HOROSCOP 6 aprilie: Vești BUNE pentru 5 zodii – în viața VĂRSĂTORULUI își face loc IUBIREA

Horoscop 6 aprilie – Citește în fiecare dimineață horoscopul pe elacraciun.ro!

Află ce ți-au pregătit astrele astăzi! Horoscop 6 aprilie: Gemenii vor avea parte de o surpriză, iar Fecioarele sunt relaxate. În viața vărsătorilor își face loc iubirea.

Citește horoscopul zilei pentru toate zodiile:

Horoscop 6 aprilie 2018 Berbec

În prima parte a zilei vei avea câteva conflicte cu cei din jur. Totuși, a doua parte a zilei te va prinde în centru atenției pentru că îi vei surprinde pe cei din jur cu simțul umorului.

Horoscop 6 aprilie 2018 Taur

FOLLOW ME

Unul din cele mai mari visuri ale noastre a fost să avem un ACASĂ al nostru 🏡  Odată ce visul acesta a devenit realitate, următorul pas a fost să avem o plasă de siguranță care să ne ofere ajutor în caz de neprevăzut. Sunt o persoană optimistă și nu pun răul înainte, dar nici nu stau liniștită că „mie nu mi se poate întâmpla”. Acolo unde am posibilitatea, prefer să fiu prevăzătoare. Acesta este motivul pentru care casa noastră are atât asigurare obligatorie, cât și facultativă:  ✨ Asigurarea obligatorie - este impusă de legislația în vigoare încă din anul 2008 și include cele trei catastrofe care pot distruge o locuință: cutremur, inundație din cauze naturale și alunecări de teren.   ✨ Asigurarea facultativă - deși nu este impusă de legislație, este necesară tocmai pentru că acoperă și alte riscuri, precum: incendiu, explozie, trăsnet, inundația cu apă provenită de la vecini, furt, vandalism etc. Noi am ales pentru siguranța căminului nostru Asigurarea de locuință cu extra acoperiri de la @groupama_asigurari, pentru că am putut să o personalizăm după nevoile noastre și am adăugat fix acele acoperiri de care noi am avut nevoie. În plus, noi am optat si pentru clauza suplimentară de asistenta tehnică de urgență “Acasă”, prin intermediul careia un specialist vine la noi acasă și ne ajută în regim de urgență cu rezolvarea problemei.  Cu ajutorul lor ne simțim mult mai în siguranță, știind cât de mult ne-ar putea ajuta în cazul unui eveniment nefericit.
Unul din cele mai mari visuri ale noastre a fost să avem un ACASĂ al nostru 🏡 Odată ce visul acesta a devenit realitate, următorul pas a fost să avem o plasă de siguranță care să ne ofere ajutor în caz de neprevăzut. Sunt o persoană optimistă și nu pun răul înainte, dar nici nu stau liniștită că „mie nu mi se poate întâmpla”. Acolo unde am posibilitatea, prefer să fiu prevăzătoare. Acesta este motivul pentru care casa noastră are atât asigurare obligatorie, cât și facultativă: ✨ Asigurarea obligatorie - este impusă de legislația în vigoare încă din anul 2008 și include cele trei catastrofe care pot distruge o locuință: cutremur, inundație din cauze naturale și alunecări de teren.  ✨ Asigurarea facultativă - deși nu este impusă de legislație, este necesară tocmai pentru că acoperă și alte riscuri, precum: incendiu, explozie, trăsnet, inundația cu apă provenită de la vecini, furt, vandalism etc. Noi am ales pentru siguranța căminului nostru Asigurarea de locuință cu extra acoperiri de la @groupama_asigurari, pentru că am putut să o personalizăm după nevoile noastre și am adăugat fix acele acoperiri de care noi am avut nevoie. În plus, noi am optat si pentru clauza suplimentară de asistenta tehnică de urgență “Acasă”, prin intermediul careia un specialist vine la noi acasă și ne ajută în regim de urgență cu rezolvarea problemei. Cu ajutorul lor ne simțim mult mai în siguranță, știind cât de mult ne-ar putea ajuta în cazul unui eveniment nefericit.

Deși nu obișnuiești să fii așa, ziua de azi te prinde obosit și lipsit de motivație. Încă de dimineață îți vei impune punctul de vedere și vei lua deciziile așa cum crezi că e mai bine, fără a ține cont de părerea celor din jur.

Horoscop 6 aprilie 2018 Gemeni

Primești o veste foarte bună din partea unui membru al familiei, iar spre seară vei fi surprins foarte plăcut de partenerul de viață. Mare atenție totuși cu partea financiară.

Horoscop 6 aprilie 2018 Rac

Va fi o atmosferă plăcută la locul de muncă și asta te va face foarte fericit. Acordați mai multă atenție nevoilor partenerului de viață și prietenilor.

Horoscop 6 aprilie 2018 Leu

Vor apărea ceva probleme financiare, dar le veți rezolva folosind sfatul unui prieten apropiat. Apar tensiuni în relația de cuplu și trebuie să le tratezi cu multă răbdare.

Horoscop 6 aprilie 2018 Fecioară

Deși ești destul de irascibil în prima parte a zilei, spre seară te poți relaxa pentru că partenerul de viață îți va lua câteva sarcini de pe cap.

Horoscop 6 aprilie 2018 Balanță

Deși încerci să fii cât se poate de diplomat, până la urmă va fi nevoie să spui lucrurilor pe nume și să spui ce te nemulțumește. Spre seară vei lua legătura cu cineva din familie care are nevoie de ajutor.

Horoscop 6 aprilie 2018 Scorpion

Este o zi în care te reculegi și îți regândești strategia. Ești determinat să-ți atingi obiectivele și discuțiile cu membrii familiei te vor ajuta să te focusezi.

Horoscop 6 aprilie 2018 Săgetător

Ziua de mâine te găsește pe drumuri, pentru că ai de rezolvat probleme importante de natură financiară, dar le vei rezolva repede. Un membru al familiei îți pregătește o surpriză.

Horoscop 6 aprilie 2018 Capricorn

Mintea ta e astăzi cu gândul la relaxare. Cu toate că în timpul zilei ai de rezolvat probleme la locul de muncă, spre seară te vei relaxa.

Horoscop 6 aprilie 2018 Vărsător

Ziua de azi anunță foarte multe surprize. Cei care sunt implicați într-o relație vor avea parte de câteva surprize, iar cei care nu au un partener ar putea să înceapă să facă loc iubirii în sufletul lor. –

Horoscop 6 aprilie 2018 Pești

Prima parte a zilei te solicită foarte mult la locul de muncă, pentru că vor apărea urgențe pe care nu le-ai prevăzut și nu vei avea atât de mult timp pentru familie pe cât ți-ai dori.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.