Horoscop 30 martie – vezi ce îți rezervă astrele miercuri

Horoscop 30 martie - vezi ce îți rezervă astrele miercuri

♈ BERBEC

Luna din Pești se conectează cu Jupiter strălucitor în această dimineață, dragă Berbec, oferindu-ți o oportunitate cosmică de a găsi lumina care există în centrul tău. Ia-ți câteva momente în această dimineață pentru a aprecia universul și locul tău în el și profită la maximum de aceste vibrații de bun augur. O energie de vis va umple aerul mai târziu în după-amiaza aceasta, când Luna se va apropia de Neptun cețos, în timp ce se va aspecta cu nodurile destinului. Acest climat cosmic vă va cere să visați măreț, pe măsură ce universul vă umple mintea și sufletul de inspirație și de viziuni asupra drumului care se află în fața voastră.

♉ TAUR

Popularitatea ta va beneficia de un impuls semnificativ în această dimineață, dragă Taurule, datorită unei alianțe de susținere între Luna din Pești și Jupiter expansiv. Folosește acest climat cosmic ca pe o oportunitate de a-ți mări rețeaua socială și de a te apropia de toți cei cu care ai vrea să devii mai bun prieten. O energie blândă și visătoare te va găsi mai târziu, după-amiază, când Luna își va muta atenția către Neptun cețos. Aceste vibrații te pot ajuta să captezi selfie-ul perfect pentru paginile tale de socializare, făcându-i pe oameni să cadă într-un moment cu tine, pe măsură ce postarea ta apare în feed-ul lor cu o ambianță romantică și fermecătoare.

♊ GEMENI

Ajungeți astăzi la o oportunitate în cadrul carierei dvs. astăzi, deoarece Luna din Pești se conectează cu Jupiter de bun augur în a zecea dvs. casă. Aceste vibrații sunt perfecte pentru a merge după proiecte, poziții sau clienți care pot contribui la ridicarea parcursului tău profesional, ceea ce face important ca tu să te pui în valoare. De asemenea, ar trebui să căutați oportunități de a vă împărtăși viziunile unice mai târziu în cursul după-amiezii, când Luna se apropie de visătorul Neptun, permițându-vă să vă vrăjiți colegii și superiorii cu perspectiva dvs. inspirată. Pe măsură ce seara se apropie de sfârșit, încercați să faceți meditație sau să vă întindeți pentru a vă ajuta să treceți prin orice energie care s-ar putea să se fi lipit de aura dvs.

♋ RAC

Universul va fi nerăbdător să te ajute astăzi, deoarece Luna în Pești se conectează cu Jupiter de bun augur, în timp ce îți activează a noua casă. Acordă-ți puțin timp pentru a medita asupra intențiilor tale pentru ziua, săptămâna sau chiar anul care urmează, pentru a te ajuta să obții îndrumare și claritate pe calea ta. O pace blândă va umple aerul mai târziu după-amiază, când Luna se va apropia de misticul Neptun, cerându-vă să vă aplecați asupra fanteziei. Dați-vă permisiunea de a crede în improbabil, lăsând mult spațiu pentru a visa cu ochii deschiși. Pe măsură ce se lasă seara, căutați modalități de a vă valorifica latura artistică, care va acționa ca o formă de vindecare spirituală.

♌ LEU

S-ar putea să vă simțiți inspirat să tăiați în sfârșit legăturile cu orice persoane, situații sau obiceiuri care vă țin pe loc, dulcele Leu, pe măsură ce Luna în Pești se conectează cu Jupiter strălucitor. Acest climat cosmic îți va reaminti că vechiul trebuie îndepărtat înainte ca noul să poată intra, împingându-te să tinzi spre un viitor mai sănătos și mai împlinit. În această după-amiază, un romantism intens te-ar putea găsi, deoarece Luna se apropie de visătorul Neptun, ajutându-te să îți duci conexiunile la noi adâncimi, fără a adăuga o presiune inutilă la situația ta. Planificați o seară relaxantă acasă pentru a vă ajuta să vă debarasați de orice stres care s-ar putea să se fi acumulat în aura dvs. în ultimele zile.

♍ FECIOARĂ

Fie că ești singur, ai întâlniri sau ești într-o relație, conceptul de dragoste îți va umple sufletul, datorită unei conexiuni dulci între Luna din Pești și strălucitorul Jupiter. Aceste vibrații sunt pregătite să îți extindă inima, ajutându-te să apreciezi și să faci loc pentru persoanele la care ții. Vibrațiile se vor simți deosebit de romantice mai târziu după-amiază, când Luna se va împrieteni cu seninul Neptun. Folosiți acest climat cosmic ca o scuză pentru a evada într-o lume a farmecului și frumuseții, alegând să vă răsfățați în timp ce îmbrățișați partea mai blândă a vieții. Această energie este, de asemenea, ideală pentru o întâlnire cu iubitul tău, așa că asigură-te că îl inviți la tine pentru o seară relaxantă.

