Horoscop 7 decembrie 2024

Berbec (21 martie – 19 aprilie): Astăzi s-ar putea să te simți plin de energie și gata să începi noi proiecte. Este un moment bun pentru a te concentra pe obiectivele personale. Evită însă impulsivitatea și ia decizii bine gândite.

Taur (20 aprilie – 20 mai): Ziua de azi îți aduce un sentiment de calm și stabilitate. Profită de această stare pentru a te relaxa sau pentru a te concentra asupra unor activități care îți aduc liniște interioară.

Gemeni (21 mai – 20 iunie): Comunicarea este punctul tău forte astăzi. Este un moment excelent pentru a rezolva neînțelegeri sau pentru a împărtăși idei creative cu cei din jur.

Rac (21 iunie – 22 iulie): Astăzi s-ar putea să te simți mai emoțional decât de obicei. Este important să-ți accepți emoțiile și să găsești modalități constructive de a le exprima.

Leu (23 iulie – 22 august): Creativitatea și carisma ta sunt în prim-plan astăzi. Folosește aceste calități pentru a te exprima și pentru a te bucura de activități care îți stimulează latura artistică.

Fecioară (23 august – 22 septembrie): S-ar putea să simți nevoia de a te ordona și de a-ți structura mai bine rutina zilnică. Profită de această energie pentru a face planuri pe termen lung.

FOLLOW ME

Unul din cele mai mari visuri ale noastre a fost să avem un ACASĂ al nostru 🏡  Odată ce visul acesta a devenit realitate, următorul pas a fost să avem o plasă de siguranță care să ne ofere ajutor în caz de neprevăzut. Sunt o persoană optimistă și nu pun răul înainte, dar nici nu stau liniștită că „mie nu mi se poate întâmpla”. Acolo unde am posibilitatea, prefer să fiu prevăzătoare. Acesta este motivul pentru care casa noastră are atât asigurare obligatorie, cât și facultativă:  ✨ Asigurarea obligatorie - este impusă de legislația în vigoare încă din anul 2008 și include cele trei catastrofe care pot distruge o locuință: cutremur, inundație din cauze naturale și alunecări de teren.   ✨ Asigurarea facultativă - deși nu este impusă de legislație, este necesară tocmai pentru că acoperă și alte riscuri, precum: incendiu, explozie, trăsnet, inundația cu apă provenită de la vecini, furt, vandalism etc. Noi am ales pentru siguranța căminului nostru Asigurarea de locuință cu extra acoperiri de la @groupama_asigurari, pentru că am putut să o personalizăm după nevoile noastre și am adăugat fix acele acoperiri de care noi am avut nevoie. În plus, noi am optat si pentru clauza suplimentară de asistenta tehnică de urgență “Acasă”, prin intermediul careia un specialist vine la noi acasă și ne ajută în regim de urgență cu rezolvarea problemei.  Cu ajutorul lor ne simțim mult mai în siguranță, știind cât de mult ne-ar putea ajuta în cazul unui eveniment nefericit.
Unul din cele mai mari visuri ale noastre a fost să avem un ACASĂ al nostru 🏡 Odată ce visul acesta a devenit realitate, următorul pas a fost să avem o plasă de siguranță care să ne ofere ajutor în caz de neprevăzut. Sunt o persoană optimistă și nu pun răul înainte, dar nici nu stau liniștită că „mie nu mi se poate întâmpla”. Acolo unde am posibilitatea, prefer să fiu prevăzătoare. Acesta este motivul pentru care casa noastră are atât asigurare obligatorie, cât și facultativă: ✨ Asigurarea obligatorie - este impusă de legislația în vigoare încă din anul 2008 și include cele trei catastrofe care pot distruge o locuință: cutremur, inundație din cauze naturale și alunecări de teren.  ✨ Asigurarea facultativă - deși nu este impusă de legislație, este necesară tocmai pentru că acoperă și alte riscuri, precum: incendiu, explozie, trăsnet, inundația cu apă provenită de la vecini, furt, vandalism etc. Noi am ales pentru siguranța căminului nostru Asigurarea de locuință cu extra acoperiri de la @groupama_asigurari, pentru că am putut să o personalizăm după nevoile noastre și am adăugat fix acele acoperiri de care noi am avut nevoie. În plus, noi am optat si pentru clauza suplimentară de asistenta tehnică de urgență “Acasă”, prin intermediul careia un specialist vine la noi acasă și ne ajută în regim de urgență cu rezolvarea problemei. Cu ajutorul lor ne simțim mult mai în siguranță, știind cât de mult ne-ar putea ajuta în cazul unui eveniment nefericit.

Balanță (23 septembrie – 22 octombrie): Relațiile cu ceilalți sunt în centrul atenției tale astăzi. Este un moment bun pentru a lucra la echilibrul în relații și pentru a-ți exprima aprecierea față de cei dragi.

Scorpion (23 octombrie – 21 noiembrie): Ziua de azi te provoacă să te scufunzi în adâncurile emoțiilor tale. Este un moment bun pentru introspecție și pentru a înțelege mai bine ceea ce te motivează.

Săgetător (22 noiembrie – 21 decembrie): Astăzi este despre aventură și explorare. Poate fi vorba de o călătorie, de învățarea unui lucru nou sau de experimentarea cu diferite idei.

Capricorn (22 decembrie – 19 ianuarie): Concentrarea și ambiția ta sunt la cote maxime astăzi. Este un moment excelent pentru a avansa în carieră sau pentru a stabili noi obiective profesionale.

Vărsător (20 ianuarie – 18 februarie): Astăzi este despre inovație și originalitate. Nu ezita să împărtășești ideile tale unice cu cei din jur și să cauți soluții neconvenționale la problemele curente.

Pești (19 februarie – 20 martie): Ziua de azi te îndeamnă să te conectezi la latura ta spirituală și creativă. Poate fi un moment bun pentru meditație, artă sau explorarea viselor și a fanteziilor tale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.