Horoscop 5 iulie – cea mai bună zi pentru Berbeci și Tauri

Horoscop 5 iulie - cea mai bună zi pentru Berbeci și Tauri

♈ BERBEC

Concentrarea asupra sarcinilor ar putea fi mai dificilă decât de obicei, dragă Berbec, deoarece Luna în Fecioară se confruntă cu Neptun în ceață. Absenteismul ar putea să te facă să uiți întâlniri importante sau să faci greșeli la serviciu, dar fă tot posibilul să rămâi cu picioarele pe pământ și să fii prezent pe tot parcursul zilei de lucru. Din fericire, o conexiune utilă cu Pluton în această după-amiază vă va oferi o șansă de a vă scutura de aceste vibrații tulburi, oferindu-vă ocazia de a recupera timpul pierdut. Vei simți o schimbare pe măsură ce se lasă seara, când Luna va intra în Balanță, activând sectorul din harta ta care guvernează dragostea și armonia pe parcursul următoarelor două zile.

♉ TAUR

Luna în Fecioară se confruntă în această dimineață cu Neptun în ceață, dragă Taurule, ceea ce te-ar putea face să pierzi contactul cu identitatea ta. Deși este posibil să te cuprindă un sentiment de lipsă de scop, încearcă să nu-l lași să te îndepărteze de cine ești în esența ta. Din fericire, o șansă de a te reconecta cu puterea ta personală se va manifesta în această după-amiază, când Luna se conectează cu Pluton, aducându-ți sprijin spiritual de dincolo de văzduh. Vei observa o schimbare în această seară când Luna intră în Balanță armonizatoare, oferindu-ți șansa de a te regrupa în timp ce te concentrezi pe sănătatea și bunăstarea ta în zilele următoare.

♊ GEMENI

Casa ta s-ar putea să se simtă un pic dezorganizată și prăfuită în această dimineață, dragă Gemeni, deoarece Luna în Fecioară formează o opoziție dură cu Neptun ceață. Acest climat cosmic ar putea aduce, de asemenea, confuzie în emoțiile tale, mai ales dacă ți-ai ținut sentimentele bine păzite în ultima vreme. Din fericire, o energie purificatoare se va manifesta în această după-amiază, când Luna îi va sufla un sărut lui Pluton transformator. Luați-vă timp pentru o respirație profundă pentru a elibera complet orice funk care v-ar fi putut găsi. Vibrația se va schimba pe măsură ce Luna va intra în Balanță în timpul după-amiezii, oferindu-ți oportunitatea de a îmbrățișa încrederea și creativitatea în zilele următoare.

♋ RAC

Fii în gardă pentru jumătăți de adevăr și dezinformare în această dimineață, dragă Rac, deoarece Luna Fecioară se confruntă cu Neptun înșelător. Aceste vibrații ar putea, de asemenea, să scoată la iveală comportamente manipulative sau de schiță la ceilalți, așa că fii atentă în cine ai încredere. Din fericire, aceste vibrații ciudate se vor clarifica până când Luna îi va da un sărut lui Pluton, mai târziu după-amiază. Acest climat cosmic ar putea duce la conversații intime care cu siguranță vor fi benefice pentru viața ta amoroasă, așa că nu te reține dacă simți nevoia să te confesezi cuiva special. Planificați-vă să vă petreceți noaptea relaxându-vă acasă, pe măsură ce Luna intră în Balanță și în a patra voastră casă solară.

♌ LEU

Încearcă să nu împrumuți bani în această dimineață, sau s-ar putea să nu-ți mai primești banii înapoi, dragă Leu, deoarece Luna în Fecioară se confruntă cu înșelătorul Neptun. Acest climat cosmic te avertizează, de asemenea, să nu faci achiziții mari, mai ales dacă nu ai cercetat temeinic produsul în cauză. Din fericire, o energie cu picioarele pe pământ și pragmatică te poate salva de orice incertitudine care s-ar fi putut manifesta mai devreme în cursul zilei, pe măsură ce Luna se conectează cu Pluton. Vibrațiile bune vor continua să curgă în această seară, când Luna intră în armonioasa Balanță, aducând echilibru și claritate în mintea ta pe parcursul următoarelor două zile și jumătate.

