Horoscop 9 februarie 2022. Miercurea albă – mare noroc

Horoscop 9 februarie 2022. Miercurea albă - mare noroc

Previziunile zilei de miercuri, 9 februarie 2022. Horoscop complet pentru toat zodiile!

♈ BERBEC

Luna se mută în Gemeni în această dimineață, ceea ce vă pune într-o dispoziție veselă și vorbăreață. Vei beneficia de o creștere a spiritului și a abilităților tale de rezolvare a problemelor, ajutându-te să cucerești domeniul social și logistic. Vibrația va fi destul de ridicată, deoarece mintea ta rămâne activă pe tot parcursul zilei, ceea ce face important să te conectezi cu corpul tău și să respiri cel puțin o dată pe oră. Această energie este, de asemenea, perfectă pentru a absorbi idei și informații noi, deoarece creierul tău acționează ca un burete, reținând cu ușurință tot ceea ce îi este expus. Fă-ți timp pentru a studia puțin înainte de culcare, permițându-ți conștiinței tale să se extindă.

♉ TAUR

Verifică-ți bugetul astăzi, dragă Taur, pe măsură ce Luna în Gemeni îți luminează a doua casă. Acest climat cosmic îți va cere să faci un bilanț al cheltuielilor și al plăților recurente, ceea ce ar putea aduce un mic șoc în calea ta. De asemenea, este posibil să vrei să-ți verifici telefonul mobil pentru abonamente care se reînnoiesc anual, tăind cordonul cu orice aplicații cu care nu te mai implici. Dacă descoperi că te afli într-o situație financiară sănătoasă, dă-i drumul și răsfață-te! Încearcă doar să nu exagerezi cu cumpărăturile online, deoarece un cuadrat între Luna și Jupiter în această seară te-ar putea face să cheltui prea mult.

♊ GEMENI

Luna se mută în semnul tău în această dimineață, dragă Gemeni, aducând vibrații bune în calea ta, în timp ce cosmosul te copleșește cu multă iubire. Te vei simți liber și de neoprit chiar acum, deoarece Luna avansează cu toată viteza, fără nicio distragere a atenției din partea celorlalte planete. Tărâmul pământesc va reflecta această mișcare, pe măsură ce ziua ta curge fără obstacole sau supărări. Încearcă doar să nu zbori cu vântul, sau ai putea începe să pierzi contactul cu oamenii din jurul tău. Conectați-vă cu simțurile pe tot parcursul zilei, recunoașteți emoțiile celorlalți și verificați-vă des corpul pentru a vă elibera tensiunea.

♋ RAC

Te vei simți ca și cum creierul tău a fost împărțit în două astăzi, micule Rac, deoarece Luna în Gemeni aduce dualitatea în casa ta a douăsprezecea. În timp ce mintea ta funcțională este ocupată la locul de muncă, ocupându-se de sarcini și responsabilități profesionale, vei descoperi că subconștientul tău ține pasul în pas. Din nefericire, această energie poate deveni un pic distrasă, făcându-te să te abați mental în mijlocul unei sarcini și ducându-te să uiți ce făceai de la bun început! Încearcă să lucrezi cu cristale sau lumânări galbene pentru a-ți menține concentrarea, deși o listă solidă de lucruri de făcut te poate ajuta, de asemenea, să îți vezi de drum prin aceste vibrații vârtej.

♌ LEU

Luna se mută în Gemeni în această dimineață, punându-vă în starea de a vă conecta. Paginile tale de social media vor fi în flăcări chiar acum, oferindu-ți o abundență de divertisment în timp ce îți vezi de zi. Această creștere a activității se va manifesta pe toată linia, ceea ce face ca acesta să fie un moment bun pentru tine să îți actualizezi pagina cu o postare, deoarece este posibil ca implicarea ta să cunoască un impuls. Încercați doar să nu lăsați dispozitivele să vă deraieze prea mult atenția, altfel ați putea ajunge să plătiți mai târziu pentru lipsa de productivitate. De asemenea, va fi o idee bună să te deconectezi cu câteva ore înainte de culcare, sau ai putea întâmpina probleme cu insomnia.

FOLLOW ME

♍ FECIOARĂ

Începutul acestei săptămâni s-ar putea să fi fost un pic prea distractiv pentru tine, dragă Fecioară, ceea ce te-ar putea face să rămâi în urmă în cadrul responsabilităților tale profesionale. Din fericire, Luna în Gemeni de astăzi îți va da impulsul cosmic de care ai nevoie pentru a recupera decalajul, aducându-te într-un spațiu de gândire extrem de eficient și organizat. Chiar dacă motivația ta nu este acolo, încearcă să îți atingi obiectivele bucată cu bucată. În curând vei descoperi că lista ta de lucruri de făcut se apropie cu ușurință de finalizare, pe măsură ce vei căpăta un pas constant în îndeplinirea acestor sarcini. Simțiți-vă liber să mergeți pe aceste vibrații până la orele suplimentare, dacă trebuie, dar nu vă împrăștiați prea mult, sau ați putea să vă loviți de un zid când ziua se apropie de sfârșit.

