Horoscop 4 ianuarie 2022. Zi de marți cu 3 ceasuri rele

Horoscop 4 ianuarie 2022. Zi de marți cu 3 ceasuri rele

♈ BERBEC

Paginile tale de social media ar putea să te distragă puțin în această dimineață, micuțule Berbec, deoarece Luna își continuă călătoria prin Vărsătorul iubitor de tehnologie. Încearcă să nu te lași prea mult prins în comentariile și postările tale, sau dimineața ar putea să treacă fără să-ți dai seama. Din fericire, dispoziția ta responsabilă va ieși la aer în această după-amiază, când Luna formează o alianță cosmică cu Saturn. Folosiți aceste vibrații pentru a vă juca de-a recuperarea sarcinilor zilnice, astfel încât să vă puteți bucura de timp liber în această seară, când Luna împarte o conexiune dulce cu pasionalul Marte, inspirându-vă să căutați noi aventuri.

♉ TAUR

Ziua de lucru va trece repede pentru tine, frumosule Taur, deoarece Luna în Vărsător face lumină în sectorul din harta ta care guvernează cariera. Vibrația va fi în egală măsură ocupată și înălțătoare, în timp ce curgi prin responsabilitățile tale zilnice. Din fericire, nu vei fi obligat să te chinui toată ziua cu sarcinile. Un element social va fi de asemenea prezent, oferindu-vă o mulțime de oportunități de a face glume cu colegii de muncă, în timp ce vă ridicați moralul la birou. În timp ce vei ponta pentru seara, Luna îi va sufla un sărut lui Marte cel pasional, inspirându-te să lucrezi la orice proiect pasional pe care îl ai în plan secundar.

♊ GEMENI

Te vei simți mai ușoară și mai conectată cu universul astăzi, dulce Gemeni, deoarece Luna în Vărsător activează sectorul din harta ta care guvernează spiritualitatea. Sincronicitățile și semnele din partea universului sunt, de asemenea, susceptibile să te găsească, așa că ai putea dori să îi spui universului unde ai nevoie de îndrumare. O alianță între Lună și Saturn în această după-amiază vă va oferi șansa de a vă reangaja în ceea ce privește obiectivele și responsabilitățile, în timp ce o conexiune dulce cu Marte mai târziu în cursul serii vă va supraîncărca motivația și pofta de viață. Dacă sunteți într-o relație, planificați să programați o întâlnire în această seară, deoarece lucrurile se vor încălzi cu siguranță în viața dvs. amoroasă.

♋ RAC

Vei simți intens situația dificilă a lumii noastre astăzi, dulce Rac, pe măsură ce Luna în Vărsător călătorește prin casa ta a opta. Donațiile către o organizație non-profit apropiată inimii tale te pot ajuta să te simți mai mult în controlul mediului tău, dar va trebui să îți accepți limitările atunci când vine vorba de vindecarea lumii. Asigură-te că te îndepărtezi de orice subiect sau site care îți aduce vești supărătoare în această după-amiază, când Luna împarte o alianță cu Saturn, cerând să stabilești limite sănătoase. Plănuiește să te implici într-o activitate care îți aduce bucurie în această seară, când Luna îi dă un sărut lui Marte, încurajându-te să lucrezi la orice proiect pasional pe care îl ai în plan secundar.

♌ LEU

Chiar dacă ești împotmolit în muncă, ar trebui să cauți modalități de a flirta cu iubitul tău pe parcursul zilei, deoarece Luna în Vărsător face lumină în sectorul din harta ta care guvernează chestiunile legate de inimă. Flirtul intelectual va veni cu ușurință acum, dar dacă obiectul afecțiunii tale nu poate ține pasul cu tine din punct de vedere mental, este posibil să începi să te îndepărtezi din punct de vedere emoțional. Asigură-te că te apleci asupra persoanelor cu viziuni similare asupra lumii chiar acum, mai ales seara, când Luna împarte o conexiune dulce cu pasionalul Marte. Aceste vibrații vor aduce un sentiment de unitate cu persoane cu vederi asemănătoare, deși ar putea apărea certuri dacă te lovești de cineva din punct de vedere politic.

♍ FECIOARĂ

Vei fi o mașină de lucru astăzi, deoarece Luna în Vărsător strălucește în a șasea ta casă, aducând o vibrație de susținere în calea ta, în timp ce te ocupi de afaceri și bifezi lucruri de pe lista de lucruri de făcut. Deși tinzi să fii unul dintre cei mai responsabili membri ai zodiacului, nu te vei simți împotmolit de sarcinile pe care trebuie să le îndeplinești, datorită unei alianțe cosmice între Lună și Saturn în această după-amiază. Pe măsură ce se lasă seara, dispoziția ta proactivă va primi un impuls, inspirându-te să îți reorganizezi spațiul de locuit atunci când Luna îi dă un sărut planetei de acțiune, Marte.