♍ FECIOARĂ

Inima ta s-ar putea să se simtă ca un lucru dificil de navigat în această dimineață, dragă Fecioară, în timp ce Luna se confruntă cu Neptun în ceață. Ferește-te de comportamente de gazlighting în acest climat cosmic, deoarece ceilalți pot fi tentați să îmbrățișeze necinstea. Din fericire, te vei simți mai mult ca tine însuți în această după-amiază, când Luna suflă un sărut către împuternicitul Pluton. Dacă vă simțiți încă nesigur când vine vorba de chestiuni de suflet, o ieșire creativă vă poate ajuta să vă ordonați gândurile și sentimentele. O energie grațioasă se va manifesta atunci când Luna va intra în Balanță în această seară, oferindu-ți o șansă de a te relaxa și de a te stabiliza.

FOLLOW ME

Unul din cele mai mari visuri ale noastre a fost să avem un ACASĂ al nostru 🏡  Odată ce visul acesta a devenit realitate, următorul pas a fost să avem o plasă de siguranță care să ne ofere ajutor în caz de neprevăzut. Sunt o persoană optimistă și nu pun răul înainte, dar nici nu stau liniștită că „mie nu mi se poate întâmpla”. Acolo unde am posibilitatea, prefer să fiu prevăzătoare. Acesta este motivul pentru care casa noastră are atât asigurare obligatorie, cât și facultativă:  ✨ Asigurarea obligatorie - este impusă de legislația în vigoare încă din anul 2008 și include cele trei catastrofe care pot distruge o locuință: cutremur, inundație din cauze naturale și alunecări de teren.   ✨ Asigurarea facultativă - deși nu este impusă de legislație, este necesară tocmai pentru că acoperă și alte riscuri, precum: incendiu, explozie, trăsnet, inundația cu apă provenită de la vecini, furt, vandalism etc. Noi am ales pentru siguranța căminului nostru Asigurarea de locuință cu extra acoperiri de la @groupama_asigurari, pentru că am putut să o personalizăm după nevoile noastre și am adăugat fix acele acoperiri de care noi am avut nevoie. În plus, noi am optat si pentru clauza suplimentară de asistenta tehnică de urgență “Acasă”, prin intermediul careia un specialist vine la noi acasă și ne ajută în regim de urgență cu rezolvarea problemei.  Cu ajutorul lor ne simțim mult mai în siguranță, știind cât de mult ne-ar putea ajuta în cazul unui eveniment nefericit.
Unul din cele mai mari visuri ale noastre a fost să avem un ACASĂ al nostru 🏡 Odată ce visul acesta a devenit realitate, următorul pas a fost să avem o plasă de siguranță care să ne ofere ajutor în caz de neprevăzut. Sunt o persoană optimistă și nu pun răul înainte, dar nici nu stau liniștită că „mie nu mi se poate întâmpla”. Acolo unde am posibilitatea, prefer să fiu prevăzătoare. Acesta este motivul pentru care casa noastră are atât asigurare obligatorie, cât și facultativă: ✨ Asigurarea obligatorie - este impusă de legislația în vigoare încă din anul 2008 și include cele trei catastrofe care pot distruge o locuință: cutremur, inundație din cauze naturale și alunecări de teren.  ✨ Asigurarea facultativă - deși nu este impusă de legislație, este necesară tocmai pentru că acoperă și alte riscuri, precum: incendiu, explozie, trăsnet, inundația cu apă provenită de la vecini, furt, vandalism etc. Noi am ales pentru siguranța căminului nostru Asigurarea de locuință cu extra acoperiri de la @groupama_asigurari, pentru că am putut să o personalizăm după nevoile noastre și am adăugat fix acele acoperiri de care noi am avut nevoie. În plus, noi am optat si pentru clauza suplimentară de asistenta tehnică de urgență “Acasă”, prin intermediul careia un specialist vine la noi acasă și ne ajută în regim de urgență cu rezolvarea problemei. Cu ajutorul lor ne simțim mult mai în siguranță, știind cât de mult ne-ar putea ajuta în cazul unui eveniment nefericit.

