HOROSCOP 4 iunie: TAURII primesc o veste surpriză în cuplu


Taurii primesc o veste care le va schimba starea de spirit, iar Racii trebuie să aibă mai multă grijă la situațiile stresante

Horoscop 4 Iunie Berbec

Trebuie să îți faci mai mult timp pentru lucrurile care îți plac căci altfel nu vei reuși să fii pe cât de fericit vrei. E bine să te concentrezi pe sarcinile de la locul de muncă însă nu trebuie să neglijezi fericirea personală.

Horoscop 4 Iunie Taur


Te simți destul de demoralizat pentru că lucrurile par că nu evoluează în direcția pe care ți-o dorești tu. Însă spre finalul zilei vei primi o veste care îți va schimba starea de spirit.

Dacă ceva nu te mulțumește, inclusiv locul de muncă, trebuie să faci schimbări de îndată și vei reuși să fii fericit din nou.

FOLLOW ME

Statisticile cu privire la accidente rutiere din România sunt extrem de triste… 
Mă număr printre cei care au fost implicați în accidente. Deși eram în oraș și circulam cu viteză mică, în impact, mașina a avut daună totală. I-am mulțumit lui Dumnezeu că eu nu am pățit nimic și că Alesia nu mai era cu mine în mașină, o lăsasem la școală. 
Dar știți cum își punea centura până atunci? Cu smiorcăieli și milogeală. 
Așa se punea și Nicholas în scaun până la acest experiment la care l-am luat să asiste și să vadă ce se poate întâmpla. 
Putem să le explicăm copiilor în multe feluri de ce un lucru e periculos, însă, din păcate, cel mai bine funcționează atunci când se conving singuri. 
Experimentul pe care l-am făcut pentru campania #CelMaiSigurLoc inițiată de @omvpetrom și Poliția Română a fost unul dur, dar vă recomand să arătați filmările copiilor voștri sau altor membri ai familiei care nu înțeleg de ce e important să fim asigurați în mașină. 
Nicholas se pune singur acum în scaun și sunt pregătită să-i reamintesc de acest experiment atunci când va uita și va proceda altfel. 
De ce? 
Conform informațiilor primite de la Poliția Română și Petrom: 
În 2021, 2159 de copii au fost victime pe şoselele din România. Asigurarea corectă, la fiecare drum, este cea mai bună șansă în caz de impact, iar riscurile să păţească ceva scad vertiginos. 
👉🏻 Cum îți asiguri copilul? 
Sistemele de siguranță și dispozitivele de fixare, precum scoica de protecție, scaunul auto și înălțătorul, îl protejează pe cel mic atunci când călătoriți împreună. Acestea sunt obligatorii din prima zi de viață până când copilul ajunge la înălțimea de 1,35 m 
👉🏻 Cum alegi corect un dispozitiv de protecție? 
🤍 să fie potrivit cu vârsta, înălțimea sau greutatea copilului tău
🤍 să fie potrivit pentru mașina ta, în funcție de sistemul de prindere
🤍 să fie certificat în urma unui test de impact independent (ADAC, OAMTC, Plus, NHSA, Which, RACE) 
⚠️ asigură-l pe cel mic corect, conform nevoilor lui
⚠️ nu ține niciodată copilul în brațe atunci când mergeți cu mașina
⚠️ poartă întotdeauna centura de siguranță
⚠️ fii un model pentru copilul tău: acționează cum ai vrea să acționeze el!
Statisticile cu privire la accidente rutiere din România sunt extrem de triste… Mă număr printre cei care au fost implicați în accidente. Deși eram în oraș și circulam cu viteză mică, în impact, mașina a avut daună totală. I-am mulțumit lui Dumnezeu că eu nu am pățit nimic și că Alesia nu mai era cu mine în mașină, o lăsasem la școală. Dar știți cum își punea centura până atunci? Cu smiorcăieli și milogeală. Așa se punea și Nicholas în scaun până la acest experiment la care l-am luat să asiste și să vadă ce se poate întâmpla. Putem să le explicăm copiilor în multe feluri de ce un lucru e periculos, însă, din păcate, cel mai bine funcționează atunci când se conving singuri. Experimentul pe care l-am făcut pentru campania #CelMaiSigurLoc inițiată de @omvpetrom și Poliția Română a fost unul dur, dar vă recomand să arătați filmările copiilor voștri sau altor membri ai familiei care nu înțeleg de ce e important să fim asigurați în mașină. Nicholas se pune singur acum în scaun și sunt pregătită să-i reamintesc de acest experiment atunci când va uita și va proceda altfel. De ce? Conform informațiilor primite de la Poliția Română și Petrom: În 2021, 2159 de copii au fost victime pe şoselele din România. Asigurarea corectă, la fiecare drum, este cea mai bună șansă în caz de impact, iar riscurile să păţească ceva scad vertiginos. 👉🏻 Cum îți asiguri copilul? Sistemele de siguranță și dispozitivele de fixare, precum scoica de protecție, scaunul auto și înălțătorul, îl protejează pe cel mic atunci când călătoriți împreună. Acestea sunt obligatorii din prima zi de viață până când copilul ajunge la înălțimea de 1,35 m 👉🏻 Cum alegi corect un dispozitiv de protecție? 🤍 să fie potrivit cu vârsta, înălțimea sau greutatea copilului tău 🤍 să fie potrivit pentru mașina ta, în funcție de sistemul de prindere 🤍 să fie certificat în urma unui test de impact independent (ADAC, OAMTC, Plus, NHSA, Which, RACE) ⚠️ asigură-l pe cel mic corect, conform nevoilor lui ⚠️ nu ține niciodată copilul în brațe atunci când mergeți cu mașina ⚠️ poartă întotdeauna centura de siguranță ⚠️ fii un model pentru copilul tău: acționează cum ai vrea să acționeze el!

