Horoscop 7 decembrie 2021. Ce spun astrele pentru fiecare zodie

Horoscop 7 decembrie 2021. Ce spun astrele pentru fiecare zodie

♈ BERBEC

Este posibil să vă simțiți mai mare decât viața astăzi, Berbec. Sprijiniți-vă de nevoia dvs. de expansiune de sine, deoarece planeta dvs. guvernatoare, Marte, care este plin de inițiativă, se întâlnește cu Jupiter vizionar. Această pereche încurajează optimismul și vă oferă un sentiment reînnoit de unitate și scop, dar, de asemenea, vă poate găsi mușcând mai mult decât puteți mesteca în ceea ce privește obiectivele. Din fericire, Luna din Vărsător, care caută soluții, se unește cu Saturn, care este stabil, oferind o doză binevenită de realism.

♉ TAUR

Cerul de marți te găsește îmbrățișând o schimbare de concentrare, Taur. Luna se amestecă în Vărsător în căutare de soluții, îndreptându-ți atenția spre starea actuală a ambițiilor tale. Unirea cu picioarele pe pământ a Lunii cu greul Saturn oferă o necesară verificare a realității, ajutându-vă în același timp să vă mențineți concentrarea asupra proiectelor de lucru iminente. În altă parte, energicul Marte se află în cuadratură cu Jupiter, cel care construiește planuri, ceea ce face ca în colaborările strânse să fie greu să vă vedeți cu ochiul liber.

♊ GEMENI

Este probabil să te simți foarte conștient de prăpastia dintre munca ta de zi și traiectoria visurilor tale astăzi, Gemeni. Cerul de marți prezintă un pătrat dinamic între Marte, motivat de sine, și Jupiter, vizionar, oferindu-ți o explozie de energie pe care să o aplici pentru a revendica aceste noi orizonturi. Această pereche poate, de asemenea, să accelereze reacțiile aprinse și iritabilitatea, ceea ce face ca această zi să fie ideală pentru a intra în corpul tău și a elibera furia reținută.

♋ RAC

Ești în dispoziția de a te cuibări în interiorul cochiliei tale, Rac. Încercați să vă abțineți de la scenarii de drenaj social astăzi și, în schimb, să acordați prioritate conexiunilor intime și vindecătoare cu confidenții de încredere, în timp ce Luna trece prin reflexivul Vărsător. În altă parte, tensiunile se construiesc între fantezia vieții tale romantice și realitatea poveștii tale actuale de parteneriat, pe măsură ce Marte înflăcărat se află în cuadratură cu Jupiter cel mare visător.

♌ LEU

Cerul de marți îți atrage atenția asupra evenimentelor romantice din lumea ta, Leu. Prezența Lunii în zodia ta opusă, Vărsător orientat spre viitor, te face să meditezi la dăruirea și acceptarea în relațiile tale cele mai apropiate, ajutându-te să îți abordezi mai bine nevoile și limitele. În altă parte, Marte, care ia acțiune, se află în cuadratură cu Jupiter, care caută expansiunea, împingându-te să faci mișcări îndrăznețe în eforturile de colaborare.

♍ FECIOARĂ

Ești gata să dai drumul la treabă astăzi, Fecioară. Luna alunecă înainte în Vărsător, în căutare de soluții, încurajându-vă să recuperați orice restanțe la proiectele de lucru curente și să tăiați lucruri de pe lista de lucruri de făcut. Unirea Lunii cu împământenitul Saturn adaugă un ton serios și constant zilei, ceea ce face să îți fie ușor să rămâi concentrat. În altă ordine de idei, Marte cel înfierbântat intră în cuadratură cu Jupiter cel vizionar, oferind o explozie binevenită de energie pe care să o aplici la obiectivele de lucru.

FOLLOW ME

♎ BALANȚĂ

Nu fi surprinsă dacă nu te simți ca de obicei în această săptămână, Balanță. Te confrunți frontal cu niște materiale emoționale dificile care necesită intimitate și singurătate pentru a le descurca pe deplin. Din fericire, o oarecare ușurare poate fi găsită prin ieșiri creative și căutări romantice astăzi, când Luna plutește prin excentricul Vărsător. Între timp, Marte, motivat de sine, intră în cuadratură cu Jupiter, care face planuri mari, oferind un impuls de energie optimistă pe care să o aplici în proiectele personale.

♏ SCORPION

Universul îți întinde în mod activ potențialul astăzi, Scorpionule. Durerile de creștere sunt de așteptat în acest proces, deoarece planeta ta guvernatoare, Marte, care ia măsuri, se află în cuadratură cu Jupiter expansiv. Această pereche dinamică vă oferă un impuls de energie și o perspectivă alimentată de optimism, în special în ceea ce privește chestiunile de pe frontul casei și al familiei. Cu toate acestea, este ușor să muști mai mult decât poți mesteca, așa că încearcă să nu te exagerezi.

♐ SĂGETĂTOR

Cerul de marți are toate șansele să aprindă un foc sub tine, Săgetătorule. Planeta care vă guvernează, vizionarul Jupiter, primește astăzi o vizită cu limbă ascuțită din partea energicului Marte. Acest cuplu te provoacă să treci la acțiune, mai ales când vine vorba de abordarea unor conversații importante și potențial neplăcute. Găsește o priză pentru excesul tău de iritabilitate și energie! Este o zi excelentă pentru a lucra în mod constant la proiecte de scriere sau la demersuri educaționale.

♑ CAPRICORN

Permite-ți să revii la realitate astăzi, Capricorn. Luna pleacă din semnul tău și mărșăluiește înainte în Vărsător, orientat spre viitor, îndreptându-ți atenția spre starea actuală a resurselor tale și spre talentele tale adormite. Unirea de mai târziu a Lunii cu stăpânul tău, stoicul Saturn, te ajută să eliberezi orice sentimente înăbușite care au nevoie de exprimare. Între timp, întâlnirea înflăcăratului Marte cu optimistul Jupiter oferă un impuls binevenit de energie insuflată de credință.

♒ VĂRSĂTOR

Toți ochii sunt ațintiți asupra ta sub cerul de marți, Vărsătorule. Universul te catapultează spre noi niveluri de creștere, pe măsură ce Marte, care ia măsuri, se întâlnește cu Jupiter, care face planuri, în semnul tău. Acest aspect te împinge să faci mișcări îndrăznețe și dornice de expansiune, în special pe frontul carierei și al reputației. Ferește-te însă, sub această influență optimistă, să nu te angajezi în mai mult decât poți face față!

♓ PEȘTI

Sunt unele zile în care este mai bine să te ascunzi de lume, Pești. Știi asta prea bine, iar cerul de marți este aici pentru a-ți reaminti că unele lupte merită să le descâlcești în singurătate. Planeta ta guvernatoare, vizionarul Jupiter, primește astăzi o vizită ostilă din partea irascibilului Marte. Acest cuplu, în timp ce te pompează plin de vigoare și energie, poate adăuga, de asemenea, o doză de stres și conflicte în planurile tale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.