♎ BALANȚĂ

Încearcă să nu te învinovățești în această dimineață, dragă Balanță, deoarece Luna în Fecioară se confruntă cu Neptun cețos, care ar putea declanșa gânduri de autoironie. Din fericire, o conexiune dulce între Luna și Pluton în această după-amiază te va încuraja să dai dovadă de compasiune față de tine însuți, oferindu-ți o șansă de a-ți recupera puterea personală. Vei începe să te simți mai mult ca tine însuți în această seară, când Luna va intra în semnul tău, ridicându-ți aura și popularitatea în următoarele două zile și jumătate. Din nefericire, o energie aspră care radiază de la Mercur ar putea aduce prin intermediul problemelor profesionale, perturbând ceea ce ar putea fi altfel o noapte liniștită.

♏ SCORPION

Vei fi într-o dispoziție socială astăzi, dragă Scorpionule, pe măsură ce Luna în Fecioară luminează sectorul din harta ta care guvernează comunitatea. Folosește această energie pentru a te reconecta cu prietenii de pretutindeni, dar ai grijă să nu-ți abandonezi lista de lucruri de făcut pe ziua de azi. Un flirt neașteptat ar putea veni din partea unui admirator din rețeaua ta de prieteni în această după-amiază, pe măsură ce Luna îi dă un sărut imprevizibilului Uranus. Dacă ești pregătit pentru o aventură, acesta ar putea fi un moment excelent pentru un nou interes amoros, dar numai timpul va spune dacă perechea este menită să fie. Vei simți o schimbare în această seară când Marte intră în Taur, dându-ți permisiunea de a-ți urma inima în următoarele câteva săptămâni.

♐ SĂGETĂTOR

Vei simți că te afli pe un nivel ridicat de productivitate la locul de muncă astăzi, deoarece Luna în Fecioară aduce un val de activitate în sectorul din harta ta care guvernează ambițiile profesionale. Folosește această energie pentru a te ocupa de sarcini și pentru a promova munca în echipă în rândul colegilor tăi, pentru a-ți pune în valoare abilitățile de lider. Vei observa o schimbare mai târziu în această seară, când Marte intră în Taur, punându-te într-un spațiu de gândire atent la sănătate pe parcursul următoarelor săptămâni. Mai multe schimbări se vor manifesta atunci când Mercur va intra în Rac, ceea ce va aduce profunzime în conversațiile tale și intensitate în cele mai apropiate relații de acum până pe 19 iulie.

♑ CAPRICORN

Astăzi, dragă Capricornule, vei fi într-o stare de spirit mistic, deoarece Luna în Fecioară își continuă călătoria prin sectorul spiritual al hărții tale. Din nefericire, o opoziție dură între Luna și Neptun te-ar putea face să plutești în vis, ceea ce face important să cauți modalități de a te împământeni și de a reveni cu picioarele pe pământ. De asemenea, veți dori să fiți atenți cu cine vă împărtășiți planurile, mai ales când vine vorba de cei care nu au crezut întotdeauna în voi. Din fericire, vibrația se va schimba odată ce Luna va intra în Balanță în această seară, ajutându-te să îți recuperezi pragmatismul natural.

♒ VĂRSĂTOR

Încearcă să te dai peste cap dacă începi să simți că ceilalți nu-ți acordă respectul pe care îl meriți, dragă Vărsătorule, deoarece Luna în Fecioară se confruntă cu Neptun în ceață. Deși este posibil să devii mai conștient de judecata din partea celorlalți, concentrarea asupra ta și a oamenilor care țin cu adevărat la tine te poate ajuta să depășești o astfel de negativitate. Din fericire, energia se va simți mult mai ușoară pe măsură ce se lasă seara, când Luna intră în Balanță și în a noua ta casă solară. Acest plasament luminos îți va oferi șansa de a te reconecta cu spiritualitatea ta în zilele următoare, deoarece cosmosul conspiră pentru a te susține.

♓ PEȘTI

O energie încețoșată va umple aerul din jurul tău în această dimineață, dragi Pești, pe măsură ce Luna în Fecioară se confruntă cu Neptun. Aceste vibrații ciudate ar putea să te facă să te simți ca și cum ai înota împotriva curenților, mai ales dacă a trecut ceva timp de când te-ai răsfățat cu relaxare și îngrijire de sine. Din fericire, veți avea o șansă de a vă scutura de această stare de rău atunci când după-amiaza va veni, iar Luna îi dă un sărut lui Pluton. Folosește această energie ca o scuză pentru a ajunge la câțiva prieteni, deoarece vei avea chef să socializezi și să râzi după un început de zi zbuciumat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.