HOROSCOP 8 mai: BERBECII sunt implicați într-un conflict, SĂGETĂTORII se simt norocoși


Horoscop 8 mai: Racii trebuie să iasă din această stare, iar Berbecii s-ar putea să fie implicați într-un conflict.

Horoscop 8 Mai 2018 BERBEC

Relațiile cu cei din jur nu sunt foarte bine privite astăzi. Poți să stârnești cu ușurință conflicte, dacă nu îți alegi cuvintele mai bine. Din cauză că iei totul mult prea personal, ai impresia că toată lumea are ceva cu tine. Fii mai diplomat iar ziua va trece repede.

Horoscop 8 Mai 2018 TAUR


E o zi aparent fără evenimente majore, chiar monotonă. Dar este exact ce îți lipsea după tumultul de evenimente și sarcini din ultima perioadă. S-ar putea totuși ca astăzi să întâlnești pe cineva care să te dezamăgească în viitor așa că fii mai atent la persoanele pe care le lași să facă parte din viața ta.

Horoscop 8 Mai 2018 GEMENI

FOLLOW ME

Statisticile cu privire la accidente rutiere din România sunt extrem de triste… 
Mă număr printre cei care au fost implicați în accidente. Deși eram în oraș și circulam cu viteză mică, în impact, mașina a avut daună totală. I-am mulțumit lui Dumnezeu că eu nu am pățit nimic și că Alesia nu mai era cu mine în mașină, o lăsasem la școală. 
Dar știți cum își punea centura până atunci? Cu smiorcăieli și milogeală. 
Așa se punea și Nicholas în scaun până la acest experiment la care l-am luat să asiste și să vadă ce se poate întâmpla. 
Putem să le explicăm copiilor în multe feluri de ce un lucru e periculos, însă, din păcate, cel mai bine funcționează atunci când se conving singuri. 
Experimentul pe care l-am făcut pentru campania #CelMaiSigurLoc inițiată de @omvpetrom și Poliția Română a fost unul dur, dar vă recomand să arătați filmările copiilor voștri sau altor membri ai familiei care nu înțeleg de ce e important să fim asigurați în mașină. 
Nicholas se pune singur acum în scaun și sunt pregătită să-i reamintesc de acest experiment atunci când va uita și va proceda altfel. 
De ce? 
Conform informațiilor primite de la Poliția Română și Petrom: 
În 2021, 2159 de copii au fost victime pe şoselele din România. Asigurarea corectă, la fiecare drum, este cea mai bună șansă în caz de impact, iar riscurile să păţească ceva scad vertiginos. 
👉🏻 Cum îți asiguri copilul? 
Sistemele de siguranță și dispozitivele de fixare, precum scoica de protecție, scaunul auto și înălțătorul, îl protejează pe cel mic atunci când călătoriți împreună. Acestea sunt obligatorii din prima zi de viață până când copilul ajunge la înălțimea de 1,35 m 
👉🏻 Cum alegi corect un dispozitiv de protecție? 
🤍 să fie potrivit cu vârsta, înălțimea sau greutatea copilului tău
🤍 să fie potrivit pentru mașina ta, în funcție de sistemul de prindere
🤍 să fie certificat în urma unui test de impact independent (ADAC, OAMTC, Plus, NHSA, Which, RACE) 
⚠️ asigură-l pe cel mic corect, conform nevoilor lui
⚠️ nu ține niciodată copilul în brațe atunci când mergeți cu mașina
⚠️ poartă întotdeauna centura de siguranță
⚠️ fii un model pentru copilul tău: acționează cum ai vrea să acționeze el!
Statisticile cu privire la accidente rutiere din România sunt extrem de triste… Mă număr printre cei care au fost implicați în accidente. Deși eram în oraș și circulam cu viteză mică, în impact, mașina a avut daună totală. I-am mulțumit lui Dumnezeu că eu nu am pățit nimic și că Alesia nu mai era cu mine în mașină, o lăsasem la școală. Dar știți cum își punea centura până atunci? Cu smiorcăieli și milogeală. Așa se punea și Nicholas în scaun până la acest experiment la care l-am luat să asiste și să vadă ce se poate întâmpla. Putem să le explicăm copiilor în multe feluri de ce un lucru e periculos, însă, din păcate, cel mai bine funcționează atunci când se conving singuri. Experimentul pe care l-am făcut pentru campania #CelMaiSigurLoc inițiată de @omvpetrom și Poliția Română a fost unul dur, dar vă recomand să arătați filmările copiilor voștri sau altor membri ai familiei care nu înțeleg de ce e important să fim asigurați în mașină. Nicholas se pune singur acum în scaun și sunt pregătită să-i reamintesc de acest experiment atunci când va uita și va proceda altfel. De ce? Conform informațiilor primite de la Poliția Română și Petrom: În 2021, 2159 de copii au fost victime pe şoselele din România. Asigurarea corectă, la fiecare drum, este cea mai bună șansă în caz de impact, iar riscurile să păţească ceva scad vertiginos. 👉🏻 Cum îți asiguri copilul? Sistemele de siguranță și dispozitivele de fixare, precum scoica de protecție, scaunul auto și înălțătorul, îl protejează pe cel mic atunci când călătoriți împreună. Acestea sunt obligatorii din prima zi de viață până când copilul ajunge la înălțimea de 1,35 m 👉🏻 Cum alegi corect un dispozitiv de protecție? 🤍 să fie potrivit cu vârsta, înălțimea sau greutatea copilului tău 🤍 să fie potrivit pentru mașina ta, în funcție de sistemul de prindere 🤍 să fie certificat în urma unui test de impact independent (ADAC, OAMTC, Plus, NHSA, Which, RACE) ⚠️ asigură-l pe cel mic corect, conform nevoilor lui ⚠️ nu ține niciodată copilul în brațe atunci când mergeți cu mașina ⚠️ poartă întotdeauna centura de siguranță ⚠️ fii un model pentru copilul tău: acționează cum ai vrea să acționeze el!

