Horoscop 7 august 2022. Vești proaste pentru 2 zodii

Horoscop 7 august 2022. Vești proaste pentru 2 zodii

♈ BERBEC

Luna se mută în Săgetător înflăcărat în această dimineață, dragă Berbec, punându-te în dispoziția de a te aventura, chiar la timp pentru weekend. Acordă-ți permisiunea de a acționa impulsiv, fără să te complaci în riscuri inutile. Permiteți universului să vă ghideze ziua, urmărind semnele și sincronicitățile pe măsură ce luați fiecare decizie. Aceste vibrații vă vor încuraja, de asemenea, să vă îmbrățișați latura spirituală, ceea ce face din această perioadă un moment excelent pentru lecturi psihice, meditații de grup sau magie cu lumânări. Energia va fi deosebit de prielnică atunci când ziua se va încheia și Lună îi va da un sărut lui Jupiter, revărsându-ți aura cu vibrații bune și noroc.

♉ TAUR

Dorința ta de un nou început ar putea să te pună în dispoziția de a epura astăzi, dragă Taur, pe măsură ce Luna intră în Săgetător și în sectorul din harta ta care guvernează transformarea personală. Cu cât mai multă greutate moartă de care scapi, cu atât mai mult spațiu vei face pentru îmbunătățiri personale, așa că nu-ți fie teamă să tai legăturile cu orice sau cu oricine care te-a ținut pe loc. Acest climat cosmic este, de asemenea, excelent pentru a-ți întări legăturile cele mai importante, mai ales dacă cauți noi experiențe cu companionii respectivi. Acordă-ți permisiunea de a alerga cu vântul în acest moment, dar nu uita să aduci pe cineva special cu tine!

♊ GEMENI

Weekendul tău va fi plin de vibrații bune, armonie și grație, dragă Gemeni, pe măsură ce Luna intră în Săgetător și în sectorul din harta ta care guvernează dragostea. Acest plasament luminos îți va da permisiunea deplină de a privi lumea prin lentile colorate în roz, oferindu-ți o ocazie rară de a-ți îmbrățișa optimismul fără restricții. Aceste vibrații ar putea, de asemenea, să atragă noi suflete pereche în viața ta, așa că nu te reține dacă te simți atrasă de energia cuiva. O doză suplimentară de noroc romantic te va găsi pe măsură ce ziua se încheie, când Luna îi va sufla un sărut lui Jupiter cel de bun augur.

♋ RAC

Este timpul să te organizezi cu visele tale, dragă Rac, pe măsură ce Luna intră în Săgetător și în a șasea ta casă solară. Acest plasament luminos îți va dori să reușești, deși va trebui să fii pregătit și dispus să muncești din greu pentru a atinge aceste obiective. Din fericire, o strălucire subtilă se va filtra în strategiile tale, iar astrele se vor alinia pentru a aduce și un pic de noroc în calea ta. Ridicarea sănătății tale ar trebui să fie, de asemenea, în topul priorităților tale, deoarece vei avea nevoie de multă rezistență pentru a face față tuturor darurilor pe care cealaltă parte este pe cale să ți le ofere.

♌ LEU

Pregătește-te să strălucești în acest weekend, Leu, când Luna intră în Săgetător și în a cincea ta casă solară. Acest climat cosmic îți va scoate în evidență natura ta naturală extrovertită, pe măsură ce astrele se aliniază pentru a-ți spori încrederea și carisma. Întâlnirile întâmplătoare ar putea duce la aventuri fierbinți, deși va trebui să menții lucrurile interesante dacă vrei ca noile conexiuni să dureze. Ia-ți un moment pentru a te inspira din recunoștința ta printr-o practică spirituală sau meditativă mai târziu în seara asta, când Luna îi dă un sărut lui Jupiter, deschizând un portal pentru manifestare, dragoste și iluminare, dar numai pentru cei care o caută.

♍ FECIOARĂ

Casa ta se va simți ca și cum ar fi plină de vibrații bune și fericire astăzi, dragă Fecioară, deoarece Luna în Săgetător activează sectorul din harta ta care guvernează fericirea domestică. Acest climat cosmic este perfect pentru a-ți găzdui prietenii la masa de prânz, deși este posibil să vrei să ceri ca fiecare să aducă câte un obiect, sau ai putea fi prins cu mai mult decât îți este permis de muncă. Te vei simți mai optimist cu privire la viitor și la orice schimbări care te așteaptă mai târziu în această seară, când Luna îi va da un sărut lui Jupiter, ajutându-te să te reconectezi cu bucuria ta și cu pofta de noi aventuri.