♎ BALANȚĂ

Intuiția ta va intra astăzi în hiperviteză, dragă Balanță, pe măsură ce Luna în Gemeni aduce un val de activitate în a noua ta casă. Atingerea sinelui tău spiritual ar trebui să devină o prioritate, deoarece conectarea cu universul se va simți organică și fluidă. Iluminarea te-ar putea găsi într-o varietate de moduri, așa că vei dori să cauți semnele în jurul fiecărui colț. De asemenea, vei descoperi că ești destul de priceput în a da sfaturi profunde, ceea ce îți va aduce un sentiment profund de satisfacție pe măsură ce îți ajuți prietenii să își deslușească problemele. Încearcă doar să nu dai prea mult din tine altora, sau ai putea sfârși prin a nu mai rămâne nimic pentru tine.

♏ SCORPION

Indecisivitatea te-ar putea găsi astăzi, dragă Scorpionule, pe măsură ce Luna își croiește drum prin Gemeni. Natura dualistă a acestui plasament lunar ar putea să te facă să te simți blocat în viața ta, făcându-te să rămâi blocat în calea ta. Deși este important să îți cântărești opțiunile, încearcă să nu le lași să te paralizeze. Adoptarea unei dispoziții sentimentale față de persoane sau situații pe care le-ai depășit ar putea fi vinovată pentru orice stagnare cu care te confrunți, ceea ce înseamnă că s-ar putea să fii nevoită să devii puțin tăioasă în interiorul propriei tale minți. Uită să îți pierzi timpul sperând că lucrurile se vor schimba în cadrul unor relații pe care le-ai depășit, când logica îți spune că nu va fi așa, și concentrează-te asupra modului în care să mergi mai departe în cel mai sănătos mod posibil.

♐ SĂGETĂTOR

Un fel de magie sexy va pluti în aer pentru tine astăzi, dragă Săgetătorule, deoarece Luna în Gemeni aduce strălucire în sectorul din harta ta care guvernează problemele inimii. Dacă ești într-o relație, te vei simți perfect sincronizat cu partenerul tău, pe măsură ce vă preziceți gândurile unul altuia și vă terminați reciproc propozițiile. Pentru toți Arcașii singuri, acum ar putea fi un moment bun pentru a trage săgeata, îndreptând-o spre dorința inimii tale ca și cum ai fi Cupidon însuși. Aveți încredere că inteligența și carisma voastră naturală vă pot aduce pe oricine chiar acum și cu siguranță veți încheia ziua cu o întâlnire romantică în calendar.

♑ CAPRICORN

Corpul tău va trimite o mulțime de indicii astăzi, ajutându-te să îți dai seama de sănătatea și bunăstarea ta, dar numai dacă te deschizi la mesajele sale. Fii atent la modul în care alimentele îți afectează digestia – dacă cofeina îți crește anxietatea, dacă respiri din piept sau din diafragmă și unde tind să se acumuleze simptomele fizice ale stresului. În loc să suportați aceste mici semnale de suferință fizică, alegeți să le recunoașteți pentru a găsi o soluție. Respirând în mușchii încordați vă va ajuta să eliberați tensiunea din corp, oferindu-vă în același timp șansa de a vă elibera mintea. Mergeți mai departe cu aceste sentimente și ar trebui să reușiți să adaptați obiceiuri mai sănătoase în viața de zi cu zi.

♒ VĂRSĂTOR

Mintea ta va fi agilă astăzi, dragă Vărsătorule, înălțându-ți aura și încrederea în tine, în timp ce Luna călătorește prin Gemenii ageri. Permite-ți inteligenței tale să-ți sporească ego-ul și nu-ți fie teamă să vorbești deschis, mai ales dacă ai dreptate. Hrănirea creierului tău te poate ajuta, de asemenea, să te simți mai bine în pielea ta, pe măsură ce îmbrățișezi valoarea unei minți bine unse. Creativitatea te va găsi, de asemenea, și pe tine, ceea ce face ca aceasta să fie o zi excelentă pentru a lucra la orice proiect pasional în care ai vrut să investești. Încercați doar să nu vă lăsați atât de prins în vâltoarea de neuroni care se aprind încât să uitați să vă rezervați un timp liniștit pentru relaxare.

♓ PEȘTI

O nevoie bruscă de a face ordine în casă te-ar putea cuprinde astăzi, micuțule Pești, deoarece Luna în Gemeni scoate în evidență orice dezordine care ți-a invadat spațiul. Sprijină-te de aceste vibrații dacă ai rămas în urmă cu câteva treburi, deoarece asumarea sarcinilor casnice se va simți mai puțin dureros decât de obicei. Aceste vibrații ar putea duce, de asemenea, la o creștere a intuiției sau a abilităților tale empatice, care ar putea deveni o distragere a atenției dacă nu rămâi concentrată pe munca pe care trebuie să o finalizezi. Cu toate acestea, este absolut în regulă dacă vrei să te întâlnești cu cei mai apropiați apropiați mai târziu în această seară, după ce ți-ai rezolvat treburile personale.

Translated with www.DeepL.com/Translator (free version)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.