HOROSCOP 30 mai: BALANȚELE își iau inima în dinți, TAURII radiază de fericire


HOROSCOP 30 mai: Balanțele își iau inima în dinți și spun ceea ce simt și Taurii își schimbă viața.

Horoscop 30 MAI 2018 Berbec

Este bine că te concentrezi pe sarcinile de la locul de muncă, dar nu trebuie să îți neglijezi familia. Chiar dacă cei dragi nu ți-au reproșat nimic, ar trebui să faci ceva pentru a te revanșa. Te-ar ajuta și pe tine să te mai energizezi.

Horoscop 30 MAI 2018 Taur


Lași în sfârșit energiile negative în urmă și chiar radiezi de fericire. Te reorganizezi iar ceilalți sunt alături de tine și te sprijină în deciziile pe care le iei. Pe viitor va fi nevoie de mai multă energie de cât ai depus până acum pentru a-ți finaliza cu succes sarcinile.

Horoscop 30 MAI 2018 Gemeni

FOLLOW ME

Statisticile cu privire la accidente rutiere din România sunt extrem de triste… 
Mă număr printre cei care au fost implicați în accidente. Deși eram în oraș și circulam cu viteză mică, în impact, mașina a avut daună totală. I-am mulțumit lui Dumnezeu că eu nu am pățit nimic și că Alesia nu mai era cu mine în mașină, o lăsasem la școală. 
Dar știți cum își punea centura până atunci? Cu smiorcăieli și milogeală. 
Așa se punea și Nicholas în scaun până la acest experiment la care l-am luat să asiste și să vadă ce se poate întâmpla. 
Putem să le explicăm copiilor în multe feluri de ce un lucru e periculos, însă, din păcate, cel mai bine funcționează atunci când se conving singuri. 
Experimentul pe care l-am făcut pentru campania #CelMaiSigurLoc inițiată de @omvpetrom și Poliția Română a fost unul dur, dar vă recomand să arătați filmările copiilor voștri sau altor membri ai familiei care nu înțeleg de ce e important să fim asigurați în mașină. 
Nicholas se pune singur acum în scaun și sunt pregătită să-i reamintesc de acest experiment atunci când va uita și va proceda altfel. 
De ce? 
Conform informațiilor primite de la Poliția Română și Petrom: 
În 2021, 2159 de copii au fost victime pe şoselele din România. Asigurarea corectă, la fiecare drum, este cea mai bună șansă în caz de impact, iar riscurile să păţească ceva scad vertiginos. 
👉🏻 Cum îți asiguri copilul? 
Sistemele de siguranță și dispozitivele de fixare, precum scoica de protecție, scaunul auto și înălțătorul, îl protejează pe cel mic atunci când călătoriți împreună. Acestea sunt obligatorii din prima zi de viață până când copilul ajunge la înălțimea de 1,35 m 
👉🏻 Cum alegi corect un dispozitiv de protecție? 
🤍 să fie potrivit cu vârsta, înălțimea sau greutatea copilului tău
🤍 să fie potrivit pentru mașina ta, în funcție de sistemul de prindere
🤍 să fie certificat în urma unui test de impact independent (ADAC, OAMTC, Plus, NHSA, Which, RACE) 
⚠️ asigură-l pe cel mic corect, conform nevoilor lui
⚠️ nu ține niciodată copilul în brațe atunci când mergeți cu mașina
⚠️ poartă întotdeauna centura de siguranță
⚠️ fii un model pentru copilul tău: acționează cum ai vrea să acționeze el!
Statisticile cu privire la accidente rutiere din România sunt extrem de triste… Mă număr printre cei care au fost implicați în accidente. Deși eram în oraș și circulam cu viteză mică, în impact, mașina a avut daună totală. I-am mulțumit lui Dumnezeu că eu nu am pățit nimic și că Alesia nu mai era cu mine în mașină, o lăsasem la școală. Dar știți cum își punea centura până atunci? Cu smiorcăieli și milogeală. Așa se punea și Nicholas în scaun până la acest experiment la care l-am luat să asiste și să vadă ce se poate întâmpla. Putem să le explicăm copiilor în multe feluri de ce un lucru e periculos, însă, din păcate, cel mai bine funcționează atunci când se conving singuri. Experimentul pe care l-am făcut pentru campania #CelMaiSigurLoc inițiată de @omvpetrom și Poliția Română a fost unul dur, dar vă recomand să arătați filmările copiilor voștri sau altor membri ai familiei care nu înțeleg de ce e important să fim asigurați în mașină. Nicholas se pune singur acum în scaun și sunt pregătită să-i reamintesc de acest experiment atunci când va uita și va proceda altfel. De ce? Conform informațiilor primite de la Poliția Română și Petrom: În 2021, 2159 de copii au fost victime pe şoselele din România. Asigurarea corectă, la fiecare drum, este cea mai bună șansă în caz de impact, iar riscurile să păţească ceva scad vertiginos. 👉🏻 Cum îți asiguri copilul? Sistemele de siguranță și dispozitivele de fixare, precum scoica de protecție, scaunul auto și înălțătorul, îl protejează pe cel mic atunci când călătoriți împreună. Acestea sunt obligatorii din prima zi de viață până când copilul ajunge la înălțimea de 1,35 m 👉🏻 Cum alegi corect un dispozitiv de protecție? 🤍 să fie potrivit cu vârsta, înălțimea sau greutatea copilului tău 🤍 să fie potrivit pentru mașina ta, în funcție de sistemul de prindere 🤍 să fie certificat în urma unui test de impact independent (ADAC, OAMTC, Plus, NHSA, Which, RACE) ⚠️ asigură-l pe cel mic corect, conform nevoilor lui ⚠️ nu ține niciodată copilul în brațe atunci când mergeți cu mașina ⚠️ poartă întotdeauna centura de siguranță ⚠️ fii un model pentru copilul tău: acționează cum ai vrea să acționeze el!

