Horoscop 8 iunie 2022 – vești proaste la mijlocul săptămânii

Horoscop BANI iulie 2022. 3 zodii dau lovitura

♈ BERBEC

Ia-ți un moment pentru a te concentra pe prezent în această dimineață, deoarece Luna Fecioarei împărtășește o conexiune dulce cu Uranus. Acest climat cosmic ar putea aduce mici binecuvântări și surprize plăcute prin tărâmurile materiale, pe care le-ai putea rata dacă ești prea prins în mintea ta. Pe măsură ce ziua continuă să se deruleze, vei fi într-o dispoziție eficientă și productivă, ceea ce te va ajuta să faci progrese la locul de muncă. Vei avea ocazia să vezi cum munca ta grea dă roade mai târziu în această seară, când Luna dă un sărut către nodurile destinului, răsplătindu-ți eforturile cu noi posibilități.

♉ TAUR

Te vei simți un pic mai încăpățânat decât de obicei astăzi, deoarece Luna Fecioarei se conectează cu revoluționarul Uranus în această dimineață, declanșând latura ta independentă. Acest climat cosmic va inspira în tine idei geniale pe care nu vei fi dispus să le negociezi în cadrul vieții tale profesionale sau personale. Din fericire, majoritatea oamenilor din jurul tău vor vedea valoarea perspectivei tale, ajutându-te să câștigi tracțiune în cadrul obiectivelor tale. Vei începe să vezi uși care se deschid pe măsură ce îți împingi agenda mai departe, atunci când Luna va împărtăși conexiuni dulci cu nodurile destinului în această seară, împingând evoluția ta personală.

♊ GEMENI

Persoanele din jurul tău s-ar putea să se simtă mai exigente sau mai sensibile decât de obicei în această dimineață, deoarece Luna sfert de Fecioară face ca emoțiile să se umfle. Din fericire, o conexiune dulce între Luna și Uranus te poate ajuta să rămâi centrat în psihicul tău, oferindu-ți ocazia de a oferi o perspectivă valoroasă familiei și prietenilor tăi. Doar încercați să nu oferiți sfaturi nesolicitate fără să le cereți mai întâi, deoarece ar putea fi interpretate greșit ca fiind critici. Ia-ți timp pentru meditație mai târziu în această seară, când Luna aruncă un sărut către nodurile destinului, ajutându-te să depășești orice blocaj mental care a stat în calea viitorului tău.

♋ RAC

O energie pesimistă te-ar putea găsi în această dimineață, când Luna Fecioară se află în cuadratură cu Soarele Gemenilor. Încearcă să nu te complaci în nicio perspectivă negativă care te găsește, deși aplecarea spre pozitivitate ar putea necesita un oarecare efort. Din fericire, o mână de ajutor din partea revoluționarului Uranus vă poate ajuta să vă scoateți din această stare de depresie, mai ales dacă veți căuta modalități de a vă prosti cu prietenii. Vibrația se va simți mai ușoară pe măsură ce ziua continuă să se desfășoare, ajutându-te să îți recuperezi o dispoziție optimistă. O conexiune dulce între Lună și nodurile destinului vă va oferi șansa de a vă desface psihicul printr-o ieșire artistică, deoarece universul vă cere să vă îmbrățișați latura creativă.

♌ LEU

Deși munca s-ar putea să te simți mai haotică decât de obicei, vei avea ocazia de a te împământeni prin spiritualitatea ta în această dimineață, deoarece Luna în Fecioară se conectează cu Soarele și Uranus. A vă lua timp pentru a vă împământa înainte de a vă îndrepta spre locul de muncă vă poate ajuta să profitați la maximum de acest climat cosmic, permițându-vă să gravitați spre optimism în locul temerii. Căutați modalități de a investi în viitorul dvs. în această seară, când Luna le dă un sărut nodurilor destinului. Alocarea de timp și energie în practicile tale religioase îți va aduce, de asemenea, multe beneficii chiar acum, așa că nu te reține dacă te simți chemat să comunici cu partea cealaltă.

♍ FECIOARĂ

S-ar putea să te simți tentat să renunți la muncă astăzi în favoarea explorării, pe măsură ce Luna își continuă călătoria prin semnul tău, în asimetrie cu imprevizibilul Uranus și cu Soarele Gemenilor. În timp ce promisiunea aventurii te poate determina să te abați de la rutina ta tipică, încearcă să nu-ți sabotezi calea profesională frustrându-ți șeful sau colegii. Partea bună este că vei avea șansa de a-ți planifica distracția în zilele următoare, când Luna dă un sărut către nodurile destinului, încurajându-te să vizualizezi viitorul astfel încât să îți poți manifesta cele mai nebunești vise.

