Horoscop 6 iunie 2022 – un început de săptămână norocos

♈ BERBEC

Luna își continuă călătoria prin Leu în această dimineață, dragă Berbecule, cerându-ți ca ego-ul tău să iasă la joacă. Aceste vibrații se referă la distracție și la hrănirea intereselor tale personale, așa că asigură-te că îți planifici ziua de sâmbătă în consecință. Vibrațiile bune vor continua să curgă în această seară, când Luna le dă un sărut Soarelui și lui Chiron, cerându-ți să te apreciezi și să te accepți pe mai multe niveluri. Din păcate, vibrații stâncoase vor umple cerul nostru pe măsură ce noaptea continuă să se desfășoare, ceea ce ar putea duce la discuții destabilizatoare sau la cheltuieli neașteptate. Fă tot posibilul să eviți riscurile și conflictele financiare și s-ar putea să scapi nevătămat de aceste aspecte.

♉ TAUR

Cosmosul îți va cere să te mândrești cu casa ta astăzi, dragă Taur, pe măsură ce Luna își continuă călătoria prin Leu și prin a patra ta casă solară. Dacă a trecut ceva timp de când nu ți-ai mai actualizat spațiul, acum ar putea fi momentul să faci acest lucru, deoarece universul îți oferă scuza perfectă pentru a face câteva cumpărături de weekend. O căldură celestă și o energie stabilizatoare emoțională te vor găsi pe măsură ce se lasă seara, iar Luna se conectează cu Soarele și Chiron, punându-te într-o dispoziție liniștită, dar mulțumită. Din nefericire, conflictele cu colegii de casă ar putea să vă perturbe zenul interior, așa că ar fi bine să evitați să declanșați discuții declanșatoare chiar acum.

♊ GEMENI

O strălucire va radia din aura ta atunci când vorbești astăzi, dragă Gemeni, deoarece Luna în Leu își continuă călătoria prin sectorul din harta ta care guvernează comunicarea. Folosește acest plasament luminos ca o scuză pentru a-ți deschide inima față de persoanele la care ții, oferind informații despre gândurile și sentimentele tale, creând în același timp un mediu de susținere în care ceilalți pot face același lucru. Fii doar atent la cât de adânc te duci cu cuvintele tale mai târziu în această seară, când Luna intră într-un pătrat dur cu imprevizibilul Uranus, care ar putea ascunde un șarpe în iarba din pajiștea ta însorită.

♋ RAC

Petrece ceva timp în soare astăzi, dragă Rac, în timp ce Luna își continuă călătoria prin Leu. Acest plasament luminos îți va cere să te reconectezi cu tărâmurile materiale, oferindu-ți ocazia de a-ți aduna gândurile și de a te reîncărca după o săptămână plină la birou. Ferește-te de vibrații stâncoase în cadrul vieții tale sociale în această seară, când Luna se va afla în cuadratură cu imprevizibilul Uranus, care va căuta modalități de a zdruncina dinamica. De asemenea, ar trebui să evitați confruntările online, oricât de tentant ar fi să vă confruntați față în față cu trolii din feed-ul dvs.

♌ LEU

Acordă-ți permisiunea de a-ți prioritiza dorințele și nevoile astăzi, pe măsură ce Luna își continuă călătoria prin semnul tău. Deși includerea prietenilor și a familiei în viața ta este întotdeauna o prioritate, nu te simți vinovat că mergi pe propriul drum dacă cei dragi nu sunt interesați să îți urmeze agenda. Din fericire, te vei simți mai relaxat și vei avea chef să socializezi în termeni neutri, pe măsură ce Luna le dă un sărut Soarelui și lui Chiron. Dacă există petreceri care au loc în cartierul tău, acum ar fi un moment excelent să te freci la coate și să îți extinzi cercul social.

♍ FECIOARĂ

Vei avea chef de singurătate pe tot parcursul zilei, dragă Fecioară, deoarece Luna în Leu te încurajează să-ți faci un bilanț al celor mai profunde gânduri și emoții. Din fericire, despachetarea psihicului tău se va simți mai mult vindecătoare decât traumatizantă, deoarece universul îți susține dorința de dezvoltare personală. Te vei simți hotărât să îți îmbunătățești situația în timp ce îți dezvolți cariera odată ce Luna îi va da un sărut Soarelui și asteroidului vindecător de seară, Chiron. Angajamentele romantice ar putea, de asemenea, să intre în joc pentru tine chiar acum, așa că încearcă să nu fugi de dragoste dacă se simte bine în inima ta.

