HOROSCOP 6 ianuarie: TAURII sunt în centrul atenției

Citește în fiecare dimineață horoscopul pe elacraciun.ro!

Horoscop 6 Ianuarie 2022: Câteva zodii au probleme de sănătate, dar vor știi să se descurce cu ele!

Horoscop 6 Ianuarie Berbec

Astăzi în prim plan pentru tine sunt iubirea și respectul. Speri că eficiența de care ai dat dovadă te va ajuta să fii remarcat de colegi și de șefi. În a doua parte a zilei trebuie să iei decizii importante.

 

Horoscop 6 Ianuarie Taur

Bugetul nu îți va permite să te răsfeți așa cum ți-ai fi dorit. Se resimt cheltuielile neplănuite din ultimele zile. Spre seară vei reuși să ieși în evidență datorită energiei pe care o emani.

FOLLOW ME

Unul din cele mai mari visuri ale noastre a fost să avem un ACASĂ al nostru 🏡  Odată ce visul acesta a devenit realitate, următorul pas a fost să avem o plasă de siguranță care să ne ofere ajutor în caz de neprevăzut. Sunt o persoană optimistă și nu pun răul înainte, dar nici nu stau liniștită că „mie nu mi se poate întâmpla”. Acolo unde am posibilitatea, prefer să fiu prevăzătoare. Acesta este motivul pentru care casa noastră are atât asigurare obligatorie, cât și facultativă:  ✨ Asigurarea obligatorie - este impusă de legislația în vigoare încă din anul 2008 și include cele trei catastrofe care pot distruge o locuință: cutremur, inundație din cauze naturale și alunecări de teren.   ✨ Asigurarea facultativă - deși nu este impusă de legislație, este necesară tocmai pentru că acoperă și alte riscuri, precum: incendiu, explozie, trăsnet, inundația cu apă provenită de la vecini, furt, vandalism etc. Noi am ales pentru siguranța căminului nostru Asigurarea de locuință cu extra acoperiri de la @groupama_asigurari, pentru că am putut să o personalizăm după nevoile noastre și am adăugat fix acele acoperiri de care noi am avut nevoie. În plus, noi am optat si pentru clauza suplimentară de asistenta tehnică de urgență “Acasă”, prin intermediul careia un specialist vine la noi acasă și ne ajută în regim de urgență cu rezolvarea problemei.  Cu ajutorul lor ne simțim mult mai în siguranță, știind cât de mult ne-ar putea ajuta în cazul unui eveniment nefericit.
Unul din cele mai mari visuri ale noastre a fost să avem un ACASĂ al nostru 🏡 Odată ce visul acesta a devenit realitate, următorul pas a fost să avem o plasă de siguranță care să ne ofere ajutor în caz de neprevăzut. Sunt o persoană optimistă și nu pun răul înainte, dar nici nu stau liniștită că „mie nu mi se poate întâmpla”. Acolo unde am posibilitatea, prefer să fiu prevăzătoare. Acesta este motivul pentru care casa noastră are atât asigurare obligatorie, cât și facultativă: ✨ Asigurarea obligatorie - este impusă de legislația în vigoare încă din anul 2008 și include cele trei catastrofe care pot distruge o locuință: cutremur, inundație din cauze naturale și alunecări de teren.  ✨ Asigurarea facultativă - deși nu este impusă de legislație, este necesară tocmai pentru că acoperă și alte riscuri, precum: incendiu, explozie, trăsnet, inundația cu apă provenită de la vecini, furt, vandalism etc. Noi am ales pentru siguranța căminului nostru Asigurarea de locuință cu extra acoperiri de la @groupama_asigurari, pentru că am putut să o personalizăm după nevoile noastre și am adăugat fix acele acoperiri de care noi am avut nevoie. În plus, noi am optat si pentru clauza suplimentară de asistenta tehnică de urgență “Acasă”, prin intermediul careia un specialist vine la noi acasă și ne ajută în regim de urgență cu rezolvarea problemei. Cu ajutorul lor ne simțim mult mai în siguranță, știind cât de mult ne-ar putea ajuta în cazul unui eveniment nefericit.

Horoscop 6 Ianuarie Gemeni

Vor apărea surprize plăcute pentru Gemeni. Apar câteva invitații neașteptate la evenimente care sunt o ocazie foarte bună pentru a socializa, dar și de a cheltui.

Horoscop 6 Ianuarie Rac

Vei fi absorbit de o convorbire telefonică. Nu vei avea timp să faci tot ceea ce ți-ai propus. Încearcă să nu tramatizezi prea tare.

Horoscop 6 Ianuarie Leu

E o zi în care toată lumea te roagă ceva și vei fi nevoit să le asculți rugămințile tuturor. Vor apărea activități spontane pe parcursul zilei și simți nevoia de ieși în oraș și de a socializa.

Horoscop 6 Ianuarie Fecioară

E ziua ideală pentru a întemeia o relație sau pentru a o consolida pe cea existentă. În prima parte a zilei va trebui să rezolvi niște chestiuni ce țin de serviciu.

Horoscop 6 Ianuarie Balanță

Aduci buna dispoziție în jurul tău. Veselia ta molipsitoare îi va bucura mult pe cei din jur. Primești o veste bună pe care o așteptai de mult timp și care îți va schimba planurile.

Horoscop 6 Ianuarie Scorpion

Vei învăța foarte multe lucruri noi astăzi, pentru că simți nevoia de a acumula cât mai multe informații. Deși serviciul îți ocupă mare parte din timp, îți vei face timp în program și pentru a te întâlni cu cei dragi.

 

Horoscop 6 Ianuarie Săgetător

Se întrevăd niște cheltuieli neașteptate care nu te vor face deloc fericit. Spre seară, în ciuda cheltuielilor de pe parcursul zilei, apar venituri spontane.

Horoscop 6 Ianuarie Capricorn

Simți nevoia de o schimbare. Rutina este deja o problemă pentru tine așa că începi dimineața cu gânduri noi. Te vei preocupa mai mult de aspectul fizic.

Horoscop 6 Ianuarie Vărsător

Ai nevoie de ajutorul cuiva ca să pregătești o surpriză cuiva drag. În a doua parte a zilei ești solicitat la locul de muncă, lucru care te ve nemulțumi profund.

Horoscop 6 Ianuarie Pești

Sănătatea e pe primul loc, așadar ești în căutarea de soluții pentru recentele probleme pe care le-ai resimțit. În a doua parte a zilei vei primi vizita unor apropiați.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.