Horoscop 4 iunie 2022 – un weekend de vis

Horoscop 20 septembrie - vești minunate pentru zodii. Află care e cea norocoasă

♈ BERBEC

S-ar putea să te simți frustrat în viața profesională astăzi, dragă Berbec, deoarece Luna în Rac formează o opoziție dură cu puternicul Pluton. Din fericire, vei avea o șansă de a te scutura de această stare de rău atunci când după-amiaza se instalează și Luna se mută în Leu înflăcărat. Vibrațiile bune vor continua să curgă mai târziu în această seară, când Luna îi dă un sărut lui Jupiter de bun augur, punându-te în dispoziția de a sărbători viața și dragostea. Aceste vibrații pot declanșa, de asemenea, o explozie de inspirație, ceea ce face important să notați orice idee genială care vă trece prin cap, astfel încât să o puteți manifesta mai târziu.

♉ TAUR

Un prieten îți poate vizita visele dis-de-dimineață, dragă Taurule, deoarece Luna în Rac se conectează cu misticul Neptun. Ia-ți un moment pentru a-ți aminti întâlnirile de pe tărâmul astral după ce te-ai trezit, în cazul în care partea cealaltă îți transmitea un mesaj care merită transmis. Din nefericire, intuiția ta ar putea fi afectată pe măsură ce ziua continuă să se desfășoare, iar Luna se confruntă cu intensul Pluton. Dacă începi să te simți nelalocul tău sau ca și cum ai pierde controlul asupra circumstanțelor tale, ia-o ca pe un mesaj din partea universului că este timpul să încetinești pentru câteva momente de reflecție și singurătate.

♊ GEMENI

S-ar putea să întâlnești pe cineva care încearcă să te doboare în această dimineață, dragă Gemeni, pe măsură ce Luna în Rac se confruntă cu intensul Pluton. În timp ce întâlnirile dure pot părea stridente la început, asigură-te că îți menții poziția și nu lăsa pe nimeni să-ți creeze probleme sau să te bruscheze. Din fericire, vibrația se va schimba pe măsură ce Luna își face loc în Berbecul înflăcărat în timpul după-amiezii. Acest climat cosmic îți va scoate la iveală latura impertinentă, oferindu-ți puterea de a te confrunta și de a stabili limite cu orice bătăuși care au încercat să te doboare mai devreme în cursul zilei.

♋ RAC

Probleme majore s-ar putea manifesta în cadrul vieții tale amoroase în această dimineață, dulcele Rac, pe măsură ce Luna își continuă călătoria prin semnul tău, formând o opoziție dură cu meditativul Pluton. Dezacordurile în jurul viitorului, a angajamentului sau a limitelor ar putea sta la baza oricărui conflict care te găsește, dar încearcă să nu-ți lași emoțiile să se intensifice pe măsură ce tu și iubitul tău deslușiți situația. Din fericire, vibrațiile vor începe să se ușureze pe măsură ce se lasă după-amiaza, iar Luna intră în Leu înflăcărat, aducând o căldură stabilizatoare în aura ta. Fiți atenți la gândurile dvs. mai târziu în seara asta, când Luna se conectează cu Jupiter, ceea ce ar putea aduce idei profitabile.

♌ LEU

Luna în Rac formează o conexiune dulce cu misticul Neptun la primele ore ale dimineții, favorizând visele intuitive. Luați-vă un moment pentru a vă aminti întâlnirile de pe tărâmul astral când vă treziți în această dimineață, în cazul în care acestea au fost codificate cu mesaje de dincolo de văl. Din nefericire, vibrațiile ar putea deveni un pic mai dificile pe măsură ce ziua continuă să se desfășoare, din cauza unei opoziții dure între Luna și Pluton. Evită să te critici pe tine însuți și pe cei din jurul tău, altfel te-ai putea trezi mergând pe o cale întunecată. Din fericire, vei simți o schimbare pe măsură ce după-amiaza se instalează, iar Luna intră în semnul tău.

