Horoscop 4 martie 2022. O zi de vineri care aduce liniște în suflet

Evenimente astrologice din luna Septembrie 2022 care ne vor influența viața

♈ BERBEC

Climatul cosmic de astăzi îți aduce o abundență de vindecare, dragă Berbec, oferindu-ți șansa de a vindeca rănile la nivel profund și superficial. În debutul zilei, Soarele se va apropia de favorabilul Jupiter în sectorul din harta ta care guvernează subconștientul, aducând cu el o doză rară de căldură cerească. Aceste vibrații îți vor oferi șansa de a te confrunta cu orice temeri sau sentimente de nevrednicie care ar putea să fi zăbovit în psihicul tău, stimulându-ți în același timp încrederea în tine. Alte vibrații bune vor curge în această după-amiază, când Luna în Berbec se va conecta cu asteroidul vindecător, Chiron, inspirându-te să te conectezi cu curajul tău și să te pui pe primul loc.

♉ TAUR

Vei căpăta o notă de notorietate astăzi, dragă Taur, datorită unei alianțe celeste între Soarele din Pești și expansivul Jupiter. Pe parcursul zilei, această uniune cosmică va călători în sectorul din harta ta care guvernează comunitatea, făcându-te să strălucești printre colegii și semenii tăi. Cu toate acestea, această creștere a popularității tale ar putea să te facă să te simți puțin timid, mai ales că Luna Berbecului se va împrieteni cu asteroidul vindecător, Chiron, în timpul după-amiezii. Din fericire, această conexiune lunară poate ajuta de fapt la creșterea încrederii tale, deși va trebui să îți găsești confortul printre orice laudă sau atenție care te găsește.

♊ GEMENI

Lucruri mari s-ar putea întâmpla astăzi în cariera ta, datorită unei alianțe cosmice între Soarele din Pești și norocosul Jupiter. Aceste vibrații pot aduce oportunități majore în calea ta, mai ales dacă ceri universului să îți dea o mână sau două de ajutor. Încearcă doar să ții cont de faptul că orice progres făcut în cadrul ambițiilor tale profesionale s-ar putea să nu se întâmple pur și simplu din întâmplare. Va trebui în continuare să ai inițiativă și să te duci după orice poziție, client sau proiect pe care ți-l dorești. Din fericire, o conexiune utilă între Luna în Berbec și asteroidul vindecător, Chiron, te poate ajuta să te împingi în direcția pe care o cauți, așa că nu te reține în privința unor astfel de obiective.

♋ RAC

Ziua ta va fi plină de sincronicități, întâlniri întâmplătoare, noroc întâmplător și semne de dincolo de văzduh, datorită unei uniuni cosmice între Soarele din Pești și strălucitorul Jupiter. Fă tot posibilul să te ocupi de o muncă spirituală astăzi, deoarece universul va fi dornic să se conecteze cu tine și să te ghideze. Vei întâlni o creștere a activității în cadrul carierei tale în această după-amiază, deoarece Luna în Berbec se împrietenește cu asteroidul vindecător, Chiron. Acest climat cosmic te va împinge să îți asumi mai mult leadership în cadrul obiectivelor tale profesionale, cerându-ți să iei frâiele și să mergi după munca care te face cel mai fericit.

♌ LEU

Aura ta se va extinde la noi niveluri de glorie și căldură astăzi, deoarece Soarele se apropie de Jupiter. Aceste vibrații îți vor permite să prosperi în cadrul relațiilor și afacerilor tale, așa că încearcă să pui un plus de atenție în aceste domenii. Vei beneficia, de asemenea, de o carismă de netăgăduit care te poate ajuta să ieși învingător în cadrul oricăror negocieri în care te-ai putea afla, așa că nu te teme să faci troc pentru lucrurile pe care le dorești. Vibrațiile bune vor continua să curgă în această după-amiază, când Luna în Berbec se apropie de Chiron, aducând o energie vindecătoare în sectorul din harta ta care guvernează filozofiile personale și spiritualitatea.

♍ FECIOARĂ

Viața ta amoroasă va beneficia de o energie cu adevărat magică astăzi, datorită unei uniuni cosmice între Soarele din Pești și favorabilul Jupiter. Folosește această energie pentru a investi în orice relație pe care speri să o dezvolți, dar nu pune prea multă presiune pe tine însuți pentru a merge în profunzime. Păstrarea lucrurilor ușoare și vesele te va ajuta mai mult decât bine în misiunea ta. Acordă-ți permisiunea de a flirta cu orice drăguț pe care îl întâlnești, dar încearcă să fii atentă la limitele tale, sau ai putea potențial să exagerezi. Aceste vibrații sunt, de asemenea, excelente pentru a practica iubirea de sine și pentru a aprecia cine ești, așa că asigură-te că îți păstrezi o parte din afecțiune pentru tine.

