Horoscop 6 aprilie: ZODIA pentru care ies scântei

Berbec (21 Martie-19 Aprilie)

Astăzi este o zi înşelătoare. Luna este sub zodia ta ceea ce te face puţin mai curajos (şi tu chiar eşti!). Mai mult decât atât, Luna este în contradicţie cu Saturn şi Pluto. Asta înseamnă că nu este cea mai potrivită zi de confruntare cu şeful, părinţii sau poliţia. Lasă de la tine azi! Oricum, lucrurile merg bine pe seară.

Taur (20 Aprilie-20 Mai)

Eşti puţin nemulţumit de ceva astăzi. Ar putea avea legătură cu presa, învăţământul superior, ceva legat de medicină sau legi. Te simţi cumva constrâns pentru că trebuie ţii toate sentimentele pentru tine. Pe seară, caută cadouri pentru cineva drag!

Gemeni (21 Mai-20 Iunie)

Stai departe de neînţelegerile cu prietenii sau colegii azi pentru că puterea se zbate să apară. Din fericire, spre seară apele se calmează şi este ora de party.

FOLLOW ME

Rac (21 Iunie-22 Iulie)

Interacţiunea cu partenerii, parinţii, şefii sau poliţia poate fi riscantă astăzi. Nu te bate cap în cap cu cineva. Nu cere niciun fel de aprobare sau permisiune pentru că răspunsul va fi numulțumitor.În mod ironic, până seara totul este bine.

Leu (23 Iulie-22 August)

Nu te implica în discuţii serioase despre politică, religie sau rasism. Dacă o faci, vor fi ceva neînţelegeri şi nu va fi distractiv. Cu toate acestea, vorbind despre distracţie, vei vrea să stai de vorbă cu toată lumea şi să filtrezi. Va fi o schimbare majoră!

Fecioară (23 August-22 Septembrie)

Astăzi vor apărea discuţii despre proprietăţi comune, moşteniri şi tot ce deţii împreună cu cineva. Aceste discuţii pot implica şi responsabilitatea faţă de copii. Ai răbdare şi lucrurile vor reveni la normal spre seară.

Balanţă (23 Spetembrie-22 Octombrie)

Ai răbdare cu partenerul şi prietenii apropiaţi astăzi. De asemenea, fii răbdător cu figura autoritară din casă pentru că este uşor să ai o dispută cu cineva. Oamenii sunt foarte critici unul cu altul şi foarte deschişi cu sfaturile constructive.

Scorpion (23 Octombrie-21 Noiembrie)

Este o zi dificilă la birou pentru că oamenii sunt provocatori. Se pare că oriunde te întorci, întâlneşti obstacole şi oameni încăpăţânaţi. Rezistă şi fii calm. Pe seară, viaţa ta va fi lipsită de griji şi amuzantă.

Săgetător (22 Noiembrie-21 Decembrie)

Părinţii se înţeleg mai greu cu copiii azi. De asemenea, discuţiile legate de vacanţe, copii şi evenimente sportive vor fi sub atac. Pe seară apar veşti bune în legătură cu partea financiară care vor da o întorsătură bună lucrurilor.

Capricorn (22 Decembrie-19 Ianuarie)

Fii politicos, amabil şi discret cu autoritatea din familia ta azi pentru că lucrurile ar putea merge prost. Nu căuta să ai probleme! Menţine situaţia calmă şi bucură-te de seară pentru că evenimentele din familie vor fi frumoase.

Vărsător (20 Ianuarie-18 Februarie)

Oamenii sunt certăreţi astăzi deci vor apărea certuri între fraţi sau între vecini. Foamea de puterea şi criticile sunt foarte întâlnite, dar crează tensiuni în relaţiile interumane. Vestea bună este că până la sfârşitul zilei va reveni optimismul.

Peşti (19 Februarie-20 Martie)

Ai probleme financiare. Nu obţii o aprobare sau finanţarea necesară pentru finalizarea planurilor tale.
Nu te descuraja pentru că soluţia o vei găsi până la sfârşitul zilei.

Dacă este ziua ta astăzi, eşti o persoană extrovertită, hotărâtă şi un lider înnăscut. Îţi place să fii activ fizic. Vei avea foarte multe pentru care să fii recunoscător anul acesta. Învaţă să apreciezi tot ce este frumos în jurul tău. Anul acesta vei face o alegere importantă.

0 comentarii pe “Horoscop 6 aprilie: ZODIA pentru care ies scântei

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.