Problemele tale astăzi țin de aspectul fizic. Kilogramele în plus încep să îți dea bătaie de cap dar nu e niciodată prea târziu să îți schimbi dieta și mai ales, stilul de viață. Ia totul cu calm.

Horoscop 8 Mai 2018 RAC

Pare că nu te mai oprești din a acumula stres. E momentul să pui punct, pentru că în realitate, viața nu este atât de neagră precum o vezi. Organizează ceva și pe plan personal, cum ar fi o vacanță, pentru că ai nevoie să te relaxezi.

Horoscop 8 Mai 2018 LEU

Părerile celor din jur s-ar putea să te împiedice să faci ceea ce îți dorești cu adevărat. Poți să le asculți sfaturile, dar ai grijă ca decizia finală să fie luată doar de tine.

Horoscop 8 Mai 2018 FECIOARĂ

Rutina și stresul cotidian se instalează în cuplu. E cel mai bun moment atât pentru relația ta, cât și pentru tine, să organizezi o excursie alături de persoana iubită.

Horoscop 8 Mai 2018 BALANȚĂ

O persoană din jurul tău a încercat să te schimbe. Iar acum o mare parte din principiile și credințele tale s-au schimbat. Privește mai atent situația și nu te mai lăsa influențat de cei din jur.

Horoscop 8 Mai 2018 SCORPION

Acordă mai multă importanță relațiilor cu cei apropiați. Oamenii au nevoie să vadă că îi consideri importanți. Astfel, relațiile voastre se vor îmbunătății, iar tu te vei bucura de sprijinul celor dragi în orice situație.

Horoscop 8 Mai 2018 SĂGETĂTOR

Astăzi îți dai seama că ai făcut niște alegeri bune în ceea ce privește oamenii de care vrei să fii apropiat. Te vei bucura de sprijinul și compania celor dragi și te vei simți foarte norocos.

Horoscop 8 Mai 2018 CAPRICORN

Rutina a pus stăpânire pe viața ta în ultima perioadă. Dacă deocamdată nu poți face schimbări majore, nu lăsa totuși nicio zi să treacă fără să faci ceva ce îți place.

Horoscop 8 Mai 2018 VĂRSĂTOR

Începând de astăzi, trebuie să fii foarte atent la starea ta de sănătate. Deși aparent frumoasă, vremea este de fapt înșelătoare, iar din cauza imunității scăzute, ești predispus la o răceală.

Horoscop 8 Mai 2018 PEȘTI

E bine că te-ai concentrat foarte mult pe carieră în ultima perioadă. Însă ai tendința să exagerezi. Partenerul iar cei apropiați îți vor face reproșuri în acest sens. Gândește-te mai bine și nu rata lucrurile cu adevărat importante pentru tine.


Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.