul din cele mai mari visuri ale noastre a fost să avem un ACASĂ al nostru 🏡 Odată ce visul acesta a devenit realitate, următorul pas a fost să avem o plasă de siguranță care să ne ofere ajutor în caz de neprevăzut. Sunt o persoană optimistă și nu pun răul înainte, dar nici nu stau liniștită că „mie nu mi se poate întâmpla”. Acolo unde am posibilitatea, prefer să fiu prevăzătoare. Acesta este motivul pentru care casa noastră are atât asigurare obligatorie, cât și facultativă: ✨ Asigurarea obligatorie - este impusă de legislația în vigoare încă din anul 2008 și include cele trei catastrofe care pot distruge o locuință: cutremur, inundație din cauze naturale și alunecări de teren.  ✨ Asigurarea facultativă - deși nu este impusă de legislație, este necesară tocmai pentru că acoperă și alte riscuri, precum: incendiu, explozie, trăsnet, inundația cu apă provenită de la vecini, furt, vandalism etc. Noi am ales pentru siguranța căminului nostru Asigurarea de locuință cu extra acoperiri de la @groupama_asigurari, pentru că am putut să o personalizăm după nevoile noastre și am adăugat fix acele acoperiri de care noi am avut nevoie. În plus, noi am optat si pentru clauza suplimentară de asistenta tehnică de urgență “Acasă”, prin intermediul careia un specialist vine la noi acasă și ne ajută în regim de urgență cu rezolvarea problemei. Cu ajutorul lor ne simțim mult mai în siguranță, știind cât de mult ne-ar putea ajuta în cazul unui eveniment nefericit.

♎ BALANȚĂ

Planurile de weekend pe care ți le-ai făcut cu prietenii tăi ar putea să cadă brusc în această dimineață, dragă Balanță, pe măsură ce Luna în Leu intră pe o traiectorie de nulitate a cursului. Acest climat cosmic este cunoscut pentru că provoacă oboseală și destramă programele, ceea ce înseamnă că prietena ta cea mai bună ar putea foarte bine să anuleze o gustare pe un capriciu. Partea bună este că nu vei avea chef să socializezi prea mult, deoarece Luna intră în Fecioară și în a douăsprezecea ta casă solară. Acest plasament luminos te va încuraja să te duci în interiorul tău, ceea ce înseamnă că a te simți bine cu alții s-ar putea să nu fie pe masă, deoarece sufletul tău gravitează spre singurătate.

♏ SCORPION

Te vei bucura de strălucirea Soarelui de sâmbătă dimineață, deoarece weekendul îți oferă o pauză foarte necesară de la responsabilitățile tale profesionale. Dacă te afli în situația nefericită de a fi nevoit să muncești, încearcă să nu îți pui prea multe pretenții pe parcursul primei părți a zilei, deoarece o energie leneșă plutește în aer. Din fericire, te vei simți mai vioi și vei avea chef să socializezi sau să lucrezi pe măsură ce Luna își face loc în Fecioară. Aceste vibrații sunt, de asemenea, excelente pentru a vă curăța amprenta digitală, așa că este posibil să doriți să treceți prin și să ștergeți unele dintre postările mai vechi din social media.

♐ SĂGETĂTOR

Dă-ți voie să te lași purtat de o fantezie astăzi, când Luna își face ultimii pași prin Leu. Cu toate acestea, ar trebui să eviți să stabilești intenții sau să tragi cărți de tarot chiar acum, deoarece plasarea sa fără curs ar putea să-ți trimită mesaje contradictorii. Vei observa o schimbare pe măsură ce după-amiaza se apropie și Luna intră în Fecioară, aducându-te într-un spațiu de gândire mai rezonabil și mai împământenit. Folosește această energie pentru a lucra la orice obiectiv important pentru tine, plasând limite cu tine însuți care te vor menține în sarcină, chiar dacă ai prefera să te distrezi cu prietenii tăi.

♑ CAPRICORN

Luna intră în Fecioară în această după-amiază, ridicându-ți energia și optimismul, pe măsură ce Luna activează sectorul din harta ta care guvernează filosofiile personale. Aceste vibrații sunt perfecte pentru a te reangaja într-o practică spirituală sau de meditație, deoarece universul te încurajează să găsești frumusețea și conectivitatea în lumea și energia care te înconjoară. Dacă aveți planuri cu prietenii în acest weekend, luați în considerare posibilitatea de a face schimb de lecturi de tarot sau de a merge la un medium, deoarece mesajele vor veni mai clar acum. Petrecerea timpului cu animalele va fi, de asemenea, vindecătoare, așa că arată-le prietenilor tăi blănoși un plus de iubire.

♒ VĂRSĂTOR

S-ar putea să vrei să eviți primele întâlniri sau să te apropii de o nouă pasiune în această dimineață, deoarece Luna goală de curs te-ar putea scoate din joc. Din fericire, vei avea șansa de a forma legături profunde și semnificative odată ce Luna va intra în Fecioară în timpul după-amiezii. Acest climat cosmic te va inspira, de asemenea, să tai orice greutate moartă din aura ta, ajutându-te să te îndepărtezi de persoanele sau comportamentele care te țin pe loc. Cu toate acestea, veți dori să vă supravegheați psihicul, deoarece vibrația ar putea deveni puțin obsesivă pe măsură ce orele continuă să treacă.

♓ PEȘTI

Ia lucrurile încet și concentrează-te pe sănătatea ta în această dimineață, dragă Pești, în timp ce Luna își face ultimii pași prin Leu și prin sectorul din harta ta care guvernează starea de bine. Vei observa o schimbare pe măsură ce după-amiaza se instalează, iar Luna își croiește drum în Fecioară, aducând o vibrație armonioasă, dar eficientă. Folosește energia acestui climat cosmic pentru a te concentra pe îngrijirea de sine, deși universul va sprijini, de asemenea, flirtul și conectarea la nivel romantic. Încearcă doar să nu-ți pui speranțele în cineva care nu este cel mai responsabil, sau ai putea sfârși dezamăgit de el mai târziu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.