Horoscop 4 Iunie Gemeni

Primești o vizită mult așteptată și găsești în asta un pretext bun să mai evadezi din rutină și să te distrezi. O decizie foarte bună, întrucât ai avut multe pe cap în ultima perioadă și aveai nevoie să te mai relaxezi.

Horoscop 4 Iunie Rac

Planul sentimental și cel financiar sunt favorizate, poate chiar mai bine decât vezi tu. Însă trebuie să ai mai multă grijă de sănătatea ta. Stresul și grijile s-ar putea să te doboare. Partenerul te poate surprinde în mod plăcut și astfel îți poți schimba starea de spirit.

Horoscop 4 Iunie Leu

E un moment bun să te mai detașezi de rutină și de griji pentru că partenerul îți va face o surpriză și poate fi vorba chiar de o călătorie.

Poți trece peste stresul de la locul de muncă doar petrecând mai mult timp alături de cei dragi.

Horoscop 4 Iunie Fecioară

E timpul să îți reorganizezi stilul de viață. Cel mai bine ar fi să te retragi puțin în mijlocul familiei pentru a-ți încărca bateriile și a-ți limpezi gândurile.

Horoscop 4 Iunie Balanță

E un moment favorabil pentru a lua decizii importante. Poți să te bazezi pe instinct. Dacă nu ai o stare de spirit prea bună, gândește-te dacă nu cumva faci același lucru de prea mult timp. Găsește soluții pentru a scăpa de rutină.

Horoscop 4 Iunie Scorpion

Nu fi tentat să tragi concluzii pripite. Oferă-le mai mult credit celor din jur pentru că te-ai pute baza pe ei în mai multe situații, chiar dacă acum preferi să acționezi individualist.

Horoscop 4 Iunie Săgetător

Se pare că lucrurile care sperai să se rezolve odată cu trecerea timpului nu au făcut-o și astfel vei fi nevoit să iei măsuri. Te poți baza pe intuiție, dar ține totul pentru tine și ai mai multă grijă cu ceea ce le spui celor din jur.

Horoscop 4 Iunie Capricorn

Ar fi mai bine să stai retras acum pentru că ai putea isca cu ușurință conflicte între tine și prietenii tăi.
Ai reușit în sfârșit să îți organizezi mai bine viața și ar trebui să nu te abați de la acest stil pentru că doar așa vei ajunge unde îți dorești.

Horoscop 4 Iunie Vărsător

Ai abilități de comunicare impresionante astăzi așa că ar fi bine să te folosești de ele, fie în afaceri, fie în viața privată. S-ar putea să simți nevoia să fii mai retras și nu este nimic greșit. Ia-ți o vacanță departe de toți!

Horoscop 4 Iunie Pești

S-ar putea să apară probleme în cuplu din cauza faptului că te simți acaparat de problemele de zi cu zi. Nu lăsa detaliile care contează cu adevărat în viață să treacă pe lângă tine și surprinde-ți partenerul.


Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.