♍ FECIOARĂ

Ai putea avea probleme cu unul dintre prietenii tăi astăzi, dragă Fecioară, deoarece Luna în Rac intră într-o opoziție dură cu intensul Pluton. Aceste vibrații ar putea, de asemenea, să îți aducă o vânătaie la nivelul ego-ului tău, dacă îi permiți, ceea ce face important ca tu să îndepărtezi orice cuvânt neplăcut aruncat în direcția ta. Vei observa o schimbare pe măsură ce după-amiaza se instalează, iar Luna intră în Leu înflăcărat, aducând o energie caldă în subconștientul tău. Informații noi pot ieși la iveală în următoarele două zile și jumătate, așa că asigură-te că îți ții ochii și urechile deschise pentru steaguri roșii și bârfe fierbinți.

FOLLOW ME

Unul din cele mai mari visuri ale noastre a fost să avem un ACASĂ al nostru 🏡  Odată ce visul acesta a devenit realitate, următorul pas a fost să avem o plasă de siguranță care să ne ofere ajutor în caz de neprevăzut. Sunt o persoană optimistă și nu pun răul înainte, dar nici nu stau liniștită că „mie nu mi se poate întâmpla”. Acolo unde am posibilitatea, prefer să fiu prevăzătoare. Acesta este motivul pentru care casa noastră are atât asigurare obligatorie, cât și facultativă:  ✨ Asigurarea obligatorie - este impusă de legislația în vigoare încă din anul 2008 și include cele trei catastrofe care pot distruge o locuință: cutremur, inundație din cauze naturale și alunecări de teren.   ✨ Asigurarea facultativă - deși nu este impusă de legislație, este necesară tocmai pentru că acoperă și alte riscuri, precum: incendiu, explozie, trăsnet, inundația cu apă provenită de la vecini, furt, vandalism etc. Noi am ales pentru siguranța căminului nostru Asigurarea de locuință cu extra acoperiri de la @groupama_asigurari, pentru că am putut să o personalizăm după nevoile noastre și am adăugat fix acele acoperiri de care noi am avut nevoie. În plus, noi am optat si pentru clauza suplimentară de asistenta tehnică de urgență “Acasă”, prin intermediul careia un specialist vine la noi acasă și ne ajută în regim de urgență cu rezolvarea problemei.  Cu ajutorul lor ne simțim mult mai în siguranță, știind cât de mult ne-ar putea ajuta în cazul unui eveniment nefericit.
Unul din cele mai mari visuri ale noastre a fost să avem un ACASĂ al nostru 🏡 Odată ce visul acesta a devenit realitate, următorul pas a fost să avem o plasă de siguranță care să ne ofere ajutor în caz de neprevăzut. Sunt o persoană optimistă și nu pun răul înainte, dar nici nu stau liniștită că „mie nu mi se poate întâmpla”. Acolo unde am posibilitatea, prefer să fiu prevăzătoare. Acesta este motivul pentru care casa noastră are atât asigurare obligatorie, cât și facultativă: ✨ Asigurarea obligatorie - este impusă de legislația în vigoare încă din anul 2008 și include cele trei catastrofe care pot distruge o locuință: cutremur, inundație din cauze naturale și alunecări de teren.  ✨ Asigurarea facultativă - deși nu este impusă de legislație, este necesară tocmai pentru că acoperă și alte riscuri, precum: incendiu, explozie, trăsnet, inundația cu apă provenită de la vecini, furt, vandalism etc. Noi am ales pentru siguranța căminului nostru Asigurarea de locuință cu extra acoperiri de la @groupama_asigurari, pentru că am putut să o personalizăm după nevoile noastre și am adăugat fix acele acoperiri de care noi am avut nevoie. În plus, noi am optat si pentru clauza suplimentară de asistenta tehnică de urgență “Acasă”, prin intermediul careia un specialist vine la noi acasă și ne ajută în regim de urgență cu rezolvarea problemei. Cu ajutorul lor ne simțim mult mai în siguranță, știind cât de mult ne-ar putea ajuta în cazul unui eveniment nefericit.

♎ BALANȚĂ

Menținerea unui echilibru între viața profesională și cea privată s-ar putea simți deosebit de provocator pentru tine în această dimineață, dragă Balanță, deoarece Luna în Rac se opune lui Pluton meditativ. Această energie se va simți deosebit de intensă dacă lucrezi de la distanță și nu ai găsit prea multă separare între locuința ta și biroul de acasă. Din fericire, vibrația se va schimba după-amiaza și Luna intră în Leu înflăcărat, redirecționându-ți atenția către prietenie și comunitate în următoarele două zile. Folosește acest plasament al Luminii ca motivație pentru a-ți consolida prezența online, mai ales dacă speri să îți extinzi raza de acțiune în social media și să te conectezi cu alții prin intermediul tărâmurilor digitale.

