Horoscop 30 septembrie: surprize în ultima zi a lunii

Horoscop 30 sepembrie 2021. Mari surprize în ultima zi a lunii

Previziuni pentru ultima zi a lunii septembrie. Vezi ce te așteaptă, din punct de vedere al astrologiei!

 BERBEC

Universul te-a ținut în priză, Berbec. Cerul de joi continuă să deblocheze mai multe povești, pe măsură ce Mercur retrograd se întoarce într-un cuadrat cu Pluton, care dezvăluie adevărul. Această pereche puternică lucrează pentru a descoperi informații ascunse, în special cele care țin de povestea ta actuală de parteneriat. Luna capricioasă a Racului poate intensifica lucrurile pe frontul familiei, dar tranziția ei în Leu mai târziu ușurează considerabil atmosfera.

 TAUR

Ți se cere să te întinzi dincolo de limitele tale cunoscute astăzi, Taur. Cerul de joi o găsește pe planeta ta guvernatoare, iubitoarea Venus, blocată într-un pătrat conflictual cu Jupiter. Această pereche este una pozitivă, care îți ridică starea de spirit și îți sporește oportunitățile, dar, de asemenea, îți face ușor să muști mai mult decât poți mesteca pe frontul carierei. Țintește să îmbrățișezi creșterea, dar ai grijă să te ocupi de prea multe acorduri sau proiecte.

 GEMENI

În calitate de Gemeni, veți culege îndrumări cosmice de la Mercur, planeta mesager, care se mișcă rapid. Cerul de joi îl găsește pe Mercur sprijinit într-o poziție puternică, în timp ce retrograd dansează înapoi în al doilea său pătrat cu Pluton, care este emoțional și crud. Această pereche este probabil să lumineze orice tensiuni ascunse care nu sunt recunoscute pe frontul intimității și al relațiilor. Încercați să fiți sincer și direct fără a exploda la ceilalți.

 RAC

O multitudine de povești pare să apară sub cerul de joi, Rac. Pe de o parte, magneticul Venus se blochează într-un cuadrat cu vizionarul Jupiter. Această împerechere este în mare parte una pozitivă, care stimulează creșterea parteneriatului, dar poate evidenția și așteptări nesatisfăcute. În altă parte, Mercur retrograd se încurcă într-o întâlnire tensionată cu Pluton, care dezvăluie adevărul, scoțând la iveală orice tensiuni nespuse în parteneriatele intime.

 LEU

Dă prioritate păcii tale astăzi, Leu. Prezența Lunii în sensibilul Rac te încurajează să cauți singurătatea și să te recuperezi în liniște. Cu toate acestea, cerul de joi este plin de acțiuni de recunoscut. Magneticul Venus’ se află în cuadratură cu Jupiter, care are o viziune mare, subliniind unde ar putea fi depuse eforturi suplimentare în jurul creșterii parteneriatului. În altă parte, mercur mesagerul Mercur se ciocnește cu Pluton meditativ, subliniind importanța purtării unor conversații incomode și oneste.

FOLLOW ME

Unul din cele mai mari visuri ale noastre a fost să avem un ACASĂ al nostru 🏡  Odată ce visul acesta a devenit realitate, următorul pas a fost să avem o plasă de siguranță care să ne ofere ajutor în caz de neprevăzut. Sunt o persoană optimistă și nu pun răul înainte, dar nici nu stau liniștită că „mie nu mi se poate întâmpla”. Acolo unde am posibilitatea, prefer să fiu prevăzătoare. Acesta este motivul pentru care casa noastră are atât asigurare obligatorie, cât și facultativă:  ✨ Asigurarea obligatorie - este impusă de legislația în vigoare încă din anul 2008 și include cele trei catastrofe care pot distruge o locuință: cutremur, inundație din cauze naturale și alunecări de teren.   ✨ Asigurarea facultativă - deși nu este impusă de legislație, este necesară tocmai pentru că acoperă și alte riscuri, precum: incendiu, explozie, trăsnet, inundația cu apă provenită de la vecini, furt, vandalism etc. Noi am ales pentru siguranța căminului nostru Asigurarea de locuință cu extra acoperiri de la @groupama_asigurari, pentru că am putut să o personalizăm după nevoile noastre și am adăugat fix acele acoperiri de care noi am avut nevoie. În plus, noi am optat si pentru clauza suplimentară de asistenta tehnică de urgență “Acasă”, prin intermediul careia un specialist vine la noi acasă și ne ajută în regim de urgență cu rezolvarea problemei.  Cu ajutorul lor ne simțim mult mai în siguranță, știind cât de mult ne-ar putea ajuta în cazul unui eveniment nefericit.
Unul din cele mai mari visuri ale noastre a fost să avem un ACASĂ al nostru 🏡 Odată ce visul acesta a devenit realitate, următorul pas a fost să avem o plasă de siguranță care să ne ofere ajutor în caz de neprevăzut. Sunt o persoană optimistă și nu pun răul înainte, dar nici nu stau liniștită că „mie nu mi se poate întâmpla”. Acolo unde am posibilitatea, prefer să fiu prevăzătoare. Acesta este motivul pentru care casa noastră are atât asigurare obligatorie, cât și facultativă: ✨ Asigurarea obligatorie - este impusă de legislația în vigoare încă din anul 2008 și include cele trei catastrofe care pot distruge o locuință: cutremur, inundație din cauze naturale și alunecări de teren.  ✨ Asigurarea facultativă - deși nu este impusă de legislație, este necesară tocmai pentru că acoperă și alte riscuri, precum: incendiu, explozie, trăsnet, inundația cu apă provenită de la vecini, furt, vandalism etc. Noi am ales pentru siguranța căminului nostru Asigurarea de locuință cu extra acoperiri de la @groupama_asigurari, pentru că am putut să o personalizăm după nevoile noastre și am adăugat fix acele acoperiri de care noi am avut nevoie. În plus, noi am optat si pentru clauza suplimentară de asistenta tehnică de urgență “Acasă”, prin intermediul careia un specialist vine la noi acasă și ne ajută în regim de urgență cu rezolvarea problemei. Cu ajutorul lor ne simțim mult mai în siguranță, știind cât de mult ne-ar putea ajuta în cazul unui eveniment nefericit.