FOLLOW ME

♎ BALANȚĂ

Cuvintele tale vor avea un impact pozitiv asupra prietenilor tăi și a lumii din jurul tău astăzi, dragă Balanță, deoarece Luna în Săgetător activează sectorul din harta ta care guvernează comunicarea. Nu-ți fie teamă să vorbești din inimă acum, deoarece oamenii vor aprecia autenticitatea ta și dorința de a fi vulnerabil. Dacă există cauze politice care îți sunt dragi și apropiate inimii, ai putea dori să folosești această energie pentru a genera conștientizare, deoarece vocea ta va călători departe. Viața ta amoroasă va beneficia de un sprijin cosmic mai târziu în această seară, când Luna se va conecta cu Jupiter strălucitor.

♏ SCORPION

Te vei simți generos cu resursele tale astăzi, dragă Scorpionule, când Luna intră în expansivul Săgetător și în a doua ta casă solară. Deși ideea de a împărți îți va aduce o mare bucurie, încearcă să nu lași o dispoziție prea optimistă să stea în calea bunului tău simț, mai ales când vine vorba de personaje manipulatoare care ți-au făcut rău în trecut. O oportunitate de a-ți crește contul bancar ar putea intra în joc mai târziu în această seară, când Luna se conectează cu norocosul Jupiter. Cu toate acestea, va trebui să muncești din greu pentru a culege cu adevărat beneficiile acestui climat cosmic și să conduci cu o minte pragmatică.

♐ SĂGETĂTOR

Vei simți că îți vine să sari din pat cu zâmbetul pe buze astăzi, dragă Săgetătorule, când Luna își face loc în semnul tău. Acest plasament luminos va purta cu sine o abundență de binecuvântări, deși ar trebui să eviți să împărtășești prea multe informații cu ceilalți, mai ales dacă ai proiecte sau planuri noi care se ascund sub suprafață. Vei observa că ceilalți sunt mai atrași de tine decât de obicei, deși a da prea mult din tine te-ar putea face să te simți epuizat energetic și emoțional. Planificați să petreceți seara cu cei mai apropiați prieteni, în timp ce Luna îi dă un sărut lui Jupiter.

♑ CAPRICORN

Mintea ta va fi un loc ocupat astăzi, dragă Capricorn, deoarece Luna intră în Săgetător și în sectorul din harta ta care guvernează subconștientul. Acest plasament luminos poate aduce o vindecare majoră pentru psihicul tău, deși va trebui să accepți că lucrurile bune ți se pot întâmpla și ți se vor întâmpla de-a lungul vieții. Găsirea iertării pentru cei care ți-au greșit îți poate, de asemenea, ridica aura, deși nu este nevoie să pătrunzi direct în acest subiect, concentrându-te în schimb pe eliberarea de durerea care a ocupat prea mult spațiu în inima ta. Mici binecuvântări se pot manifesta în casa ta pe măsură ce se apropie ora vrăjitoarelor, iar Luna împărtășește o conexiune blândă cu Jupiter, care este de bun augur.

♒ VĂRSĂTOR

Paginile tale de social media ar putea deveni puțin copleșitoare astăzi, pe măsură ce Luna intră în Săgetător și în a unsprezecea ta casă solară. Deși aceste vibrații sunt minunate pentru a-ți construi un public online, ar trebui să iei în considerare și modalități de a te face cunoscut la nivel local, deoarece stelele se aliniază pentru a te ajuta să îți asumi mai mult leadership în cadrul comunității tale. Dacă există abilități speciale pe care le ai în spate, acum ar fi un moment minunat să iei în considerare posibilitatea de a-ți preda meseria altora. Dacă nu sunteți atât de experimentat într-un hobby pe cât ați dori să fiți, înscrieți-vă la un curs care vă va ajuta să vă perfecționați!

♓ PEȘTI

Te vei simți confortabil să ieși din carapacea ta astăzi, pe măsură ce Luna intră în Săgetător și în a zecea ta casă solară. Cu toate acestea, acest plasament luminos îți va cere să te ocupi de responsabilitățile personale înainte de a ieși să te distrezi și să te descarci alături de prieteni. Stabilirea ta ca profesionist va da, de asemenea, rezultate pozitive chiar acum, așa că este posibil să vrei să lucrezi la imaginea ta profesională. Efortul pe care îl depuneți în carieră mai târziu în această seară va avea beneficii monetare importante în viitor, datorită unui aspect dulce între Luna și Jupiter, guvernatorul vostru planetar.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.