FOLLOW ME

♎ BALANȚĂ

Inspirația te va găsi astăzi, dulce Balanță, pe măsură ce Luna în Vărsător activează sectorul din harta ta care guvernează expresia personală. Dacă vreun hobby artistic a fost lăsat deoparte în ultima vreme, reapropie-te de el astăzi, când Luna și Saturn formează o alianță pe cer. Dacă simțiți că aveți nevoie de o motivație care să vă ajute să vă readuceți în ritm, luați în considerare înscrierea la un curs care vă poate ajuta să vă perfecționați setul de abilități. Chiar dacă a trecut ceva timp de când ai avut ultima sesiune de meșteșuguri, îți vei aminti cât de terapeutic poate fi lucrul cu latura ta creativă.

♏ SCORPION

Îți vei găsi bucuria în confortul casei tale astăzi, micule Scorpion. Dacă poți lucra de la distanță sau dacă îți poți lua o zi liberă – ar trebui să o faci! O conexiune utilă între Luna în Vărsător și Saturn în această după-amiază te ajută să revoluționezi modul în care ai grijă de spațiul tău, având ca rezultat crearea unei roți de corvoadă între tine și persoanele cu care coabitezi. Nu te simți vinovat dacă îți asumi un rol autoritar în jurul sarcinilor casnice acum, mai ales dacă de obicei tu ești cel care se ocupă de cele mai multe astfel de treburi. În această seară, Luna împărtășește un aspect dulce cu planeta ta guvernatoare, Marte, inspirându-te să schimbi aspectul în spațiul tău.

♐ SĂGETĂTOR

Vei fi într-o stare de spirit vorbăreț astăzi, pe măsură ce Luna în Vărsător călătorește prin sectorul din harta ta care guvernează comunicarea. Oamenii se vor simți atrași să converseze cu tine, dar va trebui să tragi niște linii sau să-ți pui telefonul pe „nu deranjați” în această după-amiază – când Luna și Saturn formează o alianță, cerându-ți să te concentrezi asupra responsabilităților tale. Nu vă faceți griji, totuși. Vremurile bune se vor relua în această seară, când Luna intră într-o conexiune utilă cu scandalagiul Marte. Folosiți acest climat cosmic ca o scuză pentru a vă distra, și asigurați-vă că vă atrageți și prietenul cel mai bun în această aventură.

♑ CAPRICORN

Intelectul tău natural te va ajuta să te simți în siguranță în interiorul tău astăzi, dragă Capricorn, pe măsură ce Luna își continuă călătoria prin strălucitorul Vărsător. Cu toate acestea, va fi important să nu-i înstrăinezi pe cei din jurul tău cu acel creier mare și frumos al tău, chiar dacă tentația de a-i corecta pe ceilalți sau de a-ți etala baza de cunoștințe va fi reală în această după-amiază. După ce ai terminat ziua de lucru, permite-ți să te angajezi într-o bătălie amicală de inteligență invitând câțiva prieteni la o seară de jocuri. Alternativ, puteți găsi o comunitate online, oferindu-vă șansa de a vă conecta cu persoane care gândesc la fel ca dvs.

♒ VĂRSĂTOR

Vei fi un far de lumină strălucitoare astăzi, dulce Purtător de Apă, pe măsură ce Luna își face loc prin semnul tău. Drept urmare, atenția ta va fi la mare căutare, deși s-ar putea să fie nevoie să iei puțin spațiu sau să stabilești limite în această după-amiază, când Luna formează o alianță cosmică cu stoicul Saturn. Folosește acest climat cosmic pentru a te ocupa de responsabilitățile tale pentru ziua de azi, astfel încât să te poți descărca fără vinovăție în această seară. Planificați să petreceți seara în oraș cu prietenii și asigurați-vă că vă veți vizita magazinele și restaurantele preferate din cartier atunci când Luna îi va da un sărut lui Marte înflăcărat.

♓ PEȘTI

Îți va fi ușor să te suprastimulezi astăzi, micuțule Pești, deoarece Luna în Vărsător, activă din punct de vedere intelectual, face lumină în sectorul din harta ta care guvernează subconștientul. Aceste vibrații îți vor lăsa psihicul debordând de un vârtej de gânduri și idei, așa că s-ar putea să fie nevoie să îți iei o pauză pentru a scrie un jurnal. Dacă simți că te abați de la sarcini, verifică-ți lista de lucruri de făcut pe măsură ce se apropie după-amiaza și Luna formează o conexiune cu responsabilul Saturn. Vei fi liber să te distrezi mai mult în această seară, când Luna intră într-un aspect util cu Marte, inspirându-te să îmbrățișezi aventura.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.