 FECIOARĂ

În calitate de Fecioară, obțineți o perspectivă cosmică urmărind mișcările ascuțite ale mesagerului Mercur. Cerul de joi îl găsește pe Mercur într-o încurcătură, deoarece retrogradează din nou în cel de-al doilea pătrat dificil cu Pluton, care dezvăluie adevărul. Această energie puternică te ajută să recunoști direct orice tensiuni sau bombe cu ceas pe care ai încercat să le ignori. Țintește să folosești această energie pentru a purifica și a limpezi aerul, chiar dacă asta înseamnă să răvășești câteva pene în acest proces.

 BALANȚĂ

Sprijină-te de mentalitatea optimistă care te cuprinde astăzi, Balanță. În loc să îți justifici speranța prin logică, urmărește să îmbrățișezi expansiunea spre care te încurajează universul! Planeta care te guvernează, Venus, care creează legături, se află într-un cuadrat cu Jupiter, mai mare decât viața. Această pereche stimulează buna dispoziție și te face să te simți capabil și încrezător, dar te poate face, de asemenea, să muști mai mult decât poți mesteca atunci când vine vorba de angajamente romantice sau creative.

 SCORPION

În calitate de Scorpion, ești obligat în mod natural să privești sub suprafața oricărei circumstanțe în care te afli. Cerul de joi vă încurajează să îmbrățișați acest mod natural de acțiune, pe măsură ce Mercur retrograd se întoarce într-un cuadrat tensionat cu puternicul Pluton. Această pereche tulburătoare este probabil să scoată la iveală orice frustrări latente care trebuie comunicate. Din fericire, întâlnirea lui Venus cu Jupiter cu inimă mare poate ajuta la atenuarea tensiunilor și la aplanarea lucrurilor.

 SĂGETĂTOR

O verificare a realității relaționale este în ordine astăzi, Săgetătorule. Planeta care te guvernează, veselul Jupiter, primește astăzi o vizită nefericită din partea lui Venus, orientată spre ceilalți, declanșând unele tensiuni între ceea ce este și ceea ce nu este comunicat clar în relațiile tale intime de tip unu la unu. Mesagerul Mercur intră în cuadratură cu Pluton, care spune adevărul, încurajându-vă să fiți direct cu privire la orice frustrări latente.

 CAPRICORN

Cerul de joi este plin de acțiune cosmică, Capricorn. Mesagerul Mercur se blochează într-un pătrat cu meditativul Pluton, subliniind orice tensiuni nespuse existente între cerințele tale de carieră și nevoile tale independente. Ferește-te să ripostezi la șefi sau la cei care dețin autoritatea – dar simte-te liber să îți spui cu calm adevărul. În altă parte, Venus magnetică se amestecă cu Jupiter, care are un plan mare, impregnând ziua cu o atitudine pozitivă și de revenire.

 VĂRSĂTOR

Este posibil să dezgropați comori mentale care merită examinate astăzi, Vărsătorule. Mesagerul Mercur se blochează într-o întâlnire dură cu Pluton, căutător de adevăr, împingându-te să plonjezi în adâncurile subconștientului tău. Este o zi ideală pentru terapie sau pentru a ține un jurnal, deoarece unele dintre cele mai puternice adevăruri ale tale se află pe vârful limbii tale. În altă parte, Venus, care se simte bine, se întâlnește cu Jupiter, care are o viziune optimistă și plină de viață, oferind o perspectivă optimistă a zilei.

 PEȘTI

Peiscul cosmic de joi dezgroapă adevăruri uitate și apoi lucrează pentru a le netezi, Pești. Mercur retrograd se întoarce în al doilea său pătrat cu Pluton meditativ, luminând orice tensiuni nespuse care se profilează în jurul obiectivelor tale pe termen lung și al grupurilor de prieteni. Țintește să limpezești aerul fără să arzi poduri! Între timp, iubitoarea Venus se întâlnește cu optimistul Jupiter, impregnând ziua cu viziuni grandioase de dragoste și romantism – unele care ar putea fi departe de a fi la îndemână!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.