HOROSCOP 8 mai: BERBECII sunt implicați într-un conflict, SĂGETĂTORII se simt norocoși

Horoscop 8 mai: Racii trebuie să iasă din această stare, iar Berbecii s-ar putea să fie implicați într-un conflict.

Horoscop 8 Mai 2018 BERBEC

Relațiile cu cei din jur nu sunt foarte bine privite astăzi. Poți să stârnești cu ușurință conflicte, dacă nu îți alegi cuvintele mai bine. Din cauză că iei totul mult prea personal, ai impresia că toată lumea are ceva cu tine. Fii mai diplomat iar ziua va trece repede.

Horoscop 8 Mai 2018 TAUR

E o zi aparent fără evenimente majore, chiar monotonă. Dar este exact ce îți lipsea după tumultul de evenimente și sarcini din ultima perioadă. S-ar putea totuși ca astăzi să întâlnești pe cineva care să te dezamăgească în viitor așa că fii mai atent la persoanele pe care le lași să facă parte din viața ta.

Horoscop 8 Mai 2018 GEMENI

FOLLOW ME

Problemele tale astăzi țin de aspectul fizic. Kilogramele în plus încep să îți dea bătaie de cap dar nu e niciodată prea târziu să îți schimbi dieta și mai ales, stilul de viață. Ia totul cu calm.

Horoscop 8 Mai 2018 RAC

Pare că nu te mai oprești din a acumula stres. E momentul să pui punct, pentru că în realitate, viața nu este atât de neagră precum o vezi. Organizează ceva și pe plan personal, cum ar fi o vacanță, pentru că ai nevoie să te relaxezi.

Horoscop 8 Mai 2018 LEU

Părerile celor din jur s-ar putea să te împiedice să faci ceea ce îți dorești cu adevărat. Poți să le asculți sfaturile, dar ai grijă ca decizia finală să fie luată doar de tine.

Horoscop 8 Mai 2018 FECIOARĂ

Rutina și stresul cotidian se instalează în cuplu. E cel mai bun moment atât pentru relația ta, cât și pentru tine, să organizezi o excursie alături de persoana iubită.

Horoscop 8 Mai 2018 BALANȚĂ

O persoană din jurul tău a încercat să te schimbe. Iar acum o mare parte din principiile și credințele tale s-au schimbat. Privește mai atent situația și nu te mai lăsa influențat de cei din jur.

Horoscop 8 Mai 2018 SCORPION

Acordă mai multă importanță relațiilor cu cei apropiați. Oamenii au nevoie să vadă că îi consideri importanți. Astfel, relațiile voastre se vor îmbunătății, iar tu te vei bucura de sprijinul celor dragi în orice situație.

Horoscop 8 Mai 2018 SĂGETĂTOR

Astăzi îți dai seama că ai făcut niște alegeri bune în ceea ce privește oamenii de care vrei să fii apropiat. Te vei bucura de sprijinul și compania celor dragi și te vei simți foarte norocos.

Horoscop 8 Mai 2018 CAPRICORN

Rutina a pus stăpânire pe viața ta în ultima perioadă. Dacă deocamdată nu poți face schimbări majore, nu lăsa totuși nicio zi să treacă fără să faci ceva ce îți place.

Horoscop 8 Mai 2018 VĂRSĂTOR

Începând de astăzi, trebuie să fii foarte atent la starea ta de sănătate. Deși aparent frumoasă, vremea este de fapt înșelătoare, iar din cauza imunității scăzute, ești predispus la o răceală.

Horoscop 8 Mai 2018 PEȘTI

E bine că te-ai concentrat foarte mult pe carieră în ultima perioadă. Însă ai tendința să exagerezi. Partenerul iar cei apropiați îți vor face reproșuri în acest sens. Gândește-te mai bine și nu rata lucrurile cu adevărat importante pentru tine.

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.