♏ SCORPION

S-ar putea să devii frustrat de cel de-al treilea ochi astăzi, dragă Scorpionule, deoarece Luna își continuă călătoria prin Rac, formând o opoziție dură cu conducătorul tău planetar, Pluton. Un sentiment puternic că există un mesaj de dincolo de văzduh ar putea începe să pună stăpânire pe tine, deși încercarea de a decodifica informațiile ar putea duce la frustrare și incertitudine. Mai degrabă decât să vă fixați să înțelegeți fiecare sincronicitate care vă pică în poală, luați o secundă pentru a aprecia momentul fără a vă simți presat să îi atribuiți un înțeles mai profund. Vibrația se va schimba pe măsură ce Luna intră în Leu după-amiaza, redirecționându-ți atenția către ambițiile profesionale.

♐ SĂGETĂTOR

Energia ta va fi un pic mai intensă astăzi, dragă Săgetătorule, deoarece Luna în Rac formează o opoziție dură cu meditativul Pluton, activând a doua și a opta ta casă solară. Acest climat cosmic ar putea declanșa latura ta întunecată, mai ales dacă permiți sentimente de invidie sau gelozie să se infiltreze în psihicul tău. Din fericire, veți începe să vă simțiți mult mai optimist și mai vesel când Luna intră în Leu înflăcărat, luminând centrul spiritual al hărții dvs. Aceste vibrații sunt perfecte pentru meditație, mai ales dacă gândurile negative te-au împovărat sau dacă a trecut ceva timp de când ți-ai îmbrățișat latura mistică.

♑ CAPRICORN

Vibrațiile ar putea deveni puțin mai intense în viața ta amoroasă în această dimineață, deoarece Luna în Rac formează o opoziție dură cu intensul Pluton. Acest climat cosmic ar putea declanșa comportamente obsesive, geloase sau de control în interiorul tău și al celorlalți, așa că asigură-te că eviți astfel de comportamente dacă poți. De asemenea, ar trebui să eviți tentația de a-ți spiona fostul soț, deoarece este puțin probabil ca acest lucru să facă vreun favor psihicului tău. Din fericire, energia se va ușura pe măsură ce după-amiaza începe să apară, iar Luna își croiește drum în Leul înflăcărat. Acest plasament luminos te va ajuta să te folosești de puterea ta personală, scuturându-te de orice vibrații funky care ți-ar fi putut acoperi aura mai devreme în timpul zilei.

♒ VĂRSĂTOR

Acordă-ți un moment de meditație liniștită în această dimineață, dragă Vărsătorule, pe măsură ce Luna în Rac se opune profundului Pluton. Acest climat cosmic te-ar putea face să te simți copleșit și prea critic față de tine însuți dacă nu-ți păstrezi centrul, deși este posibil să apară intuiții profunde dacă rămâi ancorat în pământ și echilibrat. Vei observa o schimbare pe măsură ce se instalează după-amiaza, iar Luna își croiește drum în căldurosul Leu, activând sectorul din harta ta care guvernează chestiunile legate de inimă. Dragostea va umple aerul din jurul tău când Luna îi va da un sărut lui Jupiter optimist, ceea ce face ca acesta să fie un moment excelent pentru a te conecta cu acea persoană specială.

♓ PEȘTI

S-ar putea să vrei să iei o pauză de la platformele tale de socializare în această dimineață, dragă Pești, deoarece Luna în Rac se confruntă cu Pluton meditativ. Acest climat cosmic ar putea declanșa insecurități dacă nu primești suficientă atenție online, în timp ce așezarea la pământ te poate ajuta să îți recuperezi încrederea în tine, în timp ce îți reîncarci bateriile. Vei simți o schimbare pe măsură ce după-amiaza se manifestă, iar Luna intră în Leu înflăcărat, împingându-te să îmbrățișezi atenția și obiceiurile sănătoase. Folosește această energie ca o scuză pentru a te ocupa de nevoile tale fizice în următoarele două zile, îndepărtându-te de tiparele nesănătoase de alimentație, somn sau exerciții fizice.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.