FOLLOW ME

♎ BALANȚĂ

Universul îți va semnala persoanele, comportamentele sau situațiile care te rețin astăzi, când Luna în Fecioară face aspect cu Soarele Gemenilor. Deși confruntarea cu demonii tăi s-ar putea să nu fie cel mai distractiv mod de a-ți petrece o zi, să faci acest lucru te poate ajuta să evoluezi la nivel personal cu pași repezi. Fii cu ochii în patru pentru orice sau oricine care îți drenează energia, deoarece ar putea fi o circumstanță care merită schimbată pe măsură ce mergi mai departe. Vei începe să te simți mai optimist pentru viitor mai târziu în această seară, când Luna dă un sărut către nodurile destinului, ajutându-te să vezi cu claritate calea de urmat.

♏ SCORPION

Telefonul tău ar putea fi o distragere a atenției în această dimineață, dragă Scorpionule, deoarece Luna Fecioară aspectează Soarele și Uranus. În timp ce veștile de ultimă oră din cercul tău de prieteni te-ar putea face să-ți verifici mesajele pe tot parcursul zilei, încearcă să nu lași să te scoată din treabă la serviciu, sau ai putea ajunge în apă fierbinte cu șeful tău. O energie de flirt ar putea, de asemenea, să te găsească în această perioadă, mai ales dacă cineva de care te-ai îndrăgostit îți trimite mesaje din senin. Ia-ți ceva timp pentru a-ți îngriji prezența online mai târziu în această seară, curățându-ți și actualizându-ți site-ul profesional și paginile de social media.

♐ SĂGETĂTOR

Viața ta amoroasă ar putea să-ți aducă distrageri în psihicul tău astăzi, dar vei avea ocazia să te ancorezi prin muncă, pe măsură ce Luna în Fecioară se conectează cu Soarele și Uranus. Deși s-ar putea să te afli în mijlocul unei dispute cu iubitul, încearcă să amâni confruntarea până după ce amândoi ați terminat ziua, pentru a nu rămâne în urmă cu lista de lucruri de făcut la serviciu. Din fericire, atmosfera se va destinde în această seară, când Luna le va da un sărut nodurilor destinului. Acest climat cosmic te poate ajuta să rezolvi problemele care te-au găsit mai devreme, atâta timp cât ești dispus să-ți asumi responsabilitatea pentru rolul tău în conflict.

♑ CAPRICORN

Vei fi într-o dispoziție neobișnuit de extrovertită și excentrică astăzi, deoarece Luna Fecioară formează o conexiune dulce cu revoluționarul Uranus. Folosește acest climat cosmic ca pe o scuză pentru a-ți lăsa steagul ciudat să zboare și încearcă să nu-ți faci griji cu privire la ceea ce ar putea spune sau gândi ceilalți despre tine. Universul va răsplăti orice pas pe care îl faci pentru a-ți îmbrățișa sinele cel mai autentic, așa că nu te reține când vine vorba de a-ți spune adevărul. O oportunitate de a privi în viitor se va manifesta în această seară, când Luna va da un sărut nodurilor destinului, ceea ce face ca acesta să fie un moment excelent pentru a vă scoate cărțile de tarot.

♒ VĂRSĂTOR

Fă-ți timp pentru a te răsfăța într-o sesiune de mediere purificatoare în această dimineață, dragă Vărsătorule, când Luna Fecioară îi suflă un sărut dulcei Venus. Acest climat cosmic te poate ajuta să eliberezi orice greutate emoțională care te-a ținut pe loc, deși s-ar putea să fie nevoie să lași aceste sentimente să curgă prin tine pentru a le lăsa cu adevărat să plece. Aceste vibrații transformatoare vor continua să te înconjoare pe tot parcursul zilei, oferindu-ți oportunitatea de a evolua într-o versiune superioară a ta. Investește-ți energia în situații, oameni sau hobby-uri care se aliniază cu obiectivele tale personale și vei ieși din această zi simțindu-te împlinit și realizat.

♓ PEȘTI

Iubirea va ocupa o mare parte din atenția ta astăzi, deoarece Luna sfert de Fecioară activează sectorul din harta ta care guvernează chestiunile legate de inimă. Situațiile de flirt ar putea să apară pe neașteptate, datorită unui had’t de ajutor din partea imprevizibilului Uranus. Deși a te pierde în afecțiunea altcuiva îți poate oferi o repriză mult dorită de realitate, încearcă să nu te pierzi prea mult într-o fantezie. Fiți cu ochii în patru pentru comportamente de gazlighting sau manipulare mai târziu în această seară, când Luna se confruntă cu înșelătorul Neptun, guvernatorul dvs. planetar. Dacă vă aflați într-o situație care nu vi se pare corectă, este posibil să doriți să vă retrageți și să vă concentrați în schimb pe îngrijirea de sine.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.