FOLLOW ME

♎ BALANȚĂ

Productivitatea ta va atinge cote stelare astăzi, datorită unei alianțe cosmice între Luna din Pești și expansivul Jupiter. Aceste vibrații sunt, de asemenea, pregătite să aducă noroc în eforturile tale, făcând imperativ ca tu să îți îndrepți atenția spre sarcinile care sunt importante pentru tine. Stresul tău va părea să se topească în mod magic mai târziu în cursul după-amiezii, pe măsură ce Luna se apropie de visătorul Neptun. Chiar dacă aveți multe pe cap, ar trebui să vă faceți timp să vă întindeți, să meditați sau să vă concentrați asupra respirației pentru a profita la maximum de această oportunitate de pace și vindecare.

♏ SCORPION

Oamenii vor fi atrași de sinele tău cel mai autentic astăzi, dragă Scorpion, deoarece Luna din Pești se conectează cu Jupiter de bun augur. Aceste vibrații îți vor cere să îți îmbrățișezi latura exuberantă și extrovertită, punându-te pe tine însuți la bătaie în cadrul vieții tale personale, profesionale și creative. S-ar putea să vă simțiți inspirat artistic mai târziu în cursul după-amiezii, când Luna intră într-o alianță cosmică cu vizionarul Neptun. În cazul în care vă găsiți mintea inundată de idei noi, asigurați-vă că le scrieți dacă nu puteți lua măsuri imediate în direcția unor astfel de proiecte. Cu toate acestea, ar trebui să luați în considerare posibilitatea de a vă dedica seara oricăror proiecte creative la care ați lucrat pentru a valorifica acest sprijin ceresc.

♐ SĂGETĂTOR

Dacă ți-ai dorit să-ți schimbi spațiul sau să te muți într-o casă nouă, ar trebui să începi să faci pași în astfel de direcții, deoarece Luna în Pești se conectează cu Jupiter, care este de bun augur. Acest climat cosmic va permite ca astrele să se alinieze pentru tine pe plan domestic, ajutându-te să creezi casa la care ai visat întotdeauna. Un sentiment de calm și poate un pic de vindecare va umple spațiul tău mai târziu în cursul după-amiezii, pe măsură ce Luna se împletește cu Neptun cel înalt, ajutându-te pe tine și pe colegii tăi de casă să adoptați o dispoziție relaxată și calmă. Dați-vă permisiunea de a pluti pe aceste vibrații înalte pe măsură ce ziua se încheie, evadând din realitate până când începe o altă zi.

♑ CAPRICORN

Vorbește cu compasiune, iar oamenii te vor auzi astăzi, grație unei alianțe cosmice între Luna în Pești și favorabilul Jupiter. Vei descoperi că optimismul și pozitivitatea sunt contagioase acum, ceea ce te poate ajuta să faci progrese în cadrul obiectivelor tale personale, mai ales dacă ai nevoie ca alții să creadă în tine și să te susțină. Vei avea șansa de a picta o imagine pentru viitor mai târziu în după-amiaza următoare, când Luna se va împrieteni cu vizionarul Neptun, în timp ce aspectează nodurile destinului. Conversații profunde ar putea avea loc pe măsură ce se apropie ora vrăjitoarei și Luna îi dă un sărut lui Pluton intens.

♒ VĂRSĂTOR

Norocul financiar te va găsi astăzi, datorită unei alianțe cosmice între Luna din Pești și fortuitul Jupiter. Folosește acest climat cosmic ca o scuză pentru a-ți asuma câteva riscuri, mai ales dacă acest lucru are potențialul de a-ți crește contul bancar. S-ar putea să vă simțiți chemat să faceți câteva cumpărături mai târziu în cursul după-amiezii, când Luna se apropie de visătorul Neptun, cerându-vă să evadați într-o lume mai ușoară. În timp ce un pic de terapie cu amănuntul vă poate ajuta să vă îndepărtați de orice stres personal care vă chinuie, nu uitați să vă stabiliți un buget rezonabil pentru a nu cheltui prea mult fără să vreți.

♓ PEȘTI

Universul va avea chef să te răsfețe astăzi, pe măsură ce Luna își continuă călătoria prin semnul tău, apropiindu-se de fortuitul Jupiter. Folosește această energie ca pe o oportunitate de a-ți transmite dorințele de partea cealaltă, deoarece s-ar putea ca acestea să se împlinească. Cu toate acestea, va fi important să ții cont de faptul că primești doar atunci când dăruiești, așa că încearcă să te angajezi în câteva acte de bunătate la întâmplare pentru a face ca mingea karmică să se rostogolească în favoarea ta. Pe măsură ce ora vrăjitoarelor se apropie, Luna îi dă un sărut lui Pluton intens, ajutându-te să te conectezi cu prietenii tăi la un nivel profund.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.