Horoscop 5 Februarie: SCHIMBĂRI mari pentru 6 ZODII

Peștii primesc vești bune, iar taurii se gândesc să-și schimbe locul de muncă! Horoscop zilnic 5 Februarie 2020 pentru toate zodiile:

Berbec – Horoscop 5 Februarie

Berbecii au de trecut câteva ostacole pentru că cei din jur nu sunt de acord cu părerilr lor. Spre finalul zilei vei cunoaște pe cineva care e pe aceeași lungime de undă cu tine și cu care vei avea ocazia să socializezi.

Taur – Horoscop 5 Februarie

Îți vei face în sfârșit timp pentru pasiunile tale și le vei acorda atenție fie și pentru puțin timp. Cei din jur te sfătuiesc să faci o schimbare la locul de muncă și ești pe gânduri.

Gemeni – Horoscop 5 Februarie

Gemenii au de recuperat zilele în care au stat mai relaxați și pornesc discuții care îi ajută să se pună la curent. Spre seară te vei simți foate bine și se rezolvă orice problemă de sănătate.

Rac – Horoscop 5 Februarie

Ai așteptări mari la locul de muncă și ești privilegiat de toată lumea. Te simți mai susținut ca niciodată de familia ta. Ai nevoie de răbdare ca să progresezi.

Leu – Horoscop 5 Februarie

Dimineața ai ceva treabă care te va ține ocupat. S-ar putea să ai niște coflicte și să primești câteva vești proaste. Nu te lăsa demoralizat. Vor apărea câteva economii care te ajută să depășești problemele financiare.

FOLLOW ME

Unul din cele mai mari visuri ale noastre a fost să avem un ACASĂ al nostru 🏡  Odată ce visul acesta a devenit realitate, următorul pas a fost să avem o plasă de siguranță care să ne ofere ajutor în caz de neprevăzut. Sunt o persoană optimistă și nu pun răul înainte, dar nici nu stau liniștită că „mie nu mi se poate întâmpla”. Acolo unde am posibilitatea, prefer să fiu prevăzătoare. Acesta este motivul pentru care casa noastră are atât asigurare obligatorie, cât și facultativă:  ✨ Asigurarea obligatorie - este impusă de legislația în vigoare încă din anul 2008 și include cele trei catastrofe care pot distruge o locuință: cutremur, inundație din cauze naturale și alunecări de teren.   ✨ Asigurarea facultativă - deși nu este impusă de legislație, este necesară tocmai pentru că acoperă și alte riscuri, precum: incendiu, explozie, trăsnet, inundația cu apă provenită de la vecini, furt, vandalism etc. Noi am ales pentru siguranța căminului nostru Asigurarea de locuință cu extra acoperiri de la @groupama_asigurari, pentru că am putut să o personalizăm după nevoile noastre și am adăugat fix acele acoperiri de care noi am avut nevoie. În plus, noi am optat si pentru clauza suplimentară de asistenta tehnică de urgență “Acasă”, prin intermediul careia un specialist vine la noi acasă și ne ajută în regim de urgență cu rezolvarea problemei.  Cu ajutorul lor ne simțim mult mai în siguranță, știind cât de mult ne-ar putea ajuta în cazul unui eveniment nefericit.
Unul din cele mai mari visuri ale noastre a fost să avem un ACASĂ al nostru 🏡 Odată ce visul acesta a devenit realitate, următorul pas a fost să avem o plasă de siguranță care să ne ofere ajutor în caz de neprevăzut. Sunt o persoană optimistă și nu pun răul înainte, dar nici nu stau liniștită că „mie nu mi se poate întâmpla”. Acolo unde am posibilitatea, prefer să fiu prevăzătoare. Acesta este motivul pentru care casa noastră are atât asigurare obligatorie, cât și facultativă: ✨ Asigurarea obligatorie - este impusă de legislația în vigoare încă din anul 2008 și include cele trei catastrofe care pot distruge o locuință: cutremur, inundație din cauze naturale și alunecări de teren.  ✨ Asigurarea facultativă - deși nu este impusă de legislație, este necesară tocmai pentru că acoperă și alte riscuri, precum: incendiu, explozie, trăsnet, inundația cu apă provenită de la vecini, furt, vandalism etc. Noi am ales pentru siguranța căminului nostru Asigurarea de locuință cu extra acoperiri de la @groupama_asigurari, pentru că am putut să o personalizăm după nevoile noastre și am adăugat fix acele acoperiri de care noi am avut nevoie. În plus, noi am optat si pentru clauza suplimentară de asistenta tehnică de urgență “Acasă”, prin intermediul careia un specialist vine la noi acasă și ne ajută în regim de urgență cu rezolvarea problemei. Cu ajutorul lor ne simțim mult mai în siguranță, știind cât de mult ne-ar putea ajuta în cazul unui eveniment nefericit.

Fecioară – Horoscop 5 Februarie

Prima parte a zilei te prinde cu zâmbetul pe buze. Îi uimești pe cei din jur cu buna ta dispoziție. Spre seară vei avea de rezolvat treburi casnice și vei face schimbări alături de partener.

Balanță – Horoscop 5 Februarie

Te gândești foarte serios la o modalitate prin care ți-ai putea spori veniturile. Încearcă să nu intervi în problemele celor din jur.

Scorpion – Horoscop 5 Februarie

Ești preocupat de ceilalți. În prima parte a zilei îți faci curaj să aduci la lumină un subiect care te îngrijorează de mult timp. Spre seară te vei relaxa în fața televizorului sau într-o scurtă plimbare.

Săgetător – Horoscop 5 Februarie

Frica de singurătate este foarte accentuată astăzi. Îți e foarte teamă că cei din jur doresc să de distanțeze de tine. În a doua parte a zilei vei primi vizita cuiva apropiat.

Capricorn – Horoscop 5 Februarie

Nu te trezești pus pe fapte mari. În prima parte a zilei nu intenționezi să faci foarte mult efort și nici condiția de sănătate nu îți permite asta. Spre seară ești nevoit să onorezi o invitație.

Vărsător – Horoscop 5 Februarie

Primeștii foarte multe invitații și, deși ți-ai dori să poți să le onorezi, timpul nu îți permite asta. Spre seară s-ar putea să ai parte de o mărturisire surprinzătoare din partea unui membru al familiei.

Pești – Horoscop 5 Februarie

Azi ești destul de norocos. Vei ști cum să treci cu brio peste orice situație neplăcută. Vei primi o veste bună care îți va aduce zâmbetul pe buze.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.