FOLLOW ME

♎ BALANȚĂ

Străduiește-te să ieși și să-ți explorezi cartierul astăzi, dragă Balanță, deoarece Luna în Leu luminează sectorul din harta ta care guvernează comunitatea. Aceste vibrații sunt minunate pentru a sprijini afacerile deținute la nivel local, așa că asigurați-vă că vă planificați în consecință dacă decideți să vă întâlniți cu cei mai buni prieteni pentru un brunch sau un pic de cumpărături. Dragostea va umple aerul din jurul tău pe măsură ce se lasă seara, iar Luna le dă un sărut Soarelui și lui Chiron. Dacă ești în căutarea iubirii, s-ar putea să găsești pe cineva în timp ce te plimbi prin oraș, așa că nu-ți fie teamă să începi o conversație cu acel drăguț de la librăria ta preferată.

♏ SCORPION

Deși weekend-ul este în toi, s-ar putea ca atenția ta să rămână la birou, deoarece Luna în Leu luminează sectorul din harta ta care guvernează ambițiile profesionale. Deși a munci pentru a avansa în această lume este întotdeauna o faptă nobilă, încearcă să nu o lași să acapareze ceea ce ar trebui să fie o sâmbătă plăcută. Din nefericire, ar putea apărea tensiuni în viața ta romantică în această seară, când Luna intră într-un pătrat dur cu imprevizibilul Uranus. Aceste sentimente s-ar putea amplifica dacă partenerul tău simte că nu i-ai acordat suficientă atenție în ultima vreme sau dacă cariera ta ți-a absorbit prea multă energie.

♐ SĂGETĂTOR

Luna își continuă călătoria prin însoritul Leu astăzi, dragă Arcașule, ajutându-te să te conectezi la optimismul și la sinele tău spiritual. Aceste vibrații sunt ideale pentru a te conecta cu universul, ceea ce face ca acesta să fie un moment excelent pentru a te angaja cu puțină meditație sau cu practica ta favorită de divinație. Vibrațiile bune vor continua să curgă atunci când Luna se conectează cu Soarele și cu asteroidul vindecător, Chiron, împingându-te să îți îmbrățișezi latura creativă, folosind arta ca formă de terapie și vindecare. Pe măsură ce seara începe să apară, caută o scuză pentru a încerca ceva nou, deoarece sufletul tău va tânji după companie și aventură.

♑ CAPRICORN

Vei fi într-o dispoziție tranzacțională astăzi, dragă Capricorn, pe măsură ce Luna își continuă călătoria prin Leu și prin a opta ta casă solară. Acesta este un moment bun pentru a implementa limite cu oricine a profitat de timpul și compasiunea ta în ultima vreme, așa că nu te teme să tragi linii acolo unde este nevoie. Te vei simți inspirat să te organizezi acasă pe măsură ce se lasă seara, când Luna le dă un sărut Soarelui și lui Chiron. A face ordine în spațiul tău te poate ajuta să te îndepărtezi de orice persoane sau situații care ți-au epuizat nivelul de energie în ultima vreme, așa că nu te simți vinovat dacă decizi să anulezi planurile în favoarea recuperării treburilor.

♒ VĂRSĂTOR

Vei avea chef de iubire, romantism și afecțiune astăzi, dragă Vărsătorule, deoarece Luna în Leu luminează sectorul din harta ta care guvernează chestiunile legate de inimă. Cu toate acestea, va trebui să dai la fel de mult pe cât speri să primești, așa că nu fi zgârcit când vine vorba de a-ți copleși iubitul cu multă atenție. Căutați modalități de a vă încorda mușchii creativi pe măsură ce se lasă seara, iar Luna aruncă un sărut către Soare și asteroidul vindecător, Chiron. Terapia prin artă va fi deosebit de liniștitoare pentru sufletul tău, mai ales dacă astfel de meșteșuguri implică realizarea unui cadou pentru cineva special.

♓ PEȘTI

Acordă-ți puțin timp pentru a te concentra asupra sănătății tale fizice și emoționale astăzi, dragă Pești, pe măsură ce Soarele își continuă călătoria prin Leu și prin sectorul din harta ta care guvernează starea de bine. Petrecerea timpului în aer liber se va simți deosebit de terapeutic, mai ales dacă te simți atras de arta grădinăritului sau de băile în pădure. Atenția ta se va îndrepta spre organizarea casei tale, pe măsură ce Luna le dă un sărut Soarelui și lui Chiron mai târziu în cursul serii. Folosește acest climat cosmic ca o scuză pentru a investi în spațiul tău, mai ales dacă a trecut ceva timp de când nu te-ai mai răsfățat cu cearceafuri noi sau prosoape de lux.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.