E posibil ca niște cunoștințe vechi să te dezamăgească. Din fericire, o persoană apropiată îți va fi alături și te ajută să treci peste această situație neplăcută. La fel și la locul de muncă, te bucuri de ajutorul colegilor, pentru că excesul de sarcini îți dădea bătăi de cap.

Horoscop 30 MAI 2018 Rac

Deși la începutul zilei lucrurile nu prea merg în direcția în care ți-ai dori, la fel în ceea ce privește sănătatea, cât și cariera, primești o veste bună care reușește să te scoată din această stare negativă.

Horoscop 30 MAI 2018 Leu

Pentru tine cariera este foarte importantă, și mai ales în ultima perioadă când ai depus atâte eforturi pentru a te dezvolta pe plan profesional. S-ar putea ca acum să ai o zi destul de grea la locul de muncă și acest lucru să se transpună și în starea ta de spirit, devenind foarte irascibil. Din fericire, colegii îți sunt de mare ajutor.

Horoscop 30 MAI 2018 Fecioară

Ar fi bine să înțelegi în sfârșit că gura lumii nu poate fi oprită de nimeni și să nu îți strici dispoziția din cauza unor păreri negative din partea celor din jur. Ai depus mult efort pentru a-ți îndeplini un vis și acum că ai ajuns în sfârșit acolo unde îți doreai ar trebui doar să te bucuri.

Horoscop 30 MAI 2018 Balanță

Planul sentimental este foarte bine aspectat. În sfârșit ai curajul de a exprima tot ceea ce simți pentru persoana iubită și lucrurile chiar s-ar putea să meargă bine.

Horoscop 30 MAI 2018 Scorpion

Îți iei în sfârșit inima în dinți și urmezi niște dorințe mai vechi. S-ar putea chiar să te reorientezi pe plan profesional sau să urmezi niște cursuri. Indiferent de alegere, vei vedea beneficiile acestei alegeri pe viitor.

Horoscop 30 MAI 2018 Săgetător

S-ar pute să întâmpini o problemă neprevăzută pe parcursul acestei zile. Deși nu îți stă în caracter să depinzi de alții, ar trebui să încerci să înțelegi că este în regulă să nu dispui de toate resursele din lume și să ceri ajutor.

Horoscop 30 MAI 2018 Capricorn

Deși poate ai ceva calități în plus față de ceilalți, nu ar trebui să te simți superior și să le vorbești de sus celor din jur. De la fiecare om poți învăța câte ceva și ar trebui să profiți de asta.

Horoscop 30 MAI 2018 Vărsător

Simți că ai muncit destul de mult în ultima perioadă și astfel acum vrei să faci o mică pauză. Astfel îți faci câteva planuri pentru a te relaxa sau pentru o sesiune de cumpărături.

Horoscop 30 MAI 2018 Pești

Începi ziua cu aflarea unei vești proaste, legată de familie sau de locul de muncă. S-ar putea să întâmpini o problemă care îți va strica dispoziția, deși nu este vorba de ceva prea complicat. Până la sfârșitul zilei, vei lua o decizie importantă pentru viitorul tău.


Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.