FOLLOW ME

♎ BALANȚĂ

Vibrațiile vor fi la cote înalte astăzi, dragă Balanță, datorită unei alianțe cosmice între Soarele din Pești și favorabilul Jupiter, care urmează să activeze sectorul din harta ta care guvernează rutina zilnică. Te vei regăsi într-o dispoziție veselă în timp ce-ți parcurgi rutina tipică, ceea ce cu siguranță îți va spori productivitatea și starea de spirit. Alte vibrații bune se vor filtra în această după-amiază, deoarece Luna în Berbec își dă mâna cu asteroidul vindecător, Chiron, în sectorul din harta ta care guvernează dragostea. Această energie este perfectă pentru a-ți vindeca inima, oferindu-ți șansa de a repara orice probleme care s-au manifestat în relațiile tale în ultima vreme.

♏ SCORPION

O veselie veselă și jucăușă te va găsi astăzi, deoarece Soarele din Pești se ține de mână cu optimistul Jupiter în a cincea ta casă. Aceste vibrații vor aduce o strălucire în aura ta, aducând beneficii atât ție, cât și oamenilor pe care îi întâlnești, cu o stare de spirit ridicată și puțină distracție. De asemenea, te vei găsi binecuvântat cu o abundență de creativitate, ajutându-te să faci progrese în cadrul proiectelor artistice pe care le-ai rumegat în ultima vreme. Din fericire, motivația pentru a-ți pune în aplicare gândurile geniale va veni în această după-amiază, deoarece Luna în Berbec se conectează cu asteroidul vindecător, Chiron, inspirându-te să te apuci de orice proiect cu care mintea ta s-a jucat.

♐ SĂGETĂTOR

Casa ta se va simți liniștită și fericită astăzi, dragă Săgetătorule, datorită unei alianțe cosmice între Soarele din Pești și planeta ta guvernatoare, Jupiter. Acordă-ți puțin timp pentru a te pune la punct cu recunoștința ta în această dimineață, mai ales în ceea ce privește spațiul tău personal. Îngrijirea ta ar trebui să fie, de asemenea, o prioritate acum, deoarece universul caută modalități de a-ți liniști aura. Un impuls pentru intuiția ta te poate ajuta să te conectezi cu persoanele la care ții cel mai mult, dar încearcă să nu exagerezi în rezolvarea unor probleme care nu-ți aparțin, deși tentația de a face acest lucru va fi cu siguranță prezentă.

♑ CAPRICORN

Înțelepciunea, grația și logica ta pot aduce o vindecare majoră astăzi, datorită unei uniuni dulci între Soarele din Pești și optimistul Jupiter. Nu vă fie teamă să dați sfaturi sau să le oferiți alinare celor dragi acum, deoarece perspectiva dvs. este posibil să îi ajute în moduri pe care nu le puteți anticipa. Asigură-te doar că investești o parte din aceste vibrații bune și în tine, mai ales după-amiază, când Luna se apropie de asteroidul vindecător, Chiron. Această conexiune îți va semnala că este timpul să te concentrezi puțin pe tine, pe măsură ce universul te împinge să te relaxezi în timp ce îți hrănești mintea, corpul și sufletul.

♒ VĂRSĂTOR

Vei fi într-o dispoziție generoasă astăzi, dragă Vărsătorule, pe măsură ce Soarele din Pești și Jupiter se cuibăresc în sectorul din harta ta care guvernează finanțele și securitatea. Aceste vibrații vor acționa ca un dăruitor, amintindu-ți că, cu cât pui mai mult bine în lume, cu atât mai mult vei primi în schimb. Cu toate acestea, încearcă să nu scufunzi energie sau bani în oameni sau situații care au devenit toxice și par să sugă bucuria din aura ta. Va fi deosebit de important să ții cont de acest lucru pe măsură ce după-amiaza se instalează și Luna formează o alianță cosmică cu asteroidul vindecător, Chiron.

♓ PEȘTI

Vei fi mai mare decât viața astăzi, pe măsură ce Soarele din Pești se învecinează cu expansivul Jupiter, binecuvântându-te cu o abundență de optimism, bucurie și strălucire personală! Această energie este perfectă pentru a fermeca pantalonii de pe oricine întâlnești, așa că nu-ți fie teamă să îți croiești drum cu vorbe frumoase în orice situație în care speri să te afli. De asemenea, universul îți va acorda o atenție deosebită acum, ceea ce face ca acesta să fie un moment bun pentru a te conecta cu partea cealaltă prin meditație, stabilirea de intenții, magie cu lumânări sau rugăciune. Nu te reține când vine vorba de a merge după lucrurile pe care ți le dorești chiar acum, deoarece cealaltă parte va căuta modalități de a-ți actualiza visele.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.