HOROSCOP 5 iunie: SCORPIONII se simt sufocați în relație, TAURII fac plauri cu prietenii

Horoscop 5 Iunie: Apar schimbări în viața sentimentală a Capricornilor, iar Vărsătorii pot avea mici probleme de sănătate

Horoscop 5 Iunie 2018 Berbec

Ar fi bine să fii cât mai retras în această săptămână și să nu iei decizii bazate pe impulsivitate. Discută cu persoanele apropiate ție și ia în considerare sfaturile lor.

Horoscop 5 Iunie 2018 Taur

Nu te baza foarte mult pe planurile pe care le făcusei pentru aceste săptămână, chiar dacă era vorba de rutină, pentru că îți vei reorganiza timpul. Poți chiar să plănuiești o călătorie cu prietenii.

Horoscop 5 Iunie 2018 Gemeni

FOLLOW ME

Reușești să ieși dintr-un impas financiar în această săptămână, cu ajutorul unui membru al familiei. Din fericire, reușești să îți organizezi bugetul conform nevoilor tale.

Horoscop 5 Iunie 2018 Rac

S-ar putea să apară posibilitatea unor colaborări care se anunță să fie benefice așa că ar fi bine să nu le ratezi.

Horoscop 5 Iunie 2018 Leu

Săptămâna aceasta te vei concentra cel mai mult pe situația de la locul de muncă. Dacă reușești să rezolvi cu bine sarcinile, poți chiar să te bucuri de o promovare.

 

Horoscop 5 Iunie 2018 Fecioară

Partenerul de viață începe să fie nemulțumit de atitudinea ta. Ai tendina de a te pune pe tine pe primul loc și de a-i neglija nevoile. Făsește puțin timp pentru a-i acorda o atenție mai mare partenerului.

Horoscop 5 Iunie 2018 Balanţă

Trebuie să renunți și la ultima fărâmă de orgoliu și să îți manifești deschis afecțiunea pentru partener pentru că relația voastră se îndreaptă într-o direcție bună.

Horoscop 5 Iunie 2018 Scorpion

S-ar putea să te simți mai prins ca niciodată într-o relație pe care nu ți-o dorești cu adevărat și care nu te face să te simți împlinit. Fii sincer cu persoana de lângă tine și mai ales cu tine.

Horoscop 5 Iunie 2018 Săgetător

Șefii s-ar putea să pună presiune pe tine la locul de muncă. Nu te încărca cu energie negativă și continuă să te concentrezi asupra ceea ce ai de făcut. Ai mai multă grijă la buget în această săptămâna.

Horoscop 5 Iunie 2018 Capricorn

Pot apărea schimbări în viața sentimentală după ce treci prin niște provocări în acest plan. E și un moment bun pentru a-ți organiza mai bine stilul de viață și a fi mai atent la sănătatea ta.

Horoscop 5 Iunie 2018 Vărsător

Relația sentimentală se dezvoltă armonios în această săptămână. Dacă încă mai existau probleme nerezolvate în cuplu, vor fi dezbătute cu succes acum. S-ar putea însă să apară mici probleme de sănătate.

Horoscop 5 Iunie 2018 Peşti

Dacă vrei să obții ceea ce îți dorești trebuie mai întâi să spui asta cu voce tare. Nimeni nu va ghici ce așteptări ai așa că nu ezita să comunici cu cei din jur.

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.